Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe website is duidelijk en overzichtelijk. Inloggen, bestellen en afrekenen.
Duidelijker kan niet. Bij de artikelen staat ook wanneer het geleverd kan worden.
Meestal de volgende werkdag maar als dat niet is staat het aangegeven.
Netje verpakt komt het op tijd aan. Grote dozen komt wel rechtstreeks een verzendlabel op en niet in een over doos. Maar mij hindert dat niet.
AlgemeenFijne winkel met goede en duidelijke website. Maken de levering (voor 22.00 besteld volgende dag in huis) waar.
VerzendingZondag om 21:45 uur besteld, op de website stond voor 22.00 besteld morgen in huis. En idd, de volgende dag op maandag al voor 10.00 in huis.
Wat een service dat er nog iemand op zondag avond deze levering heeft verwerkt, ingepakt en verzonden.
AlgemeenDoor een account bij hen aan te maken, ging het bestellen snel en gemakkelijk. De informatie over het product was duidelijk en correct.
VerzendingHet hebben van een account maakte het proces eenvoudig. Het arriveerde op de dag dat ze zeiden dat het zou aankomen.
AlgemeenIk heb deze winkel pas kort geleden ontdekt en ik ben zeer onder de druk van de details bij elk product. Kon zo een goede beslissing maken voor het aanschaffen van een nvme ssd enkel op basis van de specificaties. Zeer te vreden
VerzendingDe bestelling kwam zoals beschreven de volgende dag aan en was goed verpakt. De nvme is klein dus kon gewoon door de brieven bus.
AlgemeenEerste bestelling bij Megekko, maar zeker niet de laatste. Scherp geprijsd, goede voorraad en snelle levering.
VerzendingAlles was netjes verpakt in een doos die rijkelijk voorzien was van luchtpakketjes, zodat er niets kon verschuiven. Snel verzonden met track and trace.
KlantenserviceEr liep een actie (AMD + Starfield bundle) waarbij je de game gratis kreeg bij aanschaf van AMD producten. Omdat ik niet kon wachten om de nieuwe hardware te testen heb ik Megekko gemaild of ik de code mocht hebben. Binnen twee uur was deze binnen. :-)
AlgemeenHet gewenste onderdeel was heel makkelijk te vinden en te bestellen via de website. Betalen ging ook zeer vlot.
Ruime keuze aan onderdelen aan scherpe prijzen.
6 oktober 2023 om 00:35 besteld en 7 oktober 2023 om 12:09 kreeg ik het reeds aan huis geleverd.
Top service!!
Algemeenbesteld seagate exos x18 16tb
Snelle levering: inderdaad volgende dag op zaterdag. post.nl geeft een juist 2 uur venster, eens t pakket bij de bezorger.
keurige mails die bestelling opvolgen.
goed verpakt met bubbleplastic en kussentjes
Wel een opmerking naar product zelf: de disk had een vrijwel blanco afwijkende opdruk. registratie / garantie opvragen bij seagate.com lukt niet. er wordt dan verwezen naar de verkoper. Wel vreemd voor product met 5 jaar garantie.
Een zelfde exos die ik bestelde bij dect had een ander label design. Helaas was die DOA.
keurige mails die bestelling opvolgen.
goed verpakt met bubbleplastic en kussentjes
AlgemeenVrijdagavond had ik besteld en zaterdagochtend al binnen. Al vaker besteld en altijd snel verzonden en goed ingepakt. En als je een keer moet retourneren is dit ook snel afgewikkeld
VerzendingGoed ingepakt met luchtzakjes zodat de producten niet beschadigd raken. Binnen 12u producten ook binnen.
AlgemeenService, levering en prijzen. Op niets iets aan te merken, alles was in perfecte staat, prijzen waren terecht.
---
Ik heb de klanten service niet moeten gebruiken omdat alles al perfect en vlot verliep
Heb voorbije weken verschillende onderdelen besteld voor een nieuwe pc. Deze waren geleverd in perfecte conditie. Zeer blij met de service van megekko!
