Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Goede prijzen, maar daar is de klantenservice ook wel naar helaas. Dus hopen dat je nooit iets moet terugsturen.

Weigeren je geld terug te geven bij het minste of geringste. Doosje beschadigd of buitenverpakking niet aanwezig? Weigeren ook maar een cent terug te geven. Ik kan er ook niets aan doen dat bedrijven wanstaltige dozen maken die niet meer op een fatsoenlijke manier in te pakken zijn.

Uiteindelijk opgelost bij een betere webshop.

Ik ben erg tevreden met de service van Megekko. Hun productaanbod is uitgebreid en van hoge kwaliteit, en de prijzen zijn zeer redelijk. Wat mij het meest opviel, is hun snelle levering. Ik ontving mijn bestelling al de volgende dag. Ik zou Megekko zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar goede computerhardware.

Snelle levering had om 21:00 besteld en kreeg een uur later een email dat mijn paketje was opgestuurd.

Over de afgelopen paar jaar al vaker iets besteld en altijd tevreden. De prijzen zijn over het algemeen goed. Alleen de website mag iets overzichtelijker, maar ik kom er toch vaak via Tweakers terecht dus dat is geen groot punt.
Over de klantenservice kan ik niets zeggen, ik ben tot nu toe altijd tevreden geweest met de producten zoals ze zijn geleverd.

De producten zijn snel geleverd en goed verpakt, verder niks op aan te merken.

De voorraad mag beter bijgewerkt worden en telefonisch contact vind ik persoonlijk prettiger dan via de mail. Maar telefonisch klantenservice is prijzig en dat zie je ook terug in de prijzen van megekko. Dus daardoor kan ik het ze niet kwalijk nemen. Verder gaat de verzending erg snel en wordt er voldoende op tijd gereageerd op mailtjes. Ik zou er zo weer bestellen!

Verzending is erg snel, na bestelling kreeg ik alles de volgende dag al binnen. Alleen een behuizing was niet meer op voorraad wat achteraf pas bleek, deze kon moeiteloos geannuleerd worden. Dus ook geen probleem hier.

Geen telefonisch contact beschikbaar, maar hier is de prijs ook naar. Verder wordt er voldoende op tijd op mail gereageerd, dus voldoende klantenservice voor mij.

Bestellen is gemakkelijk en verloopt soepel. Voorraad indicatie klopt helaas niet altijd bleek later bij een 2e zending.

2 zendingen: 1 was snel binnen, de ander zou volgens voorraad ook met 1 dg worden geleverd, maar door " voorraadfouten" duurde dat uiteindelijk 1,5 week en heb ik gekozen erop te wachten.

Zoals ik helaas te laat zag, ben ook ik slachtoffer geworden van de truc van Megekko om 2ehands producten als nieuw te verkopen. Ik zie hieronder (te laat) meerdere soortgelijke ervaringen: gebruikte SSDs, GPU, en in mijn geval een op=op aanbieding van een waterkoeler waar de koelpasta vanaf was en schroefkrassen op de brackets zaten. Er stond niet bij dat dit een 2ehands was en werd als nieuw verkocht. Omdat hij ook niet meer op voorraad was heb ik het bij Alternate besteld, en toen bleek er ook een folie om de doos te horen. Die zat er niet omheen bij de bestelling van Megekko.
Dan begint de ellende:
je kunt ze niet bellen, alleen mailen. Soms zijn ze snel, soms hoor je 5 dagen niets. De retour van een geleverde 2ehands moet je op eigen kosten terug sturen. Mijn advies: doe dit niet als RMA! het is tenslotte een verkeerd geleverd product (manko). Op basis daarvan heb ik na veel zeuren de retourkosten teruggekregen. Omruilen, of zelfs aan de deur, daar konden ze niet in meegaan. Het kost je veel tijd en frustratie. Na weken mailen e.d. heb ik nu het geld terug maar gezien de ervaringen van mij en anderen: betaal iets meer en bestel bij een gerenomeerde shop zodat je echt nieuwe spullen krijgt waar je voor betaalt, en waar je de klantenservice kan bellen.

WORST CUSTOMER SERVICE EVER, AVOID by any means, thier only way of communication is by email and you hope they respond and if they respond once they don't respond again, I returned a porduct and payed for the shipping and after they received it they returned back beacuse there is a scratch which it wasn't done by me.

Really I'm so disappointed in this webshop has high rating but no one taks about their bad customer service.

So avoid because if you got a problem with any product you will pay for the return shipping and you won't find any support from customer service.

Most of my pc components from Megekko and I hope they all work fine so that I don't need to contact them.

WORST CUSTOMER SERVICE EVER, AVOID B6 ANY MEANS, they don't respond by email you cant have a normal conversation

Mijn pc onderdelen koop ik bijna allemaal bij Megekko omdat ze vaak goed geprijsd zijn. Verder hebben ze een duidelijke nieuwsbrief en leveren ze snel.

Enige opmerking is dat de doos waarin mijn meest recente bestelling, een keyboard, zat wat aan de grote kant was. Dat is op zich natuurlijk zonde want dit is grotendeels lucht vervoeren.

Megekkeo heeft een adequaat ingericht proces (voor zover te beoordelen). Overzichtelijke website, intuïtief en prijs was correct.

Afgelopen maanden twee bestellingen geplaatst, allebei snel geleverd. Prijs was de goedkoopste en kon in 3x betalen met de betaal opties om de dure aankopen wat uit te spreiden.

