Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Bestellen zoals altijd makkelijk zeker als je uit je Tweakers wensenlijst verder klikt. iDeal, bank invullen en dan is het wachten op het moois.

Zaterdag voor Kerst besteld en op dinsdag binnen, Ze hebben dus op 2de Kerstdag gewerkt!

Snel geleverd (inschatting was 2 dagen en dat was ook waar), producten op voorraad, goede correcte feedback via mail

Goed ingepakt in juiste formaat doos, de toegevoegde 'spam' vind ik persoonlijk een no go.

Videokaart gekocht. Laagste prijs gevonden, en bestellen en betalen ging makkelijk. Mogelijkheid om zonder kosten af te halen in Breda. Geen gebruik van gemaakt maar altijd een pluspunt als een shop dit aanbiedt.

Verzending was op tijd (volgende dag) en zat in stevige omdoos. Geen beschadigingen en videokaart werkt goed.

Ondanks dat Amazon goedkoper kan blijken, kies ik altijd voor MeGekko omdat ik weet dat het geen resalers zijn, omdat het product duidelijk is omschreven en de klantenservice persoonlijk en netjes wordt afgehandeld als ik ontevreden mocht zijn. Ze hebben een reputatie bij me opgebouwd die niet makkelijk te ondermijnen zal zijn. Hopelijk houden ze dat vast. Deze review had ik geschreven met of zonder winkans.

MeGekko is niet de snelste van alle verzendingen maar ze dragen zorg voor juiste communicatie en verzending wanneer ze dat beloven. Spullen komen aan in wat grotere dozen waar rekening is gehouden met kwetsbare spullen door middel van luchtzakjes e.d.

Heb meermaals dingen terug moeten sturen omdat ik er toch niet tevreden over was, bijvoorbeeld een Logitech muis die een stuk zwaarder bleek te zijn dan mijn eigen Glorious O-. Dat was geen enkel probleem - koop op afstand. Netjes afgesloten. MeGekko geeft je het gevoel zorgeloos dingen uit te kunnen proberen en dat is fijn: er is zo veel keus dat je niet weet wat goed is. Je kunt een review vinden voor elk artikel.

Snel en gemakkelijk een bestelling kunnen plaatsen, had helaas het Iiyama scherm niet gewonnen op Tweakers dus maar eentje zelf gekocht.

Bestelling was zeer snel. Was de volgende ochtend al bezorgd. Daarnaast ook constant updates over de status van de verzending dus dat was ook zeer aangenaam.

BESTEL HIER NIET! Zodra je iets besteld gaat het goed, maar wanneer je een product weer moet retouren begint alle ellende. Ik ben sinds okt-2022 bezig met megekko met het retouren van een defecte product. Ze gaven zelfs aan dat ik ze een lege doos had opgestuurd. 2 maanden later kreeg ik een thuis een pakketje opgestuurd van Megekko met je raadt het nooit 'retour wat ik had opgestuurd wat zogenaamd incompleet was'. Ze hebben ook geen telefoonnummer waar je ze op kan bellen. En je mag hopen dat je een reactie krijg op je mails. Mocht je meer vragen hebben hoe het verloopt ik kan je alle bewijs laten zien hoe megekko te werk gaat :). S-tekin@live.nl

Ze sturen je defecte producten op. Ik ben niet de 1ste slachtoffer kijk maar op trustpilot :)

Hopen dat je ze kan bereiken. Ze zetten je neer voor leugenaar terwijl ze zelf hun werk niet uitvoeren. Ik heb ze meerdere mails gestuurd en zelfs een aangetekende mail waar ze niet op reageren.

Duidelijke webshop met concurrerende prijzen. Artikel snel gevonden via Tweakers Pricewatch. Al vaker spullen besteld bij Megekko.

Netjes verpakt en supersnel geleverd.

Makkelijk te bestellen en ook optijd geleverd. Zat goed verpakt en was niets mis mee. Werkte meteen

Zat goed verpakt in een niet te grootte doos. Enige minpuntje is DHL bezorging maar daar kan Megekko verder niets aan doen.

snelle verzending, uitstekend verpakt. Goed op de hoogte gehouden via mail, helemaal prima in orde.

Wil niet overdrijven maar dit bedrijf is je geld dubbel en dwars waard, corsair geheugen snel geleverd netjes verpakt wat wil je nog meer?

