Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenRuim assortiment en up to date voorraad. Snel verzonden en dus snel in huis.goede, vriendelijke en kundige klantenservice.
VerzendingDoordeweeks besteld en de volgende dag al in huis. Verzonden met dhl, die zijn doorgaans wel iets minder flexibel dan tnt.
KlantenserviceHeel fijn contact gehad over een deel van de bestelling die niet leverbaar was. Dit heb ik uiteindelijk elders besteld en megekko heeft netjes de bestelling aangepast en teveel betaalde geretourneerd.
AlgemeenMakkelijk producten zoeken en bestellen op de website. Veel producten zijn direct leverbaar uit eigen voorraad, waardoor de keuze op deze winkel viel.
VerzendingDe levering was supersnel. Vandaag besteld morgen in huis. Het product was goed verpakt en het juiste product werd geleverd.
KlantenserviceIk heb twee keer intern geheugen geruild voor sneller geheugen na tegenvallende snelheid. Beide keren was het geen probleem om te ruilen en kreeg ik snel (binnen 24u) antwoord dat ik het kon retourneren. Na deze melding sneller intern geheugen bij deze winkel aangeschaft.
AlgemeenGoede en lage prijzen, groot aanbod artikelen en snelle verzending. Alles uitstekend en makkelijk verlopen. Top
AlgemeenSnelle levering, goede prijzen, goede communicatie...
Veel onderdelen van een nieuwe PC gekocht in een korte termijn, alles op tijd en in goede staat bezorgd.
What's not to like?
Top bedrijf.
AlgemeenAl meerdere malen bestelling bij Megekko geplaatst en altijd tevreden hierover. Prijzen zijn scherp. Verzending is op tijd en je wordt goed op de hoogte gehouden van wat er gebeurt zodra je je bestelling hebt geplaatst.
VerzendingDe verzending van producten is tot nu toe altijd goed verlopen. Verpakking is ook goed. Altijd in een grotere doos met voldoende padding om te voorkomen dat je producten in de doos kunnen bewegen en beschadigd raken.
En als je de doos en padding bewaard heb je ook altijd een goede doos om defecte producten mee terug te sturen, mits dit nodig is.
Heb een onderdeel gehad dat defect bleek bij aankomst, kan helaas gebeuren. Was op dat moment al wel uit de verpakking gehaald om te testen toen ik hierachter kwam. Meteen een RMA aangevraagd en dit is vlot beantwoord. Kon het de volgende dag al terug opsturen voor reparatie of vervanging. Had het liefst gezien dat er meteen een vervangend product opgestuurd zou worden, maar gezien het al geopend was snap ik dat dit via de RMA met de fabrikant wordt opgelost. Zit momenteel nog in het proces te wachten totdat het gerepareerd (of vervangen) wordt, maar ben tot nu toe bij elke stap op de hoogte gehouden wat heel fijn is.
Algemeen2 SSDs besteld. Prima prijs en gemakkelijk besteld. Netjes en de volgende dag al geleverd. Klopt met wat er op de website aangegeven wordt.
VerzendingNetjes volgends afspreak de volgende dag geleverd. Wel jammer at er veel reclame zooi bij zit in het doosje, daar heb ik geen interesse in. Ik heb ook niet voor niks een nee-nee sticker op mijn brievenbus.
AlgemeenInmiddels al een aantal maand salarissen gedoneerd aan Megekko. Mijn zoektocht start eigenlijk altijd bij Tweakers. Op zoek naar de beste en of goedkoopste. Onderaan de streep kom ik dan vaak toch weer bij Megekko terecht. De bestelling en betaling is zo snel gedaan dat ik me niet eens meer kan bedenken. Top! want wie wil er nu lang nadenken over of deze uitgave wel verstandig is?
VerzendingVia andere bedrijven krijg ik regelmatig pc onderdelen binnen die alleen in de originele doos verzonden zijn. Helaas met kapotte producten als gevolg. Megekko is altijd zorgvuldig met het inpakken van de producten. De enige die ik echt zal vertrouwen bij het bijvoorbeeld bestellen van harde schijven of compleet gebouwde pc's.
KlantenserviceVragen worden daadwerkelijk beantwoord en service is iets wat ze bij Megekko daadwerkelijk kunnen leveren. Of het nu gaat om garantie, vertraging van levering of splitsing van bestelling. Alles is mogelijk en dit gaat nog snel ook.
