Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Heb eigenlijk niks klagen bestel er al jaren, een keer de klantenservice nodig gehad ivm kapotte fan na een maand, die werd meteen opgestuurd.

Ik snap de positieve reviews wel maar koop hier wanneer mogelijk niets. De service is verschrikkelijk. Ik heb een moederbord opgestuurd die zogenaamd door MSI gerepareerd zijn. Bij retour onvangst was het moederbord zeer slecht verpakt en had meerdere fysieke beschadingen. Ook wilde MeGekko niet aangeven wat er gerepareerd was bij MSI en uiteindelijk bij directe navraag bij MSI bleek dat zij het moederbord nooit ontvangen hebben. Toen ik het moederbord wederom heb opgestuurd werd ik beschuldigd van het slecht verpakken van het moederbord en werd mij gezegd dat ik kosten moet betalen voor reparatie. Uiteraard ging ik daar niet mee akkoord en gaf ik aan gewoon een werkend moederbord terug te willen en dit moederbord niet te accepteren. Toen werd mij verteld dat ik bij het niet accepteren van het moederbord toestemming geef tot vernietiging en dat ze verder niet meer op mijn mails gaan reageren. Dit is echt gebeurd geen grap. Vervolgens ben ik zo idioot geweest om nogmaals een moederbord te bestellen. Ik kreeg vervolgens een gebricked moederbord opgestuurd(ja hij was open geweest en ja ik ben echt heel dom geweest om hem niet direct terug te sturen). Toen ik dit moederbord terugstuurde (had foto's gemaakt van het hele moederbord om niet weer beschuldigd te worden dat ik schade had veroorzaakt) kreeg ik ineens een mail dat ze het moederbord beschadigd hadden ontvangen en een retour dus niet geldig was. Ik zag bij de afgebroken weerstanden de metaalsplinters nog zitten,ze hebben dus bewust mijn moederbord beschadigd zodat ze mijn geld niet terug hoeven te geven. Bizarder dan dit wordt het niet. Vervolgens uiteraard ergens anders een moederbord gekocht en niks aan de hand werkte direct. Dus zeker als je iets duurs koopt maar uberhaupt als je iets voor je pc koopt, doe het niet bij Megekko want als het kapot gaat sta je in de kou. En ik ben absoluut niet de enige. Check de reviews maar.

Slecht verpakt/beschadigd ontvangen. Er zat amper verpakkingsmateriaal in de doos en ik heb direct de slechte staat van het pakket gemeld zonder enige reactie te krijgen.

Ik word genegeerd en er wordt niet inhoudelijk op mijn klacht gereageerd. Ik stuur een hele uitgebreide mail met duidelijke argumenten en ze weigeren gewoon te reageren.

GPU stroomkabel besteld waar ik haast bij had. Op de website stond vermeld "Uit voorraad leverbaar" en morgen in huis. Dus ik besteld. Na twee dagen nog geen verzendmelding gekregen. Toen maar eens gemaild hoe dit kon.

Dit bleek een vakkundig staaltje misleiding te zijn. "Uit voorraad leverbaar" blijkt namelijk te betekenen dat het product bij een leverancier op voorraad is. Pas wanneer een product de status "Uit eigen voorraad leverbaar" heeft, kan hij direct worden uitgeleverd.

Volgens mij is dit heel erg verwarrend voor de gemiddelde consument. Iedereen zou hier verwachten dat "Op voorraad" betekent dat ze het artikel zelf op voorraad hebben en "Op voorraad bij leverancier" voor de optie van de leverancier.

30-11 besteld en uiteindelijk pas 5-12 ontvangen en dat voor een product met de status Op voorraad.

Bestelling geplaats en kort daarna al de verzendsbevestiging met tracing code in de mail. Super netjes

7-12 besteld en 8-12 in huis. Aardig netjes gezien de drukte bij de pakketdienst

Goed ingepakt en op tijd geleverd. Bijna hele best buy guide beschikbaar voor lage prijs.

Nieuwe Gaming PC samengesteld met de Black Friday Deals. Voor weken via Tweakers prijzen bijgehouden van de onderdelen en wat bleek: alles was het goedkoopste op Megekko én dan nog eens meteen leverbaar. Netjes zoals aangegeven op 2 dagen in België geleverd ondanks dat het wellicht een heel drukke week was. Super tevreden met hun aanbod,betalingsproces en levering dus!

Alles werd verzonden met PostNL zodat je track & trace-codes hebt en je bestelling kan volgen.

makkelijk te bestellen, overzichtelijke site waar je de producten makkelijk kan vinden.
scherpe prijzen(artikel besteld bij Megekko vanwege die goede prijs).

goed verpakt en zoals vermeld op de website de volgende dag geleverd.

Duidelijk bestelproces
Betaling ging vlot
2 dagen gewacht op levering, zoals aangegeven bij het product. Mag misschien iets duidelijker aangegeven worden.
Top website, scherpe prijzen.

Vrij grote doos voor het pakket dat er in zat, voor de rest prima verpakt.

