MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Het was makkelijk te bestellen. keukenradio voor de prijs een leuk ding geen top Hifi maar dt is voor die prijs ook lastig denk ik

Snel geleverd

De levering zou snel plaatsvinden. Volgende dag inderdaad een pakket: maar een totaal verkeerd product. En in plaats van dat netjes af te handelen, werd ik schofterig behandeld. Bestelling dus gecanceld en bij een servicegericht bedrijf alsnog gekocht wat ik wilde hebben

Als het goede product was opgestuurd, was de verzending top geweest. Maar dat was niet zo. Terugsturen is ook lastig, want je krijgt geen retournummer, dus dat betekent een zoektocht op de website naar de juiste gegevens om te voorkomen dat je €6,75 zelf moet betalen voor het retourzenden van hun fout.

Er werd me bij het melden van de toezending van het verkeerde product toegezegd dat ik de juiste bestelling in het weekend zou ontvangen. Aangezien ik op vrijdag nog steeds geen track-and-trace nummer had, heb ik gebeld. Nou nee, hoor.... Zij zouden het goede pakket pas toesturen, bij het retour ontvangen van het verkeerd geleverde pakket. Want, anders had ik wellicht 2 pakketten en zou ik het verkeerd geleverde product niet terugsturen, werd me gezegd. Wat een wantrouwen en wat een klantonvriendelijke houding. Dus, geen mediamarkt meer voor mij.

Snel geleverd en netjes verpakt. Was een goedkoop artikel maar als MediaMarkt club member krijg je altijd gratis verzending!

samsung S pro
Probleem met accu, moest maar samsung bellen. Product was te nieuw voor hun.
Verzegeling was al verbroken maar heb ik niet gezien. heel slecht

Moet het zelf uitzoeken zij wisten geen raad en onderling bij winkels schuiven ze het naar elkaar.

De service is best goed. Snelle reacties, maar ook makkelijke site. Veel keuze uit producten, en goede prijzen. Helaas niet (altijd) de laagste prijzen, wat ze wel beweren. De voorraad was wel echt bagger op de meeste locaties na de release van de PS4 (slim model 500gb met 1 controller). Maar dat kan je nooit inschatten.

Niet verzonden gekregen, maar opgehaald bij de Mediamarkt zelf. Dat was echt heel simpel. Daar betaald, daar opgehaald. Geen problemen mee gehad tot nu toe.

Vorige week zondag kreeg ik bij toeval te horen dat de mediamarkt 100 euro clubkorting gaf op een dji spark fly more combo. Ik wilde deze eigenlijk tijdens mijn vakantie in de USA kopen, omdat ie daar een stuk goedkoper is. Maar door de 100 euro korting werd dat verschil al een stuk kleiner en kon ik thuis nog even oefenen.

Zondag aan het begin van de avond dus besloten om de drone te bestellen. Later die avond kreeg ik al een mail dat de drone verzonden was en de volgende dag stond de postbode al voor de deur.

Kortom: supersnelle bezorging, ook al je op zondagavond besteld. Ik hou ervan 😉

Zondag aan het begin van de avond besteld, de volgende morgen kwam de pakketdienst de drone al bezorgen.

Eerlijk gezegd nog geen ervaring mee, dus kan dit niet goed beoordelen.

Gemakkelijk besteld en betaald. duidelijke web site. de andere dag werd het bestelde al geleverd.

Een Kärcher sc4 stoomcleaner aangeschaft. Deze was gemakkelijk te bestellen op de site, welke zeer duidelijk is.

Levering was super snel. Ik ben zeer tevreden over de Mediamarkt.

Snelle levering, voor 23.30 besteld volgende dag in huis. netjes afgeleverd bij het andere adres dat ik had ingevuld

snel verzonden

geen contact mee gehad

De betaling is makkelijk en snel(met ing).De bestelling is goed gegaan. Op tijd geleverd(bij de buren). Zeer tevreden!

