Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Geen bijzonderheden, gewoon een goede webwinkel die werkt zoals je mag verwachten. Saai is goed!

Netjes de volgende dag geleverd met PostNL

Alles duidelijk te zien en geen verrassingen achteraf, bedragen staan netjes bij de producten aangegeven.

op weinig plekken voorradig, maar bij Belsimpel 's middags besteld, volgende middag in huis.

Had vragen over het product en eventuele retourzending, werd allemaal netjes uitgelegd, dus prima service.

Het bestellen bij Belsimpel gaat eigenlijk heel simpel en als je een beetje oplet met de dagprijzen die ze tellen,dan hebben ze vaak hele leuke aanbiedingen zoals ook deze smartphone
De bestelling en betaling was binnen 10 minuten geregeld top!

Door Belsimpel keurig op de hoogte gehouden over het verloop van de zending ondanks dat de bestelling op zondag was geplaatst.

Flexibiliteit=0!! Communicatie gaat heel moeizaam. Niet bij de bestelling, maar wel als er iets aan de hand is...belsimpel is niet betrouwbaar in after sales....Dus als men risico wil vermijden is het beter om de Belsimpel methode te vermijden!
=====
Na wat gedoe opgelost. Enige kritiekpunt blijft ingangsdatum en annuleren overgang naar andere provider, inclusief nummerportering. Dat is niet duidelijk!!! Voor mij nu opgelost, maar m.i. een vaker voorkomend probleem/
======

Conform afspraak

Veel beloven, weinig doen…dat is de belsimpel methode…
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Flexibiliteit=0!! Na een telefoon besteld te hebben met een abonnement tot de conclusie gekomen dat de telefoon niet helemaal aan mijn eisen voldoet. Ik ben erachter gekomen door eerst maar te bestellen. De medewerkers van Belsimpel, hoe aardig ze ook zijn (toch Rose, Bart en David?) weten weinig tot niets over specificaties van de door hen verkochte telefoons. Maar als het aanbod tegenvalt, zeker nadat ‘out of the blue’ na een paar dagen het aanbod veel voordeliger wordt, wat men wist en mij bewust (?) niet vertelde (grrrr….), dan begint het gedoe.
Ik wil de telefoon omruilen voor (nb) een veel duurder toestel. Maar dat gaat niet zomaar. Hoezo? Nu blijkt dat met name het argument bij de provider te liggen. Op de website staat: “Snel in huis, we doen niet moeilijk over ruilen”. Dat is niet waar!!!! Als je een mailt stuurt krijg je geen antwoord en bellen via het keuzemenu gaat belachelijk langzaam (30 min.) als het om ruilen of retourneren gaat. Belsimpel doet heel moeilijk over omruilen, en valt de klant lastig met back-office perikelen, ipv klantvriendelijk e.e.a. op te lossen.
=====
======

Uitzonderlijk scherpe prijs voor een prachtig toestel

niets op aan te merken

Ik raad niemand hier een bestelling te plaatsen, verschrikkelijke ervaring!
Op 14 september 00:29 een iPhone xs max gold 256 gb ge-preorderd. Alles was goed en naar een bevestigd. Ik zou mijn iPhone op de lanceringsdag krijgen namelijk vrijdag 21 september de avond daarvoor veranderde dat opeens in 22 septmeber na te hebben gebeld meldde de eerste medewerker dat heb een storing was en ik de bestelling gewoo krijg hij bevestigde zelfs dat ik een track en tracé krijg. Uurtje later niks gekregen dus weer bellen en natuurlijk elke keer 45-60 minuten aan de lijn die medewerker vertelde dat ik mijn iPhone toch niet krijg en het 22 september wordt want ze hadden hem opeens niet meer
Op voorraad? Ik heb 9 uur voor de preorder tijd een bestelling geplaatst dat kon namelijk bij Belsimpel. Dus werd verteld dat het wordt onderzocht en ik een mailtje krijg. Nooit gekregen(heb gesprekken opgenomen voor bewijs of eventueel de pers) paar uur later in de avond had ik geen track en tracé en opeens kreeg ik een mailtje dat ze mijn abbo niet konden verlengen terwijl dat wel kon namelijk Vodafone next staat ook gemeld op hun eigen Website plus 3 medewerkers hadden dit bevestigd. Na een gesprek te hebben gehad van meer dan een uur vertelde de medewerker dat ze niks Voor me kan doen? Dus al dat wachten en bellen voor niks?
Vershikkelike bedrijf jullie zouden eens moeten leren van bedrijven als Coolblue.

