Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMakkelijk en snelle website. Ik bestel vaker hardware bij Megekko en tot op heden is het allemaal vlotjes verlopen. Erg tevreden!
VerzendingDe bestellingen die ik heb gedaan worden vrijwel altijd dezelfde dag, of de dag erna verstuurd. Ook dit keer was het geheel goed en stevig verpakt. Er was geen ruimte meer voor de hardware om rond te schuiven in de doos.
AlgemeenBreed assortiment aan onderdelen, meestal de beste prijs, mooie acties (zowel op de site als win acties via social media) snel geleverd en altijd goed contact als er vragen zijn.
VerzendingAltijd snel verzonden, goed ingepakt en goeie regelingen met retouren.
KlantenserviceJe word snel en goed te woord gestaan als er iets is.
AlgemeenIk een waterkoeling gekocht van Megekko omdat een goede ervaring had met de klantenservice.
Ik ben nieuwe computer aan het bouwen om precies te zijnBBG Q4 2022 - Next-gen ready-Gamingsysteem build.
Het pakketje kwam optijd samen met een andere pakketje kon het tracken via de PostNL app
AlgemeenTopproducten die snel geleverd worden en genoeg keus om net de juiste specificaties te kunnen hebben in de bestelde lamptop.
VerzendingBesteld op maandagochtend en dinsdagmiddag in huis.
KlantenserviceVraag gesteld over de levering en binnen no time reactie en uitleg
AlgemeenGewoon een goede webwinkel met soms scherpe prijzen. Als de website zegt dat het op voorraad is, dan is dat ook zo en wordt het artikel verzonden. Geen verrassingen.
VerzendingNog nooit teleurgesteld met leveringen van Megekko. Volgende dag geleverd. Keuze voor een afhaallocatie is ook erg prettig.
AlgemeenMeerdere malen over verschillende jaren wat besteld. Ook eens een grote order snel moeten annuleren, ik had toen snel mijn geld terug zonder gedoe.
Ik heb echter gemerkt dat ik aan het kijken was voor een nieuwe kast voor mijn computer en er eentje op het oog had. Deze meerdere keren bekeken o.a. om het formaat etc, en ineens was de kast 5 euro duurder geworden. Dat is wel heel flauw.
Zoals eerder aangegeven bij het helaas moeten annuleren van een bijna volledige pc stond het geld zonder gedoe snel weer op mijn rekening.
AlgemeenHet feit dat je in termijnen kunt betalen, vindt echt super. Was reden voor mij om bij megekko te bestellen.
VerzendingWas snel en op tijd bezorgd. Werd ook netjes ge-update over de status van mijn bestelling.
AlgemeenProduct zoals verwacht. Helaas had ik er 3 werkdagen op moeten wachten ipv "volgende dag levering", maar dat kan door de tijd van het jaar komen.
VerzendingLevering duurde 3 werkdagen, maar verder was het wel goed ingepakt en kwam het netjes aan.
KlantenserviceNetjes op de hoogte gehouden van de bestelling, verder geen contact nodig gehad.
AlgemeenGoede service. Ik word goed geholpen met mijn vragen. De prijzen bij Megekko zijn ook altijd heel scherp ten opzichte van de concurentie.
Wanneer je wat besteld is het snel verzonden en meestal de volgende dag al in huis!
Altijd snel en op tijd verzonden, kunnen veel concurenten nog van leren!
KlantenserviceIk ben elke keer goed geholpen met het kiezen van het juiste product!
AlgemeenOp zoek naar kleine slimme stekkers, zo kwam ik uit bij Megekko. Ik had geen ervaring met deze site, en na een zeer slechte ervaring elders. (Betaalt maar niet geleverd). Wordt je voorzichtig met online bestellen, de positieve recensies van vele anderen en mijn eigen positieve vertrouwen in de medemens gaf de doorslag en de bestelling geplaatst. Het bestellen (zondag) ging gemakkelijk en overzichtelijk. De volgende middag had ik mijn bestelling keurig verpakt in huis. En de slimme stekkers zijn top, en het is kinderspel deze te installeren. Kortom, ik heb weer een betrouwbare site toegevoegd aan mijn lijst.
AlgemeenFijne webshop met goede prijzen. Heb er al eerder dingen besteld en alles is altijd snel geleverd en goed ingepakt geleverd. Blijf hier wel bestellen.