Prima verzending en goed verpakt ga zo door👊🏻

De klantenservice houdt je netjes op de hoogte welke datum je besteld hebt en geleverd hebt gekregen, super service toch?

Zonder prijs was dit ook zo beoordeeld!

Ik heb nog nooit een probleem gehad met Megekko, ze leveren altijd optijd, de prijzen zijn redelijk en de communicatie is top. als Megekko het product heeft kies ik meestal voor hun puur omdat ik weet dat er geen onverwachte dingen gaan gebeuren.

---

Megekko is zo punctueel dat ik de klantenservice nog nooit nodig heb gehad.

Precies op tijd. ik had twee artikelen los besteld op verschillende tijden in de dag en Megekko had ze automatisch samengevoegd.

Megekko is zo punctueel dat ik de klantenservice nog nooit nodig heb gehad.

Op Megekko gemakkelijk een aantal producten besteld, bestel bevestiging & betaling vlot binnen. Verder goede communicatie wat betreft de status van de bestelling. Top!

Besteld op 1ste kerstdag, Alles mooi verpakt ontvangen op de aangegeven bezorgdag, helemaal goed!

Ik heb op tweede kerstdag een cpu besteld, de volgende dag was hij binnen. Prima service.

Pakket zou geleverd zijn, tot op de dag van vandaag sta ik met lege handen. klantenservice reageerd niet meer. De geschillencommissie waarbij zij zijn aangesloten hebben tot op heden niet gereageerd

Sta je dan als klant wel betalen geen spullen krijgen, ga maar zelf zoeken naar je bestelling DHL heeft hem ergens achter gelaten. Maar waar?

Netjes verzend bericht ontvangen, dav van levering melding pakket afgeleverd bij u thuis. Echter waren wij niet thuis. Bij thuiskomst geen pakket, ook niet bij de buren.

Direct megekko gemaild, zou onderzocht worden bij DHL. Tot 2 maal toe onderzoek afgerond, 1e onderzoek duurde 5 werkdagen: bezorger heeft het pakker normaal bezorgd. Gek want wij waren niet thuis, megekko gemaild dat er die dag niemand thuis was en de locatie gegevens van die dag meegestuurd waar wij waren.

Aanvullend onderzoek gestart, na 2 dagen weer bericht: de bezorger heeft zijn route normaal gereden wij sluiten ons aan bij DHL. Wij gaan niet meer in op vedere mails hierover.

Echter kan niemand mij vertellen waar mijn pakket is gebleven

Tot op de dag van vandaag niks geleverd gekregen en 479 euro armer, dat is wat je noemt top service

Verschuilen zich achter DHL, reageren inmiddels niet meer op de mail. Komen niet met een oplossing, laten de klant het maar lekker zelf uit zoeken. Beantwoorden de vraag niet waar het pakket is.

Alles is goed in orde. Ik heb hier de onderdelen voor mijn nieuwe server gekocht. Goede prijzen, vaak zelfs de beste. Geen moeilijke dingen, duidelijke prijs en snelle levertijd. Alle hardware is ook in goede conditie aan gekomen.
Als ik weer wat nodig heb staat Megekko weer boven aan.

Alles was netje ingepakt met genoeg bubbelwrap zodat het niet te veel kon schuiven.
Voor 22:30 besteld morgen thuis waren ze super goed in. Op Black Friday besteld en zaterdag alles in huis ondanks alle drukte.

Prettige winkel en goede prijzen. Onderdelen gekocht voor een upgrade voor mijn PC. Bij aankomst bleek mijn moederbord een kapotte knop te hebben voor het flashen van de BIOS. Ik heb het moederbord met een RMA verzoek teruggestuurd en mijn geld teruggekregen. De afhandeling van deze procedure was erg snel en de communicatie was duidelijk en prettig.

Producten werden direct verzonden, maar PostNL raakte ze in de drukte rond de feestdagen kwijt. Na een paar dagen kwam het pakket weer boven water. Megekko had in tussen een onderzoek bij PostNL gestart, maar kon dat weer afbreken. Toen ik aan de klantenservice liet weten dat het pakket kwijt was, hebben ze direct actie ondernomen. De te late levering lag dus niet bij Megekko maar bij PostNL.