Beloofde datum niet gehaald geen levering gekregen dus nogmaals waardeloze bedrijf echt!

Beloofde datums niet nagekomen, mail niet gekregen waarom de verwachte datum niet werd gehaald

Helaas kan ik de bovenstaand review niet aanpassen.
Maar de Belsimpel klantenservice heeft dit probleem direct serieus opgepakt.
En hiermee hebben zelfs de dienstverlening verbeterd Website aangepast. En mij tegemoetgekomen met een leuke vergoeding voor al het ongemak. Een 10 voor zo een aanpak! Top Belsimpel

telefoon: juiste product voor de juiste prijs en erg snel geleverd. gemakkelijk te bestellen en te betalen.

telefoon zat in grotere doos welke extra was opgevuld met lucht zakjes. bestelling werd zoals gevraagd na 18:00 bezorgt

Alles via smartphone moeten doen door gebrek aan toegang tot PC. Ging verbazend vlot, zoekfunctie die gewoon werkt zoals het hoort en ook heel duidelijke informatie qua prijs, wat er eventueel bij besteld kan worden en leveringstermijn.

Vandaag besteld morgen in huis (of op een afhaalpunt) was geadverteerd en werd ook daadwerkelijk waargemaakt.

Op zaterdag een Nokia 5.1 besteld. Bij de bestelling werd aangegeven dat het de volgende dag geleverd zou worden. Dacht dat dit een foutje was en dat het pas maandag zou worden. Tot mijn verrassing werd het nb op zondag afgeleverd. Petje af. Wel was de keuze voor een bijpassend hoesje beperkt. Anders had ik die direct kunnen bijbestellen.

Nb op zondag geleverd door PostNL. Bijzonder snel. Nooit eerder een bestelling op zondag ontvangen.

Gebruikersvriendelijke site, makkelijk gevonden wat ik zocht.

Pakketje was snel binnen, goed verpakt.

De bestelling was makkelijk en snel te plaatsen.

Woensdag besteld en donderdag ochtend in huis.

Uit ervaring weet ik dat bestellen, betaling en aflevering bij BelSimpel soepel gaat; zo ook deze keer 👍
Enige puntje is wellicht de optie van achteraf betalen.

Klantenservice niet nodig gehad.

Prima, bezorgd bij afhaalpunt met ruime openingstijden.

Al de derde telefoon die ik via belsimpel heb besteld en altijd uitstekende service gekregen. Ik hoef ook niet ergens naar toe, de klantenservice is capabel en die ene keer dat ik een kapotte telefoon had, werd deze netjes opgehaald en weer thuisgebracht

vandaag besteld morgen in huis principe

De klantenservice is capabel als je vragen hebt en die ene keer dat ik een kapotte telefoon had, werd deze netjes thuis opgehaald en weer thuisgebracht

Website prima. Productbeschrijving mag zeker beter. Als ik had geweten dat ik een Pixel 2 met een Engelse oplader had gekregen had ik verder gezocht.

Inhoud:
- Engelse oplader
- Verloop stuk Engels naar Europees
- Merkloze adapter zonder QuickCharge en met te kortere stekker pootjes

De Engelse oplader + verloopstuk is samen een blok van bijna 15cm lang. Niet echt handig dus.

De merkloze adapter is wel compact, maar heeft geen QuickCharge. Daarnaast zijn de pootjes van de stekker korter dan normaal waardoor deze makkelijk uit het stopcontact valt.

Zojuist ook een collega gesproken die ook bij Belsimpel een Pixel 2 heeft gekocht en WEL een Europese oplader heeft. Blijkbaar verkopen ze verschillende varianten.

Contact opgenomen met de klantenservice. Binnen 48 uur antwoord zeggen ze en dit klopt geloof ik ook wel. Wel een beetje jammer dat Gmail het als reclame ziet, maar geen idee of ze hier iets aan kunnen doen.

Ik heb de situatie uitgelegd en aangegeven dat ik graag een Europese oplader zou ontvangen. Hieronder het antwoord:

"Ik kan me goed voorstellen dat je een originele Europese lader wil ontvangen. Het punt is dat deze niet bestaat, omdat de Google Pixel 2 origineel niet binnen Europa is uitgebracht, maar wel in Engeland. Daarom is de enige oplossing om een verloopstekkertje mee te sturen, zodat je wel de originele oplader kunt gebruiken in combinatie met QuickCharge. ..."

Dit is uiteraard niet correct. Mailtje terug gestuurd dat de Pixel 2 in volgens Google ( https://support.google.com/store/answer/2462844?hl=nl) verkrijgbaar is in Duitsland waar men dezelfde stekkers gebruikt en dat er dus wel degelijk een Europese oplader zou bestaan.

Onderstaand het antwoord:
"Uit je mail begrijp ik dat de oplader niet het formaat heeft wat je hebt verwacht. Het is voor ons niet mogelijk om een andere oplader te leveren. De oplader die is meegestuurd is compatibel voor het toestel. Wil je een andere opalder, dan zal je deze zelf elders aan moeten schaffen."

Ik vind het erg slecht en raar dat ik niet geholpen kan worden. Zeker aangezien een collega van mij ook een bij Belsimpel een Pixel 2 heeft gekocht en WEL een originele Europese oplader heeft!

Update:
Belsimpel heeft nav deze review contact met mij opgenomen waarna een oplossing snel bereikt is. Fijn dat het op deze manier snel opgelost kan worden. Wel jammer dat het zo moet en niet via de klantenservice zelf kan.

Motorola G6 Plus besteld, product en verpakking zijn zoals te verwachten. Site is duidelijk met goede prijzen. Helaas late reactie (6 uur) na het vragen om een adreswijziging waardoor het pakket al verzonden was.

Prima verpakt, worden wat kosten voor gerekend maar dat is uiteraard geen probleem. Ook binnen 24 uur geleverd zoals op de site vermeld staat.

(te) Late reactie op mijn vraag om adres te wijziging, de klantenservice op site is de hele dag niet beschikbaar omdat het te druk is(?).

Ik heb een geroote tablet als nieuw ontvangen, de service was bijzonder slecht. lang in de wacht gestaan, de beloftes terug te bellen werden niet nagekomen

de service was bijzonder slecht. lang in de wacht gestaan, de beloftes terug te bellen werden niet nagekomen. De tablet was ook niet volledig geleverd, de tips voor de pen ontbraken. Er werd glashard over gelogen dat deze er niet bij zitten terwijl deze bij een vriend van mij wel geleverd werden. De tablet was bij Dynafix voor onderzoek, men gaf een week lang aan contact met hen te zoeken, terwijl ik in 2 minuten iemand aan de lijn had en antwoord had. Dat er iets fout gaat kan gebeuren maar dat er over gelogen wordt is natuurlijk not done.

Inmiddels na een lange tijd een nieuwe tablet ontvangen met stiftjes en een bloemetje voor de problemen dat is netjes. Men zou aan de communicatie gaan werken. Gezien andere reacties hoop ik voor ze dat het lukt om dit voor elkaar te krijgen.

Alles ging wel soepel, ik heb snel de goede mobiel gevonden die bij me keuze paste. Bestelling ging snel via postnl met track and trace code. En de betaling kon gewoon lekker via ideal. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop.

De levering ging heel snel en soepel, het product werd goed verpakt. De levering werd heel snel afgeleverd

Eenvoudig het product kunnen bestellen en snel in huis. Ook redelijk scherpe prijzen. Ik weet niet hoe het zal zijn als het product niet goed zou functioneren.

Snel verzonden, geen klachten

Scherpe prijzen en duidelijke website. Groot nadeel van bestellen bij Belsimpel is dat je geen account kan aanmaken. Heb nu drie keer iets besteld en heb drie keer al m'n gegevens (opnieuw) moeten invullen, voor mij een reden om de volgende keer ergens anders te kijken. Verder is het invullen van je geboortedatum verplicht bij het bestellen, dit lijkt me nergens voor nodig.

Toestel opzoeken met de specificaties GOED, betaling GOED, volgende dag bezorgd GOED, de functionaliteit na 8 maanden van het gebruik van mijn toestel nog steeds GOED.
Ik ben erg blij met mijn Zenfone 4, na 8maanden is die nog niet 1x vast gelopen.
De batterijduur is nog steeds goed, ongeveer een uurtje opladen en ik kan de telefoon voor een anderhalve dag gebruiken.

Op tijd!

Scorekaart voor Belsimpel