Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAltijd heel blij geweest met Megekko.
Maar mijn RTX 4080 die ik 5 dagen geleden gekocht heb is bij een concurrent 220 euro goedkoper geworden. Hierdoor wilde ik mijn kaart terugsturen.
Dit was niet mogelijk omdat ik (als freelancer) een zakelijke klant ben. En ja, dit staat in de voorwaarden, maar ja eerlijk wie leest die?
Megekko's prijs daalde ook met 60 euro, maar ook het verschil terugkrijgen was voor hun geen mogelijkheid.
Ik ben erg teleurgesteld over de manier waarop zakelijke klanten behandeld worden, en voor mij is Megekko van mijn standaard keuze naar mijn laatste keuze gegaan.
De verzending is wat je er van verwacht, je besteld je product en het komt thuis.
KlantenserviceGeen enkele beweegruimte, of poging tot meedenken met zakelijke klanten. Zoals in de bovenstaande review omschreven
AlgemeenWinkel met een onzettend snelle verzending en prima service. Een retour was gemakkelijk gemeld en na het terugsturen kreeg ik supersnel (binnen 1 dag!) het geld weer teruggestort.
Daarna iets nieuws besteld wat wederom snel geleverd werd, goed en degelijk verpakt was en een uitstekende prijs had. Ik raad deze winkel zeker aan!
Mijn pakket is netjes verpakt in een grotere doos, zodat je niet persé kon zien wat er in zat. Een prettig idee bij waardevolle goederen. De doos was goed opgevuld, zodat de doos erin goed beschermd bleef, en het pakket kwam daarom ook zonder deuken aan!
Heeeeeel klein verbeterpuntje: ik zou graag zien dat ze papier zouden gebruiken als opvulmateriaal ipv de plastic zakjes gevuld met lucht. Zo'n kleinigheidje verdient echter geen punt aftrek wat mij betreft.
Klantenservice antwoorde snel op mijn mail en zorgde ervoor dat ik heel snel mijn retour had geregeld. Geld was snel teruggestort. Ik kan niet anders zeggen dan: Keurig!
AlgemeenGoede site, goede prijzen, snel geleverd, prima service. Het is mijn derde bestelling en zeker niet de laatste. Wellicht is er soms wel iets goedkoper elders te vinden, maar ik heb heel graag de betrouwbaarheid en service die ik heb ervaren, absolute aanrader!
VerzendingDe bestelling was dag 1 besteld en werd de volgende al geleverd! Het is met PostNL verstuurd en daar ben ik ook altijd veel meer gerust op dan met DHL of DPD. Top!
KlantenserviceOp mijn verzoek (vorige order) eea na te kijken (ben ik niet iets vergeten) kwam snel antwoord. Hoewel ik niet inhoudelijk kon worden geholpen was het antwoord in ieder geval snel en duidelijk!
AlgemeenHeel goede website, heb hier al twee computers gebouwd, vlotte bediening.
Ik zal later nog zeker terug komen en veel delen aan mensen dat ze hier moeten bestellen. Het is ook goedkoper vind ik.
De levering ging heel vlot, de dag er na ontvangen en goed verpakt. je wil natuurlijk niet dat alles gebroken toe komt, dus even mee delen.
AlgemeenIk bestel een nieuw product maar om de een of andere reden krijg ik hier redelijk vaak een geretourneerd product. Er zit verder geen communicatie bij, het is ook geen keuze voor de klant. Als klant heb je geen idee wat er met het onderdeel is gebeurd en kan je je componenten er op wagen of betalen voor een retour.
Voor Megekko is het een idee om retourtjes in een tweedehands deel van de website te zetten, leuk voor mensen die krap bij kas zitten en als klant weet je wat je krijgt.
Site e.d. verder okay, producten zijn snel verzonden.
AlgemeenProducten zijn makkelijk te vinden, ook is het makkelijk om een datum uit te kiezen wanneer het product wordt gelevered!
VerzendingProduct kwam op de afgesproken tijd in top conditie aan, ik kom zeker terug voor nieuwe upgrades!
AlgemeenVentilatoren besteld. Gemakkelijk te vinden op Megekko's website, goede foto's en specs bij product, goede prijs. Geen irritante popups op de site!
VerzendingProducten waren goed verpakt, lege ruimte in doos gevuld. Levertijd kwam overeen met de belofte op de website. Track & trace beschikbaar.
Algemeenvoor mijn nieuwe PC diverse componenten besteld.
De bestellingen zijn vlot afgehandeld. De prijzen bij Megekko zijn ook vaak lager dan bij de concurrentie.
Kortom: Geen klachten, uitstekende klantenservice en uitstekende afhandeling van de bestellingen.
Besteld moederbord Z970 AORUS Elite AX , Processor i5 13600K. Geheugen Koeler koelpasta en SSD,
Verzending prima verzorgt.
AlgemeenMegekko geeft ondanks de scherpe prijzen steeds zeer goed gevolg aan haar bestellingen. Zelf in België slagen zij erin om het de volgende dag te leveren. Ik geef "maar"4 sterren op de beoordeling inzake klantenservice aangezien ik er nog geen gebruik gemaakt heb. Doe zo verder Megekko!!
---
Ik heb er nog geen gebruik van moeten maken duis kan ik het ook niet beoordelen,
UItstekende service , zelfs naar België en dit ondanks de scherpe prijzen. Doe zo verder Megekko!
