Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Fijn dat ik alles wat ik wilde bestellen bij Megekko op voorraad was, voor een scherpe prijs.

Goed verpakt en optijd

Kreeg netjes optijd reactie op een mail.

Nieuwe (2 weken oude) HP laptop met fabricagefout teruggestuurd naar Megekko. Door hen doorgestuurd naar HP i.p.v. een nieuw toestel te voorzien. Na meer dan een maand nog steeds geen nieuws over mn laptop, ondanks herhaalde mails aan hun retourdienst. Telefonisch niet te bereiken , mails worden zogezegd de dag nadien beantwoord, maar is in de realiteit eerder 24u.

De website is overzichtelijk en het is makkelijk om meerdere producten tegelijk te bestellen. Er zijn ook duidelijke specificaties van de producten waardoor je precies weet of het bij elkaar past.

Het pakket wordt met track & trace verstuurd waardoor het duidelijk is wanneer het aankomt. Alles was netjes verpakt en er was geen schade aan de dozen.

Website is duidelijk, vanuit de pricewatch kom je op de juiste pagina. Bestelproces is prima op orde. direct bevestiging in de mail met alle noodzakelijke informatie, en erg snelle levering(volgende dag al) Dat is weliswaar wel mogelijk hier in Belgie, maar is eerder uitzondering dan regel.

Alles was goed verpakt, de doos was niet overdreven groot, maar wel voldoende groot om rondom wat luchtzakjes te plaatsen, en gezien de buitenkant van de overdoos waren die ook wel nodig.
Update! Bij installatie van de componenten afgelopen vrijdag blijken twee verpakkingen niet meer origineel verzegeld te zijn. Na een weekend troubleshooten blijken beide verpakkingen een defect product te bevatten.

Ongoing,
Helpdesk kan , ook in het geval van waarschijnlijk bewust opnieuw als nieuw verstuurde geretourneerde producten die defect blijken te zijn niets voor je doen. Je moet de procedure op de website volgen. Wel wordt het advies gegeven om niet een RMA aan te geven maar een Manco. Dat blijkt achteraf niet geaccepteerd te worden waardoor je weer 2 dagen verder bent en opnieuw via de website zelf alsnog alles als RMA aan te melden. Waarom de helpdesk dat niet even zelf regelt is mij een raadsel. Het vervolg zal moeten uitwijzen of het cijfer slecht zakt of stijgt.

Bestelling plaatsen ging gemakkelijk. Ik werd doorverwezen uit Pricewatch en dan kom je direct op de juiste pagina. Ik bestelde ongeveer rond 20.00 uur en ik had het de volgende dag al in huis. Wat fijn!

Een snelle levering. Producten zaten goed verpakt in noppenfolie en de extra ruimte in de doos werd opgevuld met luchtzakken. Hierdoor verschoof het product niet in de doos. Top!

Bestellen ging soepel en zonder problemen. Helaas wel meerdere dagen levertijd, ondanks de artikelen op voorraad waren volgens de website. 1 artikel vertoonde gebruikerssporen, gelukkig zie je dit onderdeel niet meer zodra het gemonteerd is, maar het is wel jammer vanwege de hogere prijs.

Meerdere dagen levertijd, ondanks dat de artikelen op voorraad waren.

Bestelling was met gemak te plaatsen, klantgegevens waren al bekend wegens terugkerende klant, betaling was simpel en snel gedaan met iDeal.

Product was niet in voorraad maar is toch 3 dagen voor de voorspelde datum geleverd.

goede overzichtelijke webshop met scherpe prijzen en snelle verzending.

Dit is ook een van de weinige webshops waar ik de reclame mail van wil ontvangen. buiten de mooie acties ook altijd een leuke afbeelding of video om je dag een stukje vrolijker te maken.

De reden waarom het niet 5 sterren zijn is vanwege de verzendkosten. die had ik graag weg gezien na een bepaald bedrag.

Videokaart ging op zondagavond stuk, net voor 22:30 besteld en volgende dag in huis. helemaal perfect!

