Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Het product was makkelijk te vinden in de webshop en tegen een voordelige prijs.
De volgende dag is het bezorgd. de Fritz!box zat in een gesealde verpakking. Het product in gebruik genomen en werkt goed.

ś Avonds besteld en de volgende dag in huis per PostNL

Makkelijk te bestellen, prijs was het beste bij deze shop en in combinatie met de bezorgkosten.
Eerder geleverd dan verwacht.

Vrijdag besteld maandag avond thuis, stond 3 werkdagen levering gepland

Goed product (ASUS mesh wifi routers) gevonden voor een prima prijs. Enige wat beter kan is de omschrijving van het product op de website, hiervoor moest ik de specificaties ergens anders vandaan halen.

Prima, vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag in huis, oftewel niks op aan te merken.

Prima reactie als een deel van de bestelling niet aanwezig is en goede communicatie (Claudia) over alternatief en vlak voor de overzetting toch nog even controleren of de zending er inmiddels toch was en dat was hij. Dat noem ik het hoofd er goed bijhouden vervolgens de zaak weer terugzetten en de volgende dag kon ik de zending ontvangen. Order, betaling- en verzendingsbevestigingen volgen, nooit geen gezeur om rekeningen en goede aanspreekpunten, waar het bij anderen nog wel eens aan schort. Ik heb iedere week gemiddeld wel een stuk of 5 bestellingen (niet alleen van elektronica) en in de corona periode lag dat nog hoger dus ik heb enige ervaring. Normaal doe ik weinig reviews, maar deze levering sprong er echt uit.

Ik heb het laatste jaar meerdere 6) bestellingen gedaan, waaronder o.m. harddisks, een computer en geheugen e.d. en die wil je toch wel graag goed verpakt thuis hebben. In al de keren die ik bestellingen heb ontvangen was de zaak verzorgd en goed ingepakt en was de bestelling op tijd bezorgd. Was er toch eens vertraging dan kwam er een bericht met een nieuwe datum. Communicatie was zeer prompt en goed doordacht!

Zoals al eerder aangegeven zitten er mensen die meedenken zoals Claudia op de info. Ik hou niet van kniebuigingen en pappen, maar voor mensen die meedenken heb ik achting.

Artikel gezocht via Tweakers, Megekko komt als gunstigste qua levering en Prijs voor mij eruit.

Artikel (HDD) is binnen 20 uur geleverd, na bestelling de vorige dag

Ik heb hier inmiddels al 2 keer wat besteld, producten met een aanzienlijke prijs. Dit bedrijf was beide keren de goedkoopste en ondanks dat ontvang ik mijn producten altijd snel en in goede staat.

Ik had het product om 22:15 besteld en had het de volgende dag om 11 uur al in huis. Verder was het netjes ingepakt (met de herkenbare en grappige Megekko doos en tape :)) en in goede staat aangekomen.

Supersnelle levering die gasten.
En precies de juiste producten, voor de beste prijs.
Ik ga daar zeker nog vaker bestellen.

Netjes verpakt, in dubbele verpakking

creditcard gebruikt; no problemo; meer valt er niet te melden maar ik moet 15 woorden gebruiken.

grote doos; inhoud goed beschermd (stootvast); sneller kon niet; prima.

Hun bezorging is razendsnel en hun service goed. Ik ben altijd erg tevreden geweest over megekko.

Het bestelproces was makkelijk en overzichtelijk.
Betalen kon op allerlei manieren en was ook makkelijk en overzichtelijk.

Het order van ~400 euro was besteld op een vrijdag rond 13:00 en is aangekomen op de zaterdag erna rond 12:00.
Megekko een van de goedkopere voor dit product, maar niet de goedkoopste. Ook waren er er verzendkosten.
De reden om voor Megekko te kiezen waren het lange bestaan van de winkel in combinatie met veel en goede reviews op Tweakers. Dit is ook de reden om reviews te schrijven over mijn bestellingen.

Mijn order kwam aan in een stevige doos. De lege ruimtes waren opgevuld met luchtkussens. De doos heeft het Megekko-logo. Dit laatste kan onhandig zijn i.v.m. dat kwaadwillenden makkelijk kunnen zien dat er electronica in zit.

Het product was gesealed in plastic en oogt onbeschadigd.
Er is nog geen mogelijkheid geweest om het te testen.

Er is geen contact geweest met de klantenservice.

Aanvulling op maandag, drie dagen na de bestelling: Megekko heeft een mail gestuurd waarin zij vragen om een review op Tweakers en hier ook een beloning voor bieden (je maakt een kans op een iPad). Deze review is geschreven ruim voor het ontvangen van deze mail en ik was hier ook niet van op de hoogte.

