Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Veel te snel besteld!! Als je de link volgt via tweakers betaal je teveel. Wis je cookies en browsergeschiedenis en ga dan naar de betreffende site om de prijs te controleren dan blijkt die 5 tot 10% lager is. Ga een paar dagen later weer zonder cookies en geschiedenis te wissen. Hup weer een tiental euro's lager!! BETAAL NIET TEVEEL!!!
En toen belde Roos van Belsimpel mij met de boodschap: Wat vervelend mr. Voerman. Er zijn wat prijswijzigingen geweest. Maar wij vergoeden het verschil : € 18,0000 en hopen dat u het review aanpast.
En toen heb ik inderdaad € 18,00 ontvangen en ziedaar , Belsimpel maakt het waar.
Zo simpel is dat Bedankt Belsimpel, Roos. Dit is een schot in de rooos. Bdankt allemaal!!!

Zie boven. Nooit via een link van een review bestellen. Cookies en geschiedenis wissen en naar de site van de leverancier gaan dat scheel 5 tot 10%. Een paar dagen later zonder cookies en geschiedenis wissen weer gaan. En..... Hup weer een tiental euro's lager!!

De website is overzichtelijk en het bestellen is makkelijk. Ik heb voor Belsimpel gekozen omdat ze goedkoop zijn en omdat ik een goede ervaring met ze heb. De klantenservice heb ik nog nooit nodig gehad.

Het product werd binnen het voorspelde tijdwindow de volgende dag (zondag) geleverd door PostNL

Vlotte bestelling, prijs was uitstekend met de OnePlus Wireless BT Z inbegrepen. Verzending kwam snel aan, aankoop process is duidelijk. Je kan je pakje volgen tot bij je thuis.

Levering was iets langer dan belooft (binnen 48 uur ipv 24 uur maar dat is in deze tijden voor mij geen probleem). Pakketje was goed ingepakt.

Al meerdere telefoons gekocht geen problemen ondervonden,het is makkelijk en overzichtelijk om telefoon te vinden

Volgende dag geleverd in een neutrale doos

Geen idee geen contact mee gehad

De telefoon die ik had gekocht ging stuk. Deze is vervolgens via belsimpel teruggestuurd naar de producent Motorola. Die maken zich er makkelijk van af door te zeggen dat de telefoon zou zijn gevallen. Dit is niet het geval, anders had ik de telefoon niet voor garantie opgestuurd maar het zelf laten maken. Belsimpel heeft vervolgens geen enkele moeite gedaan om Motorola van mijn gelijk te overtuigen. Aangezien dit niet de eerste telefoon is die ik hier gekocht heb had ik echt wel beter van ze verwacht. Ik koop hier in ieder geval geen telefoon meer.

Ik ben zeer ontevreden vanwege de volgende punten:
- er wordt gegarandeerd dat de levering van mijn nieuwe iphone de volgende dag in huis is, hij kwam 3 dagen later
- Reacties van de klantenservice is niet binnen 48 uur maar pas na 60 uur.
-mijn Iphone ging stuk toen ik de simcard wilde plaatsen, er brak een stukje van de simcardtray af. Ik heb met de klantenservice via de mail het probleem aangegeven en uiteindelijk heb ik na een moeilijke zoektocht een telefoonnummer gevonden om een klantenservice medewerker te kunnen spreken aangezien ik lang moest wachten op antwoord via de mail. deze vertelde mij dat ik de Iphone moest terugsturen en dan zou er een mail volgen met hoe nu verder.
ik heb de mail ontvangen en er wordt gezegd dat ik gebruikersschade heb waardoor ik niets vergoed krijg. Ik heb de telefoon niet gebruikt want de simcard is er nooit in geweest.
Ik ben hier al ruim 17 dagen mee bezig en van service merk ik zeer weinig en heb veel geld uitgegeven aan een defect apparaat welke ik binnen alle garantievoorwaarden heb geretourneerd maar daar niet van terug krijg

aanlevertijd niet volgens website voor 23.30 uur besteld volgende dag in huis. Mijn bestelling kwam 3 dagen later

ik heb een defect product en mijn probleem wordt onzorgvuldig behandeld. Daarnaast heb ik op al mijn mails een reactie gekregen pas na 3 dagen ipv binnen 48 uur.

Telefoon was hier het goedkoopst en het aantal beoordelingen was goed genoeg om daarop in te gaan. De belofte t.a.v. het versturen is keurig waargemaakt.

Verzending was in een neutrale doos en conform belofte. Uitstekend verpakt in een passende doos met een weinig vulmateriaal. Prima!