Op donderdag een 8Gb ram geheugenbankje besteld, vrijdags al in huis! Topservice, goedkoop en snel. Mijn NAS (216+II) is nu ook weer uw to date en geüpdatet van 1Gb naar 8Gb, dus net als MeGekko lekker snel

Zeer goed verpakt, wat je mag verwachten bij een IT onderdeel,

Prima winkel. Goede prijzen en duidelijk website. Snelle en veilig verzending. Een beetje irritant dat niet gratis is maar vaak is de totaal prijs better dan de andere winkels.

Zoals je verwacht dat het zal zijn, maar het niet overal zo is; een overzichtelijke site, heldere communicatie, simpele voorwaarden, makkelijk bestellen en betalen, snelle levering

ik bestel hier regelmatig, nog nooit issues gehad.
Zijn ook vaak scherp qua prijs en op voorraad is ook echt op voorraad

zoals hierboven vermeld nog nooit issues gehad met de ontvangen producten :)

Tot nu toe de normale verwachting die je bij een webwinkel hebt, goede prijs, goede toelichting van het product. De onderwerpen die er horen te zijn

Diverse bestellingen via deze site gedaan en altijd heel snel in huis

Snelle verzending, alles uitstekend. Oh ja, en goede prijs! Heb al eerder via megekko besteld en weer was het een prima ervaring!

Binnen 1 dagen in huis

Snel gevonden via tweakers. Prijs kwam overeen en en was in dit geval zeer scherp.

Volgens afspraak binnen een dag. Netjes binnengekomen en goed verpakt.

Altijd goede prijs en uitstekende service.
Al meerdere malen mijn pc onderdelen hier besteld en altijd zonder problemen.

---

Ooit 1x een defect product ontvangen en dit is de dag erna direct opgelost.

Prijspeil is verbluffend goed en de levering van de bestelde artikelen gebeurde uiterst snel. Ik ben erg tevreden over Megekko.

Supersnelle levering. Artikelen waren prima verpakt in karton en vulling dat goed beschermd.

Ik werd goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering en ik ontving daar meerdere update emails over.

Ik heb vaak bij Megekko besteld en dit is altijd een zeer makkelijk proces. Vaak zijn ze het beste qua prijs en snelheid indien ik meerdere producten bestel, mijn complete PC heb is zo ongeveer via Megekko gekocht vanwege goede ervaringen tot nu toe.

Heel veel bescherming voor de onderdelen en snelle levering. Megekko heeft altijd mijn producten netjes en goed verpakt bezorgd. Ik heb nog nooit iets gehad waarvan ik bang was dat het tijdens transport beschadigd kon zijn.

Het aanpassen van een bestelling is niet het meest straightforward, maar het is goed te doen en ik kreeg snel een reactie.Verder klantenservice nooit nodig gehad omdat mijn bestellingen altijd goed aankwamen.

De website heeft nog enkele foutjes eens je toe bent tot betalen.
Standaard staat ideal aangeduid als betaalmiddel, als je dit aanpast, blijft de website vragen naar een bank, terwijl dit bvb niet nodig is voor met bankcontact te betalen... na uiteinelijk op creditcard te zetten, een foutmelding te krijgen en de pagina te herladen, kon je uiteindelijk zonder problemen de keuze maken die je wilt zonder foutmeldingen ( oplossing, ideal als standaard betaalwijze uitzetten )...

Eens besteld, betalings bevestiging gekregen en na een tijdje ook dat de bestelling verstuurd is.... de track en trace kan iets nauwkeuriger ( heeft wel niet megeko te aken maar met koerier dienst ). De dag nadien pakje netjes ontvangen...
Ik vond wel dat de verpakking steviger mogt ingepakt worden , een hdd is trowunes gevoulig voor schokken/stoten, en zat juist in een doos met maar een beetje grote bubbel folie in, de hdd kon gewoon van ene kant naar de andere kant zich verplaatsen zonder beschermd te worden...

Via tweakers kwam ik op megekko terecht, ze hadden veel goede ervaringen en ik ook - jaar terug. Website was goed, producten zijn de volgende dag netjes optijd bezorgd en waren onbeschadigd.

---

Ik heb geen klachten nog dus kan ik niet over oordelen

Pakket werd door PostNL verstuurd, de enige partij die nog netjes bezorgd ipv andere partijen zoals dhl die gewoon de boel voor de deur gooien en weg gaan. Dus perfecte levering

Ik heb geen klachten nog dus kan ik niet over oordelen

Scorekaart voor Megekko