Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenEen winkel beoordeel je op hoe ze reageren als iets niet helemaal volgens wens verloopt en dat had ik bij mijn PC upgrade waarbij ik mijn recente gekochte PC nog stiller wilde maken met 2 mooie Noctua fans. Deze fans komen geleverd met verschillende kleuren schokdempers.
Echter ontbrak bij 1 van de fans 1 van de zwarte kleur schokdempers. Laat dat nou det de kleur zijn die die bij mijn build past.
Megekko deed hier absoluut niet moeilijk over en ik kreeg kosteloos de missende schokdemper nagezonden in een envelop.
Binnenkort nog maar eens een 3e bestellen voor de andere kant en dan is mijn PC helemaal geluidsloos.
De fans (en eerdere bestellingen van mijn PC) zijn goed verpakt en netjes op tijd verzonden.
Ook de nalevering van de schokdempers werd snel afgehandeld.
Dat bij een eerdere bestelling (dure videokaart) de bezorgdienst het vertikt om überhaupt aan te bellen terwijl ik gewoon die dag vrij heb genomen om dure onderdelen te ontvangen en direct doorgaat naar de pick-up locatie is Megekko niet aan te merken.
Contact met klantenservice was snel en goed. Binnen een dag werd er op mijn mail gereageerd en er werd niet moeilijk gedaan.
AlgemeenDe prijs voor het product was de meest scherpe bij Megekko met de verzendkosten meegerekend.
De website werkt ook prima en kan altijd wel vinden wat ik zoek.
Daarnaast in het verleden vaker besteld en het gaat altijd goed, deze keer niet anders.
Netjes de volgende werkdag geleverd.
Het product was goed verpakt en zoals belooft dezelfde dag verzonden en de andere dag geleverd.
Ik ben zelf niet zo van de "kortingsbonnen" bij andere leveranciers welke in de doos zaten. Dat is natuurlijk puur persoonlijk.
AlgemeenMega slechte service als het aankomt op retourneren na 30 dagen.
Moederbord blijkt na een paar maanden defect te zijn. Deze heb ik via een retouraanvraag opgestuurd met de vraag om een vervangend product te krijgen.
Mijn wens is niet gehonoreerd. In plaats daarvan is hij opgestuurd naar de fabrikant, zegt de fabrikant hem 'gerepareerd' te hebben, maar eenmaal thuis aangekomen is het probleem niet verholpen.
Na opnieuw contact op te nemen wordt mij doodleuk verteld het product opnieuw op te sturen om te kijken wat ze kunnen doen. Er kan er geen enkele toezegging gedaan worden om een vervangend product / creditering te krijgen vóórdat ik hem opstuur. Het enige dat ze zeggen is dat ik aan moet geven dat mijn wens is om een creditering te krijgen, waarop de retourafdeling dan zal kijken wat er gedaan kan worden.
Als ik vervolgens vraag hoe een creditering bij een tweede keer opsturen dan mogelijk kan zijn (eerste keer ook niet gekregen, want de fabrikant zegt hem te hebben gerepareerd) blijft onbeantwoord.
Kijken naar een passende oplossing valt buiten hun processen en telefonisch te woord gestaan kunnen worden is hier ook niet mogelijk, want hun klantenservice bestaat puur uit mail.
Bespaar je de hoofdpijn en ga alsjeblieft ergens anders kijken voor je producten!
Zoals te lezen in de algemene beoordeling word ik gewoonweg niet goed geholpen. Ook het feit dat ik hierin geen telefonisch contact met de klantenservice kan leggen helpt niet.
Algemeeno sterren helaas Schade van 500,- door niet naleven garantie bepalingen.
Mijn garantie label is niet opgestuurd ondanks dat retour verzoek op website geaccepteerd was!
Een duur pakket rond de 500 euro wou ik retouren. retour is geaccepteerd, maar niks ontvangen, geen retourlabel.. Er zaten ook geen mails in de spam box, ook niet in de hoster spambox...
Emails een aantal weken daarvoor ook niet beantwoord
ze zijn NIET TELEFONISCH BEREIKBAAR
ZEER ONTEVREDEN !! KOOP HIER NIET WEER als dit niet veranderd...
