Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenNieuwe Macbook Air 2023 versie 2023 was bij MediaMarkt al na een week release in de aanbieding. Betaling verliep vlotjes via iDeal. Bevestigingsmail van bestelling meteen ontvangen.
---
Ik kreeg vlug bevestigingsmail en kon na anderhalf uur mij bestelling al gaan ophalen bij de door mij aangegeven MediaMarkt vestiging.
Hoewel in bevestigingsmail het niet stond aangegeven vroeg medewerkster van de Klantenservice naar een legitimatiebewijs i.v.m hoogte aankoopbedrag. Goed initiatief en ik had het toevallig bij me. Wellicht dat MediaMarkt dit alsnog in hun afhaalmail kan aangeven. Dit voorkomt dat je terug naar huis moet.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling was eenvoudig. Online is het eenvoudiger om de juiste informatie terug te vinden dan je in de Mediamarkt winkels van een werknemer los kunt peuteren.
Wat enorm tegenviel is dat geen nieuw exemplaar is opgestuurd maar wellicht een showmodel of een refurbisht, zonder dat dit in het bestelproces en ook niet in het bezorgproces kenbaar is gemaakt. Er zaten nog haren in de zuigborstel welke ook lichte gebruiksbeschadiging had. Nog steeds werkbaar, maar zeker niet netjes, met name niet voor een product dat op een accu werkt.
Op de site staat voor 23.59 besteld, de volgende dag bezorgd. In het bestelproces stond dat de bezorging 5 dagen zou duren. In de praktijk werd na 2 dagen bezorgd, nadat eerst werd aangegeven door PostNL dat het de besteldag zou worden bezorgd. Uiteindelijk ook geen mail van Mediamarkt ontvangen met een track&trace link. Dus eigenlijk lekker vlot, maar doordat het tijdens werktijd wordt bezorgd niet echt mogelijk om ruimte vrij te plannen om het thuis aan te kunnen nemen. Dus zeg het maar, was het eerder, te laat of op tijd...
KlantenserviceInmiddels ook reactie van de klantenservice. Ik had voorgesteld om het prijsverschil te vergoeden (hij was tussen bestellen en ontvangst 40 euro goedkoper geworden) en liefst het verschil met een refurbisht exemplaar (70 euro). De reactie, stuur maar retour, moet je zelf verzorgen, beste kun je het verzekerd retourneren. Al met al gaat Mediamarkt weer terug in de negeerhoek.
AlgemeenDe bestelling was zeer makkelijk te plaatsen. De prijzen waren goed en duidelijk weergegeven eveneens de betaalopties. Het is fijn dat mediamarkt gebruik maakt van klarna. Ook ontving ik binnen een minuut al een bevestigingsmail van mijn geplaatste bestelling.
VerzendingProduct zat netjes verpakt in originele doos en was op tijd geleverd. Verder was de bezorgen erg vriendelijk.
KlantenserviceKlantenservice heb ik tot nu toe niet mee te maken gehad online. In de winkel zelf zijn de medewerkers altijd vriendelijk en hebben ze veel kennis over de producten.
AlgemeenDe telefoon die ik zocht was goed en duidelijk te vinden op de website van Mediamarkt. Het bestellen was super snel en gemakkelijk gebeurd en het pakket komt al binnen 1 werkdag binnen.
VerzendingDe levering is super snel en binnen 1 dag komt het product al aan. Dit is erg fijn.
AlgemeenTja, Mediamarkt vroeg zelf of ik een review op Tweakers wilde zetten, dus vooruit.
Dinsdag een voorraad artikel besteld met levering op donderdag of vrijdag. Net - maandag 6 dagen later - stopt de postmeneer met het pakje in kwestie. Geen track/trace gezien, volledige radiostilte vanuit MM of hun logistieke partij. Jammer dat de verjaardag waarvoor het bedoeld was gisteren plaatsvond. 15 jaar geleden was dit best wel OK in 6 dagen, maar de verwachting anno 2023 ligt inmiddels hoger.
