Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik heb al jaren van Megekko gekocht en heb nooit problemen gehad, hun prijzen zijn meestal ook de beste en de verzending is zeer snel(meestal volgende dag in huis).

Snelle levering, duidelijke omschrijving, prijs vaak goed vergeleken met de rest van de markt..
Klantenservice ook goed.

De levering ligt niet aan megekko maar meer aan de pakketbezorging.
Onlangs nog ervaren en een email ook naar megekko gestuurd waar ik zelfs netjes een antwoord op kreeg.

Snel goed en duidelijk 9Is mijn ervaring iig)

Via tweakers kwam megekko als goedkoopste uit de lijst voor de powercourse die ik nodig had. Was makkelijk te bestellen en duidelijke site.

Levering was snel zoals ze beloofde. In de avond besteld en de volgende dag al binnen. Was goed verpakt en kwam veilig aan.

Duidelijke site, goede beschrijving van product, prijs product met afstand goedkoopste in Nederland, gratis verzending en volgende dag geleverd.
Alles conform toezeggingen op de site van Megekko.

Product goed verpakt en volgens toezegging volgende dag bezorgd, product in goede staat en nieuw. Snelle bevestiging via mail (aankoop, verzending en bezorgd).

Snelle levering. Altijd goede ervaringen gehad. Ditmaal een iPad 2021 besteld, met nog de oude prijs.

Volgende dag in huis.

Ik bestel al jaren bij megekko die ik via tweakers pricewatch heb leren kennen. Nog nooit issues gehad met de webshop en bestellingen.

De verzending was op tijd en goed verpakt. Ook duidelijke mailcommunicatie over de fase van het bestelproces

Ik had een videokaart gekocht tesamen met de NVidia actie van een gratis game. Deze voucher vond ik niet in mijn bestelling. Mailtje naar de klantenservice die vrijwel meteen reageerden, maar ondertussen zag ik al dat de voucher geprint staat op de factuur.

Via de pricewatch makkelijk bij het juiste product gekomen. Bestel proces werkt prima naar behoren. Ik had al een account dus alle info was al beschikbaar. Prima ervaring weer.

Levering was op tijd. Netjes op de aangeven dag. Van te voren mail met de track and trace. Ook de verpakking was prima. Omdoos gevuld met genoeg vulmiddel om dat inhoud te beschermen.

Meerdere spullen gekocht voor het bouwen van mijn pc.
Gelukkig niet de meest belangrijke onderdelen zoals een cpu etc.
Ventilatoren voor de case besteld, een kapot. Kan gebeuren, retour wordt echter geweigerd zonder uitleg. Bij navraag via mail wederom geen reactie.

Prijzen zijn hier misschien leuk, maar koop hier alleen de goedkope dingen en niet de belangrijke onderdelen. Want de klantenservice is bijzonder slecht.

Prima doos, maar één van de ventilatoren zat kapot in de doos (hoekje afgebroken) een extra doos eromheen met bubbeltjes plastic had dit waarschijnlijk voorkomen.

Klantenservice bestaat eigenlijk niet bij Megekko.
Geen telefonische klantenservice, op e-mail wordt niet gereageerd.
Bijzonder slecht.

Goede prijzen, eenvoudig proces. Ik had helaas het adres fout ingegeven en dat konden ze niet meer wijzigen. Maar dat was vooral omdat ze zo snel versturen (10 min na order ingeven zat het al bij POSTNL).

Overzichtelijke webshop en altijd netjes bezorgt (via PostNL deze keer).

Het ging in dit geval om een systeem kast, welk in de originele verpakking kwam ipv een extra doos met opvulling en een voeding in een aparte verpakking.

Klein spul was netjes verpakt en geen onnodige verpakking voor de systeem kast wat meestal onnodig is.

Had later nog een tweede order geplaatst, maar deze is was los geleverd ipv van gecombineerd. Dat had helemaal top geweest.

