Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik kreeg een melding dat de AMD 5800X3D in de aanbieding was. Bij Megekko was deze op voorraad. Ik heb deze direct besteld en de dag erna was deze in goede orde al geleverd (inclusief bierviltje als extra). Goed verpakt en snelle service. Precies gekregen waarvoor ik betaald heb. Ik ben zeer tevreden.

Het product was goed verpakt. Dubbele doos constructie met extra luchtzakken tegen de schokken. Snel verzonden, dag na bestelling geleverd.

Al jaren bestel ik al mijn producten bij Megekko. Ik heb meer dan 5 bestellingen gedaan en elke zending verliep snel en soepel. De prijzen van megekko zijn vaak redelijk. In de tijd dat GPU's moeilijk te krijgen waren heb ik toch een 5700XT voor 490 kunnen krijgen 2 jaar geleden, wat best fijn was.

Ze hebben geen klantenservice die telefonisch bereikbaar is. Per email wordt er vaak snel gereageerd, maar ik kan me voorstellen dat als er iets flink mis zou gaan, je best verloren kan voelen. Het probleem met email is vooral dat je niet weet hoe lang het gaat duren voordat er een reactie komt, als daar een betere indicatie voor zou zijn dan zou dat al flink helpen.

In de avond besteld, de volgende ochtend al in huis. Snelle levering.

Echter na het bestellen van een dure videokaart bleek het pakket bij mijn buren afgeleverd te zijn, in een hoge flat. PostNL heeft een vage handtekening met een neppe naam opgegeven en geen huisnummer.

Dit is het punt waarop ik half in paniek raak omdat ongeveer 1000+ euro kwijt is. Dit is zo'n geval waar het niet de fout is van Megekko, maar van PostNL. Helaas is de service van PostNL, DHL, etc. allemaal net zo matig. Na wat flyeren en rondbellen in de flat kwam er gelukkig een buurman de pakketten brengen. Wat een gelukzalig gevoel. Eigenlijk wil ik dit op Slecht raten want ik zat even in een redelijk diepe put >_<, maar het voelt niet eerlijk want het is niet de fout van Megekko.

Ik zou het echt fijn vinden dat dergelijke zendingen niet bij de buren afgeleverd mogen worden.

Recent 2 keer besteld bij Megekko, in beide gevallen kwamen ze er qua prijs als een van de beste uit. Beide bestellingen waren mega snel en goed verzonden.

Goed verpakte verzendingen die daardoor netjes binnen kwamen

I ordered various parts for my new pc build and they were in my house the very next day, very nicely packed. The pricing very competitive compared to other stores.

Ordered and received in one day. Packaged in a very neat way.

Prima service. Duidelijke website waar ik snel de gewenste producten kon vinden en voor een prima prijs.

De producten waren goed en veilig verpakt zodat er geen schade aan de producten kon ontstaan. Levering was op de gewenste dag.

Alle productinformatie was goed en overzichtelijk te bekijken. Het bestelproces ging feilloos goed. Levering zoals beloofd via email.

Goede informatie betreffende status van de verzending. Producten geleverd zoals beloofd. Uitstekend!

Het bestellen was makkelijk en vlot. De beschrijving van het product was voldoende en duidelijk. De prijs was scherp vergeleken met andere aanbieders. Wat ik wel een beetje jammer vind is dat eventuele retourzendingen op kosten van de klant gebeuren; ik weet dat dit vaker gebeurt bij webshops, maar ik weet ook dat de meeste retourzendingen bij Amazon kosteloos zijn.

Het bestelde product was goed verpakt en ik heb snel en schadevrij ontvangen. Precies zoals ik het graag wens te ontvangen.

Ik heb bij eerdere bestellingen te maken gehad met de klantenservice (o.a. vanwege een geweigerde bezorging)_ en ik ben goed en vlot geholpen. Retourstoring van mijn geld was ook vlot. Ik ben tevreden over de klantenservice.

Via de link in de pricewatch kwam ik direct uit bij het product wat ik wou. De bestelling afronding was gemakkelijk. Ik heb een account bij hun en hoefde dus weinig in te vullen. Ik wou het laten bezorgen bij een PostNL ophaalpunt en dat selecteren ging gemakkelijk.