Is het erg dat er iets misgaat? Nee, dat kan. Maar communiceer daar dan over, of had een keuze geboden om het verzendadres aan te kunnen passen zodat het naar de jarige gestuurd zou worden. Nu kan ik het zelf nog eens nasturen.
Overigens wel grappig dat in de beschrijving staat dat een "verbrandingsmotor" het ding aandrijft, in werkelijkheid is dat een koord en dus op spierkracht.
Item is netjes ingepakt in een uitstekend passende doos, dat is weer harstikke goed, er rammelt ook niks, gewoon precies pas.
AlgemeenOverzichtelijke website, bestellen en betalen gaan snel en eenvoudig.
Prijzen zijn correct en duidelijk
Kort samengevat is het dus een fijne webshop
De producten waren op tijd geleverd, ook goed verpakt en de producten nog verzegeld en dus nieuw
AlgemeenAlles was zeer Gemakkelijk duidelijk en snel via de app op mijn mobiel, dus ik ben zeer tevreden over mediamarkt
VerzendingDe verzending is Snel en als er iets mis gaat word je zeer goed geholpen.
KlantenserviceDe klantenservice van mediamarkt is zeer vriendelijk en staan goed te woord als er iets mis is. Ze zijn ook erg goed en makkelijk te bereiken.
AlgemeenIk bestel met enige regelmaat iets bij Mediamarkt en dat gaat altijd goed. Het bestelproces is makkelijk en ze hebben regelmatig scherpe aanbiedingen. In het nabije verleden heb ik een aantal keer een beroep op garantie gedaan. Ook daarmee heb ik positieve ervaringen omdat er immer coulant is omgegaan met garantietermijnen en vervanging. Voor mij prima dus.
VerzendingPrima geregeld. Er is een mogelijkheid om tijdens het bestelprorces de gewenste leverdatum aan te geven. Uiteraard is men hierbij wel afhankelijk van de vervoerder.
KlantenserviceZie bovenstaand. Er is ook een mogelijkheid om relatief eenvoudig middels een contactformulier contact op te nemen. Iets wat veel bedrijven verstopt hebben of soms onmogelijk hebben gemaakt.
AlgemeenMedia markt verleent goeie service Online en in de winkel alle producten zijn makkelijk te vinden. Soepele betalings mogelijkheid. Verzending van de product gaat naar wens.kwa prijzen vindt ik het een goed winkel omdat de prijz aan de hand van de kwaliteit van het product wordt aangegeven. Top Winkel!
VerzendingAlle producten zijn altijd goed verpakt bestelling komt altijd optijd binnen. Top service de bezorger is altijd optijd
KlantenserviceAlle klachten worden netjes en snel onderhandeld. Nooit lange hoeven wachten aan de tefoon of aan de balie in de winkel
AlgemeenBestelling was makkelijk te doen, dit was ook aardig duidelijk en had snul kunnen bestellen!
VerzendingVerzending is snel, binnen een dag in huis en een snelle mail met track en trace
Klantenserviceduidelijk vermeld in de site en word snel verder geholpen als een klein belletje pleegt met vragen
AlgemeenSuper makkelijk en goed geholpen zowel aan de telefoon als op de website zelf. Als in de winkel
---
Heb het product opgehaald in de winkel. Super blij mee dat het zo snel leverbaar was
Klantenservice heeft goed geholpen. Zou niet weten wat ik anders nog zou moeten zeggen. Thank you.
AlgemeenProduct gekocht, maar deze is helaas kapot gegaan tijdens garantie.
Deze daar voor reparatie ingeleverd, maar niet goed gerepareerd.
2e keer ingeleverd voor reparatie. Nu zou er een nieuwe koptelefoon krijgen, dit blijkt precies dezelfde koptelefoon te zijn welk nog steeds niet goed functioneert.
Sony koptelefoon gekocht bij Mediamarkt.
Helaas na 3 maanden werkt deze niet meer, daarvoor ingeleverd voor reparatie.
- Koptelefoon was gerepareerd er is een module vervangen.