Helaas kun je de klantenservice niet bellen, maar dat is het enige nadeel. Mailen is de standaard manier voor contact en daarop reageren ze snel. Naar mijn ervaring binnen 24 uur, vaak sneller.

Laatst mijn amd RX 6950 xt Red Devil aangeschaft voor een leuke lage prijs. Deze was niet meer op voorraad en zou 10+ werkdagen gaan duren. Uiteindelijk had ik na 4 dagen de kaart al binnen. Service van Megekko is altijd al goed geweest en nog nooit problemen mee gehad. Soms zijn er wel problemen met leveringen die op voorraad zijn bij de leverancier maar niet bij Megekko. (Maar als de leverancier zegt dat het er is en dat blijkt uiteindelijk niet zo te zijn kan deze schuld niet Megekko worden aangerekend naar mijn mening)

Prima verpakt waardoor niet zichtbaar is dat er een videokaart in zit (via Amazon is er al eens gestolen voordat deze bij mij aan is gekomen, maar ook hier is de verpakking prima hoor).

Ik heb niet eerder een voucher code gebruikt van Megekko dus weet niet of ze deze waren vergeten toe te sturen maar na een korte mail gestuurd te hebben hierover had ik 2 uur later de code in mijn mailbox. Verder dus nooit eerder problemen gehad op een kapotte HDD na die in een paar dagen was omgeruild. al met al TOP

Monitor Gigabyte Aorus Fi32Q leveren waarbij de pixels na een maand dood uitvallen. Megekko verschuilt zich achter voorwaarden leverancier.

Dode pixels is kwaliteitsprobleem. Deze monitor heb ik aangeschaft om naar goed beeld te kunnen kijken. Ik mag toch van een monitor verwachten dat het beeld functioneerd?

Dit is de eerste keer dat een product dat ik ontvang niet goed functioneerd. Juist in de klantenservice stond Megekko hoog aangeschreven. Helaas maken ze dit niet waar.

Producten van Megekko worden bij mij altijd goed verpakt verzonden

Product als RMA aangeboden, omdat de pixels na een maand dood uitvielen.
Klantenservice geeft aan niets te willen doen. En verschuilt zich achter de voorwaarden van de leverancier.

Prima overzichtelijke webshop met prima prijzen. De beloofde "vandaag besteld morgen in huis" was uiteindelijk reden om deze shop een keer te proberen.

Vandaag besteld morgen in huis betekent voort deze winkel echt wat anders dan voor mij. Van alle bestelde pc onderdelen bleek op de dag van de eigenlijke bezorging de case niet op voorraad. Dat hadden ze de dag van verzending natuurlijk ook kunnen communiceren maar er mag ook wel eens wat mis gaan natuurlijk. Uiteindelijk voor een andere case gekozen en de volgende dag het pakket op het postkantoor opgehaald. Daar bleek de case in te zitten die niet op voorraad was. De rest van de pc was niet verzonden. Ik heb de onderdelen maar bij een andere webshop besteld en megeko verzocht de bestelling verder maar te annuleren.. Zelfs dat lukt niet want postnl geeft net aan dat de onderdelen nu morgen (misschien) geleverd gaan worden.. Jammer dat ze nu een week op het postkantoor moeten staan voordat ze weer terug gestuurd kunnen worden.

Ik heb 1 fatsoenlijk antwoord gehad waarin ik de keuze kreeg een vervangende case te bestellen. Helaas is de vervangende case niet geleverd en de rest van de onderdelen ook niet.. Op de website staat dat er over het algemeen binnen 2 uur reactie komt op een mail. Dat lukt bij mij dus niet. Ironisch genoeg lukt het na het per mail annuleren van de bestelling ineens wel om het pakket te versturen. Helaas te laat. Een telefoonnummer om naartoe te bellen om sneller te kunnen schakelen zou al een hoop verholpen hebben. Ik bestel eigenlijk altijd alles online en dit is met stip op nummer een de slechtste webshopervaring die ooit heb gehad. Het zal de tijd van het jaar wel zijn... Ik bestel hier in ieder geval nooit meer een onderdeel. Gelukkig zijn er meer webshops.

De website is overzichtelijk en het was makkelijk om producten te bestellen. Deze waren dan ook snel bezorgd, zelfs nog één dag voor Kerstmis.

Op vrijdag voor Kerstmis besteld en de volgende dag al binnen, dus top verzending!

Scorekaart voor Megekko