MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Snelle, correcte levering en altijd op de hoogte van de .status. Je weet waar je aan toe bent.

Je wordt altijd direct op de hoogte gesteld van de orderstatus, de levering tot en met het tijdframe wanneer het product geleverd wordt. Top!

Je kunt met Ideal betalen. Dit vind ik snel, goed, redelijk eenvoudig en waarschijnlijk veilig.

Ik kon helaas geen dag of tijd ingeven voor de bezorging.

Accepting PayPal as one of the payment options is just excellent...many more payment options if PayPal is not your thing

Delivered on time

Very good service

De steelstofzuiger optijd en snel geleverd even uit geprobeerd was niet tevreden toen in de winkel terug gebracht voor een ander ze namen hem niete terug wandt hij was gebruikt ik had hem in de winkel uit moeten peroberen maar dat kon niet dit type is alleen op internet te koop bij de mediamarkt uit proberen dat ging dus niet het was een dirt devil type dd698-4van 200.00 euro wilde omruilen voor een dyson van 300.00 euro ik kan.hier niets aan doen dat ik hem
niet kon uitproberen ik hoop hier een antwoord op te krijgen van de directie met vriendelijke groet wa kitsero

Was snel en op tijd

Klanten service de winkel was niet goed dat kon beter

I love the website. It has a large selection of electronic items with a clear description. Orders go smoothly. And finally, a plenty payment options.

Really fast and on time. No complains at all.

zo als het hoort:Goed! Alles klopte vanaf het afronden van de bestelling t/m de levering.

Correct binnen het opgegeven tijdsblok geleverd

Het geschikte producten zoeken en er over lezen: prima
ook het ophalen bij een dichtsbijzijnde filiaal: handig.
Bij het ophalen kon de verkoopster het niet vinden. Ze moest met begeleiding naar de kelder of zoiets. Het duurde dus behoorlijk lang.
Ik controleerde het artikel bij de balie en constateerde dat de ventilator niet aan de muur op te hangen was. Dit stond duidelijk op de website beschreven. Al met al kost het veel moeite en tijd en het geheel was onbevredigend. (Het had al veel gescheeld als de baliemedewerkster had gezegd tegen mij: ik kan het niet vinden, ik ga nu met iemand anders in de expeditie verder zoeken.) Maar nee ze liep gewoon zonder iets te zeggen weg.

Overzichtelijke site. Groot assortiment, duidelijke beschrijvingen en vergelijkingsmogelijkheden. Bestellen gaat ook probleemloos. Ook genoeg betalingsmogelijkheden.

Op beloofde tijdstip, punctueel afgeleverd.

Alles verliep soepel en wij zijn dik tevreden met onze bestelling op naar een volgende keer

Super

Heldere pagina. Betaling ideal. Altijd goed. Wel gek dat dit nu uit 15 woorden moet bestaan.

Levering perfect op tijd. Op de minuut.

Zeer heldere uitleg van vriendelijk vrolijke dame

Bij elk product een hele goede omschrijving, genoeg informatie om alles te weten te komen over het product waar je interressen in hebt.

Ik vind dat de mediamarkt een hele goeie verzending heeft, want ik kreeg mailtjes over orderbevestiging, dat het artikel was opgestuurd na postNL en hoe het artikel gevolgt kon worden. Alles was heel snel opgestuurd en inderdaad ik had het de volgende dag al in huis! En 14 dagen denktijd? Die heb ik niet nodig gehad artikel werkt precies hoe dat hij was omschreven.

Ik vind dat de service die de mediamarkt heeft heel erg top is. Alle mailtjes waren heel erg duidelijk, snelle levering.

Prima zoekfunctie, gecombineerd met een groot assortiment. Zolang de prijs vergelijkbaar is met andere firma's (dat is zeker niet altijd het geval) is Media Markt een van mijn favoriete plaatsen om te bestellen.

Snelle levering (altijd op tijd) en goede (klanten)service! Zeker een goede (web)winkel en zeker aan te raden!

Snelle levering en altijd op tijd!

Goede service, maar kan beter op social media bijvoorbeeld!

Prima prijs en snelle levering maken Media Markt een perfecte winkel om je aankopen te doen1

Binnen een dag geleverd

speakerkabel: dubbele misleiding
misleidende informatie nl. speakerkabel en 2 mm. Bij speakerkabel denk je aan een dikke stroomdraad met een kern van minimaal 2 mm, in de omschrijving staat speakerkabel 2 mm doorsnee, blijkt echter om kabel + omhulsel te gaan. Misleiding dus, en dit maakt de hele aankoop waardeloos.

misleidende informatie , zie verder de toelichting hierboven. Verder hier nog een paar woorden om aan de vereiste 10 woorden te komen, anders wordt het nl. niet geplaatst!

Snel geleverd. Scherpe prijzen. Een deel van de bestelling in de winkel retourneerd, ook geen probleem!