- Koptelefoon nadat deze gerepareerd was binnen 4 uur leeg terwijl volgens specificaties deze 30uur (NC aan) mee moet gaan
- Opnieuw ingeleverd voor reparatie, ik zou een nieuwe koptelefoon krijgen. Maar ik heb dezelfde koptelefoon terug gekregen welke binnen 4 uur leeg is.
AlgemeenHeel makkelijk en gaat heel snel. Pakketjes worden netjes en snel bezorgd door leuke mensen
VerzendingWas goed optijd en was allemaal in orde. Wordt aangegeven als het te laat is wat altijd fijn is
KlantenserviceLossen altijd je problemen op. Had een keer iets besteld wat ik nooit heb gekregen. Even de klantenservice bellen en ik had de volgende dag m’n product
AlgemeenIk ben al langere tijd klant bij mediamarkt, ik wordt elke keer super goed geholpen als ik er ben en de medewerkers zijn klantvriendelijk!
VerzendingDe verzending is snel, alles wordt snel gereed gemaakt en op tijd verzonden . Mijn producten komen heel en onbeschadigd aan.
KlantenserviceHeel klantvriendelijk! De medewerker helpt goed en is meehelpend. Medewerkers vragen ook naar jouw eige mening
AlgemeenIk vond het heel makkelijk om mijn bestelling te plaatsen en betalen binnen 3 stappen
VerzendingMijn bestelling werd de volgende gelijk bezorgd meestal moet ik 2 3 werkdagen wachten maar bij mediamarkt was het gelijk de volgende dag
KlantenserviceIk werd snel geholpen naar de producten die ik wouw en heel vriendelijk klantenservice heeft de winkel
AlgemeenOp voorraad , snel geleverd fijne winkel en webshop.
Al lang klant bij de mediamarkt en succesvol.
Snel besteld en geleverd . Keurig op tijd. Vriendelijke bezorger . Artikel was keurig verpakt .
KlantenserviceTot op heden altijd correct geholpen . Ook in de winkel zijn de medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam
AlgemeenSuper handige app om te zoeken en te bestellen
Super bij mee raad het dan ook zekker aan
De verzending was keurig op tijd ook kreeg ik een mail
Voor af waneer en hoelaat de bestelling zou komen
Goede klantenservice vriendelijk en mee denkend
Ben er erg tevreden over als ik weer vraagen zou hebben
Zou ik zekker weer bellen
AlgemeenIk heb hier wat online besteld en dan het afhalen in de winkel deze keer, dit ging gewoon super! Ik had het kwart voor vier besteld om om kwart over vier lag het klaar.
Ik heb ook weleens wat online besteld, dat gaat even makkelijk!
Verzending is perfect, goede stevige doos en alles is goed en op tijd aangekomen. Zeker een aanrader!
KlantenserviceKlantenservice is ook perfect, ik moest een keer wat terugsturen, lukte niet via de app dus contact opgenomen, zo geholpen en klaar.
AlgemeenIk heb geprobeerd een koptelefoon te bestellen in een andere winkel, maar de betaling met kaart is helaas niet gelukt. Deze winkel was tweede in prijs. Ik besloot dat ik er doorheen moest bestellen, ik probeerde het en het werkte. De betaling ging direct door! Ze schreven me ook meteen dat mijn bestelling was geaccepteerd voor verwerking en dat ik een trackingnummer van de bestelling zou ontvangen.
---
Heb het niet gebruikt, maar externe factoren wijzen op uitstekende service. Ik wil zo'n geweldige winkel niet downvoten.
Volgende dag in huis, erg handig. Ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven, ik kreeg het pakket net overhandigd. Ik vond het leuk.
AlgemeenMediamarkt is heel goed winkel kan alles spullen vinden en goedkoop bij Mediamarkt en goed service
Verzendingik graag mijn bestelen na 1 dag ontvangen
maar alle mijn product na 1 dag ontavngen
Mediamarkt is heel goed wenkel kan alles vinden en kopen met goedprijs en goed service