AlgemeenBestelling: WD Red SSD 1Tb Cache pool drive voor mijn Unraid server een upgrade te geven.
Verzending- Super snelle levering ! ! ! !
- Super Goed verpakt ! ! ! !
AlgemeenPrettige website, met veel info over product. Bestellen is eenvoudig.
Genoeg (en niet teveel) informatie over het bestel- en leveringsproces.
Product was uit voorraad leverbaar. Ik heb MEGEKKO zelf laten bepalen welke bezorger (PostNL of DHL). Het werd PostNL en dat ging prima: volgende dag netjes bezorgd.
AlgemeenEenvoudig bestellen en goede communicatie (mail). Vervolgens de volgende dag de bestelde producten ontvangen.
Zeer tevreden
Wederom duidelijke communicatie van zowel Megekko als de verzender. En binnen de aangegeven tijd aanwezig.
AlgemeenIk heb een nieuwe behuizing gekocht bij megekko en alles is goed verlopen volgende werkdag in huis en alles was goed verpakt.
Zeer tevreden
5 sterren omdat ik het volgende werkdag in huis had echt super heel erg blij mee.
AlgemeenAl vele malen iets besteld (vanuit België), nooit problemen gehad met de producten of de levering. Prima winkel.
VerzendingVerzending was altijd in orde, en (bijna) op tijd, voor zover PostNL dit toelaat natuurlijk...
AlgemeenOp storage en GPU na een volledige computer bij ze besteld. De prijs was competitief (op 1 onderdeel na de goedkoopste in de Pricewatch, maar inclusief verzendkosten bij de andere partij scheelde dat maar een paar euro).
s'Avonds besteld, de dag erna rond 12:30 uur was alles binnen.
Inmiddels alles gebouwd en het werkt naar behoren (los van een Windows probleempje, maar ik hoop dat het niet de hardware is. Als het WEL de hardware is dan zal ik het klantenservice deel ook nog invullen )
In twee pakketten verstuurd, eentje met de kast (eigen doos) en eentje met de losse onderdelen. Alles zat goed verpakt en is netjes aangekomen.
AlgemeenIk bestel regelmatig bij Megekko. De bestellingen worden altijd vlot afgehandeld. De prijzen bij Megekko zijn ook vaak lager dan bij de concurrentie.
De leveringen zijn tot nu toe altijd binnen de afgesproken tijd ontvangen en uitstekend verpakt.
KlantenserviceEén keer heb ik de klantenservice gemaild in verband met een vraag over een bestelling. Hierop kreeg ik binnen een paar uur een duidelijk en goed antwoord.
AlgemeenKoop regelmatig bij Megekko. Soms laat ik het opsturen. Liever haal ik het op in Breda. Prima webwinkel. Duidelijke website. Levering etc allemaal zoals het hoort! Groot pluspunt is de store in Breda én het feit dat je op de website kunt filteren op beschikbaarheid in de store! Per post gaat altijd goed, maar ik ga het liever ophalen. Prima service aan de winkelbalie ook.
VerzendingSoms laat ik opsturen; maar dit keer heb ik het item in de store te Breda opgehaald
KlantenserviceKlantenservice niet echt nodig gehad. Eén keer eerder heeft pakketvervoerder pakket voor de deur, op straat, achtergelaten. (daarom haal ik de spullen liever zelf in Breda). Daar kan Megekko natuurlijk niet zoveel aan doen, maar toch mail gestuurd. Kreeg direct reactie met tip dat er ook andere vervoerder te kiezen is op hun website. Netjes.
AlgemeenMaakt niet uit wat ik wil kopen, Megekko staat bijna altijd bij de top in de vergelijker.
Groot aanbod en goede prijzen.
Onderhand al veel bestellingen bij ze geplaatst en altijd zeer tevreden geweest.
Snel verzonden en prima verpakt. Niets echt aan op te merken.
Ben ook erg fan van hun zeer herkenbare dozen. Zo kan ik bij het ophaalpunt vaak direct aanwijzen welk pakje van mij is.
Heb pas een maal gebruik gemaakt van hun klantenservice en dat ging bijzonder soepel.
Een product had een mankement en na het sturen van een mailtje krijg ik zonder enige poespas direct een nieuwe opgestuurd.
De rede van 4 sterren is dat ze mij niet heel goed in de loop hielden.
Ik was nog aan het wachten op een mailtje terug van Megekko en toen kreeg ik opeens een dag later al mail van PostNL met dat ze onderweg waren.
AlgemeenKan er kort over zijn, prima betrouwbare webshop voor electronica. Meestal zijn ze scherpst geprijsd van alle aanbieders en als ze dat een keer niet zijn, dan is het omdat de concurrent niet binnen 24 uur kan leveren en Megekko wel.
Zowel zakelijk als prive meerdere bestellingen gedaan en tot nu toe zonder een enkel probleem.
Waarom dan geen "uitstekend" maar hooguit "goed" beoordeling? ik doe niet aan uitstekends, ze doen wat ze beloven en daar betaal ik ook voor.
Ik bestel vaak laat in de avond en toch is het product er iedere keer de volgende dag. Keurig ingepakt.
Algemeensnelle levering met een goed betaalde prijs de wifi ontvanger die ik heb gekocht doet het beter dan gedacht