Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Tot op heden al m'n hardware gekocht via Megekko. Goeie prijs, snelle levering en klantenservice reageert snel en goed.

Aanrader dus.

SSD-M-2 besteld via megekko ging om de seagate firecuda 530 1tb voor de ps5.
Beste kaart voor de beste prijs👌🏼.
Zelfs 60 maanden garantie.

Keurig verpakt!

Via pricewatch kwam ik uit bij Megekko. Bestelling ging snel en soepel. Levering ging super snel, product was super verpakt. Aanrader!

Via tweakers.net kwam ik op de site van Megekko terecht Op de Megekko site kon ik alle onderdelen snel vinden en alles was op voorraad, daarna werd het snel geleverd, gewoon top

De bestelling werd de volgende dag al geleverd, gewoon prima.

Ik had een kaart van 550 euro gekocht van deze scammers. Mijn kaart ging bijna onmiddelijk stuk met een verkeerd functioneerde RGB logo. Nu na de 3rde keer dat ik mijn kaart opgestuurd had, wordt er gezegd dat ik thermal pads er zelf op heb gedaan voor 0 reden ookal was er geen enkel probleem met de temperatuur of iets en dat ik daarom geen garantie meer heb, die nog liep tot augustus 2024. Ik heb de kaart zelf nooit opengemaakt of aangeraakt en ik wordt gewoon gelabeled als iemand die liegt terwijl ik dit nooit zou doen en zelf ook snap dat je zelf de kaart niet open moet maken. Ik raad hun zeker niet aan en zal zelf nog kijken wat er te doen is aan dit soort oplichters en hoop dat minder mensen hierna zullen vallen voor de oplichting van megekko. Nep bedrijf met slechte service en mensen die geen idee hebben wat ze uberhaupt doen bij het bedrijf.

Er wordt tegen mij gezegd "We gaan niet meer op je reageren". Ze geven mij niet het RMA nummer dat kwam vanaf de fabrikant en waren niet bekend hoe hun eigen producten werken

Heb 4 producten besteld onlangs bij megekko waarvan ik er bij 2 direct terug gestuurd heb voor de 30 dagen geld terug garantie, dat was geen probleem en ik kreeg mijn geld terug.

ook had 1 van de overgebleven producten die ik wel wilde houden helaas een defect waardoor ik hem ook terug moest sturen. Ze hebben mij direct een vervanging toegestuurd en ook hebben ze mijn verzendkosten voor dit defecte product betaald, erg netjes.

heel erg fijn dat de retourservice zo goed is tegenwoordig bij megekko !

Heb wel verzendkosten moeten betalen over de 2 producten die ik retour heb gestuurd voor de 30 dagen geld terug garantie, maar dat is niet zo gek.

Ze hebben het geld terug betaald van 1 van de producten die defect was en die ik ook terug moest sturen, ik waardeer het enorm dat ze die verzendkosten terug geboekt hebben.

klantenservice is prima, reageren meestal wel binnen 1 werkdag en zijn erg vriendelijk.

Megekko is the best-working store of all the ones I've tried. Excellent customer service, good functioning website and great product selection!

Extremely fast shipping. When the product is back-ordered (e.g. the new AMD processors in 2020) it's shipped as soon as it comes in and with a well-functioning queue.

Good will and quick and fast response. There were also 0 issues with returns.

Goede site, makkelijke bediening,
Overzichtelijk, doe al een tijdje bij ze bestellen en komt altijd goed aan

Kwam wanneer gewenst,
Mis wel de optie om een pakket dienst / vervoerder te kiezen

Everything was delivered very quickly and in perfect condition. The price was also decent. I was very satisfied with my purchase.

Bij Megekko heb je een ruim assortiment met goede prijzen. De Webshop heeft een logische indeling waardoor je snel het juiste product kan vinden.

Ook zijn er vele betaalmethodes inclusief een achter betalen optie.