Volgens mijn consumenten recht heb ik recht op retour en aangezien de retour wel als geaccepteerd staat zal ik mijn gelijk hierin halen.
Aangezien ze niet bereikbaar zijn.. en mochten ze niet reageren, dan schakel ik juridische hulp in, en doe ik melding van de overtreding van consumenten wet.
Wie dat wil kan zich bij mijn zaak aansluiten.
Ik neem aan dat ik niet de enige ben die dit nu overkomt?
Triest, want in het verleden heb ik vaak bij ze besteld, ook retours gedaan en het ging altijd prima.
Dit was tot 2022.
Dit is voor mij helaas de reden waarom ik tegenwoordig bijna uitsluitend nog bij amazon bestel, ondanks dat ik geen geld naar het buitenland wil laten vloeien, maar juist de Nederlandse economie wil steunen.
Reageren niet op mails, niet telefonisch bereikbaar, lappen consumentenwet aan hun laars, sturen geen retourmail op.
Ondanks herhaaldelijke mails met de vraag of ze per mail of per telefoon contact op wouden nemen, nooit gereageerd.
Ik ben tevens als consument misleid door waar ze mee adverteren, namelijk het feit dat ze garantie hebben.
Geen mogelijkheid van bereiken via telefoon of chat.
Reageren niet op emails en vragen om op welke manier dan ook contact op te nemen.
AlgemeenDe bestelling en de betaling ging vlot, geen opmerkingen. Beloofde vouchers netjes per mail gekregen.
VerzendingWoensdagavond heb ik alle componenten van een pc besteld, donderdagavond reeds geleverd in België. Goed verpakt.
Algemeen70% van de onderdelen voor mijn nieuwe pc hier besteld.
Bestelling geplaats rond 13.00 in de middag en de volgende dag alles netjes geleverd.
Hebben veel en maar op enkele onderdelen zijn ze niet het goedkoopst.
Ook de Starfield promocodes werden direct geleverd!
Alles kwam in één doos, netjes en goed verpakt!
Track en trace werd netjes tijdig aangeleverd.
AlgemeenOverzichtelijke website en goede prijzen. Het moedermoed dat ik zocht was ineens op voorraad bij Megekko terwijl ik het al bij een andere webshop had besteld maar nog steeds niet had ontvangen. Dus dan maar bij Megekko besteld, en ik had het sneller binnen dan dat de andere webshop de annulering had verwerkt.
VerzendingVoorraadinformatie leek te kloppen, en het verwachtte verzendmoment klopte ook. Het moederbord was snel verzonden.
AlgemeenNaast de zeer scherpe prijzen en het grote assortiment, een professionele webshop, met goeie dosis (groene) humor!
Het team van Megekko mag terecht trots zijn op hun status met beste webwinkel gekozen door de gebruikers van Tweakers.
Op vrijdagmiddag alle onderdelen voor een zelfbouw-PC op voorraad in de webshop en besteld en op zaterdag al in huis.
AlgemeenEerste maal een eigen PC gebouwd. Zowel op Megekko, Azerty als Amazon onderdelen besteld. Die van Megekko waren veruit het snelst bij mij. De verpakking was ook neutraal zodat de waarde van de dure onderdelen niet aan de buitenkant te zien was. Eerste ervaring met Megekko was zeker aangenaam!
VerzendingZeer snelle verzending en levering (maar eigenlijk was ik daar niet veel mee want ik moest wachten op onderdelen van amazon)
AlgemeenAls ik iets wil bestellen doe ik dat liever bij een 'kleinere' winkel zoals Megekko dan bij de 'grote blauwe man' of bij andere megagrote webwinkels. Ik heb nu hier meerdere keren spullen besteld en het is altijd vlekkeloos gegaan.
VerzendingIk had een toetsenbord besteld en deze werd verzonden in een ENORME omdoos met veel vulling. Dat had vast iets beperkter gekund.
AlgemeenZoals altijd snelle service van Megekko. Over eventuele vervolg service maak ik mij geen zorgen. In het verleden was dit ook prima.
