Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Prima site, duidelijk te vinden wat ik wilde.Het zou helemaal mooi zijn als je nog iets aan de order kon toevoegen als hij nog niet in behandeling is. Nu moest ik eene extra order aanmaken met extra verzendkosten (ja, natuurlijk had ik beter moeten kijken voordat ik mijn bestelling definitief maakte).

Snel geleverd en mooi op tijd. Gewoon zoals het op de site staat.

Ik kijk altijd op Tweakers en kom in 95% van de keren uit bij Megekko omdat ze de beste prijs en levertermijn hebben. De levering is altijd stipt en volgens afspraak.

---

Klantenservice nog nooit gehad, want alles wat in al besteld heb (en da’s ondertussen veel) was altijd in orde.

Levering was de volgende dag zoals verwacht. Goed verpakt, het was maar een computer muis, maar die wil je ook heelhuids ontvangen

Goed overzicht van harde schijven, voor een goede prijs.
Gemakkelijk en duidelijke pagina bij bestelling. Geen onverwachte verrassingen.

Ik werd goed op de hoogte gehouden en heb het snel (de dag erna) ontvangen.
Ook goed ingepakt in een doos. Hiervoor had ik op voorhand schrik, maar dat was voor niets nodig

Megekko had de beste prijs, snelle levering en zeer eenvoudig bestelproces. Zeker voor herhaling vatbaar dus!

23 december besteld en op 24 december geleverd zoals afgesproken!

De klantenservice reageerde snel toen ik een vraag had bij een eerdere bestelling.

Via tweakers ontdekt dat het gewenste product met een flinke korting werd aangeboden. Het bestellen daarna ging heel soepel.

Verzending was nog dezelfde dag, kon het product tijdens een thuiswerkdag de volgende dag in ontvangst nemen.

Bestellingen zijjn zeer makkelijk te plaatsen: klik op de knop en het staat in je winkelmandje. Eigenlijk niet veel anders dan bij 99% van de webshops, maar belangerijk onderdeel van stoor-vrij winkelen online

Alle bestelde items netjes in een doos met materiaal om het op zijn plek te houden.

Megekko heeft goede prijzen en en duidelijke website. En er wordt precies geleverd wat er is afgesproken.

Volgende dag in huis zoals op de website aangegeven

Scherpe prijzen op de website, en een snelle en goed verpakte verzending van je bestelling.

Verzending is goed verpakt en de levertijd wordt altijd waargemaakt.

Overzichtelijke website, items snel verzonden. Bij retourneren van een pc behuizing m’n geld een paar dagen later terug gekregen.
Prima winkel 👍

Snel verzonden. Was postnl maar even snel 😂

Snel geld terug gehad hij retourneren.

Ondanks de feestdagen is het produkt s'middags 23 december besteld en de volgende dag geleverd!

De besteld harddisk is een kwetsbaar produkt maar was goed verpakt

Tot nu toe is er geen noodzaak geweest om met de klantservice te spreken, dat zegt ook wle iets!

Prima webshop, bestel er al jaren. Concurrerende prijzen en snel geleverd. Ook de ruime betaalmogelijkheden zoals achteraf betalen zijn een plus vind ik.

Netjes ingepakt met voldoende bescherming voor de artikelen. In de middag mijn bestelling geplaatst en zoals beloofd de volgende dag geleverd, prima dus.

Laatst wat artikelen besteld bij Megekko voor een prima prijsje. Datum van levering een dag later gezet dan standaard was. Ging allemaal prima. Spullen netjes verpakt ontvangen op de gekozen datum.

Levering was prima gecommuniceerd en netjes ontvangen op de gekozen datum.

Reageren snel met duidelijke informatie waar je wat mee kan. Goede hulp gekregen bij vragen die ik had.

Prima webshop en duidelijke communicatie naar aanleiding van je bestelling. De artikelomschrijving is goed. De omschrijving over directe levertijd uit eigen voorraad en op voorraad bij de groothandelaar geeft wat verwarring en mag duidelijker.

De levering gaat goed. Enige opmerking is de nalevering wegens een niet voorradig product. De nalevering werd in tegenstelling tot de eersre levering uit dezelfde bestelling wel op het huisadres in plaats van een pickuppoint afgeleverd, waardoor ik het pakket gemist heb.

De klantenservice reageert snel en doeltreffend. Het regelen van een nalevering ging prima.

Overzichtelijke site, groot assortiment, prima prijzen. Bestellen gaat zonder fratsen, winkelwagen ondersteunt zaken als het kiezen van een PostNL afhaalpunt (top!).

Snel geleverd, prima verpakt. Spullen heel netjes in een enkele doos gepuzzeld.

Zeer snelle levering, overdag besteld volgende dag gelijk in huis. Top prijs. Kortom een goede prijs kwaliteit en snelle levering

‘S middags besteld volgende dag gelijk in huis

Ik heb een https://www.megekko.nl/pr...netvoeding-inverter-Zwart besteld.
Scherpe prijs, netjes en supersnel geleverd. Het apparaatje werkt prima!
Uitstekend!

Voor 22:00 besteld en de volgende dag al in huis.
uitstekend!

Overzichtelijke website, met vaak scherp geprijsde producten. Het assortiment is ook naar wens. Ondersteunt veel betalingsmethodes

Snel en goed verpakt verzonden. Producten worden goed ondersteund door middel van lucht kussentjes en de doos wordt goed gevuld. De levering was snel, meestal de volgende werkdag ik huis.

Bestelling was zo geplaatst. Website is gemakkelijk te gebruiken en via te zoeken. Retouneren moet je een zelf label voor maken.

Goed verpark en snel geleverd. Track&Trace werd snel gegeven en ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden.

Snel reactie gekregen op mijn RMA aanvraag. Dode pixels op monitoren worden niet beschouwd als defect. Bij dit probleem je product gewoon retouneren.

Retour sturen betekent zelf verzend label bij vervoerder regelen. Vroeger was dat geloof ik niet zo en bij alle andere verkopers krijg je zelf die label. Ook staat dat niet heel duidelijk in de email(ergens onderaan), dus sta je daar bij de drop off box.

Blijft DHL he

Een van de producten was nog minstens een maand niet in het magazijn. Ik vroeg voor verwijdering van dat product. Een dag later krijg ik een mail dat het wel in het magazijn is en onderweg, een half uur later krijg ik antwoord op de mail dat het te laat was maar ik kon het terug sturen. Maar ik moest het retour wel zelf betalen.

Geweldige keuze via de webside zoeken is makkelijk en snel en snelle levering producten zijn prima verpakt.

Producten zijn prima verpakt voor zover geen schade aan product mee gemaakt

Scorekaart voor Megekko