AlgemeenIk heb bij Megekko een videokaart gekocht die binnen 24 uur 90 euro goedkoper is geworden in Megekko's webshop. Het pakket was zelfs nog niet bij mij aangekomen. Ik had dus nog ruim de tijd het recht om hem te retourneren.
In plaats van mij gewoon te componseren voor de verlaagde prijs (nogmaals: dit is minder dan een dag na mijn bestelling), stelt Megekko doodleuk voor om het product opnieuw te kopen, en de oude weer te retourneren. Compleet gestoord. Volgens mij rekenden ze erop dat ik dat niet zou doen. Maar voor 90 euro ga ik wel even naar de DHL.
Er zijn dus twee bezorgers twee keer voor niks op pad gegaan, en zowel ik als het bedrijf hebben tijd en moeite verspild aan de retouraanvraag.
Wat een barslechte service. Als een prijs zo snel en zo aanzienlijk fluctueert vind ik dat je dat gewoon kunt compenseren zonder gedoe.
Verzendingen gingen wel allemaal snel en waren goed verpakt. Heb dezelfde doos gebruikt om het product in te retourneren.
KlantenserviceZie hierboven voor het gebrek aan meedenken en het nodeloos twee keer laten rijden van een DHL-busje.
AlgemeenVaste webshop voor onderdelen. Bestel veruit het meeste hier. Altijd netjes verzonden, goede service. De website is overzichtelijk en staat vaak bovenaan in de pricewatch.
VerzendingDe megekko tape zie je van verre aankomen. Prima verpakt altijd en snel verzonden. Fijn ook dat ze PostNL gebruiken. DHL is hier vaak drama.
KlantenserviceAltijd snel antwoord op eventuele vragen. Nooit flauw in de service. Niet vaak nodig gehad, maar wel gewoon goed.
AlgemeenWebsite is overzichtelijk en de producten zijn eenvoudig te vinden.
Prijzen zijn goed, bestelling snel te plaatsen en verzending snel!
AlgemeenOnline bestellen ging vlekkeloos en met minimale clicks.
Mijn laptop muis had het begeven. Ik realiseerde nu pas hoe gehecht ik aan de muis was geworden. De muis was al een paar jaar oud, dus via tweakers gekeken of er ondertussen een volgende versie op de markt is. Dat is het geval, de specs zijn iets beter, maar niet beter genoeg om de meerprijs ten opzichte van de oude versie te rechtvaardigen
Dus via tweakers gekozen voor de online winkel die de volgende dag de muis voor een scherpe prijs kan leveren.
Bij Megekko heb ik in het verleden al online produkten gekocht, en met goede ervaring.
Eenmaal ingelogd, met 1 click bestelling gedaan, NAW gegevens waren overgenomen uit vorige bestelling, en betaling gedaan.
Fijn dat de "ik ontvang graag de nieuwsbrief" box default uit staat. Als ik iets nodig heb, ga ik zelf wel op zoek.
Kortom, zeker het predicaat Goed waardig.
De aflevering door Post NL was op tijd en correct.
Echter de tracking service van Megekko en Post NL zorgt voor een hoop ongevraagde mails. Voor het bestellen van een simpele muis heb ik in totaal 9 ! mails ontvangen.
Wat mij betreft is 1 mail voldoende, eventueel met een tracking nummer voor het geval ik zelf de bestelling wil volgen. Geen enkele mail zou ook goed zijn geweest.
Tip: Voeg de optie "Ik wil graag op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling via email" als optie bij de bestellingspagina toe, en voor mij dan natuurlijk default op "uit"
AlgemeenWat een TOP bedrijf. Vaak genoeg bij Megekko besteld. Voor pc onderdelen maar ook voor andere dingen zoals toetsenbord, muis en monitoren. Hebben een ruim assortiment voor alle onderdelen en producten
VerzendingHouden je goed op de hoogte, ook op de website staat duidelijk aangegeven wanneer het verwachte bezorg moment is. Als er vertraging is word dat direct aangegeven.
KlantenserviceMet mijn pc bouwen had ik enkele tips nodig (aangezien het de eerste keer was dat ik een lc zou bouwen) ze hadden genoeg informatie en tips voor een goeie build.
