Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenZoals altijd, geen gedoe. Gisteren besteld, vandaag binnen.
Netjes een track and trace in de nacht gekregen. En ze waren de goedkoopste.
AlgemeenDuidelijk over levertijden en vaak de laagste prijs! Verder een overzichtelijke website met genoeg specs en afbeeldingen
AlgemeenSlechte service. Mijn man wilde een artikel omruilen vanwege een fabrieksfout. Uiteindelijk geen oplossing geboden, veel tijd en moeite verspild en ook de retourkosten kwamen voor eigen rekening.
KlantenserviceMedio januari ontving mijn man de bestelling van Megekko. Hij constateerde een probleem met de Thrustmaster T-LCM Pedals. Het gaspedaal zit links i.p.v. rechts, dus het gas en de rem zijn omgedraaid. De pedalen hadden we express bij hen besteld vanwege een 'mooie' aanbieding, waardoor de pedalen €50,- goedkoper waren dan ergens anders.
Direct neem mijn man contact op met Megekko. Hij leg het probleem uit en geeft meteen in die mail aan dat hij ze graag wil omruilen.
Als reactie geeft men het volgende aan:
"We willen je adviseren het product RMA aan te melden en retour te sturen. Dit kan mogelijk een fabrieksfout zijn.
We vragen je hiervoor vriendelijk een retour aan te vragen op onze website. Alles over het aanvragen van een retour kun je vinden op onze retourpagina.
Vermeld bij de retouraanvraag je klacht zo duidelijk mogelijk, zodat onze retourafdeling gericht met je mee kan kijken naar een goede oplossing."
Die goede oplossing kwam er niet. Ik heb de spullen geretourneerd om om te ruilen. De verzendkosten kwamen voor mijn eigen rekening. Twee weken later wordt het aankoopbedrag retourgestort, zonder overleg over het omruilen (ik heb ze toch nodig die pedalen).
We maienl hen dat er iets misgaat, dat we niet het bedrag retour willen, maar een nieuwe correct werkende set. Dat het een fabrieksfout is, mag niet ons probleem worden. We wilenl gewoon de set voor het aankoopbedrag van €179,-. Dat gaat niet, wordt mijn man verteld. En ook wordt er niets gezegd over de kosten van het retourneren noch over de moeite en tijdsverspilling, geen excuses.
We kunnen de pedalen nu voor de normale prijs van €229 bestellen. Bizar. Maar natuurlijk gaan we nooit meer iets bij Megekko bestellen.
AlgemeenMeerdere malen besteld van gaming pc tot losse kabels. Altijd perfect. Scherpe prijzen, snelle levering en goede communicatie.
VerzendingAltijd op tijd en goed verpakt.
KlantenserviceTwee keer een vergissing gemaakt in mijn bestelling. Werd keurig aangepast.
AlgemeenAltijd scherpe prijs en de volgende dag in huis.
Veel op voorraad.
Retourneren gaat ook altijd goed met status update indien ontvangen en wanneer gecrediteerd en snel je geld terug !!!
AlgemeenSnel, makkelijk en goede service zoals altijd. Bestel hier graag al mijn computeronderdelen en andere it producten
VerzendingMeerdere keuzes voor dagen met track en trace. Netjes verpakt en verder niks op aan te merken
KlantenserviceGoeie service, niks op aan te merken en geen negative ervaringen mee gehad
AlgemeenDe website is overzichtelijk en de prijzen fair.
Bedankt voor de goede klantbeleving! en tot de volgende keer.
Ik bestel regelmatig online, zo ook bij Megekko, ik stoor me bij een andere grote bekende webwinkel aan dat zij sommige producten niet goed verpakken zonder vulmateriaal. Hierdoor komt er nog wel eens wat beschadigd of defect aan.
Bij Megekko ervaar ik juist dat zij het zorgvuldig inpakken en dat het goed aankomt, nog nooit problemen gehad.
AlgemeenIk heb wel vaker een bestelling gedaan bij Megekko, maar altijd goed verzonden, nooit issues en als dat er wel is, vind ik het retourproces prima.
VerzendingEr stond bij mijn laatste bestelling duidelijk "Niet schudden voor gebruik" op en dat waardeer ik enorm
AlgemeenUitstekende ervaring gehad met Megekko. Ik vind het een heel klantvriendelijk en professioneel bedrijf, en de website is makkelijk te navigeren. Ze hebben een erg breed assortiment, inclusief kortgeleden uitgekomen items. Ook word je heel goed op de hoogte gehouden over je bestelling via e-mails.
Wat ik ontzettend top vind, is dat Megekko mij een mogelijkheid gaf om in drie delen te betalen via Klarna, omdat het een groot bedrag was. Dat maakte de keuze om te bestellen veel makkelijker, en voelt het niet meteen als een groot gat in je portemonnee.
De onderdelen die ik voor mijn PC had besteld waren erg zorgvuldig en goed ingepakt in een stevige doos. De doos was opgevuld met luchtkussens wat de inhoud goed beschermde en er voor zorgde dat er zo min mogelijk beweegruimte was.