Duidelijk bestel proces, en de website is ook erg duidelijk, verder liep de betaling verliep zonder problemen

"S avonds besteld volgende dag al geleverd, ook is product netjes verpakt

Bestelling geplaatst doordat ze een aantrekkelijke actie hadden. Door omstandigheden moest ik het een dag later al weer retourneren. Aanmaken van retour was heel makkelijk, alleen zag ik geen optie om het voor de hele order te doen, maar alleen per product.

Ene dag besteld, volgende dag geleverd, volgens verwachting.

Retour sturen is klantvriendelijk, betaling is ook kort nadat ze de spullen ontvangen hebben en dat is prettig.
Verbeterpuntje: maak het ook makkelijk om hele order te retourneren. Nu zag ik alleen de optie om dat per product te regelen.

Fijne site, goede prijzen en snelle levering. Bestel hier al jaren als vaste tevreden klant.

Meestal binnen 24 uur bezorgd behalve als het niet op voorraad is. Alles netjes verpakt met pakbon.

Had een processor met verbogen pinnetjes door eigen schuld.. Kreeg als antwoord dat ik deze naar de leverancier (AMD) moest sturen wat ik niet netjes vond. Pakketje was al retour en processor niet te repareren. Al was het me eigen schuld maar bij de bedragen die ik bij hun besteed hadden ze een tegemoetkoming kunnen doen of iig een voorstel. Verder blijf ik hier bestellen en hoop maar dat er niets meer stuk gaat (tot de processor toe nooit gebeurd).

Hele overzichtelijke website, kon mijn producten makkelijk vinden. Goede prijzen en de klantenservice is top.

Volgende dag gelijk bezorgd

Ik had een vraag over mijn bestelling en het werd binnen een halfuurtje opgelost

Ik bestel nu al een paar jaren mijn computer-hardware bij megekko en ik heb geen enkele reden tot klagen. Ze doen soms wel lastig als je garantie wil claimen, maar al mijn bestellingen zijn altijd goed en onbeschadigd geleverd. En het merendeel ook netjes op tijd of zelfs sneller dan aangegeven.

Zie de toe lichting in mijn eerdere toe lichting hierboven.

Verwijzen naar een fabrikant terwijl ze gewoon zelf verantwoordelijk zijn voor garantie vind ik niet echt netjes. Het is echter maar 1x voor gekomen. Dus over het algemeen weinig te klagen over megekko. Dat was echter niet bij deze bestelling.

Ik heb net een video kaart, moederbord en cooler gekocht bij megekko. Heel goede service!

Goede levering juist een beetje jammer van de verzendkosten.

Ik ben al jaren heel tevreden over Megekko. Altijd snel en correct geleverd voor een prima prijs.

Altijd scherpe prijzen. Product was op voorraad bij de leverancier, netjes op de hoogte gehouden van de status en de te verwachten verzend-/leverdatum.

Over het algemeen tevreden.
De doos van het moederbord vertoonde duidelijk sporen van een harde impact. De doos waar alles in verzonden werd en de andere producten waren onbeschadigd. Het lijkt er dus op dat deze doos hard gevallen is tijdens het inpakken. Moederbord lijkt optisch onbeschadigd, maar moet nog getest worden.

Goed geïnformeerd over de status van de verzending. Producten zaten goed verpakt.

Ik was toe aan een upgrade voor mijn PC en heb dus nieuwe spullen besteld bij Megekko. Ik heb de Asus ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4 en Intel Core i5 13600KF besteld bij ze.

Wilde Gigabyte Aorus, maar die was uitverkocht. De Asus kwam goed uit de reviews plus hij was in de aanbieding voor €279 en dat was zo onder de vraagprijs van andere webshops, daar ik gewoon niet omheen.

Erg blij met de producten en mijn nieuwe PC loopt als een trein. Bedankt voor de goeie aanbieding Megekko.

Het product is heel aangekomen. Geen schade aan de doos of de producten. Het was goed verpakt en stevig. De bon zat er in. Verder alles helemaal ok.

Mijn eerste ervaring met Megekko was toen ik mijn eerste pc bouwde, hier heb ik toen zo goed als alle onderdelen besteld welke snel binnen waren en allemaal werkten. Intussen bestel ik nog steeds regelmatig bij Megekko, waar ik afgelopen week nog een nieuwe processor heb gekocht. En hier kreeg ik een gratis Megekko stickervel bij! Wie wil dat nou niet.

Al met al een hele fijne winkel naar mijn ervaring die zich goed aan de gemaakte afspraken houdt.

Altijd snel geleverd, en binnen de aangegeven levertermijn (soms zelfs sneller dan verwacht).

Nog niet vaak contact mee gehad, maar de keer dat het wel nodig was stonden ze klaar om me te helpen.

Ik heb meerdere dingen voor mijn computer hier gekocht, nooit problemen gehad met levering of iets anders. Top website ( ook al is het omdat ik iets kan winnen vind ik het oprecht een top site)!

Scorekaart voor Megekko