Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te plaatsen, de prijzen zijn scherp en de keuze is enorm.
VerzendingSnel besteld maar vooral snel geleverd. Zelfs in België next day delivery. Hoedje af !
Klantenservicenadat een product defect was heb ik een RMA aangevraagd en alles verliep vlot. Ze stuurden me zelfs een email om te zeggen dat ik het I/O shield was vergeten, heb ik dadelijk doporgestuurd.
AlgemeenUitstekende service van Megekko. Producten werden op tijd geleverd. Voor producten die niet op voorraad waren, kreeg ik om de dag een status update van mijn bestelling zodat ik op de hoogte was van het verloop. Al om al een goede en vertrouwde webwinkel voor al je PC onderdelen en meer.
VerzendingVerzending via PostNL heeft mijn voorkeur, maar de verzending via DHL is ook prima verlopen.
AlgemeenVrijdag ALLE onderdelen voor mijn nieuwe PC besteld via Megekko, de volgende dag alles al binnen! Alles was in perfecte staat aangekomen en werkte zoals het zou moeten doen! Door een domme fout 1 onderdeel niet gecontroleerd op de compatibiliteit met mijn GPU, maar hier heb ik super makkelijk een retour proces voor kunnen starten. Ik zou Megekko oprecht aan iedereen aanraden!
VerzendingDe volgende dag al binnen!
AlgemeenVia de pricewatch een GPU gespot die wel heel redelijk geprijsd leek. Niet gelijk besteld omdat het een prijsfout leek, tot ik 'm later in de nieuwsbrief ook als back-to-school-deal zag langskomen. Tsja, toen toch maar besteld, mede vanwege eerdere uitstekende ervaringen met de klantenservice, dus vertrouwen dat het goed ging komen. En inderdaad, ding zat probleemloos 2 dagen later al heel zachtjes tevreden te spinnen.
VerzendingAmbitieuze leverindicatie gewoon gehaald, plus ik mocht het naar een ophaalpunt sturen (mijn voorkeur, vooral bij duurdere bestellingen).
KlantenserviceVoor dit product nog niet nodig gehad, maar wel hier besteld wegens goede eerdere ervaringen. Naar later bleek ging dat om een defecte CPU, maar ik had geen reserve-hardware om CPU of moederbord uit te sluiten. Klantenservice was direct akkoord met mijn troubleshooting tot dat punt en vond het prima plan gewoon mobo en CPU als setje op te sturen, keken zij verder. Anderhalve week later had ik m'n eigen mobo en een nieuwe CPU in huis. Met dergelijke service onder de riem durfde ik hier dus wel een videokaart te bestellen
AlgemeenHet was makkelijk om het door mij gewenste product te vinden en zeer eenvoudig om het vervolgens te bestellen. Zeer klantvriendelijk dus.
VerzendingHet bestelde product werd per omgaande naar mij opgestuurd. Hierover werd ik snel ingelicht per mail. Super service
AlgemeenEnige shop die een specifieke printer op voorraad had. Bestelling verliep vloeiend, en de printer is bezorgd op de beloofde dag.
VerzendingDe bestelling is bezorgd op de beloofde dag, dat is wel eens anders bij andere shops.
AlgemeenZe waren de goedkoopste en hadden alles op voorraad. Het betreft onderdelen om een nas te upgraden, moederboord, ram, cpu en opslag.
VerzendingDe onderdelen werden goed verpakt opgestuurd, de levertijd klopte ook.
KlantenserviceDe volgende dag besloot ik toch ook de voeding wilde vervangen, de bestelling stond al klaar, ik stuurde een email om aan te geven dat ik er iets bij wilde bestellen om zo verzend kosten te besparen.
De eerste bestelling kon niet worden aangepast, maar ik kreeg een actie code voor gratis verzending, deze was twee weken geldig. Hierdoor maakte ik uiteindelijk geen extra kosten.
