Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Onderdelen voor nieuwe pc gekocht. Kwamen er vaak het goedkoopste uit vergeleken met andere winkels. Snelle levering (volgende werkdag in België). Alles in orde!

Al verschillende aankopen gemaakt, vooral IT en altijd super!
Prijs en service 10/10. Een echte aanrader!

Altijd correct volgens afspraak, enkel jammer dat er verzendingskost bij is om naar België te versturen

Vlotte communicatie en reden voor contact vlug en helder opgelost.

Heb een nieuwe videokaart gekocht. Was makkelijk te navigeren door de website en goed geprijsd

Werd twee dagen levering gezegd en dat klopt ook uiteraard

Voor Black Friday een computer upgrade gepland. Ging voor een Ryzen 7 5800X3D, Mugen 5c koelen en wat simpele casefans. Gewenste producten waren op voorraad en waren scherp geprijst, alhoewel er op geen van deze producten enige korting voor Black Friday was te vinden. Levering verliep snel en vlekkeloos.

Mijn favoriete webshop voor computer gerelateerde artikelen, goede prijzen, leuke en creatieve nieuwsbrief, houden zich aan levertijden, uitgebreide keuze en voor de rest niks op aan te merken. Heb 1 keer ongeluk gehad dat een monitor die ik bij megekko heb gekocht niet deed had in no time geld terug dus uitstekende service.

Doe met hun graag zaken

Goed verpakt, in eigen doos en leveren in meeste gevallen de dag erna

De printer was dringend nodig. 's Avonds de bestelling geplaatst en de volgende middag is hij thuis al afgeleverd.

De Canon printer is een nieuw model en de drivers kunnen nog niet alle functies ondersteunen.

Nagenoeg mijn volledige systeem heb ik bij Megekko besteld en ik kan alleen maar lof hebben. Scherpe prijzen, voldoende voorraad , duidelijke bestel procedure en een behulpzame klantenservice. Contact via de mail liep snel en er werd met mij meegedacht, bijvoorbeeld bij het aanpassen van een order. Ook heb ik een onderdeel nog ter controle teruggestuurd ivm een mogelijke RMA en ook deze procedure is netjes en vriendelijk afgehandeld. Ze waren hierbij eerlijk dat ze een verkoper zijn en dat voor echt grondig technisch advies ik beter terecht kon bij bijvoorbeeld een community van hun op Facebook. Verbeterpunt voor mij zou nog de zoekfunctie en filteropties op de website zijn, voor mij persoonlijk ontbreken hier soms bepaalde zoekcriteria en vindt ik het "sub" venster met resultaten wat minder overzichtelijk. Maar dit doet niks af aan mijn ervaring met Megekko, deze was erg prettig. Bedankt!

De producten waren in nieuwstaat en netjes ingepakt. Fijn dat je zelf een datum voor levering kunt bepalen op de website.

Zoals hierboven al aangegeven was de klantenservice via de mail uitstekend!

Al meerde keren besteld bij Megekko maar altijd foutloos gegaan. Deze keer ook. Snel bezorgd en goede communicatie bij retouren (een keer zelf iets verkeerd besteld)

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe videokaart, en regelmatig heeft Megekko een aanbieding waar ze de beste prijs hebben. Als Belg had ik geen ervaring met deze firma, dus da's toch altijd een beetje spannend. Toen ik zocht naar info over levering binnen België las ik 'Een goede buur is beter dan een verre vriend', en ik moet zeggen, daar zijn ze in geslaagd. De website gaf voldoende info over de kaart via een aantal foto's en de getoonde specs waren correct. Blijkbaar had ik de laatste kaart van dat product want na bestelling werd het dadelijk aangepast naar 'niet meer leverbaar'. De betaling heb ik gedaan via Bancontact, dat is voor mij trouwens de enige methode waar ik online mee betaal.

Ik heb een week voor Kerstmis op vrijdag besteld, en de dag erna was de verzending inderdaad al binnen. Zelf ben ik nuchter in die '1 dag levertijd', want als er een 3e partij komt bij kijken heb je natuurlijk geen controle gedurende een deel van het proces. Maar in dit geval zo dicht tegen Kerstmis, mooi, kon ik toch in het weekend de kaart alvast testen! Je krijgt een mail als het product wordt verzonden, nog eentje als de bezorger onderweg is en de laatste als het pakket geleverd is. Da's slim bekeken want als het fout geleverd zou zijn kan je snel ingrijpen. De verpakking volstond, met ook wat extra luchtkussentjes tegen de schokken. Verder zat ook de factuur en nog wat reclame-foldertjes in de doos.

Goede webshop netjes verzorgd makkelijk alles te vinden ook op tweakers meestal de goedkoopste top

Snel geleverd goed verpakt
Via DHL geleverd top gedaan

Retour sturen gaat goed en wordt niet moeilijk gedaan via rma op de website

Meerdere bestellingen gedaan binnen een korte tijd maar ze zijn allemaal binnen de gestelde dagen geleverd.

De verpakkingen waren hufterproof verpakt.

Bestelde artikel was op voorraad goed verpakt en snel verzonden.
ben er zeer tevreden over.

Het bestellen gaat heel makkelijk, ik bestel meestal met het scu nummer (uniek nummer voor dat product)

Ik heb het 's avonds besteld (na 18:00 in ieder gaval) en was de volgende dag al bezord

Die heb ik niet nodig want het werkt uitstekend, maar als je vragen of problemen hebt word je heel snel geholpen.

Ik bestel regelmatig iets bij Megekko. Wordt altijd snel geleverd. Altijd goed verpakt. Ook aftersale communicatie is goed. Niet de allergoedkoopste maar wel goede prijs/service.

Netjes afgeleverd binnen beloofde tijd

een leverprobleem werd snel opgelost.

- goede website met een ruime sortering, werkt soepel.
- soepele bestel procedure, vlot te doorlopen.
- komen verzending toezegging na.

De online toezegging volgende dag in huis werd prima nagekomen, 17 uur na de online bestelling het product in handen, Top.

Laptop besteld meteen volgende dag binnen zoals beloofd en makkelijk te bestellen of te betalen ook achteraf te betalen. Makkelijk in te stellen!

Snel binnen, goed zonder schade aan de doos en goed ingepakt.

Goed geholpen met vragen over de desbetreffende laptop die ik besteld had.

Heb meerdere malen complete systemen bij Megekko gekocht en het was altijd perfect. Groot assortiment tegen scherpe prijzen en snelle levering.

Levering altijd precies op het aangegeven moment. Volgende dag leveren is ook echt volgende dag. Handtekening vereist omdat het toch vaak om dure spullen gaat.

Zeer mooie prijs/kwaliteit verhouding (tijdelijke actie op M27QX). Product moest wel nog binnen komen maar was netjes aangeduid. Kreeg regelmatig updates via mail en zelfs uiteindelijk nog eerder als voorspeld aangekomen.

Een extra vraag over de verzending werd snel, grondig en correct beantwoord.

Bestelling snel geleverd en door de nette verpakking nog niet een keer last van een beschadiging gehad.

Goede verpakking nog niet een keer een beschadiging product gehad.

Bestelling was makkelijk te plaatsen door duidelijke product en bestel pages. Levertijd was exact zoals gemeld. Product voldoet aan de verwachting.

De bestelde videokaart was niet op voorraad en moest besteld worden. Uitleg hierover en verwachte leverdatum met een mailtje was duidelijk en correct.

Goede en juiste communicatie over procedure en levertijd. Kortom zeer tevreden.

Scorekaart voor Megekko