Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDuidelijke website, leveren snel en de producten zijn van goede kwaliteit. Voor computer onderdelen een aanrader.
Verzending's avonds om 22:15 besteld en de volgende dag bezorgd.
Algemeenwas op zoek naar een nieuwe router van asus, via price watch op een ROG Strix GS-AX5400 uitgekomen. bij Megekko was deze het beste geprijsd. meteen besteld op zondag avond rond 9 uur.
item werd maandag rond 12 geleverd.
levering door post nl . in passende doos met factuur. indrukwekkend dat het binnen deze tijd geregeld kon zijn
AlgemeenWebsite werkt goed, duidelijke omschrijvingen. Vaak ook goedkoop. Het is makkelijk om te bestellen en de communicatie over de bestelling is uitgebreid via de mail.
VerzendingHeel snel verzonden, en goed op de hoogte gehouden via de mail. Alleen kan ik nooit zoeken in de meegestuurd PDF's helaas.
AlgemeenProducten snel geleverd in nette staat. Assortiment en prijzen zijn uitstekend bij Megekko en ze hebben genoeg betaalopties. Producten kwamen in mooie/goede staat binnen in veilige verpakkingen. Mijn retour werd daarbij ook ontzettend snel verwerkt. Dusver alleen maar positieve ervaringen.
KlantenserviceRetour snel verwerkt en terugbetaald.
AlgemeenVideokaart besteld, prijs was erg scherp en beschikbaarheid (next day delivery) voor een 7900 XTX chip was erg prettig.
VerzendingDezelfde dag track&trace ontvangen en erg tevreden over het gemak van bestelling.
AlgemeenVideokaart besteld en betaling/verzending/ontvangst zoals gebruikelijk "van een leien dakje". Ook de rma en omruil, veroorzaakt door eigen onkunde (vid.kaart was ok, ssd was de onwillige culpritt) werd probleemloos uitgevoerd. Product dag na terugzending daar weer binnen en uurtje later was de rma goedgekeurd en vervanging verstuurd, en dus de dag erop weer ontvangen. Deze bevinding over mijn eigen foute aanname met excuses doorgemaild en nog vriendelijk dankwoord terug met bevestiging van de AMD game award code zodat ik nog 2 gratis games kon krijgen op de valreep. Dat is het kenmerk van een bij de klant betrokken shop, snel bij hulpverzoek, klantvriendelijkheid qua omgangsvormen en van erg goede wil richting oplossing. Kom hier zeker terug.
KlantenserviceZie verhaal hierboven. Topzaak.
AlgemeenHeb al meerdere malen besteld bij megekko en steeds tevreden over de service...levering en kwaliteit vd producten
AlgemeenIk ben klaar met Megekko. Het feit dat de info op de website en per mailcontact niet accuraat is, ze niet telefonisch te bereiken zijn !! i.c.m. de tijd en last die het leverde om gewoon mijn bestelde spullen te krijgen en ook deels te retourneren is het mij het verschill niet waard. Ik had veel liever die 25 euro extra gespendeerd bij een andere webwinkel met betere contactmogelijkheden en afhandeling.
VerzendingVeel problemen bij bestellen. Website informatie was niet accuraat. Gekozen producten stond ruim vooradig en na betaling gaf ook de orderbevestiging aan dat alles beschikbaar. Dan komt er vervolgens de eerste dag niks en de tweede dag een bericht dat producten een onbekende levertijd hebben terwij op de site voorradig staat. Overleg middels bellen kan niet, want alleen email contact. Dat gaat overigens redelijk vlot, maar daar gaat heen en weer toch al weer snel een dag overheen. Met elke aanpassing werd er vanalles met ordernummers gegoogeld, dingen gingen van de order af en ineens op een andere order etc.
Na aanpassing met een mail "ja dit is op voorraad" blijkt een dag later bij bezorging dat het product er niet bij zit. Wederom mailen. Is toch niet op voorraad. Weer aanpassen.
Na 2 weken mailen en aanpassingen eindelijk alles binnen.
Zoals al genoemd contact alleen per mail,niet telefonisch. Dit wil ik nogmaals benadrukken, want dit zou wat mij betreft duidelijker gemeld mogen worden.
Contact per mail is redelijk snel en vriendelijk. Informatie echter niet altijd accuraat.
Na binnenkomst blijken een besteld moederbord en/of cpu na ong. een week niet juist te functioneren. Daar kan megekko zelf weinig aan veranderen. De producten waren nieuw geleverd.
Retourprocedure ging redelijk , al moet je wel verdomd goed zoeken naar bijv. je herroeppingsrecht.
Retouren mag je overigens zelf betalen, antwoordnummer kennen ze niet en aangetekend verzekerd versturen is geen luxe als het gaat om toch al snel 500+ euro.
Nadat postNL er ruim 1,5 week over deed om het pakket daadwerkelijk bij megekko aan te bieden was de verdere afhandeling zo geregeld en retourbetaling is gedaan. Het is overigens een andere referentie dan het retournummer, dus echt duidelijk is dat ook niet.
AlgemeenIk bouw al jaren pc's. Megekko is bij mij een favoriete leverancier van onderdelen daarvoor. Nu ook weer voor veel onderdelen de goedkoopste én snel geleverd. Laatste aanschaf was de behuizing, vrijdagmiddag besteld en zaterdag geleverd. Top!
VerzendingBehuizing prima verpakt, en snel geleverd.
