Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

De laatste maanden aardig wat verschillende zaken besteld. Bestelproces eenvoudig. Altijd netjes verpakt, harde schijven in bubbeltjesplastic. Dozen opgevuld met airzakken, zodat in de doos de zaken niet gaan schuiven bij transport.

Netjes op tijd geleverd. Je krijgt in het hele proces e-mail, zoals besteld, verzonden, track & trace.

fast delivery and competitive pricing along with fast delivery. excellent shop that i have been using for years now. for the current order the hard drives were packaged safely and the delivery was on the next business day. thank you!

Afgelopen weken regelmatig besteld bij Megekko voor een CPU + moederbord + RAM upgrade en een NAS + Harde schijven. Bestellen ging vlot en Megekko heeft bijna altijd de laagste prijs of heel dicht op de laagste prijs. Prima website met duidelijk design en bestelproces.

Al mijn afgelopen bestellingen zijn op tijd geleverd en goed ingepakt met airpockets. Met name voor harde schijven fijn. Deze waren volledig omringd door airpockets, super levering.

Geen contact nodig geweest met de klantenservice omdat alles zonder problemen was geleverd. Prima service dus.

HDDs voor Nas besteld. Prima prijs, de volgende dag geleverd en keurig verpakt. Alles wat ik van een webshop verwacht. Klantenservice geen ervaring mee.

Bestelling werd de volgende dag geleverd en was keurig verpakt in airpockets en bubblewrap.

Dit is vertaald via google.

Ik kocht een paar dagen geleden een scherm, toen het aankwam, was het duidelijk een open doos. Ik heb ze hierover gemaild, ik kreeg één reactie - een verontschuldiging. Niks anders.

Een beetje teleurstellend dat je het bedrijf alleen kunt e-mailen.

Dit is vertaald via google.

Doos was op veel plaatsen kapot

Dit is vertaald via google. Er is tot nu toe geen klantenservice.

Megekko is een snelle winkel met veel producten tegen een redelijke prijs. Echter laat hun klantenservice nog wat te wensen over

De verzending is meestal snel en met voldoende informatie over wanneer iets geleverd word. Echter komt het wel eens voor dat een product toch niet op voorraad is wat dan het verzend proces vertraagt.

De klanten service is niet makkelijk te bereiken, er is geen telefoon nummer om te bellen. en e-mails worden niet altijd snel beantwoord. Ook is het oplossen van problemen niet het gene waar megekko het sterkste in is.

Webwinkel met een groot assortiment en echte prijsdalingen wanneer er acties zijn. Ook is het bedrijf erg hulpvol geweest bij een probleem van het retourneren van een product.

Klantenservice heeft een goede oplossing geboden voor een probleem veroorzaakt door postNL. Het is waar dat het bedrijf alleen met de e-mail kan worden bereikt, maar de kwaliteit van de klantenservice is top!

Dingen niet op voorraad, maar wel op de website. Pakketten worden apart verzonden, totaal onduidelijk wat nu waar is. Geen telefoonnummer te vinden, behalve een oud telefoonnummer van cdromland??? Postnl is ook niet te bereiken. Gaat lekker. Volgende keer weer gewoon coolblue.

In geen velden of wegen te bekennen. Misschien moet ik die achterlijke FAQ gebruiken... Die niet werkt.

Most likely the best hardwarshop in nl.
I have only had good experiences with Megekko and they have some of the best stock and prices.

Always well packed and return process is also no hassle.

I've had only one return experience that I remember and it was flawless.

Megekko heeft een uitgebreid assortiment tegen een scherpe prijs. Heb hier bijna alle componenten voor een gaming pc gekocht ivm de lage prijs ten opzichte van concurrenten. Bij het plaatsen van de bestelling is het mogelijk om de lever dag te selecteren. Hierdoor heb ik gebruik kunnen maken van een aanbieding terwijl ik de komende dagen niet thuis was.

Netjes verpakt in een stevige doos.

Gewoon een fijne webwinkel waar je ook tot heel laat kan bestellen. Als DHL/PostNL meewerken heb je het dan ook nog de volgende dag binnen :)

Degelijk verpakt. Ook de custom doos vind ik leuk om te zien. Net dat beetje extra.

Groot assortiment en meestal voor een goede prijs.
Ook is de verzending altijd snel geregeld.

Megekko heeft zeer lage prijzen en een EXTREEM SNELLE afhandeling van je order! Niet te geloven dat iets in 1 dag van Nederland naar Belgie gestuurd kan worden!!! Blijkbaar is alles gewoon op voorraad bij deze boys. Megekko, ga zo door!!!

Alles netjes afgehandeld, alles vlotjes verlopen, goede informatie via email. Eigenlijk heel normaal: zo zou dat bij iedereen moeten zijn!

Betaalbaarder en goed service.
Computer onderdelen die ik koop één keer in een lange tijd zijn duur. Megekko heeft vaak een competatieve prijs met een goede service en snelle reactie op de mail.

(Bellen gaat niet en ze zijn geen computer specialisten dus je kunt geen technische vragen stellen).

ME060123000064

De prijzen zijn goed maar het is toch een klein beetje het gevoel wanneer je 2000 euro aan spullen besteld dat er dan geen gratis verzendkosten zijn.

Snelle reactie, paar keer naar telefoonnummer gezocht maar kwam tot de conclusie zoals velen dat het bedrijf zo niet werkt.

Maar de mail was voldoende en begreep men mijn situatie en gaf een goede oplossing.

Nette winkel met overzichtelijke frisse website. Grote voorraad producten en duidelijk omschreven. Bestellen en betalen gaat gemakklijk, met de gangbare betalingsmethoden.

De producten worden snel verzonden, en heb ik steeds de volgende dag in huis gehad. Alles was goed verpakt,

Ik had een defect geconstateerd en kon mijn product meteen terugsturen, mbv een retourlabel. Na ontvangst door Megekko was het binnen 3 uur gerepareerd en er werd als extra service ook nog een update op doorgevoerd. Dat is natuurlijk helemaal klasse! Een mailtje met de vraag om wat meer details omtrent de reparatie werd ook duidelijk beantwoord.

Megekko, wat een fijne webshop. De webshop is duidelijk en zit qua vormgeving goed in elkaar. Onderdelen/producten snel zoeken kan dan ook prima. De uitleg/specificatie bij producten staan goed omschreven. Snel iets zoeken levert ook snel een goed en gericht resultaat.

Vandaag besteld is morgen instant in huis. Let wel dat dit voor producten geldt waar dit ook bij vermeld staat (levertijd 1 dag). Levering wordt goed verpakt en ze doen er alles aan dat het product veilig aankomt.

Klantenservice staat je snel en vakkundig te woord als er iets aan de hand is. Bij mij was dit ook het geval. Ik had een 12th gen intel cpu gekocht, maar hier had een Call of Duty voucher bij moeten zitten, dat was niet het geval.

Door de snelle en vriendelijke hulp had ik dezelfde dag nog mijn voucher.

Zeer goede winkel! Ook blij met de aftersales, ze willen echt dat je blij wordt.

Wel proberen ze de retour verzendkosten door de klant te laten betalen in geval van een defect product. Maar dat was snel opgelost met een mailtje.

Aanrader!

DHL kan soms wat lastiger/onhandiger zijn, maar das niet zo'n ramp

Nette reacties en denken met je mee. Fijn contact gehad

Duidelijke website, snel bestel -en betaalproces met vlotte en goed verpakte levering. Scherpste prijs terug te vinden in de pricewatch (voor het bestelde artikel).

Zoals steeds goed verpakt en snel verzonden.

Prima overzichtelijke website die vlot aanvoelt. Zoekmachine werkt goed en duidelijke omschrijvingen. Ik heb inmiddels meermaals besteld bij deze winkel en ik zou niet twijfelen om er nog een keer te bestellen.

Na bestelling word je goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Dat is prettig. Ik heb nog nooit meegemaakt dat een onderdeel wat voorradig is niet de volgende dag verzonden is. De zaken komen zeer goed verpakt aan.

Overzichtelijke website, ruime en gevarieerde keuze tegen concurrerende prijzen. Megekko heeft ook geregeld leuke aanbiedingen.

Verzenden gaat snel en verzendproces is heel makkelijk te volgen

Ooit een een RMA bij de hand gehad en dit werd keurig afgehandeld, ondanks dat ik niet eerste eigenaar was

Scorekaart voor Megekko