Gebruikers over webshop PrintAbout.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBestelwijze is erg eenvoudig, ik kon op basis van mijn merk en type printer meteen de keuze maken voor de juiste cartridges.
VerzendingPrima verpakt en helemaal volgens de opgegeven levertijd. Misschien kan een brievenbusverpakking de zaak nog wat vereenvoudigen? (het doosje was best groot voor de inhoud.....)
KlantenserviceNa een bestelling geplaatst te hebben voor inktcartridges voor mijn thuisprinter kreeg ik een belletje van PrintAbout.
De vriendelijke jongeman vertelde dat zij ook een huismerk konden leveren en tegen betere prijzen dan de merk eigen inkt.
Ik was daar huiverig voor, eerdere ervaringen met goedkope inkt had me geleerd dat de printer zulke cartridges herkent en uiteindelijk werden de cartridges niet meer herkend en stopte de printer er helemaal mee.
Dat zou hier niet het geval zijn, werd mij verzekerd.
Ik heb er uiteindelijk mee ingestemd om het huismerk te leveren, het leven is al duur genoeg, toch?
Lang verhaal kort, de Magenta cartridge werd niet "gezien" door mijn printer en daarop deed ik mijn beklag. Meteen werd een nieuwe cartridge gestuurd met een excuus namens PrintAbout.
Na plaatsing werkt alles perfect, printkwaliteit is helemaal prima en de printer geeft geen problemen met de huismerk cartridges.
Het lijkt misschien niet een wereldschokkende ervaring of een enorm probleem maar in deze tijd, waarin je als consument eigenlijk overal teleurgesteld wordt in de service van een organisatie, vind ik dit dus wel het benoemen waard. Uiteindelijk zijn het juist deze kleinere ervaringen die ervoor zorgen dat je je als klant gehoord voelt. Dus wat mij betreft een dikke 10 voor PrintAbout, zowel voor de nette en respectvolle verkoper als ook voor de wijze waarop men het probleem heeft opgelost!!!
AlgemeenBestelling retourneren is ronduit belabberd.
Eerst een formulier invullen voor de aanvraag om te mogen retourneren.
Na 2 dagen pas antwoord dat het geaccepteerd is.
En het bericht dat je zelf de retour kosten mag betalen van een zware printer.
Ik meen dat dit helemaal niet gevraagd mag worden naar de Europeesche wet.
Ik had voornemens de printer om te ruilen voor een ander model, maar zal deze nu wel ergens anders aanschaffen..
Eerst een formulier invullen voor de aanvraag om te mogen retourneren.
Na 2 dagen pas antwoord dat het geaccepteerd is.
En het bericht dat je zelf de retour kosten mag betalen van een zware printer.
Ik meen dat dit helemaal niet gevraagd mag worden naar de Europeesche wet.
Eerst een formulier invullen voor de aanvraag om te mogen retourneren.
Na 3 dagen pas antwoord dat het geaccepteerd is.
Beste klant,
Bedankt voor jouw beoordeling! Verkeerd bestelde artikelen kunnen inderdaad retour gemeld worden via ons retourportaal. De retourkosten zijn hiervoor inderdaad voor de rekening van de klant. Bij eventuele defecten nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Door drukte kan het zijn dat je wat langer hebt moeten wachten, maar normaliter is onze reactie tijd 8 werkuren.
Team Webcare | PrintAbout
AlgemeenDuideljk en voor de hand liggende website.
Het plaatsen van een bestelling is zo gepiept.
Kort gezegd: Perfect (goed verpakt, geen idioot grote omdozen)
M.a.w.: Niets op aan te merken
N.a.v. een print(er)/inkt-probleem i.c.m. een PrintAbout huismerk inkt cartridge had ik per e-mail contact opgenomen met de klantenservice en het probleem uitgelegd.
Op antwoord hoefde ik niet lang te wachten.
Ik kreeg een nieuwe inkt cartridge toegezonden.
Tot mijn verbazing zat er zelfs een lekker extraatje bij! (nogmaals bedankt Monica )
Wat mij betreft een Prima service bij PrintAbout waar ik zonder twijfel mijn inkt e.d. zal bestellen.
