MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Goede aanbieding. Leuke en snelle telefoon, je hebt echt waar voor je geld. Foto's ook helder

Zondagavond besteld en maandagochtend al thuis!

Ik wilde een draadloze koptelefoon testen in de winkel, maar dat ging niet helemaal. Omdat deze op bluetooth werkt en er honderden bluetooth apparaten in zo'n winkel staan. Dus bedraad getest, dat beviel wel. Vervolgens was het artikel niet meer voorradig (alleen het testproduct) en moest ik dus online bestellen. Daarbij had ik meer keuzes in kleuren dan in de winkel.

Levering was volgens afspraak op tijd.

ik wist al welke laptop ik wilde maar daarvoor tijdens het zoeken waren alle specificaties duidelijk beschreven en het was gewoon de laptops met elkaar vergelijken. er had wel meer over de extra programma's en spullen die je erbij krijgt kunnen staan

goed bezorgd. kwam wel rond een uur of 17.00 maar daar kunnen zij weinig aan doen

Artikel was niet in de winkel voorhanden. In samenwerking met verkoper in de elektronische gids gezocht en correcte artikel gevonden. Op advies verkoper privé bestelt en in winkel laten bezorgen. Artikel de volgende dag aanwezig.

Privé bestelt en in winkel laten afleveren. Alles was op de afgesproken tijd aanwezig.

Medewerkster klantenservice heeft mij correct te woord gestaan en de af te halen bestelling met een glimlach overhandigd. Daarbij de procedure uitgelegd van eventueel retourneren.

Product was makkelijk te bestellen en te betalen. Diezelfde dag nog een mail gekregen dat mijn product verzonden was en de volgende dag al in huis. Goede en snelle service.

snel en makkelijk te bestellen en de volgende dag het product al in huis. Snelle levering dus

Klantonvriendelijke en slechte service. Onvriendelijk en onkundig personeel. Tijdrovende fouten in het systeem. Eens maar nooit meer Mediamarkt.

HP printer online besteld en betaald om af te halen in winkel. Eenmaal daar bleek bestelling zonder mijn medeweten geannuleerd. Foutje in het systeem. Ik moest een ander exemplaar afrekenen "en hopelijk krijgt u dan uw geld terug", aldus de chagrijnige medewerker. Daar heb ik vervolgens een week op moeten wachten. Tussendoor kreeg ik zelfs nog een mail met de mededeling dat ik nog niet had betaald. Weer een foutje. Voortaan bestel ik wel weer elders, dan maar een dag wachten.

Zondags de winkel op Ekkersrijt in Eindhoven bezocht om een Miele stofzuiger te kopen. Zou volgens de site op voorraad zijn. In de winkel te horen gekregen dat deze stofzuigers niet meer voorradig waren. Actuele informatie op de site had me een ritje kunnen besparen. Vanwege de teleurstelling eigenlijk niet meer online willen bestellen maar uiteindelijk toch maar gedaan. Na de online bestelling op zondagmiddag kreeg ik een paar uur na de bevestiging bericht dat de bestelling was vertraagd. De dag daarop bericht ontvangen dat vanwege een systeemtechnische storing ze de bestelling niet tijdig hebben kunnen verwerken en dat de bestelling naar verwachting uiterlijk in de loop van de week geleverd zou worden. Niet echt duidelijk en ook niet echt geruststellend zo'n bericht, maar uiteindelijk werd de stofzuiger toch nog dinsdags in de winkel (zoals door mij verzocht) afgeleverd.

Onduidelijke en verwarrende informatie gekregen na de bevestiging van de bestelling, zie mijn opmerking bij de algemene beoordeling.

Zie mijn opmerking in de algemene toelichting.

Bestellen ging heel makkelijk. Product was de dag erna al binnen! Helemaal top :) Ik ben er blij mee

Zie bovenstaand.

Helemaal top!

Betalen met iDEAL is ideaal, je betaling is gelijk afgerond, dit vind ik heel handig!

Snelle levering, binnen een werkdag al in huis!

Bestelling was makkelijk te plaatsen en kun je snel en makkelijk op de website vinden

De bestelprocedure is buitengewoon overzichtelijk. Het biedt voldoende mogelijkheden je bestelling te controleren voordat de betalingsprocedure wordt geactiveerd. Fijn om dat vertrouwd via ideal te kunnen doen.

zaterdagavond besteld maandagmorgen geleverd. Zo hoort het!

