Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Klantenservice is top, snelheid van leveren is nog beter, en prijzen zijn normaal en/of soms zelfs enorm goedkoop. Ik heb hier meerdere onderdelen van mijn computer besteld en ik heb nul problemen ervaren.

Meerdere mailtjes heen en weer, en de medewerkers waren bereid mee te denken en zelfs te helpen, erg fijn.

Ik bestel hier het liefste al mijn hardware.
Heb zojuist de upgrade gemaakt naar Ryzen 7000 met de 7900xtx xfx!

Altijd snel geleverd en goede service bij issues of retours :)

Klantenservice team is top (snelle respons en tegemoetkomend)

Nu meerdere keren (4x) besteld en is elke keer goed bevallen. Bestelproces gaat heel soepel en levering is snel. Daarnaast hebben ze vaak goede prijzen.

Erg snelle levering, ging simpelweg perfect. Enige opmerking is dat het nogal een grote doos was met enorm veel loze ruimte.

Makkelijke website, prijzen makkelijk te vergelijken omdat het er in het groot op wordt geplakt. Zoekfunctie is ook heel snel.

Alles de dag erna geleverd door postNL, goed ingepakt in extra kartonnen dozen met luchtpakketjes tegen pletten/ rommellen.

Zaterdag nog een kabel foutief bijbesteld, hiervoor heb ik 1 mail moeten sturen om deze zending te cancelen. Dit is zelfs op een zondag nog opgelost zonder dat het pakket verstuurd is en ik heb mijn geld terug gekregen zonder meer.

Ik heb een mail ontvangen met de belofte van een prijs maar motivatie om de review te plaatsen is simpelweg omdat Megekko een zeer ruim assortiment met goede prijs kwaliteit verhouding voert, ik heb hier vaker gekocht en als ik een keuze heb zal ik gewoon weer voor Megekko gaan.

Geen klantenservice nodig gehad, dus service en kwaliteit is uitstekend ;-)

Het bestellen van het product was zeer simpel en snel gedaan ik ben geen moeilijkheden tegengekomen

De levertijd was snel en het pakket is heel binnengekomen

Snelle verzending via postNL, competitive prijzen en bied de mogelijkheid om te verzenden naar een pakketautomaat.

Bied de mogelijkheid om te verzenden naar een pakketautomaat.

Nooit gebruik hoeven maken van klantenservice en dat zegt op zichzelf genoeg

Snel en efficient aankoopproces. Ik had liever met paypal betaald maar je kan niet alles hebben.

Goed verpakt met voldoende padding zodat het niet in de doos rondstuiterde. Tijdige notificaties van elke stap in email. Ik had het zo snel niet verwacht.

Groot assortiment, veel op voorraad, snel en makkelijk in winkelwagentje. Technische product details meestal goed maar kan soms beter. Veel betalingsmogelijkheden en betalen is eenvoudig.

Het komt altijd goed verpakt aan. Een doos van het juiste formaat, goed opgevuld zodat het niet rammelt. Er zit ook een geprinte factuur bij.

Enkele dingen retour binnen 30 dagen zichttermijn. Zelfs zondagochtend een retour-acceptatie krijgen. Na het teruggestuurd te hebben snelle afhandeling.

Compleet systeem besteld, goede, prijzen, goede service, snelle levering.
Bestel hier met enige regelmaat, een echte aanrader!

Verzending is zoals op de webshop aangegeven op tijd, uitstekend verpakt en helder gecommuniceerd,

Absoluut één van de betere webshops, nog nooit problemen mee gehad. Via de Tweakers pricewatch kom je ook vaak bij hen terecht dus de prijzen zijn vaak voordelig.

Verzending naar België gaat ruim snel genoeg (dinsdagavond besteld, donderdag verzonden, vrijdag aangekomen). Voor mij is 3-4 dagen helemaal ok met realistische omstandigheden dan de hele "vandaag besteld = morgen in huis"-hype.