Adverteert helaas tegen de waarheid in dat producten op voorraad zijn. Na betaling wordt de order gewoon niet verzonden en geeft men aan dat het waarschijnlijk pas over 2 weken wordt. De order annuleren gaat ook al niet eenvoudig. Dit proces is zeer traag en kon de servicedesk medewerker niet eens doen bij Mediamarkt. Het is maar de vraag hoe lang dit allemaal gaat duren.
Tegen de belofte in dat het op voorraad is, de site geeft dit nu nog steeds aan. Trap dus niet in de voorraad indicatie bij mediamarkt en bestel liever bij een andere website.

EDIT: Eind v/d dag blijkt het product nu na 3 dagen ineens wel verzonden. Derhalve gelukkig weer sneller dan verwacht, maar nog niet conform beloofd (volgende dag). Beoordeling iets verhoogd.

Idem.

Zeer frustrerend. Ik had beter bij een andere site kunnen bestellen die wel haar belofte over de levertijd waarmaakt. Mediamarkt voorraad indicatie op de site is NIET juist.

Idem.
Reactiesnelheid op Twitter is goed maar mensen zijn onkundig of hebben onvoldoende toegang tot de systemen van mediamarkt want kunnen zelf helemaal niets voor de klant betekenen. Dit is dan toch geen KLANTENservice? - Ze kunnen niet eens een order annuleren!

Wat handig is dat je een online en en shop in de stad hebt, hierdoor is het makkelijk te bepalen of je iets ophaalt of online besteld. Ook de prijzen zijn vaak wel goed, waardoor je toch verbazend genoeg bij Mediamarkt uitkomt om wat op te halen. Ze hebben ook steeds meer onderdelen op voorraad of kunnen het voor je bestellen. Een minpunt kan zijn de bulk inkoop met de bijbehoorende uitverkoop die soms chaotisch druk kan zijn.

De app uit de store en de website kunnen wel een update gebruiken (voorral op de Ipad ziet de app er niet uit, omdat het eigenlijk de telefoon app is)

In eerste instantie online een laptop besteld (was niet op voorraad in de shop op dat moment) voor 22:30 besteld volgende dag in huis, vs 1-2 dagen ophalen in de shop. Ook op de order werdt nog eens bevestigd 'levering volgende dag' dus ik zat met smart te wachten op dinsdag, maar helaas niks gekomen.

De volgende dag dus maar eens achteraan gebeld, bleek mijn order was dus de laatste van dit product op voorraad, hier kan kennelijk de online shop niet automatisch mee omgaan en dus was hij 'vastgelopen' affijn ze zouden dit probleem verhelpen en dan zou mijn laptop dus donderdag komen.

Naast dit issue, heeft het online gedeelte ook nog wel wat kuren, soms kan je niet naar beneden scrollen na een zoekopdracht (MS Edge gebruikt) maar dit lost zich weer op na een refresh.

De bestel systemen van Mediamarkt zijn dus duidelijk toe aan een update.

Tot nu toe hele goede klantenservice in Zwolle en online, ik zeg woensdag ochtend nog oke laat maar doorlopen die order, woensdag middag zie ik echter voorraad in Zwolle. Dus ik bel nog een keer, of ik niet de online kan cancelen en ophalen in de winkel. Nou werd ik goed voorgelicht dat dit wel kon echter het nier zeker was wanneer ik het geld terug zou ontvangen. Dit is uiteindelijk zeer snel afgehandeld en het was verders geen enkel probleem, ondanks de order al was doorgelopen naar het magazijn.

Toen had ik uiteindelijk woensdag middag alsnog mijn laptop, blij als een kind, maar wat was dat 1 hele dode pixel, gadver. Dus ik zaterdag naar de klantenservice. Daar ben ik zeer goed en vriendelijk te word gestaan door wel 2 medewerkers (1 was aan het leren) de laptop werd gecontroleerd op volledigheid en de dode pixel werd gelokaliseerd. Daarna werd er bewijs vastgelegd in welke staat de laptop was, en kreeg ik een keuze, geld terug, nieuwe, alternatief. Ze konden ook in het system zo zien dat ze nog genoeg op voorraad hadden, dus ik wil dezelfde, geen probleem. Het was best gezellig zo bij de klantenservice zou er zo nog eens een kop koffie komen drinken lol.

Ik heb 2 beeldschermen gekocht, en 2 hdmi kabels daarbij omdat die werden aangeraden bij *veel mensen kochten dit daar ook bij* maar blijkbaar kwamen er al hdmi kabels bij de computer. Maar dat is een fout van mij om niet teveel research te doen. Ook kon ik niet 2 beeldshermen te gelijk kopen omdat ik dan een limiet zou overschrijden. Dus moest ik ze apart kopen en niet in een keer. Maar voor de rest, snelle lever tijd en een makkelijke site dus dat gaat boven kleine dingetjes.

Groet,
Jelle Brans

Heel snel en de man die me hielp had ook pakketjes van andere sites, en had me goed geholpen met het binnenbrengen van al die dozen.

Samsung evo 960 500gb besteld. Een van de weinige winkels die deze op voorraad gehad. Deels met giftcard betaald. Bestelproces ging soepel.

Om 10u s'avonds besteld, volgende dag verzonden en de dag erop in huis - prima. Verpakking was klein maar solide met air pocket plastic aan de binnenkant.

Scorekaart voor MediaMarkt