Ook als ik vragen had over andere dingen of problemen met mijn bezorging had ik binnen 1,5 uur reactie (kantoor uren) fijne mensen en altijd vrolijk
AlgemeenBestelling gedaan van twee monitoren die in eigen voorraad zouden zijn, wat gezien de levertijd de volgende dag ook klopte. Fijn als er wordt gezegd dat er iets op voorraad is, dat ook gewoon zo is, dat maak je genoeg anders mee vandaag de dag. Kortom, zeer tevreden over levering en snelheid van leveren.
VerzendingVooropgesteld dat de verpakking prima is, is het wel jammer dat de kabeltjes die ik er los bij bestelde, apart verstuurd werden terwijl die prima in de monitor doos had gepast. Daar is echt winst te halen. Tweede, als vulmiddel zie ik steeds vaker karton of dik papier en geen plastic meer, ook daar is nog wat ruimte voor verbetering
AlgemeenDe bestelling was makkelijk en duidelijk. Produkt kwam snel en was ook zoals verwacht. Duidelijke info en ik werd goed op de hoogte gehouden.
VerzendingPerfect, ik heb het goed en snel ontvangen, zoals aangegeven was. Het was ook netjes verpakt.
AlgemeenNa een zoektocht naar de juiste artikelen op de pricewatch kwam Megekko als een van de goedkoopste aanbieders uit de bus.
Producten waren op voorraad en de levertijd stond allemaal op de volgende dag, dat was voor mij belangrijk op moment van bestellen.
Alle producten in winkelmandje, gegevens ingevuld, afwijkend afleveradres opgegeven en betaald.
Netjes door Megekko op de hoogte gehouden, bestelling ontvangen, bestelling verzonden, de track-en-trace link, alles was meer dan duidelijk.
Volgende dag was de bestelling prima verpakt binnen op het opgegeven adres.
Artikelen zoals besteld en verwacht.
Zeer tevreden.
Prima binnen de aangegeven termijn geleverd. Geen onvertogen woord hierover. Ook netjes verpakt, met alleen noodzakelijk vulmateriaal.
AlgemeenMakkelijk te bestellen via de website, al ziet die er wel wat gedateerd uit. Alles wat je nodig hebt kan je vinden via de website, echter is het zoeken naar bijvoorbeeld de doekjes van arctic een uitdaging.
VerzendingVerzending ging super snel en was binnen op de aangegeven verwachte bezorgdatum. Goed en stevig verpakt, doos was wel wat gehavend, maar dat kwam vermoedelijk door de bezorgdienst. Producten waren allemaal onbeschadigd.
KlantenserviceAftersales is erg goed. Ik dacht dat er een product defect was, deze terug gestuurd, maar blijkt na onderzoek prima te werken. Gelukkig doet Megekko daar niet moeilijk over en is het onderdeel binnen een week na verzenden weer terug.
AlgemeenIk zocht een monitor en vond deze hier door de hulp dat aangeboden werd heb ik de perfecte monitor gevonden met de perfecte uitleggen voor te monteren en aansluiten top kwaliteit
VerzendingDe levering was sneller dan verwacht de persoon dat het geleverde heeft heeft het item binnen gezet waarvoor veel dank
KlantenserviceZeer vriendelijk personeel dat u helpt waar u het nodig heeft en u ondersteund om het perfecte item te vinden
AlgemeenIk was op zoek naar een redelijk goede grafische kaart/GPU voor niet al te duur na dat ik een niet te updaten GeForce GTX1050TI uit China had gekocht.Via Tweakers kwam ik bij Megekko terecht
en kon zeer gemakkelijk de kaart bestellen zaterdagavond en deze werd maandagavond al geleverd.
Zeer tevreden over Megekko!
---
Ik heb geen gebruik hoeven maken van de klantenservice dus ik kan hier niets over zeggen maar ik ga ervan uit dat de klantenservice prima in orde is!
De order was snel zichtbaar in de DHL app en de GPU was goed verpakt en snel geleverd.