Google Pixel 4XL gekocht via Belsimpel. Eigenlijk wou ik hier geen zaken meer mee doen, vanwege eerdere ervaringen, maar ze waren de enigen op dat moment die deze telefoon konden leveren. Dat ging vlot.

Al snel na gebruik begon de achterkant los te laten. Van boven naar beneden. Er kwam ook wat stof in, dat voor de cameralens kwam, en de foto's waziger maakte.

Enige tijd geleden is hij gevallen, waardoor er barsten in het voorglas kwamen. Het scherm zelf mankeerde niets aan. Ik stuurde het op, met verzoek het glas te vervangen en de achterkant goed vast te zetten en de lens schoon te maken.

De offerte die ik kreeg was €382,21! Ze wilden niet alleen het glas, maar het complete scherm vervangen EN de hele achterkant met camera, en dat laatste buiten garantie.

Alternatief was om hem te recyclen, of als ik ECHT wilde, de kapotte telefoon weer teruggestuurd krijgen, maar alleen als hij niet in een stoffige la terecht zou komen.

Hij was trouwens nog een extra keer heen en weer gegaan, omdat ze blijkbaar niet een voorglas kunnen vervangen zonder een factory reset te doen. Prutsers.

Laatst 2x een abonnement verlengd die goed verlopen is. Ondanks mijn slechte ervaring vorige keer is het dit keer goed gegaan.

Zelfde dag verzonden. en volgende dag geleverd

Soms lezen ze je email snel binnen uur,. Uiteraard voor
Corona hype.

Al vaker besteld en super tevreden en ook de prijzen zijn super. Vorige keer telefoon stuk goedkoper nu een smartwatch ook heel stuk goedkoper.

Super snelle levering.

Ik had vooraf bij de consumentengids gekozen wat ik wilde. Daarna bleek de telefoon bij Belsimpel het goedkoopst. Prima service en snelle levering.

Snel geleverd volgens belofte

Super telefoon besteld en de andere dagin huis, geweldig en voor de goedkoopste prijs. Echt nergens goedkoper deze iphone 11. Toppertje.

Goed in gebruik, groot scherm, prima.

Bij Belsimpel een losse telefoon besteld omdat deze hier het goedkoopst was en omdat er ongeveer louter positieve reviews worden gegeven. Dit komt ook overeen met mijn ervaring. Op zondag besteld en maandag de telefoon al netjes thuis afgeleverd.

Snelle bezorging ook als je in het weekend bestelt. Afgeleverd door PostNL, wat ik zelf toch wel de fijnste pakketbezorger vind. De telefoon wordt verstuurd in een discreet uitziende doos, zodat het niet opvalt dat er iets duurs in zit.

Ik kwam er achter dat telefoon die ik besteld had veel te grooot voor me was. Verpakking was al open en licht beschadigd.
Ik kon zonder gemakkelijk ruilen voor ander model. Kreeg 100% van bedrag terug. Werd goed geïnformeerd over iedere stap van proces. Verzekering die ik bij telefoon had afgesloten werd automatisch beëindigd. Levering en ruil proces ging snel.

Op tijd.
Goed geïnformeerd van status per e-mail.

Snel, compleet, juist, volledig, goed en dat niet voor de eerste maal. Ik heb verder ook geen zin om te zoeken naar iets dat fout was, dus HULDE!!!!

Het was er bij wijze van spreke voordat ik het besteld had. TOP

Was goedkoopste, snel geleverd en ik moet hier 15 woorden invullen dus ik ga maar ff door en zo komt mijn dag wel vol zou ik zo zeggen of niet,

Zoooo geweldig

Nieuwe telefoon besteld, eenvoudig geregeld via de website en goed op de hoogte gehouden. Alles uitstekend gegaan!

Snel geleverd, goed verpakt en goed op de hoogte gehouden.

Had even snel een smartphone nodig omdat mijn oude gesneuveld was , nieuwe smartphone besteld en volgende dag in huis. bestelproces ging vlot en snel en geen problemen ondervonden. Voor mij dus een betrouwbare webshop.

product werd prima afgeleverd in een neutrale verpakking , verzonden door post.nl

Weinig aan toe te lichten. Huawei P30 Pro + hoesje besteld voor een zeer nette prijs. Volgende dag netjes geleverd.

De bestelling was makkelijk geplaats en kwam snel binnen, op aankomst bij het openen zag ik dat mijn pakket goed beschermd was tegen schade, ik raad hun best aan.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops