Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk zocht een goedkope grote SSD. Megekko had een Crucial MX500 die aan mijn eisen voldeed voor een mooie prijs. Werd ook nog eens supersnel verzonden, top!
VerzendingBegin van de avond besteld, volgende dag al in huis. Dat wordt vaker beloofd maar in dit geval ook echt waargemaakt.
AlgemeenNieuwe 4K camera vraagt snelle Sd kaart, na test van Tweakersnet gelezen deze opgezocht in de pricewatch,. waren niet direct de goedkoopste, maar wel met een prima score dus besteld. Snelle reactie en verzend gegevens.
VerzendingRuime doos voor de twee SD kaartjes raakt dan ook niet zo makkelijk zoek.
Kaartjes werken prima dus geen ervaring met klantenservice.
AlgemeenAl vaak besteld, leveren gewoon werkende producten voor een flink lage prijs. Het word stevig geleverd. Met de klantenservice niks te maken gehad, maar die is ook vast wel goed . Let op: Alleen voor de ‘echte’ mannen.
Mooie doos (tegenwoordig ook met het logo), luchtkussentjes, etc.
AlgemeenDe producten had ik makkelijk gevonden en besteld op de website en keurig de volgende dag ontvangen.
VerzendingAlles was netjes samen in een doos verpakt en de volgende dag geleverd door PostNL.
AlgemeenNa het doorklikken vanuit tweakers snel en gemakkelijk de bestelling geplaatst en betaald. Zowel de website als het betalingsprocess waren overzichtelijk. Ook waren er voldoende betalingsmogelijkheden en was het duidelijk of het artikel wel of niet op voorraad was.
VerzendingVerzonden naar België, dit was geen enkel probleem. Geen meerkosten en nog steeds de volgende dag geleverd. Het was goed verpakt en de track & trace werkte ook. Enige nadeel was dat er i.v.m. intertnationale zending geen tijdvak was aangegeven, maar dit heeft denk ik meer met post service te maken dan met Megekko.
AlgemeenVaak de goedkoopste maar ook vaak artikelen op voorraad die "de goedkoopste" leverancier dan niet op voorraad hebben.
Bij reparatie kreeg ik redelijk snel een nieuw product toegestuurd(8 dagen later), helaas moest ik wel de verzend kosten zelf betalen (het ging om een harde schijf van 91 euro). Ook was het aanmelden van de reparatie een beetje onduidelijk en werd de reparatie pas 4 dagen later "goedgekeurd". De reparatie was op een zaterdag aangemeld wat er waarschijnlijk iets mee te maken had.
Bellen met vragen gaat helaas niet, vandaar 4 sterren, maar als je dan mailt krijg je wel redelijk snel een goed antwoord(3 uur gemiddeld). Ik snap overigens wel dat je niet de goedkoopste kan zijn en tegelijk een hele helpdesk kan draaien.
Ik merk dat ik mijn laatste 6 bestellingen haast alleen bij hun heb gedaan (1 uitzondering door specifiek artikel).
Goed verpakt, op tijd binnengekomen de volgende dag en grappige verpakking.
KlantenserviceZoals eerder beschreven kun je niet bellen als je met een vraag zit, het is dan niet fijn dat je moet mailen en vervolgens moet wachten op een antwoord. Het antwoord wat ik kreeg was wel gewoon to-the-point en goed.
Ook is de reparatie service niet helemaal duidelijk in de feedback, ik moest dus kennelijk wachten op goedkeuring van de reparatie (doa), wat me totaal niet duidelijk werd tijdens het aanmelden van de reparatie.
AlgemeenWeer hier besteld, wederom laagste prijs, snelle levering op tijd, duidelijke status updates. Enige nadeel is dat je de factuur zelf op de site moet downloaden, in de mail als bijlage was handiger geweest. Prima site!
VerzendingSnel, op tijd, PostNL met mogelijkheid om het bij een ophaalpunt te laten bezorgen, wat ik altijd doe (supermarkt in de buurt, 7 dagen in de week ruime openingstijden)
AlgemeenNette webshop, de informatie over de voorraad was correct. Snelle levering binnen een dag. Tevreden over alle aspecten van koop tot aflevering.
Kortom levering was helemaal tegekko!
Keurige aflevering, binnen een dag. Je wordt tijdens het bestel en aflever proces netjes op de hoogte gehouden. Het produkt was netjes verpakt. Verder niks mis mee.
AlgemeenIn eerste instantie was er een probleem met het product. Ik kon zonder problemen het product gratis terug sturen en had erg snel een werkend product in bezit.
VerzendingAls je het product voor 22.30 bestelt is het de volgende werkdag binnen, dus lekker snel. Het product was er zelfs eerder dan verwacht op de geplande dag.
KlantenserviceToen er een probleem was met mijn bestelde product, kon ik snel en gratis toch een werkend product krijgen. Ook reageerde ze erg snel via e-mail.
AlgemeenHandige overzichtelijke site, prijzen zijn duidelijk, bestellen makkelijk. Wel een enigzins grote doos voor een sd-card en een verloopstekkertje, maar niet problematisch ofzo.
