Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk heb al meermaals besteld bij megekko en ben nog nooit teleurgesteld. Snelle service tegen de beste prijzen. Ik ga er zeker nog bestellen.
VerzendingMaandag besteld en dinsdag middag al in huis. Beter kan niet.
KlantenserviceKlantenservice is vrij snel.
AlgemeenGoede website met groot assortiment, duidelijke communicatie en snelle levering. Megekko heeft echt hun plek verdiend in het nederlandse tech landschap de laatste jaren.
VerzendingSnel geleverd, precies zoals beschreven.Nu kan ik lekker makkelijker hdds uitlezen.
AlgemeenIk ben kind aan huis bij Megekko. Uitstekende prijzen, betrouwbare en goed ingepakte verzending. Verzendtijden die kloppen. Maar... bij mijn laatste 3 bestellingen zaten er 2 tussen waar ik best verdrietig van werd. Een zichtbaar smerig gebruikt moederbord, een monitor in een geopende doos. Op zich niet een ramp, maar aangezien het scherm ook nog een wazige gedeelte had en zo nu en dan flikkerde, begon ik me toch af te vragen wat er aan de hand is. Ik krijg het gevoel dat geretourneerde artikelen niet goed of minder vaak worden nagekeken voordat ze naar de volgende koper gaan. Spijtig voor mij, aangezien ik altijd wel tevreden was met Megekko en hun afhandeling ook best goed vind. Voor nu hou ik het op pech.
KlantenserviceDe klantenservice neemt klachten serieus. Ik neem altijd foto's van producten op het moment dat ik de doos heb ontvangen en open. Ik bouw best vaak systemen in elkaar voor anderen, mezelf en als er een keer een "blauwe maandag"-artikel ertussen zit, is de communicatie met MeGekko prima. Wel jammer dat het alleen via mail kan, maar gelukkig hoef ik dat niet vaak.
AlgemeenOverzichtelijke website. Zeer competitieve prijzen.
Verzendingen altijd zeer goed verpakt en in goede staat aangekomen.
Heb bij het bouwen van mijn nieuwe pc bijna uitsluitend gebruik gemaakt van Megekko.
Levering in België is ook mogelijk in een afhaalpunt, en dit is voor mij belangrijk, dus extra kudos!
De klantendienst heb ik tot nu toe (gelukkig) nog geen gebruik van moeten maken,maar als de kwaliteit zoals de rest van hun dienstverlening is, maak ik daar weinig zorgen over.
Ik kan Megekko dus enkel maar aanraden.
Artikels worden zeer goed verpakt met extra bescherming in de doos. Levering is in België mogelijk in een afhaalpunt ,wat met andere Nederlandse webshops niet mogelijk is. Al mijn pakketjes zijn in zeer goede staat aangekomen.
AlgemeenWas weer tijd om een nieuwe PC te bouwen.
Megekko was de enige winkel die echt alles op voorraad had!!
Volgende dag geleverd. Is wel handig als geld “in je handen brand”. Ook de passende dimm’s voor het ASUS MB. Zelfs verschillende keuzes qua grote en snelheid. Op voorraad.
Moest €40 extra betalen door alles hier te bestellen. (Heb ik er graag voorover, snelle levering, goede service en mocht er iets niet in orde zijn snel opgelost ) Als er dan iets aan zou mankeren heb je ook maar één aanspreekpunt. Is wel zo handig als het tegen zou zitten.
Maar goed hij werkte in één keer.
Besteld en volgende dag alles geleverd. TOP Megekko.
Door een foute inschatting van mijzelf betreffende de cpu cooler heb ik dezelfde dag van de bestelling nog een extra Noctua cooler besteld. Wat jammer was dat de hele PC met Post NL kwam en de Cooler met DHL. Laatst genoemde is altijd onzeker bij ons in de buurt. Je weer niet wanneer en hoe laat ze komen, ondanks track en tracé. Zou wat duidelijker kunnen bij de bestelling hoe je daar sturing aan kunt geven.
KlantenserviceHad zaterdag nog een vraag over de bestelling gesteld. Deze werd zondag avond al beantwoord. Netjes hoor.
Algemeenal lang spullen gekocht, altijd prima prijs en nooit problemen gehad. niet altijd de goedkoopste maar wel altijd alles op voorraad.
Verzendingpakketje was de dag erna geleverd op 'n postnl kluis naar keuze. ben niet vaak thuis dus dit kwam goed uit
AlgemeenGoede website waar op je makkelijk de spullen die je wilt hebben kunt vinden en bestellen, waarna het hele proces verders vrij vlot verloopt en je 1 tot 2 werkdagen later je bestelling binnen hebt.
VerzendingGeen overdreven grote verpakking voor een kleine bestelling met maar een minimale opvulling als dat nodig mocht zijn.
AlgemeenDe webshop werkt goed. Het enige wat ik zou kunnen zeggen is dat de uitstraling vrij simpel is, maar alles is functioneel.
VerzendingHet product was goed verpakt, ook niet te extreem. Ik ben er tevreden mee.
AlgemeenIk heb al verschillende keren iets besteld bij Megekko. Altijd keurig de volgende dag in huis. Een keer heb ik contact opgenomen via de e-mail en binnen een paar uur antwoord gekregen.
