Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenSuper scherpe aanbieding netjes geleverd en product volledig naar verwachting zoals gewoonlijk met de bekende service... ga zo door!
VerzendingWel een beetje jammer dat DPD het pakket zelf afgetekend
heeft en terwijl er *bij de buren afleveren* staat… Gewoon het pakket voor je voordeur neergooien waar iedereen het mee kan nemen in een portiekflat.. (Wat zelfs met een 43 inch QLed ook gerust normaal is tegenwoordig.. En daar neem je vrij voor.. terwijl je de hele dag thuis bent.)
Klantenservice heb ik niet nodig gehad en die hebben geen enkele invloed op de constant aanhoudende wanprestaties van diverse vervoerders
AlgemeenAirpods 3 besteld bij Megekko omdat ze een (kleine) Black Friday actie hadden en ik nog nooit slechte verhalen over ze heb gehoord. Zeker geen spijt van.
VerzendingVrijdag om 21:36 besteld, en zaterdagmiddag kreeg ik het pakketje van de postbode. Had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Top!
AlgemeenPrima prijs, website duidelijk genoeg. Niet teveel mails over de bestelling. Alleen bestelling ontvangen, bestelling verzonden en een mail met maak kans op een prijs voor het schrijven van een beoordeling.
VerzendingVerzending op tijd, goed verpakt. Doosje had het goede formaat, niet teveel verpakkingsmateriaal erin. Enige minpuntje was de tape die er in 1 keer af zou moeten gaan, dat lukte mij niet.
AlgemeenPurchased a Gigabyte AERO 15 OLED XD-73EE644SP laptop online from Megekko. I got best price. Thanks to Tweakers for the best comparison. They have very smooth payment option and the order was completed very fast. I was surprised that the product delivered next day which is a Saturday without any hassle with high quality packaging. I am highly satisfied with Megekko.
VerzendingThe shipping with DHL is very fast with excellent packaging. I got no trouble during delivery and the Laptop is received in good condition. There was little moisture in the package due to continuous raining. I dried everything before I start the Laptop.
AlgemeenHardeschijf bij Megekko besteld. Bestellingen gaan altijd prima. Goede Black Friday deal.
Klein minpuntje, de kortingcode megekko werkt helemaal niet, dit staat wel op de site vermeld.
Zoals altijd simpel en snel besteld. Snelle levering. Harde schijf zit alleen verpakt in een antistatic bag en daaromheen noppenfolie. Verder in de doos luchtzakes ter opvulling. Dat lijkt me wat karig, maar hij doet het prima, net als de voorgaande keren.
AlgemeenMegekko was de enigste retailer die het product dat ik zocht op voorraad had. Ik ben aangenaam verrast met de goede service dat ik bij hun ontvangen heb!
VerzendingMijn product werd geleverd op de gekozen datum!
AlgemeenMakkelijk om een bestelling te plaatsen.
Hadden goede black friday deals.
Ik had eerst de intentie om 2x 8gb ram van 3200mhz te bestellen maar door de goede black-friday deal uiteindelijk 2x 16gb van 3200mhz besteld.
Netjes verpakt en snel geleverd.
AlgemeenBestelling verliep zonder problemen. Megekko was de enige winkel die het onderdeel aanbood dat ik zocht, en dit aan een redelijke prijs.
VerzendingEen verzending naar België was voor Megekko geen probleem. In de avond besteld en volgende dag aangekomen.
AlgemeenThis is my second order with megekko. Both times found via Tweakers. Seameless searching and ordering process.
VerzendingOrdered Saturday, delivered Monday
AlgemeenMegekko maakt het shoppen naar computeronderdelen net dat tikkeltje leuker. Persoonlijk vind ik dit de voordelen aan Megekko:
- Duidelijke website
- Snelle service
- Ludieke illustraties waar iedereen blij van wordt
Zoals het op de website vermeld staat voor 22u30 besteld morgen in huis.
AlgemeenIk had meerdere onderdelen nodig voor een nieuwe PC en Megekko had alles op voorraad en leverbaar binnen een dag voor marktconforme prijzen. Dag later alles goed verpakt ontvangen.
VerzendingOnderdelen waren goed verpakt en snel geleverd met track & trace. Had op een zondag besteld en maandag stond alles op de stoep en dat tijdens Black Friday weekend.
AlgemeenVorige week georiënteerd op een nieuwe laptop. Daarbij leek de Acer Aspire een goede keuze. Bij tweakers kwam Megekko 100 Euro goedkoper uit de bus dan aanbieders. Ik heb de laptop zaterdag besteld en maandagmiddag werd deze netjes door PostNL bezorgd.
VerzendingPostNl leverde de laptop prima binnen de aangegeven levertijd tussen 11 en 14 uur.
AlgemeenIk heb 3 mails gestuurd met de vraag hoe de status is van de klacht bij dhl over mijn niet geleverde laptop maar nog steeds geen antwoord
VerzendingOp 14-11 een laptop besteld en betaald maar niet ontvangen, de transporteur is dhl en Megekko heeft daar een klacht ingedient welke in behandeling is, omdat ik inmiddels een andere laptop heb gekocht heb ik mijn geld terug gevraagd Megekko geeft aan dit pas te kunnen crediteren als dhl de klacht heeft afgehandeld. Ik heb inmiddels 3 mails naar Megekko gestuurd waarin ik informeer naar de status van de klacht maar tot op heden geen reactie meer vn Megekko, misschien ongegrond van mij maar ik begin nu toch zeer te twijfelen en heb besloten als er vandaag nog geen reactie komt dat ik stappen ga ondernemen via de politie. De afhandeling van de klacht kan tjd in beslag nemen dat snap ik maar het minste wat Megekko kan dun is de klant op de hoogte houden van de voortgang. Wettelijk is een bedrijf verpicht om het bedrag terug te torten en mag niet afwachten op de reactie van de vervoerder maar dat mag de rechtsbijstand dan voor mij uitzoeken
KlantenserviceZie mijn review hierboven die mag duidelijk zijn dacht ik
AlgemeenIk heb al vaker bij megekko besteld, goede overzichtelijke website waarbij het bestel proces vlotjes verloopt.
VerzendingDe levering is echt supersnel.
Zondag besteld, maandag geleverd...beter kan niet.
Kortom snelle service, en goed verpakt.
AlgemeenTot nu toe altijd tevreden geweest over bestellingen bij Megekko.
Ook nu toch weer de meeste componenten bij Megekko besteld voor een nieuwe PC, simpelweg om dat ze de meest passende en competetive Black Friday deals hadden vergeleken met andere webwinkels.
Daarmee lopen andere webwinkels helaas wat orders mis omdat er ook vaak wat extra spullen bij besteld worden die niet in de aanbieding zijn (zoals dit keer: case fans, 6TB hard disk, koeler en een muis).
Ondanks de drukte tijdens Black Friday en de aankomende Sinterklaasdagen was de bestelling binnen een aantal werkdagen verzonden. Helemaal prima.
Algemeen2 harddisks besteld en keurig de volgende dag geleverd.
Goed en stevig verpakt.
Disken werken top
Goed en stevig verpakt, volgende dag geleverd.
KlantenserviceDuidelijk op de hoogte gehouden.
AlgemeenNooit van deze shop gehoord, echter via Tweakers gevonden en monitor besteld op zondagavond. Tegen de juiste prijs op maandagochtend netjes geleverd. Top!
VerzendingAf laten leveren bij PostNL pickup point. Na het werk via een ommetje afhalen. Makkelijk!
AlgemeenVia tweakers het product gevonden dat ik zocht, Megekko kwam als goedkoopste uit de bus. Makkelijke bestelprocess en snelle levering.
AlgemeenErg prettige status updates over je bestelling. Leuke deals tijdens black friday, goed assortment en voorraad info.
VerzendingExtreem snelle levering zelf in de black friday week. In de avond besteld, netjes in. de ochtend geleverd.
AlgemeenGekochte scherm was scherp geprijsd en voorradig. Zaterdagavond besteld en maandag geleverd gekregen. Alleen de bevestigingsmail en verzendbevestiging ontbrak. Gelukkig herkent PostNL het opgegeven mailadres in hun app dus kon het goed volgen. Doos was niet nog eens extra verpakt wat ik enorm waardeer.
VerzendingGoed verpakt (originele LG verpakking) zonder extra omdoos. Snel volgens belofte geleverd.