Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Makkelijk de producten kunnen vergelijken! Zeer blij met de aankoop en de service die ze hebben verleend!

De dag erop had ik al plannen dus levering in de avond aangeklikt zodat ik het pakketje niet zou missen. Hiervoor betaalde ik tot mijn verrassing niet extra!

Vragen die ik had zijn snel en in simpel Nederlands beantwoord.

Vanmiddag naar de winkel in den Haag gegaan voor een iPad. Was in de buurt en volgens de website op voorraad.

Aangekomen konden we de winkel niet in met de kinderwagen want 1 van de 2 deuren zat dicht, sta je dan in de gietende regen :(
Even vragen of een medewerker de deur open kon doen ging niet want die waren druk bezig klanten te helpen (wat dan wel weer netjes is dat ze echt de aandacht voor ze nemen!)

En de iPad in kwestie was ondanks de website toch niet op voorraad (nu een paar uur later nog steeds gewoon op voorraad op de website).

Medewerkers namen echt de tijd voor klanten voor mij en de korte tijd dat ze mij geholpen hebben waren ze ook vriendelijk!

Vandaag, 2-1-2020 door Belsimpel benaderd naar aanleiding van bovenstaande incident. Telefonisch besproken wat er gebeurt is en excuus voor voor gekregen. Prettig, menselijk, gesprek gehad en er gaat gekeken worden naar voorraadbeheer/productkoppeling.
Met de desbetreffende fysieke winkel neemt men contact op om te voorkomen dat dit ook bij andere ouders met wagen gebeurt!

Erg netjes deze terugkoppeling!

Bestellen is gaat vlot, is helder de betaling is soepel.
Niets op aan te merken. Bestel de volgende keer weer bij deze winkel.

Het bezorgen ging zoals ik gewend ben met Post.nl. Het lastigste is nog steeds tussen 12:00 uur en 16:00 uur wachten op je pakketje. Het zou mooi zijn als je een bericht krijgt als hij bij de klant voor mij is. Verder prima!

UlTIMATE EARS Black aangeschaft, mooie vormgeving en eenvoudig in gebruik, Strakke verpakking. Geluid beetje weinig bass, wel mooie all round geluid. Goede snelle Bluetooth prijs kwaliteit is goed mooi voor in de douche .

Prima site en aanbiedingen meerdere bestellingen gedaan

Duurde zoals vooraf gesteld drie dagen voordat ik het pakket kon ophalen. Post. nl levert een keer aan huis daarna kun je het pakket zelf op gaan halen. Post.nl heeft ons eerst verslaafd gemaakt aan snelle levering. Nu laten ze het bezorgen/ophalen aan de klant zelf over. Dit is volgens mij de tweede stap richting de Post.nl toekomstvisie van bezorgen, de volgende stap is dat je een afspraak met een postbus mag gaan maken pffff

Bestellen was duidelijk en makkelijk te doen. Producten staan goed beschreven en komt ook overeen met wat ik gekregen heb. De prijzen zijn beter dan op veel andere webshops.

Levering was super snel en te volgen via internet

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Goede service en snelle levering. Mijn volgende bestellingen komen er aan. Een aanrader

Snelle levering

Bestellen is eenvoudig en makkelijk. Bezorging snel en zoals op de website wordt vermeld ( voor 23.30 besteld is de volgende dag geleverd.).

Snel geleverd en met zorg ingepakt

MI 9TPro besteld. Alles top, snelle levering, uitstekend product, fijne klantenservice ( zowel voor-als nazorg)

S' middags besteld, de andere dag in huis.
Je kan het pakketje direct van het begin tot de levering volgen

Ik bestelde in eerste instantie de Mi met 64 GB geheugen. Als reactie op de mail met de vraag naar mijn ervaring, gaf ik toch spijt te hebben. Mij werd geadviseerd het toestel om te ruilen. Dit heb ik gedaan en het was allemaal zo geregeld. Binnen no-time stond het bedrag weer op mijn rekening. Ik heb nu het toestel met 128 GB en ben echt helemaal blij

Ik had zaterdag 30 november (na black friday) een telefoon uitgezocht maar nog niet betaald. De dinsdag erop was deze een 19 euro duurder geworden helaas. Toch maar wel gekocht.

Snelle levering en ik moest ervoor tekenen, helemaal prima.

Goed website. Makkelijk, duidelijk en snel geleverd. Al vaker bij Belsimpel dingen besteld. Altijd prima!

Snelle levering. Zondagavond besteld en Maandag al geleverd.

Op black Friday besteld goede website eenvoudige procedure snelle levering via PostNL ben zeer tevreeden

Snelle levering via PostNL

OP black friday aangeschaft snelle levering en service voor de beste prijs. Alles volgens plan verlopen

Per post snel en via PostNL

overzichtelijke website, snellere levering dan verwacht en dat voor een zondag ná blackfriday. prijs was nog eens gedaald

snel via afhaalpunt

Alles was zoals aangegeven. Artikel, kleur, levertijd. Factuur netjes per email. Zeer tevreden met de hele bestelling.

Snelle levering, ondanks dat de bestelling plaats vond op Black Friday. En dat allemaal voor een hele scherpe prijs. Complimenten!

De bestelling was makkelijk en snel te doen. De prijzen zijn duidelijk aangeven.
En een snelle levering. Zeer tevreden.

Levering de volgende dag zoals aangegeven.

Zeer makkelijk om een bestelling te plaatsen. Makkelijke betaling. De producten zijn prima. Zeer tevreden.

Keurig op tijd geleverd.

Goede website. Veel keuzemogelijkheden voor toestellen en abonnementen. Vrijwel altijd een van de goedkoopste aanbieders. Bestelproces duidelijk en gemakkelijk.

Snel en keurig op tijd geleverd.

Goed op de hoogte gehouden van bestelproces via email

De bestelling was erg gemakkelijk te plaatsen. De korting was zeer voordelig, wat bij Belsimpel niet echt raar is, gelukkig. Ook was de transactie binnen een paar minuten al verwerkt en m'n factuur werd per direct naar de mail gestuurd. Uitstekende service!

De levering was gewoon normaal en goed. Het product werd meteen de dag erna geleverd, ook rond de tijd waarin deze verwacht werd. Toen ik het pakketje binnenkreeg had ik ook gemerkt dat het product best veilig en goed ingepakt werd om zo schade te voorkomen.
Ook hier was de ervaring perfect.

Makkelijk online bestellen. Ruime keuze in toestellen, providers en abbonementen. Prijs is okay voor heboden toestel em abbonement.

Had hem aan laten komem bij een afhaalpunt en daar lag ie mooi op me te w88 de vlg dag
Geheel vlg afspraak.

Scorekaart voor Belsimpel