100/10
Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over PrintAbout. We doen ons best om onze klanten zo'n positief mogelijke ervaring te bieden en we zijn blij dat jij dit zo hebt ervaren! :-)
Team Webcare | PrintAbout
AlgemeenAl enige jaren een kleine zakelijke klant, en één van de cartridges in een set bleek niet goed te werken. Goede advies gekregen, goede communicatie, advies opgevolgd, en toen dat niet werkte meteen een nieuwe cartridge opgestuurd. Heel erg snel! De cartridge die niet werkte in dezelfde doos als de nieuwe aankwam franco retour gestuurd.
De extra presentjes die bij de nieuwe cartridge werden mee gestuurd was ee nleuk gebaar maar hoefden voor mij niet echt.
Service is namelijk 100X belangrijker en dat was perfect.
heel fijn dat de nieuwe levering zelfs sneller kwam dan verwacht!
KlantenserviceSnel, informeel, persoonlijk en met aandacht. heel plezierig contact gehad.
Beste Peter,
Wat super leuk dat je de tijd genomen hebt om deze beoordeling te plaatsen. Bedankt voor je positieve woorden. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Team Webcare | PrintAbout
AlgemeenDe bestelde cartridges die ik had besteld bij PrintAbout werkte helaas niet omdat HP er een update bij had gezet in de printer zodat er geen huismerken meer gebruik kunnen worden, na contact te hebben gehad met de klantenservice werd er onmiddellijk andere cartridges toegestuurd en deze werken perfect.
Voor mij is dit een prima bedrijf met goede spullen en een prima en snel werkende klantenservice, TOP.
Keurig verpakt, en werd de volgende dag mooi op tijd afgeleverd
KlantenserviceVriendelijk persoon die meedenkt en mij Snel en keurig heeft geholpen
Bedankt voor deze mooie review! We vinden het super tof om te lezen dat je zo te spreken bent over onze service. Hier doen we het voor! :-)
Geniet van het zonnetje vandaag!
Team Webcare | PrintAbout
AlgemeenEen klein jaar na een bestelling van een huismerk cartridge, wilde ik deze in gebruik nemen. Helaas gaf de cartridge vreemde strepen. Na contact met PrintAbout ben ik prima geholpen en super tevreden over de service.
VerzendingIs niet van toepassing in mijn specifieke geval.
Betrof een defect
Per mail, prima en snel geholpen door de klantenservice met een coulante oplossing.
Beste Wim,
Bedankt voor het nemen van de tijd om een review te plaatsen. We waarderen je feedback en zijn blij dat je tevreden bent met onze service. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!
Mooie dag gewenst!
Team Webcare | PrintAbout
AlgemeenBestelling plaatsen ging goed, het product was de volgende dag al in huis. Fijn dat het eigen merk cartridges ook mijn printer beschikbaar is (6 kleuren inkt) en dat je korting krijgt als je de cartridges met je printer mee besteld, helaas dat ik daardoor de punten die ik spaar via een externe dienst misliep.
Verzendinglevering was heel snel. Van de meebestelde reserve cartridge waren niet alle kleuren voorradig, ik was bang dat de printer daardoor later zou worden verzonden, maar ze geven super service. De printer werd gewoon verstuurd en de reserve cartridges hebben ze later apart verzonden.
Beste klant,
Wat super leuk dat je de tijd genomen hebt om deze beoordeling te plaatsen. We wensen je heel veel plezier met jouw aankoop en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Geniet van je dag vandaag!
Team Webcare | PrintAbout
AlgemeenPrintabout levert goede patronen voor mijn printer en heeft scherpe prijzen. Vandaar dat ik er vaker heb besteld en nu weer.
VerzendingGewoon goed, wat je mag verwachten. De bestelling is goed verpakt en op tijd geleverd.
KlantenserviceKlantenservice is vriendelijk en klantgericht en heeft mij onlangs goed geholpen met het verhelpen van een relatief klein mankement aan een levering!
Beste Olaf,
Wat super leuk dat je de tijd genomen hebt om deze beoordeling te plaatsen. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over jouw aankoop bij ons. Heel veel print-plezier gewenst :-)
Team Webcare | PrintAbout
AlgemeenNa bestelling werd ik opgebeld, waarbij getracht wordt nog wat extra's te verkopen. Totaal geen interesse in, maar verkoper was zeer opdringerig.
Daar ik in Duitsland woon, kort over de grens, en als verzendadres altijd de Gamma opgeef (Postnl punt), wilde ik kortsluiten of dat in de bestelling verwerkt was. Daar had de verkoper echt nul interesse in, en doorverbinden met de klantenservice vond hij ook niet nodig. Het zou allemaal wel goed komen. Niet dus, Postnl kon niet afleveren, en heeft de printer retour gestuurd.
Geen mogelijkheid om een factuuradres in Duitsland op te geven en een afhaaladres in een postnl punt
Beste klant,
Onwijs bedankt voor jouw beoordeling.
Het doet ons goed wanneer je eerlijk aangeeft welke ervaring je met ons hebt gehad. Wij kunnen hier natuurlijk van leren en nemen jouw feedback dan ook heel serieus. Voor nu leveren wij enkel nog in Nederland en België, maar binnenkort is dit ook mogelijk in Duitsland. We kijken hier enorm naar uit :-)
Wel is het zo dat we (nog) niet samenwerken met afleverlocaties in het buitenland. Uiteraard zullen we deze wens wel intern doorgeven, zodat er gekeken kan worden naar de mogelijkheden.
We raden je aan om contact op te nemen met onze klantenservice afdeling, zodat we je verder kunnen helpen met jouw geretourneerde bestelling.
Voor nu wensen we je een zonnige dag toe.
Team Webcare | PrintAbout
AlgemeenNa een bestelling wordt je de volgende dag opgebeld voor upsell doeleinden.
Op zich wel vriendelijk en niet dwingend maar totaal ongewenst in mijn geval. Leer je doelgroep kennen kan ik adviseren.
Misschien handig voor iemand die nog nooit een printer heeft aangeraakt maar een kwetsbaar persoon zal erintrappen en denken dat het handig is om extra cartridges op de plank te hebben. Als je niet veel print ben je zo 5 jaar verder al dan niet langer.
Het zou fijner zijn als er een opt-in komt voor dit soort praktijken, of opt out
Nieuwe printer besteld en de volgende dag werd ik gebeld of ik geen cartridges voor de printer nodig had. Euh nee, anders had ik die wel besteld en ze zijn gewoon inbegrepen bij de printer.
Volgens mij heb ik geen toestemming gegeven om mijn gegevens te gebruiken voor upsell doeleinden. Uitermate vervelend
Als ik een auto koop hoop ik ook niet dat het bedrijf de volgende dag al over banden, filters of olie gaat beginnen
Beste klant,
Wat goed dat je de tijd genomen hebt om deze review te plaatsen. We stellen je eerlijkheid op prijs!
Onze verkoopafdeling denkt graag met je mee en bellen dan ook voor een stukje service. Heel veel klanten waarderen dit enorm, maar dit kan natuurlijk per persoon verschillen. Je bent natuurlijk altijd vrij om nee te zeggen, want ook dat is bij ons gewoon een antwoord. We wensen je heel veel print-plezier met de printer. Geniet van het zonnetje vandaag :-)
Team Webcare | PrintAbout
AlgemeenBedrijf heeft zeer concurerende prijzen. Reageert snel op vragen en geeft duidelijke antwoorden. Komt klantgericht over.
VerzendingCommunicatie na bestelling verliep snel. Zelfde dag nog verstuurd en aflevering gebeurde volgens afspraak
KlantenserviceVooraf vragen gesteld over garantie en prijzen. Communicatie verliep prettig en soepel. Antwoorden kwamen snel en waren duidelijk.
Wauw, onwijs bedankt voor al jouw positieve woorden Nissie! We zijn blij dat je deze ervaring deelt, zodat ook andere toekomstige klanten kunnen zien hoe wij te werk gaan. Geniet van je dag!
Team Webcare | PrintAbout
AlgemeenFijn bedrijf. Een aanrader.
HP printer gekocht. Echter de rode cartridge bleek tot 2 x toe strepen/vlekken achter te laten. Dat kwam slecht uit, maar het probleem werd daarentegen juist heel prettig, en vooral snel opgelost door de klantenservice., Direct omgeruild en een nieuw exemplaar opgestuurd. De oude exemplaren konden kosteloos worden geretourneerd.
Heel blij met deze sympathieke, snelle service.
Frederiek
Zeer snel opgelost. Tot 2x toe zonder problemen een niet goed werkende toner omgeruild.
KlantenserviceZeer snel en vakkundig opgelost. Zie bovenstaande toelichting. Zou daarom dit bedrijf zeker aanraden aan anderen.
Beste Frederiek,
Wat onwijs leuk dat je de tijd genomen hebt om deze beoordeling achter te laten. Fijn dat je positief terug kijkt op de manier hoe we jouw klacht hebben opgelost. Hier doen we het voor! We wensen je een gezellige dag vandaag en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Team Webcare | PrintAbout
AlgemeenDuidelijke website en veel keuze
Hele goede service.
Er was iets niet helemaal goed verstuurd. Na contact werden duidelijke en simpele vragen gesteld. De antwoorden per mail verstuurd.
Snelle reactie dat het probleem duidelijk was voor Printabout.
Meteen was al de garantieprocedure in gang gezet en een retouraanvraag aangemaakt.
EN meteen het juiste artikel verstuurd.
Top!!!
Duidelijke communicatie per mail.
Prima op tijd geleverd.
Netjes verpakt
Zoals reeds bij de algemene beoordeling verteld.
Snelle en adequate contacten en communicatie
Beste klant,
Onwijs bedankt voor jouw beoordeling en positieve woorden. Wat fijn om te lezen dat je onze service als prettig hebt ervaren. Als er iets mis is, willen we dit snel oplossen. Zo kun je weer verder met het maken van de gewenste afdrukken. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Team Webcare | PrintAbout
AlgemeenWij bestellen hier huismerk toners voor onze Canon kleuren laserprinter .
Alles wordt altijd snel geleverd.
Recent een magenta toner defect gehad. Ik heb hierop foto's gestuurd van de toner en het printresultaat (een magenta lijn op elke afdruk)
Binnen 24uur had ik een reactie, een verzendbevestiging van een nieuwe magentoner en een verzendlabel om de oude later retour te kunnen sturen.
Kortom, goede en snelle service!
Kortom, goede en snelle service!
Bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice en de vlotte verwerking en levering van je bestellingen! We doen ons uiterste best om onze klanten blij te maken met onze producten en service. Neem gerust opnieuw contact met ons op wanneer je onze hulp in de toekomst weer nodig hebt, we helpen je graag! :-)
Een fijne dag gewenst.
Team Webcare | PrintAbout
AlgemeenIk was opzoek naar nieuwe cartridges voor mijn HP printer. Op google heb Ik een paar webwinkels waar onder PrintAbout.nl
Website ziet er heel professioneel uit. Je krijgt de keus tussen de originele of huismerk cartridges. Het verschil tussen huismerk inkt en origineel is ook duidelijk aangegeven: Inhoud, prijs, garantie enzovoort.
Ik heb de cartridges besteld en de volgende dag kreeg ik ze thuis. Met een mooie welkom printAboutpen en een recycling bag zo dat Ik de gebruikte cartridges terug sturen kan. Dat is heel fijn en goed voor het milieu.
Helaas werd één van de cartridges geweigerd. Het bleek dat mijn printer door HP+ geblokkeerd was en moest per se de pepperdure originele HP cartridges gebruiken.
Toen heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Heel goed bereikbaar, gratis nummer et heel vriendelijk personeel. Ik kreeg een email met een stappen plan om het probleem op te lossen maar helaas dat heeft ook niet geholpen.
Weer contact gezocht met de helpdesk en het werd op de zelfde dag nog een nieuwe inkt voor nul euro thuis toegestuurd. In het pakket zaten ook een pakje snoep en een excuuskaart. De nieuwe cartridge doet het gewoon zoals het hoort.
Nu kan ik toch huismerk cartridges in mijn printer gebruiken voor dezelfde printkwaliteit. Goed voor de portemonnee dus.
Bedankt PrintAbout.nl. Ik had nooit eerder van jullie bestaan gehoord maar nu weet ik waar ik voortaan de inkt ga kopen.
De cartridges werden snel bezorgd. Ik kreeg ze de volgende dag gewoon thuis. Super snel dus.
KlantenserviceEen hele goede ervaring. Ik heb in totaal 3 personen aan de lijn gehad voor dit heel process en alle drie waren ontzettend vriendelijk.
Thanks.
