Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDoor wat onduidelijkheden op de website per ongeluk een product besteld wat niet de gewenste levertijd had. Contact opgenomen met klantenservice, goed en relatief snel contact (niet de twee uur die zij beschrijven) en voor een kleine meerprijs wel een product kunnen verkrijgen wat de gewenste levertijd heeft.
KlantenserviceIk werd snel en goed geholpen. Ook een plus is dat je met een echt iemand contact hebt en niet met een chatbot. Helaas kan je niet bellen, dat is de beste vorm van klantenservice.
AlgemeenIk heb hier vorig jaar een moederbord gekocht, maar de specificaties blijken helemaal niet te kloppen ten tijde van aankoop, en hierom ook terug gestuurd, en de klantenservice zou dit ook doorgeven. Nu krijg ik een email dat alles gewoon klopt en het pakket word terug gestuurd???
KlantenserviceKlantenservice komt met loze beloftes die niet nagekomen worden. Ook zijn ze alleen maar via de email te bereiken waardoor je op reacties moet wachten dat soms meerdere dagen kan duren.
AlgemeenMegekko is in principe een prima webshop. Heb er in het verleden vaak dingen besteld. Voornamelijk omdat ze vaak veel op voorraad hebben dus gemakshalve alles bij 1 webshop halen is dan fijn.
VerzendingVerzending ansich is voldoende. Goed ingepakt maar duidelijk te herkennen verpakking (jatgevoelig).
KlantenserviceKlantenservice is ondermaats. Heb totaal niet het gevoel dat ik serieus genomen ben. Informatie omtrent vertraging van een order komt altijd pas na sluitingstijd van het kantoor. Als je dus iets wil omruilen of een andere oplossing wil bedenken/overleggen gaat er sowieso nog een dag overheen. Zo ook bij mij, aardig wat feedback en klachten aangedragen in mijn mail. Vervolgens word aangegeven dat er een ander product als vervanger kan worden gestuurd (wel moet ik die vervanger uitkiezen, enfin). Heb een product uitgekozen dat €1,40 duurder was. Je zou denken dat na mijn klachten en vertraging ze dit voor eigen rekening zouden nemen als een stukje service. Echter was dit niet het geval.
Als dit mijn ervaring is met zoiets simpels als dit, mag ik van geluk spreken dat mijn duurdere orders allemaal goed gegaan zijn. (Behalve de in het verleden twee defecte voedingen en het kromme moederbord na...)
edit: Na even hier op Tweakers naar meerdere reviews te hebben gekeken en meerdere mensen hoor klagen over het moeten betalen van RMA retourkosten. Je kan deze gewoon terugvragen aan Megekko nadien zij een RMA goedkeuren. Erg slordig dat ze dit niet uit zichzelf regelen, scheelt ze toch weer een boel €€ per jaar.
AlgemeenSnel geleverd, prima prijzen. Goede garantie en goede klantenservice. Een shop waar je ook makkelijk kunt zoeken in het assortiment, wat niet altijd vanzelfsprekend is! Goede lay out van de website.
VerzendingGoed verpakt en snel verzonden. Voldoende opvulmateriaal. Minpuntje is dat de doos niet anoniem is: de bezorger weet dat je tech bij Megekko hebt gekocht.
KlantenserviceWel eens een vraag gesteld via email. Snel en duidelijk antwoord gekregen. Een retour gaat via een automatische service wat ook vlekkeloos verloopt.
AlgemeenAl enige tijd klant, maar het wordt tijd om een veer in het achterwerk te steken.
M'n go-to webshop voor onderdelen. Niet altijd de goedkoopste (maar vaak wel), maar wel compleet assortiment, snel in huis, prima (klanten)service.
Snelle verzending na je order. Het is echt voor 23:00 besteld, dag er na binnen.
KlantenserviceOndanks dat ze geen telefonische helpdesk hebben, en ik bellen prefereer boven emailen, erg tevreden en nooit een probleem. Snelle reactie en geen afwachtende houding.
Bijv, laatste bestelling bevatte een ondrdeel dat niet op voorrad was (ik had niet goed gekeken), met 2 mailtjes vervangen met een alternatief product (binnen een uur klaar en verwerkt).
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te vinden en te plaatsen. Achteraf betalen vind ik fijn met zo'n groot bedrag(stel je voor er gaat wel iets mis).
VerzendingLevering was geleverd op de aangewezen datum, producten werden in goede staat(nieuw) aangeleverd en zaten netjes in de dozen(lege ruimtes goed opgevuld). Als hier iets in transport kapot was gegaan had ik het heel bijzonder gevonden. Pakbon zat bij de bestelling.
AlgemeenFijne winkel. De prijzen zijn goed. Het bestellen gaat eenvoudig. Ook eerdere bestellingen zijn allemaal goed gegaan.
VerzendingSnel verzonden en geleverd op de gewenste datum
AlgemeenBestel al jaren bij Megekko en heb alleen maar positieve ervaringen. Producten worden altijd snel geleverd, en de prijzen zijn erg netjes. Gewoon een top webwinkel!
AlgemeenBestel altijd graag bij Megekko, levering is altijd goed op orde. En heb een paar keer via de klantenservice iets moeten regelen, en dit word altijd goed opgepakt.
Dit keer had ik een monitor steun nodig, en zag Megekko bij de goedkoopste shops staan. Eigenlijk bestel ik dan direct bij Megekko.