Een klein probleempje met het invullen van de kortingscode, deze werd eerst niet geaccepteerd en toen liep de site vast. Dit is de enige reden dat ik geen 5 maar 4 sterren geef voor mijn algemene beoordeling. Gelukkig refresht de bestelling niet door de website te refreshen. Direct na betaling een berichtje gehad met mijn bestelbummer en na 5 minuten een berichtje met mijn bestelbevestiging en aanvullende informatie.

Dezelfde dag kreeg ik nog een bericht met daarin dat mijn bestelling is verzonden. Dit was rond 22:15, wat ik nog best wel apart vond, maar ik zeur er niet over. De volgende dag rond 16:00 tot 18:00 zou mijn pakket moeten binnenkomen, dit was ongeveer zo, waarschijnlijk iets eerder maar dat is niet zeker. Erg blij dat mijn bestelling zo snel al bij mij was. Ik had het niet zo snel verwacht, helemaal niet omdat ik het besteld had op zondag en het dan binnenkrijg al op maandag. Ik had in eerste instantie het gevoel dat ik tot dinsdag of iets dergelijks zou moeten wachten.

Ik heb geen specifiek contact gehad met de klantenservice, maar ik baseer dit op een eerdere aankoop. Hierbij had ik een probleem het de geleverde bestelling, maar dit hebben ze snel afgehandeld en ik kreeg een vervangend model. Ik het algemeen ben ik overal wel tevreden met de klantenservice.

Prima website, het product dat ik zocht was makkelijk te vinden. Overzichtelijke informatie. Bestellen en betalen was easy, fijn dat er e-mails volgen met informatie over de status van je bestelling.

Zelfs in deze drukke Sinterklaas-tijd was mijn bestelling, zoals beloofd, ruim op tijd binnen. Top!

Mijn bestelling opgehaald bij MM in Tilburg. Daar een zeer klantvriendelijke medewerker getroffen. Ze gaf me uitgebreid de tijd om het product eerst even te inspecteren voor ik mijn handtekening zette voor ontvangst. Prima service!

Top site online besteling . Makkelijk afrekenen , snel uitzoeken. Spoed levering. Goed klantservice. Top

Twee van de Trust medialine toetsenborden die ik gekregen heb vertoonde dezelfde kuren, De USB aansluiting/stroom valt na de zoveel uur uit. Bij het eerste toetsenbord werd deze na een minuut vanzelf weer herkent, het tweede toetsenbord niet, hiervoor moest de computer opnieuw opgestart worden. De toetsenborden hebben hetzelfde probleem wanneer aangesloten op mijn laptop of computers van vrienden dus het probleem ligt in het product(lijn) zelf.

Mocht de eerste keer omruilen voor een nieuw exemplaar, met wat moeite want de prijs was ondertussen (in de winkel, niet in de webshop) verhoogd.

Ik kon het gemakkelijk vinden het product dat ik zocht en het product was binnen 2 dagen binnen

Het was jammer dat het systeem er eerst uitlag, maar het is uiteindelijk allemaal goedgekomen.

Klantenservice was erg vriendelijk. Ben goed geholpen

Groot aanbod met uitstekende prijzen en aanbiedingen. Webshop is overzichtelijk. Je kunt producten met elkaar vergelijken.

Volgende dag in huis. Uitstekend geregeld. Perfect product.

Heel goed en adequaat geholpen bij de aanschaf van een product.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.

De webshop is een goede en bijna duidelijke plek om gied iets te bestellen jammer dat bij de game :infinite warefare i.c.m. Modern warefare remasterd lacasy edition er stond dat hij afhaalbaar was terwijl hij niet meer op vooraad was los daar van gewoon helemaal goed

De mensen praten niet om het onderwerp heen ze gaan gelijk voor het antwoord en vinden hem meestal waardoor snel duidelijkheid komt

Ik had nog niet eerder besteld via de webshop van Media Markt en ik verwachtte er eerlijk gezegd niet zo veel van omdat ik dacht dat ze voornamelijk zich richten op hun winkel.

Echter ben ik zeer te spreken over de webshop, en ook het feit dat ik mijn cadeau kaart gemakkelijk kon gebruiken via de shop.

Bestelling online was goed omdat ik dacht de tablet gratis was wist ik niet dat ik 1 cent moeste betalen dus dacht ik dat het al besteld was maar na het bellen met klanten service die trouwens goed geholpen had bleek dat ik dat 1 cent eerst betalen moeste om de order te plaatsen

kon het snel ophalen in Zoetermeer maar niet als het druk is want bij de service was het te druk en erg lange wacht tijd maar met een bakje koffie en geduld kon ik de tablet mee nemen

Zodra je eindelijk aan de buurt was ging het wel vlot.

Scorekaart voor MediaMarkt