Natuurlijk is er bij elke webwinkel een verwachting die voldaan wordt aan de gestelde eisen. In dit geval betrof het de aankoop van een videokaart. De bestelling verliep vlotjes, zoals verwacht. De levering zou binnen 6 dagen zijn, volgens de planning. Echter kreeg ik al snel een bericht dat ze eerder konden leveren(via DHL). Een dag later de GPU binnen in een goede verpakking.

Verzending via DHL liep vlekkeloos, berichtgeving was duidelijk.

Producten bestellen verloopt erg soepel, binnen een paar klikken is je bestelling afgerond en kan het ongeduldig wachten op de levering beginnen. Ze zijn niet altijd het scherpst geprijsd, maar leveren daar tegenover over het algemeen wel een goede service. Het is mijn go-to shop voor computeronderdelen zowel zakelijk als privé.

De pakketten worden altijd met zorg verpakt en de berichtgeving omtrent de levering is ook op orde. Helaas is hun vervoerder minder zorgvuldig, die laat gewoon pakketten met een waarde van 1500+eu onbeheerd in een publiek toegankelijke portiek van een appartementencomplex staan. Ik weet niet in hoeverre Megekko hier wat aan kan doen overigens.

1 keer had ik een zeer onverklaarbare vertraging met de levering van een bestelling, daarin had ik een pro-actiever houding verwacht/gewenst. Het is uiteindelijk goed gekomen, maar niet dankzij de inzet van Megekko en dat is jammer.

Ik kocht een AMD RX 6650 XT. Megekko had als goedkoopste shop, met zelfs ruimte marge, een MSI beschikbaar.
Besteld, betaald, 's anderendaags geleverd. Helemaal prima.

De GPU werd verstuurd in een extra doos, veilig met luchtzakjes. De dag na bestelling geleverd, zoals beloofd.

Ubiqiti Dream machine besteld, netjes de volgende dag geleverd. Laagste prijs op PriceWatch, wat wil je nog meer?

Netjes een doos in doos zodat het originele product niet beschadigd.

Pc onderdelen makkelijk besteld op de website. Duidelijke website en veel informatie over het product

Kwam optijd netjes op tijd onder enige schade of fouten.

asus tuf 3070 besteld en de volgende dag al geleverd snelle service en van asus hoef ik al geen problemen te verwachten dus 1+1 = 2 gewoon goed en snel en betrouwbaar

de volgende dag vroeg al binnen

nog geen contact gehad

Nu al meerdere malen bij Megekko besteld en het gaat altijd goed. Website werkt prettig en snel. Bevestiging en status bestelling is duidelijk. De spullen worden snel verzonden in een degelijke verpakking. Alles wat je van een webwinkel mag verwachten wordt waargemaakt. Het is inmiddels my go-to webwinkel als de prijzen verder allemaal vergelijkbaar zijn.

Snelle levering en degelijke verpakking. Verder ook goed automatische berichten met track & trace.

Laptop uitgekozen en is netjes afgeleverd, kortom geen klachten. De levertijden die op de site staan kloppen zover bij mij bekend is.

De laptop is bij ons afgeleverd op de afgesproken datum.

Al jaren een van de goedkoopste webshops op het gebied van tech. Eerste aankoop in 2015, laatste begin deze week.

Een van de weinige shops waarbij het nog aardig is om de nieuwsbrief te openen. Leuke branding.

Verzending was prima. De doos was wel flink aan de grote kant de laatste bestelling, ik schat een keer of 5 teveel liter aan inhoud. Toch een minpuntje.

Verder zijn er veel verzendopties.

Ik bestel vaker bij Megekko, ze staan in mijn top 3 voor webwinkels voor onderdelen.Deze keer een SSD besteld om een oude disk uit mijn NAS te vervangen.

Goed ingepakt in stevige doos met voldoende vulmateriaal.
DHL is niet mijn eerste keus omdat ze wel eens ervoor kiezen om mijn huis over te slaan, maar het is deze keer snel geleverd.

Scorekaart voor Megekko