VerzendingFlexibel qua aflevering. Bij de Primera om de hoek laten afleveren.
AlgemeenMegekko heeft zojuist mijn derde bestelling opnieuw precies 1 dag na de bestelling (zoals beloofd) geleverd. Ze bieden producten aan voor super prijzen en als je een vraag hebt wordt je serieus en snel geholpen. Een bestelling plaatsen is makkelijk op hun website, maar als designer zou ik ze graag een redesign aan willen bieden van de website: altijd ruimte voor verbetering toch? Nogmaals dank voor de goeie service en ik kan iedereen Megekko aanbevelen.
VerzendingGewoon zoals afspraak op tijd geleverd door PostNL, super!
KlantenserviceZoals ik al vermeld heb willen ze je graag en snel helpen bij vragen voorafgaand of na het bestellen. Wel zou een tweede tip kunnen zijn: voeg een telefoonnummer toe. Dit zou het raadplegen van de klantenservice een stuk gemakkelijker maken.
AlgemeenHeb van de week een I7 8700 processor gekocht bij megekko.(een winkel waar ik tegenwoordig veels teveel vandaan haal) En zoals gebruikelijke is van aankoop tot ontvangst alles vlekkeloos gegaan. Vind het echt een top winkel en heb nog nooit problemen gehad.
Ze mogen wel wat doen voor vaste klanten, ze hebben wel iets waarmee je kan besparen op je volgende aankoop maar dan moet je je aanmelden voor een externe site die eigenlijk eruit ziet als zo'n data verzamel advertentie om je email en telefoonnummer te bemachtigen. Zou liever iets internes zien.
Altijd netjes verpakt en zelfs de keren dat postnl niet zo netjes met de doos is omgegaan geen schade aan het product. Trouwens zijn de dozen ook goed herbruikbaar.
AlgemeenProduct is makkelijk te vinden, goed informatie erover en te bestellen. Informatie over het verloop van de status van de bestelling is goed.
VerzendingGoede en snelle verzending en de volgende dag geleverd
AlgemeenGoede informatie vind ik belangrijk. Mailtjes dat ik, een iphone x kan winnen van 1100 euro heb ik niet veel aan, een beoordeling kunnen jullie krijgen.
Pakjes van megekko zijn bijna altijd op tijd, maar niet goed ingepakt.
De Iphone x waar ik kans op maak wil ik niet, die gaan toch alleen maar kapot en ik gebruik al jaren samsung.
Ik zou graag willen dat men de prijs niet opschroeft als het item minder beschikbaar wordt.
De nieuwprijs van een videokaart als hij uitkomt kost bvb 200 euro.
Als hij moeilijker verkrijgbaar wordt, gaat de prijs met 50 tot 120 euro omhoog.
Verkoop ze dan gewoon niet meer.
Verder met ik niet ontevreden over Megekko.
Succes met de winkel, en ik kom zeker nog eens terug.
Het geheugen werkt prima en daarover kan ik alleen maar positief zijn.
Tip van Phylantroop.
Ik had geheugen gekocht.
Rol de geheugenbankjes in het plastic, gooi ze niet eerst in de doos en doe er dan plastic op.
De onderkant is het belangrijkste van een doos.
Op de onderkant zit de meeste schade.
Postnl, ik heb er gewerkt, gaat niet zo netjes om met pakketten dan wij tweakers.
Als ik iets inpak doe ik dat zo.
De onderkant voorzien van bubbelplastic, het item erop en dan nog een laag plastic, en ik zorg dat ook de zijkanten zijn ingepakt.
Dit alles op het oog met voetballende bezorgers.
Beter zou zijn gerecycled karton, in plaats van plastic, met het oog op milieu.
Daar heb ik nog geen ervaring mee en dus geen mening over.
AlgemeenProducten zijn makkelijk te vinden en te bestellen. Informatieverstrekking over het verloop van de status van de bestelling is uitstekend.
VerzendingEen goede en snelle verzending en altijd al de volgende dag geleverd
AlgemeenOverzichtelijke site. Makkelijk alles te vinden, mooi in gedeeld in de juiste categorieën. Top top top!!
VerzendingSuper snel volgende dag geleverd top!!
AlgemeenDe bestelling, kast + ssd, werd keurig volgens planning geleverd.
Prijzen prima, maar wel op verzend kosten letten.
De Megekko site is zeer overzichtelijk, maar had wel moeite om Z370 moederborden te vinden. Heet 'Socket 1151 v2'.
keurig volgens planning,
AlgemeenHet is makelijk om op de website te bestellen en je kunt producten snel vinden
VerzendingGoede verzendig goed verpakt en snel bezorgt
KlantenserviceDuidelijk en goed geregeld
AlgemeenErg snelle en nette levering! Alle onderdelen zat netjes verpakt, zodat de inhoud niet beschadigd zou raken.
VerzendingErg snelle verzending, en in nette staat.
AlgemeenDe prijzen zijn uitstekend. Je pakket komt snel aan. En de service is heel goed.