Het product was op voorraad en voor 22:30 besteld. Ik had gekozen voor levering bij een PostNL ophaalpunt en kun het daar de volgende dag ook ophalen.

Alleen de doos waarin het zat vond ik onnodig groot voor het product.

Kortom gewoon een levering op tijd, de beste klantennservice is een service die je niet hoeft te gebruiken.

De webshop werkt prima maar ze sturen ongelooflijk veel spam nadat je een bestelling hebt ontvangen welke verder niet relevant is aan de bestelling zelf. Namelijk: reclame, acties, beoordelingsformulieren. Ik kreeg een mail: "Als echte Megekko klant beoordeel je ons natuurlijk via Kiyoh."... ehm nee, als klant wil ik graag met rust gelaten worden :-)

Alles verliep vlot zoals het hoort. Goede wijn behoort geen krans. Waarom toch dat hengelen naar bevestiging?

Mijn bestelling kwam op tijd, zoals het moet.

Waarom die behoefte aan wierook omdat jullie gewoon jullie werk deden?

Razer viper mini (muis) besteld. 'S avonds besteld en de volgende ochtend al in huis en er zaten vanwege haloween zelfs 2 griezel snoepjes bij :). Top service

Zeer goed, wordt nagekomen wat ze zeggen.

Goede service, aanrader

Nieuwe CPU gekocht, via de priwewatch van tweakers genotificeerd op een prijsverlaging. Reeds eerder bij megekko besteld, altijd naar tevredenheid. Goede webshop met order historie en goede levering.

Ik heb reeds enkele malen besteld bij MeGekko, en steeds geleverd zoals gevraagd / beloofd.
Prima Shop !

Op tijd (volgende dag) geleverd zoals beloofd.
Geen schade aan het pakket.

Megekko heeft een fijne heldere webshop waar je producten makkelijk kan vinden. Het communiceert duidelijk over de lever tijd, en producten worden met zorg verpakt.

Producten komen aan wanneer beloofd wordt. Er is een mogelijkheid om aan te geven wanneer je het bezorgt wil hebben wat je iets meer flexibiliteit geeft en je het bezorgt moment beter kan plannen. Voor een computer onderdelen verkoper vind ik het belangrijk dat producten met veel zorg worden ingepakt. Dit doet megekko door veel buffer materiaal te gebruiken. De door is vaak groter dan je nodig zou achten, maar dit levert wel de optimale bescherming van je kwetsbare product.

Het was niet moelijk om het product te vinden aangezien ik er via tweakers.net pricewatch er na toe werd gestuurd. Betalen ging ook gemakkelijk en snel.

Snelle levering en goed verpakt, werd de volgende dag al geleverd. Ik vond het ook goed dat je kon kiezen uit een aardig aantal bezorg opties.

Ik had een voeding teveel besteld. Er werd niet moeilijk gedaan aangezien het product in originele verpakking ongeopend terug is gestuurd.

Blijft een heerlijke webshop dit, gewoon weer een goede prijs en snel verzonden.
Blijf zo doorgaan!

Levering zoals beloofd gewoon binnen een dag, zo heb ik het graag!

Jammer dat er altijd verzendkosten bij komen, maar ze zorgen er absoluut voor dat je pakketje snel geleverd wordt.

Degelijk verpakt, snel opgestuurd en snel geleverd. Alles wat je wenst.

Goed navigeerbare website! Alle gewenste info aanwezig op de site. Gewenste product snel gevonden en kunnen bestellen.

Snelle levering en perfecte pakket grootte. Paste door brievenbus en dus geen aanwezigheid nodig. Sommige onderdelen komen in veel te grote dozen dus dit was wel mooie verrassing. Erg milieu bewust! Pluspunten!

Fatsoenlijke website duidelijk alle producten te vinden met voldoende informatie. Bestellen ging gemakkelijk en vlot.

Snel geleverd en alles compleet en heel aangekomen

Scorekaart voor Megekko