Goed verpakt, en direct verzonden. van alle stappen krijg je netjes een email.
AlgemeenMEGEKKO! Jullie bewijzen keer op keer de scherpe prijs. Daarbij is verzending altijd prima geregeld. Altijd op tijd me product in huis. Ook betaal opties prima Klarna Paypal juist de diensten die sommige verkopers extra in rekening brengen, bij jullie dus niet. Ik heb al meer aankopen bij jullie gedaan dus dank daar voor.
VerzendingSnel goed PostNL blijft de beste. Ben blij dat MEGEKKO PostNL als vervoeder gebruikt.
KlantenserviceKlantenservice is zeer vriendelijk en hulpbehoevend. MEGEKKO denkt altijd mee en biedt een oplossing.
AlgemeenVoor een nieuwe build een behuizing besteld en een voeding (2 aparte orders).
Beide artikelen werden geleverd op de dag dat het was aangegeven/gevraagd en alles is nieuw en in originele verpakking. Ga nog meer delen bestellen en Megekko zal zeker een keuze kunnen zijn voor de toekomst.
Prima geleverd, originele ongeopende verpakkingen. Gewoon zoals het hoort.
KlantenserviceMoeilijk hier een beoordeling over te geven, aangezien ik geen gebruik heb hoeven maken van de klantenservice. Als het vergelijkbaar is met mijn algemene ervaring mbt het bestelproces en levering dan zal het goed zijn. Deze beoordeling is dus onder voorbehoud, hopelijk heb ik de klantenservice niet nodig.
AlgemeenSnel en doeltreffende bestelproces. Overzichtelijke website met goede zoekopties. Regelmatig een van de goedkoopste hier in de pricewatch. Zeer Snel verstuurd, binnen 24 uur in huis. Ik had een Silent Base 802 kast en een Z790 moederbord besteld deze keer. Perfect geleverd zoals gevraagd.
VerzendingBloedjesnel geleverd. Echt, nog voordat ik mij kon bedenken stond het al in de gang hier.
AlgemeenHeb meerdere producten besteld bij Megekko, in het verleden en wat recenter voor een nieuwe PC-build. Altijd goede prijzen en goede levertijden.
VerzendingVerzending was conform verwachting. De bestelling was netjes verpakt en binnen de aangegeven tijd in huis.
KlantenserviceVan een van de componenten was het bepalen van de levertijd erg lastig, hiervoor ben ik uitstekend geholpen door de klantenservice. Het betreffende product bleek uiteindelijk niet leverbaar door Megekko maar wel door een van hun concurrenten, waarop ze hebben aangeboden de bestelling te annuleren. de rest van de componenten (Die wel leverbaar waren) waren goed geprijsd en snel geleverd. Kortom ik ben erg tevreden en als er je vragen of opmerkingen hebt wordt er met je meegedacht door de klantenservice!
AlgemeenBestelling MSI laptop geplaatst op 09/02/23 om 22H24 bij Megekko in NL, via BOL.com. Levering in BE op 10/02/2023 omstreeks 11h30. Levering gebeurde door GLS. Prijs toestel was correct in vergelijking met andere verkopers. Toestel ook stevig verpakt en aldus geen schade bij levering. Track & Trace was ok. Geen problemen. Vriendelijke koerier.
AlgemeenSnelle levering en keurig optijd. De doos zag er ook netjes uit. Prima spullen hier te verkrijgen dus een aanrader
AlgemeenEen bestelling doen bij Megekko is altijd heel gemakkelijk. Je vindt makkelijk wat je zoekt, heb je vragen krijg je ontzettend snel antwoord en je wordt het gehele verzendproces op de hoogte gehouden van de status. Alles is keurig verpakt en duidelijk.
VerzendingJe wordt stapsgewijs op de hoogte gehouden van het verzendproces. Ook wanneer iets niet op voorraad is, staat dat erbij en krijg je een mail wanneer het verwacht wordt en wat dan de verwachte levertijd is.
KlantenserviceIk kon de factuur niet vinden dus heb deze opgevraagd en deze kreeg ik nog geen dag later aangeleverd. Altijd vriendelijk en duidelijk. Al met al een hele fijne partij.
AlgemeenHallo
Ik heb een Asus GeForce ROG-STRIX-RTX4090-O24G-GAMING Videokaart gekocht en ben zeer tevreden over de snelle levering en het op voorraad hebben van deze kaart hierdoor kom ik meestal bij Megekko uit.
Zondag besteld en maandag geleverd ja dit vind ik bijzonder .
KlantenserviceAls ik aanvullende info wil hebben over een product dan word ik altijd snel en vriendelijk te woord gestaan erg fijn.
AlgemeenEenvoudige bestelling, goede prijzen, snelle levering en goed ingepakt zonder veel gedoe. Bij een volgende bestelling kom ik zeker terug.
AlgemeenSnel geleverd, verder geen contact gehad, gewoon simpel en snel winkelen. Laptop zat netjes verpakt in een doos.
VerzendingDe laptop was netjes verpakt, en snel geleverd. Zaterdag besteld maandag geleverd
Algemeennette website goede en snelle levering. ik heb al eerder gebruik gemaakt van deze winkel en nog niet teleurgesteld.
Verzendingrazendsnel. zaterdag besteld maandag middag in huis.
Klantenservicegeen enkel telefoonnummer. om ze te bereiken moet je ze mailen...
een chat zou een gulden middenweg zijn.