AlgemeenRecent onderdelen besteld voor een nieuwe PC die ik aan het bouwen ben geweest. Het is allemaal snel verstuurd en ook goede staat binnengekomen. Denk hierbij aan CPU, moederbord, koeler, case etc.
VerzendingCase in een aparte doos, alle andere spulletjes waren goed bedekt met opvul materiaal om schokken te dempen indien er iets zou gebeuren. Het is in een uitstekende staat aangekomen.
AlgemeenSnelle bezorging, voor veel producten goede prijzen. Producten goed verpakt geleverd. Website simpel en duidelijk in gebruik
VerzendingSnel verzonden, naar het afhaalpunt wat mijn voorkeur heeft, en goed verpakt
AlgemeenHet was makkelijk om bestelling te doen, de prijzen waren concurrerend, en de website werkt goed en snel gevonden wat ik zocht.
VerzendingZe komen de belofte na van vandaag besteld morgen in huis
AlgemeenIk nu een paar keer besteld bij Megekko. En elke keer zonder problemen.
De prijzen zijn vaak de laagste t.o.v. de concurrent, ook hebben ze bijna altijd voldoende voorraad zodat de bestelling de volgende dag binnen is.
Ik ga hier zeker in de toekomst nog vaker bestellen.
Nog nooit problemen gehad met een verzending. Altijd de volgende dag geleverd.
AlgemeenPrima winkel, heb er best wel veel besteld. Alles is prima op tijd binnen. Lees vanaf zondag zelfs op maandagavond.
Vragen worden snel beantwoord.
Artikelen zijn niet onnodig hoger geprijsd dan bij andere winkels.
Ik ben blij met Megekko en tot de volgende keer.
Goed en snel
KlantenserviceGoede antwoorden waar je wat mee kunt.
AlgemeenIk had met deze leverancier al goede ervaringen in het verleden.
Ruime productkeuze en scherp geprijsd.
Bestelproces is eenvoudig en duidelijk.
De levering was wat vertraagd door een item in backorder, maar dit was keurig gecommuniceerd.
Na enkele dagen hier de status van gevraagd en hierop kreeg ik snel antwoord inclusief een datum waarop de bestelling zou arriveren.
Deze datum is keurig gehaald.
Opvallend positief vind ik de goede, vooral ook zeer duidelijke, en vlotte afhandeling van vragen over een bestelling.
Dit draagt echt bij aan een goede klantbeleving.
Dat mag ook wel eens gezegd worden.
Ik maak dit wel eens anders mee helaas.
AlgemeenAlle bestellingen worden compleet en snel bezorgd.
Eerste bestelling via dhl, heb ik mindere ervaringen mee, maar gelukkig kan je ook voor postnl kiezen.
Overigens met megekko bestellingen niets mis gegaan .
Ook fijn dat de prijs gewoon goed is.
Wilde via de klantenservice een advies, maar niet goed gelezen, dat geven ze niet. Geen probleem natuurlijk met tweakers als alternatief.
Zoals gezegd, fijn dat je ook voor postnl kan kiezen.
Prima verpakt en snel verzonden.
De vragen, buiten advies, zijn gewoon goed beantwoordt.
AlgemeenMijn oude G502 muis was defect, nieuwe muis nodig. Besloten om de G502X plus te halen. Via PriceWatch snel kunnen bestellen bij Megekko.
VerzendingOp de hoogte gehouden door Megekko en DHL. Pakket is dag later geleverd.
Algemeenhet ging allemaal echt perfect tot het betalen toe. soepele en makkelijke ervaring.
de website is ook erg overzichtelijke.
ik had wel een probleempje met het bezorgen want mijn status was bezorgt maar ik had nog geen pakketje gekregen. dit kwam uiteindelijk door DHL. gelukkig is uiteindelijk alles goed gekomen
Klantenserviceeen super behulpzame klantenservice. ze probeerden eerst nog makkelijke oplossingen te vinden. en toen dat niet lukte verder proberen. ook heel aardig
AlgemeenReeds tientallen bestellingen geplaatst in de afgelopen jaren, altijd vlotte bestelling, snelle levering en top klanten service.
VerzendingAlles is altijd zeer goed en veilig ingepakt en nog nooit te laat aangekomen.
KlantenserviceBij de aantal bestellingen waar ik een probleem ondervond, ben ik altijd snel en vlot te woord gestaan en werd er mij altijd meteen een oplossing voor mijn probleem aangeboden.
AlgemeenWebsite en producten zijn overzichtelijk. Veel specificaties beschikbaar.
Een wachtwoord onthouden functie voor de account zou wel fijn zijn.
Verzending was snel en verliep via PostNL. Persoonlijk vind ik dat de fijnste partij.
KlantenserviceIk heb helaas 2x een voeding terug moeten sturen vanwege serieuze defecten. In beide gevallen niet de fout van Megekko. De eerste keer is de voeding direct vervangen. De tweede keer heb ik mijn geld terug gekregen (terwijl de koop al 2 jaar geleden was (nog wel binnen de garantie)).