Van een van de bestellingen was er wel een redelijk grote doos geleverd. Ging om een toetsenbord, maar daar hadden er denk ik wel 8 van in gekund.

Kom vaak bij Megekko terecht. Veel op voorraad en breed assortiment. Tevens zeer uitgebreide beschrijvingen van de eigenschappen van het artikel.

Vandaag besteld, morgen in huis. Netjes verpakt en keurig netjes afgelverd.

Zoals gebruikelijk bij Megekko, duidelijke site. Scherpe prijzen en vlotte levering.
Ze mogen alleen wel eens afstappen bij hoge bedragen van die €3,95 verzendkosten.

Prima verpakt. Levering comform belofte op de website. Binnen 24u in huis.

Bestelling geplaatst. Heldere bezorg moment gekregen van Megekko. Zou precies een week zijn. Netjes een update als er een van de onderdelen al klaar voor me lagen. Na een paar dagen kreeg ik al de melding dat alles op voorraad was en dat het verzonden ging worden. Helder proces, heldere mails.

Verzending ging goed. Duidelijke mail met track en trace en alles netjes en veilig in de doos ingepakt.

Tweede bestelling bij Megekko. Altijd leuke aanbiedingen, huidig product gekocht voor een mooie prijs. Overzichtelijke website met goed aanbod, eenvoudig bestellen en betalen.

Op tijd verzonden, goed verpakt en op tijd geleverd door DHL. Goede communicatie (verpakt en verzendbevestiging op zondag, maandag in huis).

Gewoon keurig. Snel geleverd, goede prijs. Zal hier zeker vaker bestellen indien prijs laag is

Snel geleverd tot aan de deur

Ik heb al meerdere bestelingen uitgevoerd op Megekko. Nooit problemen gehad. Altijd goede levertijden en bij mijn laatste bestelling bleek de SSD toch niet in voorraad (dus hun invenstaris klopte niet). Vervelend, maar kan gebeuren. Heb daarop mijn bestelling geannulleerd en ze hebben dit zonder problemen en snel afgehandel.

Het onderdeel dat ik kochte bleek helaas toch niet op voorraad. Gezien Megekko zelf geen goed alternatief had, heb ik de SSD in een andere winkel gekocht. Daarop heb ik mijn bestelling bij Megekko geannuleerd via de klanten service en snel had ik een antwoord dat ze het zouden doorvoeren

Je koopt een nieuwe gpu van 1400, maar zat geen folie om.. blijkt een retour kaart te zijn die megekko als nieuw verkoopt.

zonder enige vermelding, ze bieden aan om hem als rma te sturen? hij is niet defect maar melden of een compensatie is op zijn plek. zoals andere webwinkels doen

Klanten service kan niks betekenen en die vinden het normaal.
laatste keer bij megekko ga gewoon weer naar alternate en azerty

Hoewel de website verder duidelijk is heeft Megekko toch wat problemen met het aanhouden van een levertijd. Fractal Design Define 7 XL op woensdag besteld en er werd vermeld dat deze vrijdag bezorgd zou worden. Je raadt het al. dat zou dan toch zaterdag worden. Maar dan zenden ze het met DHL en die laten de order zaterdag gewoon links liggen en wordt het uiteindelijk maandag bezorgd.

Buiten dat werkt deze toko samen met winkelenensparen.nl Dat is dus een grote boeven bende die, als je er even geen erg in hebt, ongevraagd 15 euro per maand van je rekening incasseert. Erg jammer dat een bedrijf zoals Megekko hiermee in zee schijnt te moeten gaan.

Zie boven. Levertijden schijnt een probleem voor Megekko te zijn.

Voor de pc die ik samenstelde twee onderdelen (moederbord en CPU koeler) bij Megekko besteld. Het bestelproces op de site werkte vlekkeloos en was zo doorlopen (ik had al een account). Dat ik me nu een aantal dagen later al bijna niks meer kan herinneren over de bestelling laat denk ik nog het beste zien hoe makkelijk die verliep.

Beide onderdelen waren in dezelfde doos verpakt. Niet overdadig groot, en goed genoeg wat betreft bescherming. Het pakket werd netjes op tijd via DHL verzonden, maar was helaas door een sorteerfout van DHL was een dag later dan aangegeven pas op bestemming. Dit kan je de webshop niet helemaal aanrekenen, maar is toch jammer.

Quick and easy.
Proces is snel, simpel en intuïtief. Je hebt een goeie overzicht over de bestelde producten en prijzen, en kan snel terug naar de productpagina.

De beschreven levertijden worden gerespecteerd en alles kwam zonder schade aan bij mij thuis.

Had een kleine aanpassing nodig in mijn bestelling. Na enkele snelle mails heen en weer met de klantenservice was dit snel in orde. Alle punten voor Claudia!

Voor de eerste keer besteld bij Megekko voor de al lang geplande PC-build die ik wilde doen. Het bestelproces is echt super verlopen. Je wordt echt super op de hoogte gehouden over je bestelling per mail. Dat is heel fijn, zeker als je dure componenten besteld. Mijn 5-sterren hebben ze!

Over de klantenservice kan ik geen uitspraken doen, aangezien ik die (nog) niet nodig heb gehad. Zou uiteraard ook goed nieuws zijn als dat zou blijft, maar mocht het eens voor gaan komen, dan heb ik er vertrouwen in dat ik netjes geholpen word!

Verzending wordt door PostNL gedaan, maar wat ik ook in m’n algemene beoordeling beschrijf, je wordt door Megekko echt top op de hoogte gehouden.

Scorekaart voor Megekko