Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAl jaren bekende winkel bij mij. Altijd perfecte service. Top winkel . Aanraden voor iedereen. In toekomst zaal ik nog bestellingen doen.
Verzendingvandaag besteld morgen altijd thuis. Bezorg met DHL. Vriendelijke bezorger
Klantenservicealtijd aan de lijn als je wil contact nemen. Goed behandeld.
AlgemeenIk kende deze winkel eigenlijk niet, maar kwam er toevallig via een gg search terecht.
Ik heb twee producten besteld bij Megekko.
De website is niet super flashy, maar biedt heel veel relevantie (technische) informatie over de producten, hetgeen verfrissend welkom is. Ook producten vergelijken werkt goed.
De prijzen zijn zeer scherp en het bestellen gaat makkeliik. De producten die ik heb gekocht waren op voorraad en die had ik zoals beloofd de volgende dag in huis.
Ik ben tevreden en kom hier zeker nog eens terug.
Dag 1 besteld, dag 2 in huis, meer kan een mens niet wensen.
AlgemeenLevertijden kloppen niet altijd. Bij onbetrouwbare toeleveranciers, is de indicatie levertijd niet gegarandeerd.
Mijn casus betrof de communicatie per Email dat het ipv 5 dagen, meer dan 10 dagen gaat duren om een onderdeel geleverd te krijgen. Bidden dat het er dan ook daadwerkelijk is.
Opmerkelijk; op de website staat nog steeds de optimistische variant (terwijl ik Email krijg dat dat niet klopt). Telefonisch uitsluitend in de middag bereikbaar (nog niet geprobeerd). Wel reactie gekregen op Email (prettig).
Duurt veel langer voor ik de materialen ontvang (nog afwachten)
AlgemeenEr valt makkelijk te filteren voor ee producten die je nodig hebt, de producten zijn voor een degelijke prijs te halen, bezorging is bij mij tot nu altijd de dag erna geweest wat heel fijn is als je snel iets nodig hebt
VerzendingProducten waren goed verpakt, nergens schade op. En zoals ik al eerder aangaf super snelle bezorging
Super tevreden
Ik heb zelf geen contact gehad met de klantenservice zie dat ook maar als pluspunt.
AlgemeenDe camera, Razer Kiyo V2, werkt prima, en is op hat aangegeven moment bezorgd.
Uiteraard krijg ik bij megekko altijd de garantie, mocht het nodig zijn.
voor mij de no1 webshop voor computer parts.
Deze cam was niet op voorraad maar is wel dezelfde dag bezorgd als beloofd.
KlantenserviceMocht er iets niet kloppen kom je er met megekko wel uit.
AlgemeenHet product was snel geleverd, en de doos zelf zit er keurig uit. Waardoor het product ook schadeloos is geleverd. Het product is nog niet uitgetest.
VerzendingDe levertijd was sneller dan verwacht. Had het product vorige dag om 9 savonds besteld en was de volgende dag al in huis
AlgemeenIk had ook al een vijfsterren review gegeven op Trustpilot.
Prima. Zeer tevreden. Snel. Fantastische kommunikatie. TNX
Fritz!Box router. Goed produkt. Helemaal happy mee.
(Dit hier "niet genoeg woorden ingevuld" hier irriteert me nu wel.)
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te maken. met dank aan vrienden de juiste onderdelen gevonden voor een nieuwe gaming pc voor een niet de dure prijs. Nu kunnen we eindelijk met z'n alle gamen
VerzendingHad geen problemen met de bestelling alles is vlot gelopen behalve bij de koerier die het moest bezorgen
AlgemeenMegekko serieus een goed bedrijf nooit problemen mee gehad met de producten. Ook als ik producten nodig heb voor bijvoorbeeld mijn computer kan ik het altijd makkelijk vinden bij Megekko. De website ziet er goed en netjes uit waardoor je ook goed de producten kan vinden die jij op dat moment nodig hebt
VerzendingLevering heb ik nooit een probleem mee gehad altijd snel en betrouwbaar.
Klantenservice1 keer in aanraking meegekomen en gelijk snel beantwoord en geholpen door iemand van Megekko. Dus ook helemaal top en goed geregeld!
AlgemeenHet is altijd goed geprijsd bij megekko, en snel geleverd.
Verder vind ik ook dat de customer service goed is.
Alles werd snel geleverd en ook tegelijk waardoor ik gelijk mijn pc kon bouwen er was niks beschadigd, wat ook positief is
KlantenserviceIk heb nog niet veel met klantenservice te maken gehad maar ik ga er vanuit dat dat ook goed is
Heb in een week 4 bestelling geplaats en het afhandeling was uitstekend!
ik werd heel goed geïnformeerd over de status van mijn bestelling en de levering ervan.
Kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met hoe Megekko een bestelling af handelt.
snelle levering en continu op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
KlantenserviceVoor dat ik de bestelling mij ging plaatsen een 2tal vragen gesteld.
Vragen werden vriendelijk en vakkundig beantwoord.
AlgemeenBestelling gedaan voor een monitor. Ging zonder problemen. Zelfs eerst nog een verkeerd adres ingevuld. Kwam daar later achter. Direct een email verstuurd en op zondag nog antwoord gekregen. Adres veranderd. Echt top service!
Dik tevreden met mijn monitor en de arm die ik besteld heb. Beide in prima staat aangekomen.
Met zorg verpakt. Verkeerde adres opgegeven. Deze via de mail klanten service nog kunnen aanpassen.
KlantenserviceAntwoord op zondag en het probleem opgelost! Dat zie je niet vaak.
AlgemeenDe prijs was heel scherp, makkelijk bestellen en je wordt goed op de hoogte gehouden.
VerzendingEen snelle levering en continu op de hoogte gehouden. Ook wanneer de bestelling ontvangen is.
KlantenserviceIn dit geval was het niet nodig geweest. Alles verliep naar wens.
AlgemeenPrima webshop, makkelijk bestellen en je wordt goed op de hoogte gehouden. Tevens een snelle levering ervaren.
VerzendingSpullen zaten prima verpakt in een aparte doos, opgevuld met luchtkussens.
KlantenserviceEén van de producten bleek bij aankomst niet optimaal te zijn voor mijn gebruik, dus die wilde ik terugsturen, en dit was ook eenvoudig te vinden op de website. De actie loopt nog, maar dat gaat denk ik wel goed komen.
AlgemeenZoals gewoonlijk bij Megekko was de afhandeling weer uitstekend! De volgende dag in huis. Ik had het ook niet anders verwacht maar er zijn natuurlijk weleens invloeden van buitenaf.
VerzendingKan kort zijn. Uitmuntend! Op naar de volgende bestelling en die gaat er zeker komen.
AlgemeenLang lang geleden een Tochiba MG09 18TB gekocht. Deze ging na 4.5 jaar kapot. Kon direct terugsturen voor garantie (5 jaar).
Heeft vervolgens 5 maanden (!) geduurd voordat Toshiba de garantie afhandelde.
Vandaag een MG11 18TB SATA terug ontvangen van Megekko.
Lezen & schrijven: 268 -> 281 MB/s
Cache: 512MB -> 1GB
iets efficienter 8.35W -> 7.89W (zelfde idle)
Garantie: 5 Jaar -> 2 Jaar
Toen ik de RMA aanvroeg (en de 4 maanden erna) was de MG09 niet te koop bij Megekko. Inmiddels zie ik hem wel staan.
Maar de MG11 18TB SATA is momenteel nog niet te koop.
Product zeer goed verpakt in veel bubbelwrap en extra lucht. Dit is mijns inziens een uitstekende manier om een HDD te verpakken.
KlantenserviceSnel antwoord op vraag, RMA is volledig afgehandeld (hoewel het door Toshiba wel lang duurde).
AlgemeenIk heb bij Megekko een LG UltraGear 27GX704A-B 27" 240Hz OLED-gaming monitor besteld. Deze kon meteen dezelfde dag worden verstuurd en netjes ontvangen de volgende dag. Al vaak computeronderdelen besteld en altijd netjes geleverd. Communicatie ook altijd top.
VerzendingSnel geleverd, netjes verpakt. Levertijd op de website wordt netjes gehaald.
AlgemeenMakkelijke webshop om te gebruiken, allerlei onderdelen beschikbaar. Het zou fijn kunnen zijn als er cadeautjes komen met bestellen meer dan bepaalde prijs. Bijv. Boven 600€
VerzendingSnel verpakt en verstuurd, geen vertraging en net als gegeven
KlantenserviceHierbij kan ik geen antwoord geven omdat ik geen contact met klantenservice heb gehad
AlgemeenPrima site - goede integratie met pricewatch. Niet teveel poespas. Makkelijke rondgang, voldoende echte info op de site.
Ze hadden niet alle producten van mijn wensenlijstje - maar die komt nu via CoolBlue.
Zondag besteld; kwam de volgende dag op tijd binnen. Ik weet even niet meer DPD of PostNL.
KlantenserviceZe doen moeilijk over retouren als je hier als bedrijf besteld.
AlgemeenKwamen als één van de goedkoopsten uit de bus, maar vooral besteld omdat ik er al eerder positieve ervaringen mee had. Dat was deze keer niet anders; snel bestellen, snel leveren, werkende producten. That's how we like it .
Tja, ging gewoon goed en zoals beloofd, naar het juiste PostNL-afhaalpunt.