Voor deze prijs krijg je op de meeste plekken een 500 of 750GB harde wchijf. Maar mediamarkt geeft je 1.5TB ervoor. Te gek voor woorden. Niet zo snel als ik had verwacht maar doet zijn ding.

Zeer snelle levering. Mediamarkt doet wat het beloofd heeft. Producten netjes / goed verpakt. Redelijke prijs voor de twee bestelde Powerbanks. Moet de Powerbanks nog wel in het echt proberen. Moet hiervoor wachten op reparatie van mijn iPhone6+ aanstaande vrijdag.

Zie hiervoor.

hele slechte ervaring met mediamarkt zal er ook nooit meer wat bestellen omdat ze ineens moeilijk doen over een dolce gusto koffie apparaat die ik via internet van media markt heb besteld en gekregen maar na het bekijken van product zag ik al snel dat het niet veel deed en niet naar mijn verwachting teruggebracht naar de zaak maar kon het niet terug geven waarom omdat er een stukje karton ontbrak in de doos nadat ik het weer had ingepakt om te retourneren .man o man nu zit ik met de gebakken peren en mag ik zomaar eventjes 40 euro gaan betalen voor iets waar ik niet tevreden mee ben ben erg boos hierom en zal daarom ook nooit meer wat kopen bij deze winkel.

kan geen pakje retourneren omdat er een stukje karton ontbrak

slecht en waardeloos service zal er niet meer kopen afgelopen

Alles verliep zoals behoorde te lopen. Geen enkel probleem. Bestelling verliep prima, ondersteuning over bezorging prima, levering op tijd. Verpakking goed.

Alles is prima verlopen , zoals het behoort te gaan

Mooie muis die probleemloos en goed in te stellen is.
Ligt goed in de hand.
Precies zoals een muis hoort te werken

Was goed verpakt.
Nadeel , het pakketje lag bovenop luchtkussen, maar als de door tijdens het transport gedraaid werd, kwam het opeens rechtstreeks en gevoelig te liggen

Ik heb deze keer 2 Samsung SSD's Evo 250gb, een sata kabel en een harde schijf behuizing gekocht bij Mediamarkt. Eerst op zaterdag vlak voor sluitingstijd nog gekeken in de vestiging in Apeldoorn, maar daar was de harde schijf helemaal uitverkocht. Ik werd nog vriendelijk geholpen door een medewerker, ondanks dat ik 5 minuter voor sluitingstijd aan kwam kakken. Er was nog wel een WD van 250gb voor hetzelfde geld, maar deze was niet zo goed volgens reviews op internet. Dus ik naar huis, en op zaterdagavond besteld. De bestelling werd op maandag geleverd, en zit ondertussen al in de laptop.

Zeer tevreden, zoals altijd eigenlijk, dus geen klachten van mij.

Verzending voor zo'n klein product in een redelijk grote doos, en de luchtkussens die het product eigenlijk moeten beschermen, lag er bovenop. Maar goed, die kan er natuurlijk ook onder zijn gegleden.

Betaling ging vlot en makkelijk via Ideal. Ook het invoeren van een cadeaucode ging prima.

Produkt is snel en volgens afspraak geleverd. Besteld op zaterdagmiddag en maandagavond in huis.

Uitstekende service!
Ik vind het persoonlijk altijd fijn om goed op de hoogte gehouden te worden van een webshop bestelling, ik heb dit als zeer prettig ervaren bij de Media Markt.
Het product werd optijd en netjes verpakt geleverd.

Goed op de hoogte gehouden met betrekking tot de voortgang van de verzending.
Levering was keurig optijd.

The webshop experience have been very good.
I am an avid customer of MediaMarkt and have always relied on them for any electronic product.

Snelle levering van het pakket, eenvoudige bestelling via de website en scherp geprijsd! Geen verzendkosten vanwege MediaMarkt Club.

Super snel in huis.

De website is overzichtelijk en makkelijk te doorlopen. Bestellen gaat handig. De geleverde spullen werden keurig de volgende werkdag geleverd.

Scorekaart voor MediaMarkt