VerzendingLevering was snel, precies zoals ze adverteren op de website. Product was ook goed ingepakt.
AlgemeenSlechste klanten-service ooit, Megekko wil de problemen rondom RMA's niet oplossen.
Megekko probeert ook onder een Ingebrekestelling en Ontbinding van koop uit te komen. door het maken van verschillende excusen
Megekko rekent de kosten voor RMA zendingen aan de klant, ze beloven deze kosten te vergoeden, maar als je ze hieraan probeert te houden, geven hier geen gehoor aan.
KlantenserviceDatum ervaring:
Van:
20-6-2022
Tot: Heden
Product: Asus moederbord
Winkel van aankoop: Cd-romland
>>Megekko heeft aangegeven de garantie van de desbetreffende winkel over te nemen.
Megekko geeft zeer slechte after-sales-service.
1 Megekko heeft tot 3x aan toe een RMA geaccepteerd, waarbij het tot heden niet is gerepareerd
2 Megekko geeft aan dat de fabrikant meer informatie wil mbt het probleem, terwijl ik deze informatie al eerder heb gegeven bij de 1e RMA. hierbij is het duidelijk dat er eenmiscommunicatie tussen Megekko en de fabriekant is.
3 De RMA's duren ook langer dan de standaard 2 weken, mijn 2e RMA duurde meer dan 8 weken, en het probleem is alsnog niet opgelost
4 Bij de 2e en 3e RMA vroeg de fabrikant zoals vermeld in punt 2 wederom om meer informatie, die ik al tijdens de eerste RMA heb gegeven. ook als je uitgaat op de status waarbij je het product hebt ontvangen is het duidelijk dat het product NIET gerepareerd is.
Bij mij is dit duidelijk op basis van de staat van de thermalpads van mijn moederbord. het product niet gerepareerd is, omdat ik bij de 2e en 3e RMA deze in exact dezelfde staat terug kreeg als dat ik het opstuurde. bij de 1e RMA waren de thermalpads vervangen. maar het product vertoonde alsnog het defect waarvoor ik de RMA had aangevraagd
5 Megekko geeft ook tegestrijdige mails met betrekking tot de status, zoals bij RMA 2, was er eerst niets gerepareerd, maar na 1 mail ineens wel iets.
6 Indien je hierop doorvraagt krijg je geen of een gebrekig antwoord dat ze het gaan uitzoeken, maar je krijgt hier helemaal geen duidelijk antwoord op.
7 Megekko geeft aan een andere oplossing te willen geven, maar geeft tot heden deze NIET.
-Bij klachten komt het in dezelfde inbox als waar je de communicatie mbt RMA's naartoe stuurt, hierbij geven ze aan klachten niet te willen behandelen, tot het duidelijk waar het "probleem" ligt,
Megekko geeft op wedervragen mbt het probleem om dit op te lossen exact dezelfde reactie,
dus het is niet mogelijk om dit probleem op te lossen omdat Megekko zelf aangeeft hier niet op in te willen gaan.
8 medewerkers lezen de mails ook niet, dit is duidelijk als je bepaalde beloftes citeert,
en probeert Megekko hier aan te houden, hierbij krijg je hetzelfde antwoord als bij punt 7 dat ze er niet op in willen gaan.
9 Ikzelf heb Megekko al van meer dan genoeg informatie voorzien. Bij vragen voor informatie vanuit Megekko krijg je hier geen gehoor op.
10 Megekko doet niets met meldingen van een potentieel lek van persoonsgegevens
11 Megekko belooft tot een oplossing te komen met een supervisor. maar geeft hier geen gehoor aan zoals al vermeld bij punt 7
12.1 Megekko houd ook geld achter, terwijl ze beloofde de RMA kosten te vergoeden.
12.2 als je ze hierop aanspreekt krijg je hier geen gehoor op.
12.3 aleen nadat je ze in gebreke hebt gesteld en de "Koop ongedaan" wilt maken, zeggen ze het geld in geizeling te houden, todat je akkoord gaat met hun optie.
13 Megekko claimt ook dat het geen fabrieksdefect is, Maar als je ze om de desbetreffende bewijzen vraagt krijg je deze NIET!