De bezorger en staat van de doos leverden de indruk dat er met respect om is gegaan met de doos.

Heeft een overzichtelijke website. In het algemeen goed concurrerend geprijsd. Betaling en levering gingen prima.
Ik zie Megekko vaak in de pricewatch met goede prijzen en tot nu nog nooit problemen mee gehad.
Ik kan dus niks zeggen over de eventuele customer support maar dat is opzich ook een plus punt.

Prima verpakt met genoeg beschermingsmateriaal

Eenvoudig bestellen, concurrenende prijzen, snelle levering. Via pricewatch kom ik hier vaak terecht en dan kies ik voor Megekko omdat het altijd klopt, ook al is het product soms iets duurder.

---

niet nodig gehad dus uitstekend

netjes verpakt en op tijd

niet nodig gehad dus uitstekend

Snel 2 hdd's nodig voor een NAS en voor 22:30u besteld en volgende dag net na de middag thuis. echt prettig zo goed en snel is erg fijn.

Goed in bubbelplastic verpakt en met aircushion in de doos verder beschermd. top

Het proces van het kiezen van de onderdelen gaat heel soepel. Vaak weet je waar je naar zoekt en als je dat niet weet heb je genoeg opties om te filteren totdat je uitkomt op wat je nodig hebt. Zodra je het product kiest kan je het ook meteen in je winkelwagen zien. Zodra je alles hebt kan je door naar betalen, daar gaat alles heel straightforward. Je vult alle gegevens in en gaat door naar op welke manier je wilt betalen. Megekko heeft een veel mogelijkheden voor het betalen van je bestelling.

Ik kreeg meteen een mailtje binnen met dat mijn producten op voorraad waren en dat ze klaargelegd werden. Megekko was ook heel duidelijk met het proces van het inpakken tot het opsturen. Verder zat er ook een track & trace code bij waar ik wel blij mee was. En het leukste van alles, mijn producten waren een dag te vroeg aanwezig! Ik was aangenaam verrast en was blij om meteen te beginnen met het bouwen van mijn nieuwe computer.

Ik heb geen directe ervaring gehad met de klantenservice van Megekko, maar alle mails die zijn sturen over de updates van de bestelde producten zijn altijd duidelijk.

Een shop met erg veel producten tegen een scherpe prijs. Het proces van bestellen tot leveren ging erg vlot.

Hetgeen dat ik nodig had was op voorraad en binnen een werkdag in huis.

De prijs van de iPad was een van de laagste en de voorraad info is accuraat.

De levering vond exact op de afgesproken dag plaats via DHL.

Bestelling plaatsen gaat heel vlot en duidelijk, bestellingen worden op tijde geleverd en zijn altijd goed verpakt.
Ook het contact met de klantendienst loop heel correct en retourneren gaat zonder problemen.

De leverdatum klopt, nog geen pakje gehad dat te laat geleverd werd en alle items zijn altijd goed en zorgvuldig verpakt.

Het contact met de klantendienst verloopt altijd heel vlot, als er eens terug gezonden moet worden of terug betaald verloopt dit heel correct.

Besteld tijdens het weekend met een snelst mogelijk leverdatum op de woensdag. Het product werd echter al op maandag verzonden en op dinsdag had ik het in huis. Zeer tevreden met het bestelproces, de verzending en het product zelf!

De verzending was een dag vroeger dan aangegeven, dit maakte me zeer gelukkig!

Ik heb met mijn zaak meerdere bestellingen gedaan bij Megekko. Eigenlijk op advies van mijn oudste zoon. Alles is volkomen duidelijk. Een makkelijk te doorlopen proces.

---

Ik schrijf "uitstekend" maar geloof niet dat ik al iemand van de klantenservice heb gesproken of mee heb gechat. Zijn ze net zo correct als mijn online aankopen bij hen, zal dat wel goed zitten.

Belangrijk voor mij is leveren volgens afspraak. Ook ik moet het hebben van tevreden klanten. En dat lukt ze tot nu toe buitengewoon goed.

Bestellen ging soepel. Levering liet even op zich wachten dus ik keek of ik de bestelling elders kon plaatsen om het artikel sneller in huis te hebben. Ik kon de bestelling niet annuleren, dit was niet mogelijk via de webshop bij mijn bestellingen. Ik heb het pakketje maar gewoon laten komen.

Goed verpakt.

Scorekaart voor Megekko