VerzendingSnel, stevig en veilig verzonden zoals altijd. De ramsticks waren veilig in hun plastic case verzonden in een passend formaat kartonnen doos.
AlgemeenTwee bestellingen geplaats bij Megekko voor een nieuwe PC build, het ging hier om een moederbord en een processor.
VerzendingEen paar uur na het plaatsen van mijn bestelling (dit geld voor beide bestellingen) gelijk verzonden. Beide kwamen netjes de volgende dag aan zoals geadverteerd stond. Dozen waren goed verpakt met genoeg opvulmateriaal.
AlgemeenDe bestelling was snel geplaatst en zoals beloofd de eerstvolgende werkdag bezorgd. Fijn bedrijf, duidelijke website en alles makkelijk te vinden/bestellen.
VerzendingHet product is goed verpakt, ik denk niet het meest zorgvuldig behandeld door de vervoerder maar de kleine schade was alleen aan de verpakking.
AlgemeenEen Prima Lexar NM620 256GB PCI Express 3.0 3D TLC NAND NVMe M.2 SSD
gekocht en snel geleverd door DHL
Een dikke prima
De snelle levering door DHL is prima en item was goed verpakt.
De website is overzichtelijk, dus een prettige ervaring
AlgemeenZoals gewoonlijk makkelijk gevonden, besteld en snel verzonden.
Product kwam goed verpakt en onbeschadigd binnen
Het product (een interne voeding van msi) kwam helemaal volgens verwachting. Goed verpakt, onbeschadigd en optijd.
AlgemeenDe producten die er koop werken tot nu toe altijd. Heb 1 keer een scherm moeten terug sturen onder garantie en dat werdt goed afgehandeld.
Zou er zo weer bestellen
De producten worde geleverd met van die plastic luchtzakken om schade te voorkomen.
Ook zijn mijn producten snel geleverd.
Tot nu toe vindt ik het goede klanten service.
Ik heb hier denet ook wel overgehad. Maar de garantie afhandeling van een scherm dat stuk was gegaan is goed afgehandeld
AlgemeenDuidelijke website en makkelijk te bestellen. Besteld en kreeg gelijk bevestiging.
Krijg wel vaak reclame meegestuurd zoals uber eats, maar ook wel eens een keer gebruikt.
Goede prijs en krijg vaak netjes de zending de volgende dag optijd. 1 keer gehad dat het wat langer duurde omdat ik meerdere onderdelen had besteld voor een computer. Daarom 4 sterren want moest wel even na vragen waar dit bleef.
KlantenserviceKlanten service is aardig en profesioneel, maar niet te zakelijk wat ik zelf wel fijn vind. Helaas geen telefoon waar je even snel naar kan bellen, maar reageren wel netjes via e-mail.
AlgemeenZakelijk zoals het hoort. Er zat een bon voor green chef in de doos. :-)
VerzendingGoede prijs, en besteld om 22:15, volgende dag in de bus zoals beloofd, perfecte online winkel ervaring
AlgemeenMegekko mijn vaste webshop voor het bestellen van mijn pc onderdelen. Heel veel op voorraad en volgende dag geleverd! Echt super bedrijf en nooit problemen met leveringen ofzo.
VerzendingVolgende dag in huis echt super dus perfecte levering ! En als het niet op voorraad is dan komt het binnen 2-3 dagen.
KlantenserviceGeen ervaring mee dus goed teken, alleen wel jammer dat ze geen telefoon lijn hebben maar daardoor wel spullen goedkoper 😀
AlgemeenKlantenservice is via mail goed te bereiken en retourneren van producten werd niet moeilijk over gedaan.
De reden dat ik 4 sterren geef en niet 5 is omdat de regel "voor 22:30 besteld, volgende dag in huis" niet altijd gehanteerd word.
De regel "voor 22:30 besteld, volgende dag in huis" is niet altijd waar.
Tot heden 2 keer gehad dat rond 22:10 de bestelling geplaatst en betaald was maar dat de volgende dag de verzending pas plaatsvond.
Recent een product geretourneerd omdat het product niet was naar verwachting.
Retour process vlot en netjes afgehandeld.