VerzendingOver het algemeen keurig de volgende dag de spullen in huis. Behalve 1 keer toen stond bij DHL op de site dat mijn adres niet zou bestaan. Dit aan Megekko laten weten dat mijn adres wel degelijk bestaat. Daarna hebben ze het via PostNL opgestuurd.
KlantenserviceZoals eerder al schreef heb ik 1 keer contact opgenomen met de klantenservice via e-mail en binnen een paar uur antwoord ontvangen. De mail was naar tevredenheid beantwoord.
AlgemeenAllereerst even op wijzen dat ik niet zelden op Megekko uitkom bij het gebruik van de pricewatch van Tweakers, een sterke aanbeveling!
In de voorbije maand heel wat bestellingen geplaatst bij Megekko (onderdelen voor een nieuwe PC, onderdelen voor een external GPU, randapparatuur, uitbreiding geheugen en opslag enz.) en telkens ging de bestelling super vlot, sterke prijzen, vaak gratis transport (al hangt dat bij hen helemaal niet van het bedrag af) en steeds snelle levering daags nadien (soms 2 dagen). Grote voorraad dus!!!
Wel aan denken dat Megekko een bedrijf is die goederen aanbiedt aan de beste prijs, geen adviesbureau (dus met vragen rond compatibiliteit of iets dergelijks kan je heir niet terecht, zijn ze ook volledig eerlijk over!!).
Snel en aan vaste prijs!
AlgemeenIk heb een AsRock DeskMini systeem voor mijn vader samengesteld en alle onderdelen besteld bij Megekko, top ervaring. Veel onderdelen in stock, zeer snelle verzending en goede prijzen.
VerzendingVeel in stock, namiddag besteld, volgende dag geleverd in België.
AlgemeenHeel makkelijk bestelling van verschillende computeronderdelen geplaatst door vanop Tweakers telkens door te klikken naar Megekko (voor de onderdelen die daar het goedkoopst waren) en spullen in het mandje te plaatsen. Nieuwe tabs namen vorige items van het mandje telkens netjes mee.
VerzendingLevering was er tijdig: de dag nadien. Op andere onderdelen (van een Belgische webshop, nota bene) heb ik langer moeten wachten dan op de onderdelen van Megekko.
AlgemeenEerste keer besteld bij Megekko en ben fan. Extreem snelle levering, gemakkelijke site, goed materiaal en een mooie prijs!
VerzendingVlotte levering
AlgemeenEenvoudig besteld via de website, product ook daadwerkelijk op voorraad en de volgende dag in huis. Alles werkt naar behoren.
VerzendingDe volgende dag in huis en alles netjes ingepakt zonder beschadigingen.
AlgemeenIk bestel vaker bij Megekko; goed assoritment, nette prijzen, snelle verzending en ook retouren worden netjes afgehandeld dus kan niets negatiefs verzinnen.
VerzendingNetjes verpakt, volgende dag in huis, zoals beloofd.
KlantenserviceBij een eerdere bestelling gebruik gemaakt van de klantenservice maar hier ging alles netjes en soepel.
AlgemeenMegekko heeft een super grote voorraad aan verschillende producten en hun prijzen zijn altijd aan de lage kant van de markt.
Verzendingtot nu toe heb ik geen grote problemen gehad, alleen een keer was de levertijd van mijn product langer geworden dan beloofd was op de site.
KlantenserviceIk heb verschillende producten besteld bij megekko. de klantenservice is altijd goed geweest voor de problemen die ik heb gehad.
AlgemeenRuim aanbod, fijne website en overzichtelijke mailtjes. Mijn eerste bestelling was een dag later in huis, mijn tweede bestellling is helaas twee keer met een dag vertraagd, maar de communicatie daarover is netjes.
Algemeengoed overzicht op de website en zaterdag besteld en maandag netjes geleverd.
zou hier zo weer bestellen!!
zaterdag besteld en maandag al binnen
Klantenservicemaandag ochtend nog een mail gestuurd en met een uur al reactie terug, top!
Algemeennieuwe muis gekocht in het weekend en krijg snachts al een mailtje dat het pakket geprepareerd word, sterk werk, maandag al in de bus. makkelijk besteld op btw nummer (wat niet overal evident lijkt moet ik zeggen)
---
geen issues gehad dus ook relatief weinig ervaring mee, niets op aan te merken.
logitec ergo muis gekocht, voelt netjes en ligt goed in de hand, wel niet echt aan te raden als je last hebt van vette handen dan begint alles nogal snel te blinken
AlgemeenDoor wat onduidelijkheden op de website per ongeluk een product besteld wat niet de gewenste levertijd had. Contact opgenomen met klantenservice, goed en relatief snel contact (niet de twee uur die zij beschrijven) en voor een kleine meerprijs wel een product kunnen verkrijgen wat de gewenste levertijd heeft.
KlantenserviceIk werd snel en goed geholpen. Ook een plus is dat je met een echt iemand contact hebt en niet met een chatbot. Helaas kan je niet bellen, dat is de beste vorm van klantenservice.