Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenBestelling was makkelijk te plaatsen, duidelijke website, goede prijskwaliteitsverhouding. Zeer tevreden over snelle levering. netjes afgeleverd
VerzendingZeer snelle levering
Niets op aan te merken. Aflevering ging soepel, prijs was goed en alles wat ik besteld had was aanwezig.
Makkelijk proces om de bestelling te plaatsen. Daarna goede track en trace service. Geen ervaring gehad met de after sales.
Lage prijzen, bizar-lage service!
S5neo besteld bij Belsimpel. Telefoon geeft tijdens bellen vreemde geluiden. Elke keer belooft Belsimpel dat het probleem wordt opgelost als ik het toestel opstuur. Over die oplossing blijven ze vaag. Na hem 3 (!) keer teruggestuurd te hebben, heb ik opnieuw hetzelfde toestel met dezelfde problemen terug gekregen! "Tot het uiterste voor jou" wordt absoluut niet waargemaakt. Belsimpel blijft vaag doen, "naar een alternatief kijken" als ik hem voor de 4e keer opstuur, maar nog steeds geen duidelijkheid. Ik wil een nieuw toestel dat werkt. Tot die tijd: ga niet in zee met Belsimpel.nl!
Meteen kapot na ontvangst. Klantenservice biedt zelfs na 3 keer terug sturen geen oplossing!!
KlantenserviceKlantenservice biedt zelfs na 3 keer terug sturen geen oplossing!!
Laagste prijs maar wel goede kwaliteit, de site is erg duidelijk en je kan goed zien wat je moet betalen en wanneer je de bestelling kan verwachten. betrouwbaarheid is erg belangrijk bij hoge bedragen (bijna 500 euro).
VerzendingVolgende dag in huis, precies zoals ook vermeld stond op de site. Ook dat je tot 23u30 kan bestellen en toch volgende dag kan ontvangen is echt super. Maar ook als het niet leverbaar is dan staat dat duidelijk vermeld en krijg je dat niet naderhand te zien als je al besteld hebt.
KlantenserviceElke stap in het proces krijg je mail, betaling ontvangen, pakket ingepakt, verzonden, helemaal super. Ook de informatie van de klantenservice op de site is volledig en geeft antwoord op bijna alle vragen.
VerzendingDe levertijd wordt niet nagekomen de bestelling is nog steeds niet binnen en de levertijd wordt steeds uitgesteld
Simpele en duidelijke site met goede prijzen en snelle levering.
Heb er een losse telefoon gekocht maar kom misschien later terug voor een sim-only abonnement .
Snel zoals ze ook beloven
Een telefoon besteld / aangeschaft. Heldere website, simpel en helder proces, scherpe prijs, snel en adequate levering.
VerzendingSnel en adequaat. Perfect verzorgd en supersnel.
Omdat mijn oude Galaxy S4 na maandenlange echo's opeens geen geluid meer gaf tijdens het bellen, werd het hoog tijd voor een nieuw toestel. Dit keer voor de Huawei Nexus 6P gekozen i.c.m. een abonnement en een stukje "eigen inleg" voor het toestel om de abonnementskosten iets te drukken. Dit gaat allemaal kinderlijk eenvoudig, net zoals het hele opvolgende bestelproces.
Waardeloos! Al twee maanden bezig om mijn nummer te behouden, van het kastje naar de muur gestuurd maar nog geen stap verder. (wel de kosten betaald, maar mijn abonnement nog niet kunnen gebruiken).. De volgende keer gewoon direct bij de provider afsluiten, scheelt een hoop ellende (aldus Tele 2)
VerzendingDe telefoon was optijd, zo'n twee maanden geleden, (Thanks Post NL)
KlantenserviceWederom waardeloos!!! Wel 8 verschillende medewerkers gesproken, niemand die een uitspraak kan doen over hoe lang het overzetten van mijn nummer nog gaat duren. Inmiddels anderhalve maand verder (en al anderhalve maand niet kunnen bellen met mijn eigen nummer!!) Callcentermedewerkers die zeggen "sorry, ik weet het ook niet, ik ben maar een callcentermedewerker.." Lekker hoor Belsimpel --> Neem een voorbeeld aan Coolblue!!
Het bestel proces verliep soepel. Is alweer een tijdje geleden, maar ik kan me geen gedoe herinneren.
KlantenserviceNa montage van het nieuwe scherm voor de Nexus, bleek het touchscreen niet goed te werken. Het product heb ik daarna meteen retour gestuurd. Enkele dagen later ontving ik een nieuw product. Zonder gedoe!
Op de overzichtelijke website van bel simpel waar ik dit product voor een prachtige prijs heb aangeschaft, geniet ik nu al een week van deze telefoon. Geen op of aanmerkingen betreft de levering en de verpakking.
VerzendingIn het weekend besteld, binnen 24 uur mijn bestelling in huis gekregen. Echt een super service wanneer je niet kan wachten op je pakketje.
Zeer voordelig en snel afgehandeld. 's avonds bestel volgende ochtend in huis. Het product is erg goed en ben er erg tevrede mee. Al eerder met belsimpel's garantie service te maken gehad en dit verliep ook uitstekend. Erg vriendelijk en snel behandeld. Bedankt Belsimpel!
VerzendingErg snelle levertijden. Belsimpel maakt zeker haar beloftes waar.
KlantenserviceAl eerder met een product de klantenservice om hulp moeten vragen. Dit ging snel en de medewerkers waren erg vriendelijk.
prettige site, scherpe prijzen. Bestelling is vlot. Voldoende betaalmogelijkheden. Per ongeluk dubbele order ingeboekt, mail gestuurd wordt vlot opgepakt. Volgens mij is dit gewoon een toptent. Wel veel reclame meegestuurd in de doos, maarja de prijs is wel scherp dus het moet ergens vandaan komen. Bij belsimpel.nl snappen ze wat klanten graag willen!
VerzendingSnelle verzending, je kunt nog tot laat bestellen, wordt de volgende dag alsnog bezorgd. Inzicht in levertijd en voorraad. Je wordt via mail op de hoogte gehouden van voortgang, bestelling gedaan, bestelling ingepakt, bestelling verzonden, vervolgens netjes track&trace. toppertjes!
KlantenserviceReageren zeer vlot op mails met vragen of opmerkingen
Super makkelijk, eenvoudig het juiste toestel te vinden en en hele snelle afwikkeling. Gingen alle online aankopen maar zo soepel.
VerzendingVeel sneller ontvangen dan verwacht. De iPhone SE in de space grey uitvoering was nergens te krijgen en dat ik hem de volgende dag al in mijn bezit had was een grote verassing. Top!
De website is helder van opzet, zoals je een webshop zou verwachten. Dat maakt het aanschaffen van een nieuwe telefoon erg makkelijk.
Zeer tevreden. Belsimpel heeft een gebruiksvriendelijke website met concurrentiële prijzen. Ook een volledige en snelle afhandeling van de bestelling.
VerzendingVolgende dag geleverd, ook in België.
KlantenserviceGeen contact nodig geweest. Automatisch mailtjes met status van bestelling zijn in orde.
Het proces t/m betaling was helder en overzichtelijk. Door een link vanaf de pricewatch van tweakers een product gekocht, op een snelle, duidelijke manier.
VerzendingHet pakket was netjes verpakt in een stevige doos. Het pakketje was ruim op tijd op plaats van bestemming afgeleverd. Wat ik persoonlijk heel fijn vind is dat ik het pakket af kon halen bij een servicepunt dicht bij mijn woning.
het is een goed overzichtelijke site, waar heel veel producten op staan, ook vind ik de prijzen (in verhouding) goedkoop. Niet speciaal goed, maar zeker niet slecht. Al betwijfel ik soms of de mobiel wel helemaal nieuw is, aangezien ik met mijn galaxy s 3 neo een gebroken seal kreeg.
VerzendingGewoon slecht, Ik heb een LG V10 besteld op belsimpel. Op de site stond dat deze op voorraad is, maar toen ik naar de belsimpel order tracking ging, bleek dat niet zo te zijn. De site geeft wat leverings informatie betreft onjuiste info.
Alles is duidelijk uitgelegd vanaf keuze telefoon tot betaling. Directe mail van bestelling en betaling ter bevestiging
VerzendingUitstekende feedback over het verzend proces. Weet precies waar je aan toe bent