Deze webshop is een echte aanrader.

Na de bestelling geplaatst te hebben, ontvang je op dezelfde dag ook een verzendbevestiging. Daarin zit de Postnl track & trace doe waarmee je de zending kan traceren.

Levering is zoals afgesproken gebeurd en binnen 24 uur. Het pakketje is tevens ook stevig verpakt.

Communicatie met de klantenservice is zeer goed te noemen. Zowel per mail als telefonisch krijg ik zeer snel, antwoorden op mijn vragen.

Producten gevonden via de links uit de Tweakers pricewatch. Alle producten waren op voorraad en het was duidelijk om welk product het ging (en dit dus inderdaad het juiste product was). Omdat het om een grote bestelling ging gekozen voor een winkel waarmee ik eerder (goede) ervaringen heb opgedaan, en Megekko was van de winkels die alles op voorraad hadden ook één van de goedkoopsten.

Bestelling werd netjes bezorgd op de dag die tijdens de bestelling werd aangegeven.

Megekko is over het algemeen goedkoop en levert op tijd. De site is goed te gebruiken en producten zijn goed te vinden. Specificaties met elkaar vergelijken is niet mogelijk. Dit is soms wel wenselijk.

De levering was op tijd. Je wordt ook netjes via de e-mail op de hoogte gehouden over de laatste status.

Klantenservice reageert snel en netjes. Megekko adverteert wel met promotie-acties van hun leveranciers, maar ze voelen zich niet verantwoordelijk als hier iets niet goed loopt. Misschien logisch, maar in mijn optiek niet klantvriendelijk. Nu maken ze zich er makkelijk vanaf door alleen een controle uit te voeren of het geleverde product een retour is geweest uit een andere bestelling. Daarna mag je het zelf uitzoeken met de leverancier. En dan te bedenken dat je voor heel veel geld een bestelling hebt gedaan bij Megekko.

Hallo, ik vind deze site uitzonderlijk, ik bestelde er een spelmuis op, ik kreeg mijn bestelling binnen een dag. Het had geen krassen, goed verpakt en perfect. Ik beveel deze site enorm aan, de bestelling werd ook snel gemaakt. Hun betalingssysteem is coherent en ergonomisch, alles wat nodig is zonder al te veel misbruik.

De levering was snel, goed verpakt en geen krassen op mijn bestelling.

Klantenservice is geweldig, ik krijg een e-mail om mijn bestelling te traceren en om me te laten weten wanneer mijn bestelling zal aankomen.Klantenservice is geweldig, ik krijg een e-mail om mijn bestelling te traceren en om me te laten weten wanneer mijn bestelling zal aankomen.

Geweldig bedrijf, moet vaak lachen om de post op hun insta pagina. Aanbod en prijzen zijn prima.

---

Nog geen ervaring met de klantenservice van Megekko. Maar gezien de service die ze over het algemeen leveren verwacht ik dat dit ook wel goed zit.

Geen gezeur mee gehad. Tot nu aan toe dikke prima.

Top bedrijf, fijne klanten service !
MEGEKKO <3
Waar ik ook dankbaar en blij voor ben i s het volgende.
Megekko geeft een uiterst leverdatum maar levert vaak eerder om teleurstelling te voorkomen, ik moest een week wachten voor mijn mbo ( Moederboard ) die zou zondag worden geleverd maar werd vrijdag al geleverd dus kon dit weekend lekker gamen en gek doen :)

Mooie prijs kwaliteit, soms een paar euro duurder maar dat is meegekko 1000% waard, `Boven een bepaald bedrag doen ze soms wat leuks in je pakketje als extra en heb nu leuke decoratie voor op mijn we wc en brievenbus hahahaha

je krijgt een track and trace code en dit werkt gewoon top, het gemiddelde post bedrijf in Nederland is k*t i know, in mijn geval stond er dat mijn pakket al geleverd was... half uur laten kwam de bezorger gelukkig ( De paniek liep al op ) LOL
Levering was dus gewoon oké en goed, geen reden tot paniek als dat er dus staat :o)

Bij Megekko ben je geen NUMMERTJe, Bij Megekko nemen ze de tijd voor je om je in-depth te helpen bij elk product waar je vragen over hebt, weten ze het niet alla minute dan nemen ze vaak binnen 24 uur telefonisch en of via de mail contact met je op en krijg je ook egt een goed en duidelijk antwoord op je vraag.

In mijn geval ging het over een Nvidia GPU en was niet duidelijk of deze LHR had, na een deep search vanuit Megekko, en goed en duidelijk antwoord gehad en mezelf even goed kunnen inlezen. de Radeon RX 6900 XT is het uiteindelijk geworden ( 2dehands ) Via een medeTweaker hier om de hoek.

Meerdere keren behoorlijk wat besteld.
Dat is niet moeilijk, ze hebben bijna alles in huis.
Kwaliteit en bezorging zijn zeer goed.

Van alle items die ik besteld had, was niks mis mee. Goed verpakt, telkens netjes op tijd geleverd, mocht miezen tussen afhaalpunt of eigen adres. Top!

Als ik een vraag had, werd het altijd met kennis en vriendelijk beantwoord. Zeer goed.

Uitstekend bedrijf heb al enkele keren iets besteld, is altijd in orde zoals beloofd.
Levertijd is ook zeer goed op sommige 1 dag in uitzonderlijke gevallen iets langer, maar ze proberen dan wel sneller te leveren dan afgesproken.

De levertijden vallen zeer goed mee bij hun. Ze respecteren de afgesprken ternmijn

De website werkt goed, je kan gemakkelijk je pc samenstellen. Alleen is betaling via overschrijving niet mogelijk voor mensen uit België.

Onderdelen worden geleverd in 1 dag zoals aangegeven op hun website.

De klantenservice is top! Zeer snel antwoord en behulpzaam.
Ik heb een probleem met samenstellen van mijn pc en ze geven je duidelijke juiste info mee om het op te lossen.

Goede prijs kwaliteit verhouding veel keuze en goede levering. Met leuke aanbiedingen voor iedereen. Op elk artikel lange garantie met achteraf betalen.

Ik had mijn oude computer recent een upgrade gegeven met een 2e hands videokaart (je weet wel: die momenteel de markt overspoelen en de prijzen drukken :)). Toen bleek de CPU de bottleneck en aangezien dat een i5-4670K was, was het vrij duidelijk dat daar weinig eer meer aan te behalen viel.

In diverse reviews kwam de Core i3-12100F er als een "bang for your buck"-processor uit. Dus deze geselecteerd, 2x8GB DDR4-3200 erbij en een B660-mainboard van MSI. Dan alleen de SSD nog: daar wat extra betaald voor een Samsung 980 Pro en de upgrade-set was compleet. Een en ander was makkelijk te vinden op de website van Megekko. Vooral de search beviel me goed: je kon gewoon op socket en chipset zoeken (bijvoorbeeld "b660 1700 socket") en de juiste categorie kwam vanzelf naar voren met de mogelijkheid verder te filteren...

...Alles op vrijdagmiddag samengesteld en met behulp van de Pricewatch de beste bestellocatie uitgezocht. Dat bleek Megekko te zijn samen met enkele andere webshops die voor dezelfde prijs aanboden. Uiteindelijk voor Megekko gegaan, omdat onderdelen voor de PC die nu vervangen wordt, daar ook vandaan kwamen en dat proces 8 jaar terug al prima beviel.

Ook nu werden we niet teleurgesteld: Megekko leverde zoals beloofd de volgende dag al een prima verpakte doos en enkele uren later draaide het systeem al. Al met al ben ik erg blij met deze upgrade tegen een heel redelijke prijs.

Scorekaart voor Megekko