AlgemeenEén keer een product (moederbord) retour moeten sturen naar megekko, was binnen enkele dagen vervangen. AMD CPU moest echter naar AMD zelf gestuurd worden, dat duurde ook wat langer.
KlantenserviceKlantenservice reageert altijd snel.
AlgemeenOngeacht of ik voor het schrijven van deze review een prijs krijg of niet. Megekko heeft een top service en snelle levering al jaren en dat bevalt nog steeds goed. Vroeger was mijn go to Alternate maar Megekko is voor mij toch net dat even ietsje meer wat het beter maakt.
VerzendingGoed verpakt en nooit problemen mee gehad, leuke teksten op de dozen ook.
KlantenserviceGoeie klantenservice, redelijk vlot respons en soms goeie tips ook.
AlgemeenDe website is duidelijk en overzichtelijk en het process van producten kopen gaat soepel snel.
VerzendingMijn product kwam netjes verpakt en goed beschermd. Uitstekende levering.
AlgemeenAlles gaat als een speer, geldt ook voor de status info mbt het te leveren product
VerzendingAlles naar wens, zoals altijd
Algemeengoede status updates, doen wat er beloofd wordt, vlotte betaling en correcte prijzen op site
VerzendingSnel en goed verpakt
AlgemeenGoedkoopste prijs voor het artikel, met snelle levering, duidelijke website waarop de producten goed te vinden zijn.
VerzendingGeen bijzonderheden, mujn product is geleverd volgens de track en trace emails.
AlgemeenSnelle levering, bijna altijd binnen 24 uur thuis bezorgd. Goede klantenservice. Artikel zijn naar mijn mening vaak strak geprijsd.
VerzendingGoede verzending, vaak binnen 24 uur thuis bezorgd. Jammer van de verzendkosten.
AlgemeenDuidelijke webshop, betrouwbaar en niet duurder dan anderen webwinkels. Ik bestel al jaren bij hen en heb er nooit spijt van gehad.
VerzendingAlles goed verpakt. Misschien zou Megekko wat meer kunnen doen aan milieu en kostenbesparing. Zo heb ik kort geleden een een bluetooth dongel bij hen gekocht. Deze kwam in een veel te grote doos, zonde.
AlgemeenFijne webshop, erg duidelijk over wat te verwachten is m.b.t. levertijden, goede informatie, duidelijke interface.
VerzendingVerzonden binnen een dag, zoals dat ook op de site in het bestelproces is aangegeven.
AlgemeenOnlangs heb ik een externe harde schijf gekocht op Megekko. Zelf had ik nog nooit van Megekko gehoord,
Na het vergelijken van een paar externe harde schijven op tweakers werd het duidelijk dat Megekko over de meest recente modellen beschikt eveneens de scherpste prijzen aanbied.
Alles op de website was straight forward.
Zeker een aanrader!
Voor 23uur besteld, morgen in huis.
Wat verwacht m'n meer?
Zeer proper en veilig verpakt!
AlgemeenIn mijn ervaring altijd zeer redelijk geprijsd, vlotte bezorging met goede verpakking en zeer competent gestructureerde webshop. Geen minpunt te bespeuren
VerzendingAltijd vlot verzonden en netjes verpakt
AlgemeenMooi aanbod, goede prijs en zinvolle aanbiedingen, samen met alternate mijn go-to plaats voor computeronderdelen en randapparatuur.
Klantenservice is fantastisch, snel contact. Ik was zelf een onderdeel vergeten in de bestelling, deze werd zonder verzendkosten nagestuurd.
AlgemeenZoals altijd weer supersnel verzonden, veel zaken goed op de site te vinden en scherp geprijsd.
VerzendingSnelle verzending is natuurlijk top, soms nog iets beter over de wijze van verpakking nadenken - het levert nooit gedoe op ten aanzien van een beschadigd product maar wel dat je een half lege ompakkingsdoos hebt, die daardoor bijvoorbeeld ingedeukt aankomt. Schrik je toch even :-)