Wat vooral fijn is, is dat er updates worden gegeven over de levering van je bestelling. Ook al de levertijd onbekend is krijg je hier met vaste regelmaat bericht over. Ondanks dat het niet vaak nieuwe info geeft is het wel fijn dat je niet zelf de zeurkous hoeft uit te hangen met "waar blijft mijn bestelling?".
AlgemeenFijne winkel, een deel van de bestelling ontbrak maar werd netjes opgelost! de levering kwam de volgende ochtend al binnen.
VerzendingSnelle levering, mijn bestelling is zorgvuldig ingepakt. Alles is heel aangekomen.
KlantenserviceNa het ontbreken van een product, (kan gebeuren) werd dit na een mailtje meteen afgehandeld en werd het product direct de volgende dag na geleverd.
Algemeenbestelling en betaling verliepen allebei vlekkeloos. De prijzen tegenover andere websites waren perfect. zeer zeker een aanrader.
Verzendingde dag daarna op tijd geleverd. perfect. niks op aan te merken
AlgemeenGebruiksvriendelijke website en goede betaalopties. Dit en de lagere prijs voor het artikel wat ik heb besteld ten opzichte van andere sites heeft me overtuigd om hier te kopen.
VerzendingPrima verzending. Ik had het een dag van te voren vrij laat besteld en het kwam alsnog de volgende dag binnen.
AlgemeenHet werd snel en veilig bezorgd. Dag ervoor besteld, volgende dag binnen, erg top! Ook gemakkelijk te bestellen.
VerzendingEerder bezorgd dan verwacht, in een hele veilige doos. Handig!
AlgemeenBeste prijs, zeer snel geleverd. Netjes verpakt geen overbodige toestanden. Vaak bij Megekko besteld altijd prima.
VerzendingVandaag besteld, daadwerkelijk volgende dag in huis.
AlgemeenZoals gewoonlijk niet op aan te merken. Goede actie (prijs), bestellen en de volgende dag in huis.
VerzendingOp zich prima, alleen nog wel plastic luchtzakjes. Heb niet gekeken waarvan deze zijn gemaakt, maar mijn eerste gedachte was: Blèèèh, plastic!
AlgemeenWebshop is vlot navigeerbaar en heeft een wijde selectie aan producten. Mijn winkelmandje van enkele maanden geleden was ook nog intact, dus ik kon perfect de producten terugvinden die ik (opnieuw) nodig had.
VerzendingZeer snel verzonden en geleverd in voldoende beschermende verpakking en bubblewrap, maar zonder overdreven veel "lege" ruimte.
KlantenserviceIn het verleden ooit last gehad met een geleverd toestel en werd zonder problemen vervangen onder garantie.
AlgemeenHeb bij Megekko voeding bestelt voor een uitstekende prijs. Deze was eenvoudig te vinden en al de volgende dag geleverd. Al eerder bij Megekko besteld, je wordt netjes op de hoogte gehouden van wanneer er geleverd zal worden.
Top, een aanrader!
De volgende werkdag al geleverd zoals beloofd.
AlgemeenZeer competitieve prijzen, duidelijke webshop en snelle levering. Nog geen ervaring (gelukig) met aftersales service.
VerzendingZeer snel verstuurd, en geleverd binnen de aangegeven tijd.
AlgemeenAl jaren lang koop ik hier al mijn elektronica. Goede klantenservice, goede prijzen en producten retourneren nooit problemen mee.
AlgemeenHeb hier weer gekocht na goede ervaringen in het verleden. Accurate voorraadstatus op een duidelijke site. Prijzen zoals gewoonlijk scherp.
VerzendingOp de afgesproken tijd (de volgende dag) netjes geleverd, goed verpakt. Niets op aan te merken dus.
AlgemeenProduct met goede bescherming geleverd (middels pakketbezorging bezorgd). Duidelijke product beschrijving op de website aanwezig.
VerzendingGeleverd op de aangegeven datum (eerstvolgende werkdag).
AlgemeenVond de website erg makkelijk en overzichtelijk en kon snel alles vinden wat ik wou. Uiteraard spraken de prijzen mij ook erg aan
VerzendingZending was snel en op maandag binnen (zaterdag middag besteld).