14 Megekko gaat niet in op een Ingebreke stelling.
15.1 Als je de Koop ongedaan maakt via een Ontbinding van overeenkomst, dan krijg je het standaard verhaal van dat ze het willen repareren, en geven 2 opties
15.2 Als je ze hier dan op aanspreekt dat je de koop wilt ontbinden krijg je een excuus waarbij Megekko claimt dat dit niet mogelijk is om "Vul reden in"
16.1 zoals vermeld in punt 15 overtreed Megekko de volgende regels:
Consuwijzer -> Wat kan ik doen als de verkoper het probleem niet oplost?
16.2 Ik heb hier megekko ook opgewezen, ook middels het toevoegen van DE DESBETREFFENDE ARTIKELEN VAN BOEK 6 EN BOEK 7 VAN HET BURGERLIJK WEBOEK
Waaronder: "Burgerlijk Wetboek, Boek 6 artikel 265 lid 1"
17 Hier heeft megekko tot op heden NIET op gereageerd.
18.1 Ik heb Inmiddels ook een Dispute geopend via het "European Online Dispute Resolution {ODR Platform}".
18.2 dit heb ik gedaan Nadat de gestelde termijn in mijn ontbinding van aankoop is verlopen.
!!!Middels deze review wil ik mensen waarschuwen om NOOIT iets bij Megekko te kopen. omdat je naar je aftersales service kan fluiten!!!
Klantenservice:
Klantenservice bestaat NIET, als je megekko op de wet Na het ingebreke stellen van de webwinkel en het ontbinden van aankoop onder:
"Burgerlijk Wetboek, Boek 6 artikel 265 lid 1"
Hierop krijg je geen gehoor vanuit megekko.
AlgemeenHad een moderbord (Asus Z690-A) besteld, dacht het een mooi deal was wegens mooie prijs van Megekko.
Het blijkt dat hij een gebruikt en geretourneerd product is. Krasjes overall, vies, silverpasta op de connectors, gelukkig is de socket nog geheel in order.
Ik had het moederbord hard nodig om te werken dus niet teruggestuurd, maar "you get what you pay for" inderdaad, goedkoop is risico.
AlgemeenMoederbord gekocht, al snel bericht ontvangen dat de bestelling in behandeling was en daarna bericht van de bezorg dienst dat er een pakketje de volgende dag wordt bezorgd.
VerzendingPakketje van Megekko zijn altijd goed verpakt met een stevige buitendoos en pak materiaal die makkelijk in de juiste afval/recycle bakken verdeeld kunnen worden.
KlantenserviceIn het verleden contact gehad over een bestelling met 2 producten waarvan 1 niet binnen korte duur leverbaar was. De dame die heeft de bestelling gesplitst en de niet leverbare onderdeel geannuleerd omdat er niks vergelijkbaars beschikbaar was als alternatief. Contact verliep spoedig.
AlgemeenDe Goedkoopste Betreft mijn Artic waterkoeling
Snel geleverd, zeer goed verpakt en betaling fluitje van een cent
Zeker voor herhaling vatbaar
AlgemeenAltijd snel en op tijd bezorgd, veel product keuze en goede prijzen. Heb hier al vaak besteld en zal dat ook blijven doen.
VerzendingBestelling wordt altijd snel verzonden en komt altijd goed aan.
AlgemeenGoede prijs voor bijna alle onderdelen van de best buy guide. Maakt het makkelijker om bijna alles bij dezelfde shop te kopen. Alleen GPU ergens anders gehaald.
VerzendingOp tijd en goed verpakt. Verder niets op aan te merken.
KlantenserviceIk had me bedacht m.b.t. CPU en bestelde achteraf een betere. Kon die andere gemakkelijk terugsturen.
AlgemeenGoede site, levering volgende dag, reeds meerdere bestellingen gedaan en altijd keurig geleverd zonder problemen.
VerzendingVolgende dag geleverd
AlgemeenAMD Ryzen 5700X bestelt, deze bleek een of ander defect te hebben. De vervanging uit de RMA werkt uitstekend!
VerzendingDuidelijke RMA procedure, ging zeer vlot en binnen vier dagen het vervangend product weer binnen.
KlantenserviceEen goede geautomatiseerde front-end, met duidelijke mailtjes en duidelijk instructies.
Algemeencpu , moederbord , ram en m.2 besteld goede prijzen en alles is goed verlopen
Verzendingzeer snel verzonden en op tijd zoals beloofd alles was goed verpakt
Klantenservicedag na bestelling men code van het gratis game in mailbox