Wauw, bedankt voor jouw positieve beoordeling! Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over PrintAbout. We doen ons best om onze klanten zo'n positief mogelijke ervaring te bieden en we zijn blij dat jij dit zo hebt ervaren! :-)
Team Webcare | PrintAbout
AlgemeenWaardeloos bedrijf! Je koopt originelen cardridges, die zijn gewoon beter dan nepinkt. Want het sloopt je printer en bij wie moet je dan zijn?
Daarna bellen ze je op en heel verhaal over nepinkt, ik zeg ik wil die troep niet. Daarna krijg je nog meerdere emails over van alles, terwijl ik dit duidelijk niet aangevinkt heb bij het afrekenen. Als je je uitschrijft blijven ze gewoon sturen, ik heb dit inmiddels ook gemeld bij de Thuiswinkel.org. Ook een waardeloos bedrijf, behalve feestjes vieren doen ze niet veel voor de consument, maar goed.
De verzending was ook shit, ik kreeg een mega doos met veel luchtbubbels erin, heel milieuonvriendelijk, een doosje met rillijnen was beter geweest.
Bedankt voor je beoordeling.
Jammer om te horen dat je het telefoontje na je bestelling als vervelend hebt ervaren. Bij PrintAbout streven we ernaar om onze klanten de beste service en ervaring te bieden. Dit kan soms betekenen dat we contact opnemen om te informeren of er behoefte is aan aanvullende producten of om suggesties te doen die mogelijk beter bij de wensen van de klant aansluiten, zoals in dit geval ons huismerk. Uiteraard accepteren we je keuze als je liever kiest voor de originele cartridges.
Betreft de nieuwsbrief; het is uiteraard niet de bedoeling dat je deze blijft ontvangen nadat je je hebt uitgeschreven. Als je een e-mail wilt sturen naar klantenservice@printabout.nl, dan zullen we je handmatig verwijderen uit de mailinglijst.
Goed nieuws! Het plastic van de luchtbubbels in je pakket is natuurlijk gerecycled. We willen er natuurlijk wel voor zorgen dat de producten heel bij je aan komen!
We zien je e-mail graag tegemoet en wensen je ondanks dit alles een fijne dag!
Team Webcare | PrintAbout
AlgemeenEen aanpassing van mijn zijde van een ronduit negatieve review:
Ik had bij Printabout nieuwe originele toners gekocht. Alles in omdozen ontvangen en 2 van de 4 toners in zwarte merkloze bubbel envelop die bovendien open kierde.
De 2 andere in een HP gemarkeerde bubbel envelop.
Ik had de set inclusief de nummers die ik er op kon vinden nagetrokken met HP en in eerste instantie bericht terug gekregen dat de nummers op de toners niet als HP origineel herkend werden.
Na feedback van Printabout nogmaals een extra foto sessie gemaakt en alle nummers nogmaals met HP gedeeld. HP krabbelde terug over het niet origineel zijn. Mijn conclusie is dat ik dan blijkbaar niet nieuw maar wel origineel gehad heb.
Wat blijft staan;
HP zegt GEEN toners zonder eigen doos te leveren. Ook komen er geen toners zonder HP gemarkeerde bubel envelop uit hun fabriek.
Er is wel onderscheid tussen "gewone" en "contract" toners. De contract toners komen niet in mooie gekleurde dozen maar eenvoudiger karton. Alle toners zitten dan nog steeds in HP gemarkeerde bubbel envelop en een hologram op de doos is een van de kenmerken waaraan je een nieuwe originele kunt herkennen.
Printabout heeft:
-4 toners zonder HP doos met hologram geleverd. Ik kan hiermee nog wel op basis van de serienummers met hoge waarschijnlijkheid stellen dat het originele toners waren maar niet dat ze nieuw waren.
-2 toners geleverd die niet in de originele HP bubbel envelop zaten. Die zijn uitgepakt geweest en daarmee betreft het dan hoogstwaarschijnlijk hervulde toners in plaats van nieuwe.
1 van de toners die waarschijnlijk hervuld is geeft ons bakken problemen en inmiddels ook 100 euro kosten voor een nieuwe elders.
Interessant van de feedback die op mijn review kwam (Quote even hieronder) is dat Printabout zelf ook niet stelt nieuwe toners geleverd te hebben.
Wel dat ze origineel waren maar niet dat ze nieuw waren.
VerzendingPrintAbout
Webshop
18 januari 2024 08:51
Bedankt voor je beoordeling!
