Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenSnelle levering alles compleet in de doos. Was de goedkoopste mogelijkheid die er was. track en trace werkte niet dat was minder maar niet wakker gelegen.
Aankoop van een Philips stofzuiger, in de winkel niet op voorraad. Verkoper adviseerde om deze via de webshop te bestellen en attendeerde ons op het feit dat er op de door ons gekozen stofzuiger een € 30,- cashback actie zat. Bij thuiskomst direct besteld en de volgende dag in huis.
VerzendingS'middags besteld de volgende dag in huis.
Alles was duidelijk en verliep probleemloos. Zou een ieder aanraden bij online aankoop zeker op de Media Markt site te lijken.
VerzendingLevering uitstekend en goed online te traceren.
We zochten een nieuwe wekker en een micro SD kaartje. Bestellen was uitermate eenvoudig en levering was de volgende dag. Prima service!
Betalen via PayPal ging binnen een paar klikken en er waren geen verdere problemen, ideaal!
VerzendingBestelling werd gelijk op de dag van de release van de game geleverd in uitstekende staat.
KlantenserviceIk werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.
's avonds besteld, via IDEAL betaald en de volgende dag al in huis. Een super service!
VerzendingHet is fijn als je printerpapier besteld, dat je er zelf niet mee hoeft te sjouwen en daarbij dat het nog gratis thuisgebracht wordt, omdat je lid bent van de Mediamarkt Club. Ook het ISY printerpapier van 80 gram is prima en maakt een keurige fotoprint op gewoon papier zonder daarbij uit te vloeien.
Klantenservicekeurig nette antwoorden op je vragen en altijd bereid uitleg te geven. Service naar de klant is er altijd de tijd voor nemen. Prettig gevoel.
Groot assortiment, deze keer voor het eerst online besteld bij Media Markt met een cadeaukaart! Betaling tot levering ging perfect.
VerzendingVerzending ging vlekkeloos, voordeel vind ik dat je een handtekening vereist werd, zo weet je zeker dat het pakketje bij jou komt.
Makkelijk om de bestelling op de site te plaatsen en op te halen en af te rekenen en te halen in de winkel. Super!!
Alles was goed verlopen, maar helaas was het product niet naar mijn zin, moest het weer inruilen
VerzendingAlles was goed verlopen, maar helaas was het product niet naar mijn zin
KlantenserviceHet leek eerst wel een beetje moeilijk om het product te ruilen.
Was op zoek naar pc-speakers... eerst een 2.0 setje van logitech, niet op voorraad in Arnhem, wel af te halen in Ede... daar opgehaald (was in de buurt). Vond het geluid niet top, dus 2.0 setje van Edifier besteld, volgende dag in huis. Ook niet tevreden, balen! Na nog wat puzzelen een 2.1 set van Edifier besteld (zaterdag besteld, na het weekend in huis, duidelijke track&trace) en de andere 2 sets ingeleverd bij Mediamarkt. Die werden zonder problemen ingenomen en het geld stond 1-2 dagen later weer op mijn rekening. Happy end: het 2.1 setje (M1380) voldoet aan mijn eisen! :-)
Everything was perfect. Professional. they installed the tv on the wall, and connected all the parts
VerzendingDelivery on time.
KlantenserviceThey explained me everything in a clear way.
BF1 besteld, ging zeer snel, betaling was makkelijk en heb verder geen problemen gehad, top winkel.
VerzendingBesteld, volgende dag in huis
Omdat de winkel niet de telefoon had die ik wilde voor mijn zoon. Heb ik deze besteld via de webshop. Proces was duidelijk, gelijk een confirmatie. En de volgende dag had ik hem in huis.
VerzendingVolgende dag in huis
Inmiddels een flink aantal producten besteld en telkens weer een snelle levering voor een scherp tarief. Verzendbevestiging met T&T link is altijd fijn.
Ik heb besteld via de webshop, dit proces ging prima. Alles is mooi overzichtelijk en makkelijk
VerzendingHet geleverde product was ruim op tijd, echter werd ik niet op de hoogte gehouden via de mail, zoals wel vermeld stond
KlantenserviceZe reageren niet/laat via de mail. Bij mij werkte een kortingscode niet. Dit heb ik via de mail aangegeven, echter nog steeds geen reactie gekregen
het is een fijne winkel, veel keuze, goede service, bij de webwinkel een zeer snelle verzending, goedkoop alleen helaas niet altijd kundig personeel.
VerzendingHet bestelde product was zeer snel en netjes geleverd
Goede winkel met veel betaal mogelijkheden.Bestellingen zijn goed verpakt en verzonden.Geen slechte ervaring nog gehad gelukkig.
Heb al vaak mijn apparatuur en games bij de mm gehaald en iedere keer weer ben ik tevreden over de afhandeling hiervan. Vooral nieuwe games zij de week van release net wat goedkoper als bij de concurrent. Verder zijn ze qua prijzen niet altijd de goedkoopste, maar vaak haal ik dan alsnog mijn product hier. Dit komt vooral door de uitstekende klantenservice van de MediaMarkt.
VerzendingDe verzending is altijd netjes verpakt en binnen de aangegeven tijd bij je. Zelfs de grotere producten met meestal een langere verzendtijd (tv) is er voordat je het weet.
KlantenserviceZelfs als je hier komt met een product dat je daar niet hebt gekocht zijn ze bereid te helpen (hangt vast af van persoon, maar ik ben nog nooit teleurgesteld).
Het is n goeie winkel helpt je graag met oplossingen had gister men ps4 moeten heen brengen omdat ik er problemen mee had maar hun gaan het oplossen alleen 10 a 20 werkdagen ben ik hem kwijt beetje jammer maar hopelijk word ie snel weer gemaakt
alles gaat goed alleen post nl is altijd een beetje traag van begrip beetje jammer maja dat is eenmaaal post nl
Klantenserviceword altijd goed geholpen goed altijd op prijs gesteld echt ik vind het echt n top service wat ze hebben
Super fijne winkel. Tot nu toe nog niet echt problemen gehad. Heb er heel vaak spullen gekocht. Aan iedereen aan te raden.