AlgemeenEen maand geleden zelf besloten een pc te bouwen, hiervoor zijn onderdelen (ddr5) vrij duur. Via Tweakers gekeken wat het goedkoopste was en vooral bij Megekko uitgekomen, zelf was ik eerst een beetje op mijn houden aangezien sommige prijzen 20-100€ goedkoper waren. Toch de stap gewaagd en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. Correcte spullen werden geleverd en ook met een goede prijs.
VerzendingVrijdag besteld en zaterdag de spullen aangekomen, zelfde met mijn man zijn spullen. Last minut hadden we voor hem een nieuwe voeding nodig (zijn was niet modulair), ook op een vrijdag besteld en dag erna zaterdag geleverd. Werd goed op de hoogte gehouden waar het pakketje is en wanneer het aankomt, alles was goed ingepakt, mooi in de doos geplaatst dat er weinig beweging in de doos zelve kon zijn. Wat ook nodig is voor computer componenten, deze zijn zeer fragile.
AlgemeenHet product zelf heb ik gevonden via de Tweakers website. Het bestellen en een account aanmaken ging zeer vlot. Er waren veel betaalmogelijkheden. Zelf heb ik bancontact gebruikt en dit werkte zoals het hoort.
VerzendingHet product was er zeer snel. De volgende dag had ik het al in huis.
AlgemeenPrijzen waren juist, was op dat moment ook de goedkoopste. De website is betrouwbaar en overzichtelijk
VerzendingSnel en netjes verpakt geleverd
AlgemeenGoede overzichtelijke website, artikelen zijn makkelijk te vinden en je kunt makkelijk selecteren op merk type enz, 4 sterren want er is altijd ruimte om te verbeteren (al hebben ze bij MeGekko hun zaakjes prima op orde) Ik let altijd wel op koopjes en scherpe prijzen en ook daarmee kun je prima slagen op MeGekko.
---
Heb nog niet meegemaakt dat ik de hulp van de klantenservice nodig had van MeGekko dus geen ervaring mee en dus kan ik hier niet over oordelen.
Doordat op de site alle nodige info bij de producten staat (als je de tijd neemt om het door te nemen) kun je, als je een beetje weet wat je aan het doen bent, hier prima je spullen bestellen. 90% van mijn huidige zelfbouw pc komt bij MeGekko vandaan, een beetje opletten wat bij elkaar past en bij de case goed op de maten letten en jhet kan alleen maar goed komen met je project.
Er staat duidelijk aangegeven wanneer je je bestelling kunt verwachten en je wordt dmv de mail ook goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Samenwerking met DHL is prima geregeld
AlgemeenLeuke toko dat Megekko.
Altijd weer grappige acties, maar wel gewoon serieus spullen verkopen en service bieden.
Koop er regelmatig spulletjes, tot op heden nog geen issues gehad.
Gedurende de reis van het pakket, krijg je meerdere updates en ben je altijd goed op de hoogte.
AlgemeenSSD besteld welke ik vlot nodig had. Goede prijs, vlotte verzending en uitstekende communicatie. Dik in orde!
VerzendingVlot verzonden, had zelfs vrij laat besteld maar was toch op tijd in huis. Per mail werd ik op de hoogte gehouden van het verzendproces.
AlgemeenDoor een eigen fout heb ik een enkele bestelling opgedeeld in twee bestellingen waardoor ik dubbele verzendkosten moest gaan betalen. Een mailtje naar de klantenservice gaf mij een kortingscode waarmee ik de verzendkosten voor 1 van de 2 bestellingen kon weghalen. Ik was snel en goed geholpen zonder twijfel of moeilijk doen, ondanks dat ze alle recht hadden om mij niet te helpen, het was immers mijn eigen fout. Altijd erg goede ervaringen met deze webshop die voor je klaarstaat en alles aanbiedt voor een scherpe prijs.
VerzendingProducten worden altijd snel verzonden, goed ingepakt en met track en trace.
AlgemeenMegekko is een makkelijke website om bij te bestellen met een goede snelle levering en goede communicatie.
Ze hanteren goede prijzen en zijn up to date met marketing en de laatste elektronische spelerij
Ruime keuze aan verzending, veel keuzes in bezorging en ook een fijne keuze om op te halen in de store
AlgemeenOp advies van een vriend besteld, gekregen ging makkelijk .Heel tevreden met mijn nieuwe aanwinst
VerzendingIk kwam thuis,vond het pakje op de grond voor de deur
AlgemeenVerzending ging vlot, goede prijs en kwaliteit verhouding. Verder geen op of aanmerkingen. Goed gesprek
---
Geen op of aanmerkingen
Er mag wel iets meer bescherming in de doos
AlgemeenDit is hoe een webshop hoort te zijn. Bij een vorige bestelling was ik bijvoorbeeld een item vergeten te bestellen. Na contact met de klantenservice krijg ik meteen een code voor gratis verzendkosten.
Ook nu, een monitor gekocht (ASUS VG27AQ) en even rondgesnuisterd en hoewel Megekko misschien niet de goedkoopste was in dit geval, vertrouw ik hen en bestel hier met een gerust hart.
Ook nu is de monitor netjes op tijd en prima verpakt aangekomen. Een vraag die ik had over de monitor werd zelfs op zondag beantwoord.
Hier bestel ik zeker nog in de toekomst!
Levering conform wat gezegd werd. Ging vrijdag geleverd worden en is effectief gebeurd.
KlantenserviceVraag werd op zondag beantwoord, item vergeten uit vorige bestelling en prompt een code voor gratis verzending aangeboden!