AlgemeenBestellen is gemakkelijk en verloopt soepel. Voorraad indicatie klopt helaas niet altijd bleek later bij een 2e zending.
Verzending2 zendingen: 1 was snel binnen, de ander zou volgens voorraad ook met 1 dg worden geleverd, maar door " voorraadfouten" duurde dat uiteindelijk 1,5 week en heb ik gekozen erop te wachten.
KlantenserviceZoals ik helaas te laat zag, ben ook ik slachtoffer geworden van de truc van Megekko om 2ehands producten als nieuw te verkopen. Ik zie hieronder (te laat) meerdere soortgelijke ervaringen: gebruikte SSDs, GPU, en in mijn geval een op=op aanbieding van een waterkoeler waar de koelpasta vanaf was en schroefkrassen op de brackets zaten. Er stond niet bij dat dit een 2ehands was en werd als nieuw verkocht. Omdat hij ook niet meer op voorraad was heb ik het bij Alternate besteld, en toen bleek er ook een folie om de doos te horen. Die zat er niet omheen bij de bestelling van Megekko.
Dan begint de ellende:
je kunt ze niet bellen, alleen mailen. Soms zijn ze snel, soms hoor je 5 dagen niets. De retour van een geleverde 2ehands moet je op eigen kosten terug sturen. Mijn advies: doe dit niet als RMA! het is tenslotte een verkeerd geleverd product (manko). Op basis daarvan heb ik na veel zeuren de retourkosten teruggekregen. Omruilen, of zelfs aan de deur, daar konden ze niet in meegaan. Het kost je veel tijd en frustratie. Na weken mailen e.d. heb ik nu het geld terug maar gezien de ervaringen van mij en anderen: betaal iets meer en bestel bij een gerenomeerde shop zodat je echt nieuwe spullen krijgt waar je voor betaalt, en waar je de klantenservice kan bellen.