Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenKlantenservice kent maar één modus: zenden van standaardoplossingen die niet passen op het probleem. Kent consumentenrecht niet en reageert traag
VerzendingSnel en mooi verpakt en binnen aangekondigd tijdsslot afgeleverd
KlantenserviceOngeinteresseerd, onvriendelijk en geen passende oplossingen. Beroept zich op interne processen i.p.v. klant serieus te nemen en consumentenrecht te respecteren.
De site op zich was voldoende. Productvergelijking was niet heel overzichtelijk. Prijsstelling in de periode van BTW-korting was niet heel duidelijk. Was de BTW-aftrek al verrekend of niet.
VerzendingDe levering was te laat. Geen drie dagen maar een volle week. Het ging om een laptop van Asus. Er zaten vingers op de laptop, hetgeen een niet verzorgde indruk maakte. Het ergste was echter dat het hele product niet werkte. Bij het opstarten kwam de PC in repair mode en startte niet door naar Windows.
KlantenserviceNa het constateren van de problemen met de laptop meteen de klantenservice gebeld. 25 minuten (!) aan de lijn gehangen voor ik iemand te spreken kreeg. Service medewerker gaf aan dat we naar de service balie in de winkel moesten. In de winkel van Dordrecht gaven ze aan dat er een nieuwe installatie moest plaatsvinden. Zou 2 uur duren. Na 4 uur de laptop opgehaald. Was niet gelukt. Uiteindelijk heeft de winkel een nieuwe besteld. de oude moest na een paar dagen in de winkel omgeruild worden. Bij de omruilactie bleek dat van de nieuw geleverde PC het scherm kapot was. Uiteindelijk is er een ander PC geleverd dan was besteld. Op zich in de winkel aardig geholpen, maar het hele leveringsproces kwam zeer onprofessioneel over.
Hier heb ik niks op aan te merken. De site werkt fijn, het is simpel en duidelijk.
Bestellen gaat snel.
Product werd geleverd binnen de tijd die van te voren was aangegeven.
Top.
Ik heb de product online besteld en zoals zij dat ook aangeven op hun website volgende dag in huis. Dat vind ik echt pas een goede service omdat je direct ook op de zelfde avond mail ontvangt dat de bestelling al klaar licht om verzonden te worden. Ook vind ik het fijn dat Media Markt nog van dit soort betaalbare spullen verkoopt aan het consument. De kwaliteit van het ontvangen Router is prima en is zelfs verbetert tegen over de eerste versie vanuit het fabrikant. Ik ben erg tevreden en met de service die Media Markt ook heeft verleend tot nu toe.
VerzendingSuper duidelijk alles via de mail gecommuniceerd
KlantenserviceSuper duidelijk alles via de mail gecommuniceerd
Gemakkelijk online te bestellen, veel keus, vaak scherpe prijs. Helaas was levering iets te laat.
VerzendingLevering zou tussen 12-14 komen, en kwam om 14:45.
Zoals je hoopt dat het gaat snel concreet duidelijk gewoon erg netjes.keurig doorgelinkt naar ideal en weer terug naar de site.
VerzendingZeer netjes verpakt, goed te volgen met track and trace .
Makkelijk besteld via de site ik kreeg gelijk een Mail van Mediamarkt met een korte uitleg en bevestiging van het product.
VerzendingNa dat ik het besteld heb was de product binnen een halve dag in de gewenste filiaal.
KlantenserviceNog geen klachten gehad.
Goed dank u Uitstekende altijd op tijd leveren en de klantenservice is erg goed en we willen u bedanken voor ons goed te behandelen
VerzendingGoed
KlantenserviceGoed
Goede verzending en Eem mooie klantservice goede aanbieding altijd veel informatie dat is heel erg prettig en fijn
VerzendingIs heel snel aangekomen
KlantenserviceAltijd goed hulp en veel informatie
De bestelling was eenvoudig geplaatst en snel geleverd. keurig in een doos verpakt. Zeer netjes.
VerzendingSamsung evo 850 SSD prima HD
Op de site kon ik makkelijk alles vinden. Ik wou Huawei p9 bestellen. Snel gevonden, alle informaties gelezen en betaald. Ging voorspoedig vanaf de bestelling t/m het bezorging. Heel tevreden!!
Media Markt bezorgd alles snel en netjes. Op de site staat alles duidelijk vermeld. Contact met de medewerkers is zeker goed.
Mijn printer werd goed verpakt, alles zonder schade bezorgd.
Wasmachine netjes verpakt en zeer voorzichtig bezorgd. Ik had een witgoed extra service aangevraagd. De medewerkers hebben de wasmachine netjes naar boven gebracht en de oude meegenomen. Alles gebeurde snel en goed!!
KlantenserviceIk heb per ongeluk iets anders besteld, heb meteen klantenservice gebeld. Alles werd geannuleerd zonder moeite. Echt vriendelijk en begrijpelijk!
Snelle levering na online bestelling, duidelijke communicatie over leveringstijd, product was zoals verwacht en snel op te halen bij balie
Duidelijke shop met goede navigatie en filter mogelijkheden. Uitgebreide omschrijvingen van de artikelen en goede scherpe foto's.
VerzendingKan altijd beter. PostNL is helaas te beroerd om 100 meter te lopen om het product af te leveren. Daarom maar direct naar een afleverpunt laten brengen, wat dan gelukkig wel weer een keuze is.
Het is heel gemakkelijk om het juiste product dat ik wil bestellen te vinden.
De site is zeer gebruiksvriendelijk.
Gaat snel. Altijd de volgende dag geleverd. Top.
KlantenserviceHeel goed, vriendelijk en zeer behulpzaam. Ik heb hier uitstekende ervaringen mee
Email order, goed besteld / geleverd. Probleemloos in alle opzichten!
Dyson is voor mij kwailitatief product.
Mijn product was makkelijk te vinden met de zoek functie Via ideal betaald en dit ging redelijk snel
het product dat ik nodig had, was niet op voorraad in de winkel, maar wel in de webshop
Verzendingzeer snelle levering!
Volgende dag in huis. Betaling ging gemakkelijk en pakketje was helemaal intact zonder beschadigingen. g