Je kan een product terugsturen binnen de 30 dagen, wat natuurlijk fijn (en vandaag de norm) is, maar de verantwoordelijkheid voor die retourzending ligt volledig bij de klant. Je moet zelf zien dat je pakket terug bij hen geraakt. Dit vind ik spijtig. Vooral het zelf uitzoeken welke koeriersdienst ik best gebruik (zien welke een droppunt in mijn buurt heeft en hun openingsuren, en wat het tarief van de verzending zou zijn), verzendlabel aanmaken, ... zijn dingen die ik liever geïntegreerd in het platform zou zien. Het zou een veel fijnere ervaring zijn als ik gewoon vanop de retourpagina een retourlabel kan afprinten en dan het pakket kan gaan droppen bij het pakketpunt van de koeriersdienst waar Megekko mee samenwerkt. Mogelijk kunnen ze op die manier ook een betere prijs per retourzending krijgen, en ecologischere shipping in het algemeen.

Al vaker besteld bij Megekko, vooral de prijzen en verzend tijden zijn heel aantrekkelijk. Ook nog eens kwalitatief goeie producten!

Donderdag besteld en vrijdag meteen in huis! Amazon had bijv hier 2 dagen voor nodig

Al meerdere keren bij Megekko besteld in het verleden. Megekko is concurrerend qua prijs, kan snel leveren en geeft bij vragen goede en vlotte respons per mail.

Mijn pakketje kwam zoals ik aangegeven had de volgende dag aan bij het lokale PostNL punt. De doos was prima, niet idioot groot, maar gewoon passen. De videokaart werd beschermd door plastic gevuld met lucht.

Heb hier 7 producten besteld voor mijn nieuwe PC.
Alles zeer snel binnen en in perfect nieuwe conditie.

Heb hier 7 producten besteld voor mijn nieuwe PC.
Alles zeer snel binnen en in perfect nieuwe conditie.

Mailtje naar de klantenservice gestuurd met een vraag over bezorgkosten.
Reactie binnen een paar uur. Deze club is echt beter dan de concurrent.

Top service. Woensdag besteld en donderdag ontvangen! Heb een voeding van be quiet 750watt en sdi van 1tb besteld. Deze waren ook heel goed verpakt waardoor er geen schade opliep tijdens verzending. Prijs was ook het beste bij megekko in vergelijking met andere webshops! Zal zeker bij hun vaker bestellen!

Componenten goed beschermd. Ook een leuke verzend doos dat ze hebben

Na het bestellen binnen 2 minuten de bevestiging al binnen. Producten indien op voorraad meestal binnen enkele minuten het bericht dat het al verzonden is.

Goed verpakt. Bubbeltjes/luchtzakjes zorgen er voor dat je product niet beschadigd. Dozen zijn niet te groot, wat weer goed is vvoor minder uitstoot. Afgesproken levertijd werd ook gehaald door PostNL

De zoekfunctie van de website werkt prima en de site is overzichtelijk.
De artikelen waren prima verpakt.

De bezorging vond op het afgesproken moment plaats.
Er was voldoende maar niet te veel verpakkingsmateriaal gebruikt.

Al verschillende keren achter elkaar dit jaar 2023 producten besteld bij Megekko en vragen gesteld aan de klantenservice en ben er zeer tevreden over!

De producten zijn makkelijk te vinden op de website en te bestellen, dit tegen scherpe prijzen. De producten die ik aangeschaft had werden snel verzonden, nog dezelfde dag en waren de volgende dag in huis. Alles was netjes verpakt.

Ik kan Megekko aanraden op basis van mijn ervaringen.

Levering was op tijd, netjes verpakt en was te volgen via track and trace en maitljes van Megekko.

De klantenservice heb ik vragen gesteld over het updaten van mijn 'oude' pc en kreeg hier snel reactie op met eerlijk antwoord.

Beste prijzen, snelle levering, prima klantenservice. Een 6700XT voor een leuke prijs gescoord. Kortom, dikke aanrader :)

Prima, lekker op tijd.

Reactie binnen zelfde dag.

Fijne website, met scherpe prijzen, een paar bestellingen gedaan in korte tijd. Ze hebben een grote hoeveelheid producten op voorraad.

Producten waren goed verpakt en de volgende dag in huis zoals aangegeven.

Scorekaart voor Megekko