Het is uiteraard niet de bedoeling geweest dat dit vraagtekens bij je heeft opgeroepen. Je hebt een origineel product ontvangen dat niet in de originele verpakking zit. Dit noemen wij ook wel onze bulkverpakking. Doordat de toners per tien stuks in een verpakking zitten, kunnen wij deze goedkoper inkopen. Vervolgens pakken wij de toners zelf (per stuk) om, en kunnen wij deze goedkoper aanbieden.
Op de cartridge zelf staat ook het merk aangegeven, in dit geval HP. Hieraan kun je zien dat je het originele product hebt ontvangen.
We hopen dat dit zo duidelijk is en wensen je een fijne dag!
Team Webcare | PrintAbout
Hervulde toners geleverd in open kierende namaak verpakkingen.
Omdozen zelf op zich prima maar als je nieuw en origineel levert moet je ook zodanig leveren dat alle echtheidskenmerken van nieuw en origineel van de fabrikant nog aanwezig zijn.
Dat is dus inclusief de hologrammen op de nieuwe originele dozen die HP om haar toners doet.
Er zijn -zoals het er voor mij uit ziet- hervulde producten geleverd waar nieuw en origineel besteld was.
Klantenservice komt met een of ander wazig verhaal (zie eerste blok) om zich daar uit te liegen.
HP levert gewoon altijd elke patroon nieuw in originele verpakking en originele doos.
Als ze in een omdoos zitten zijn ze ofwel uitgepakt of zonder originele HP doos geleverd en dan heb je dus namaak in plaats van origineel HP. Dat zou Printabout -zelfs als ze niet opzettelijk namaak geleverd heeft- moeten weten.
Bedankt voor je beoordeling!
We hopen dat dit zo duidelijk is en wensen je een fijne dag!
Team Webcare | PrintAbout
AlgemeenIk maak reeds vele jaren als klant bij PrintAbout gebruik van de huismerk cartridges.
Steeds heel tevreden over de kwaliteit en nooit problemen ervaren met de huismerkcartridges (die trouwens merkelijk goedkoper zijn dan merk cartridges!).
Vorige week echter had ik een probleem met een kleurencartridge van het huismerk die niet naar behoren werkte.(Een probleempje kan steeds optreden en soms vervelend zijn)
Na melding van het probleem en volgen van de voorziene procedure via de website van het bedrijf, ben ik zeer snel gecontacteerd geweest door klantenservice.
Probleem is na enige controle snel en op een geheel correcte manier opgelost.
Ontvangst van nieuwe cartridge ter vervanging van defecte en bon voor gratis retourzending defecte cartridge.
Mag ik trouwens ook opmerken dat bij bestellingen alles zeer vlotjes verloopt met een snelle levering in een keurige verpakking!
Ik ben niet de persoon die veel reacties plaatst, ik ben zeer zeer tevreden van de correcte benadering van mijn probleempje en wil dit langs deze weg toch even beklemtonen (KLANT is hier nog echt klant!)
Dank aan het team : klantenservice!
Beste Johan,
Wat worden wij blij van het lezen van jouw positieve beoordeling!
We doen ons best om een goede service te bieden en we zijn erg blij om te horen dat je hier tevreden over bent. We zien je graag terug voor je toekomstige printbehoeften en wensen je een gezellige dag!
Team Webcare | PrintAbout
AlgemeenSinds alweer enige jaren ben ik en wel naar volle tevredenheid, klant bij PrintAbout.
Buiten het feit dat de door hen geleverde producten, waaronder het huismerk, van prima kwaliteit zijn, waardeer ik de klantvriendelijkheid en de snelle reacties c.q. e-mailberichten op vragen van mij.
Kortom, een betrouwbare goede leverancier die ik iedereen aanraad.
Beste Hans,
Wauw, wat super leuk om te lezen dat je tevreden bent. Heel veel plezier met je aankoop. Uiteraard helpen we je de volgende keer graag weer verder :-)
Team Webcare | PrintAbout
AlgemeenAl meerdere malen hier besteld. De mensen zijn altijd heel correct. Altijd onmiddellijk antwoord bij een probleem én een oplossing.
snelle levering!
Altijd snelle levering en netjes verpakt. Verder kan ik hier niets meer aan toe voegen.
KlantenserviceAl meerdere malen hier besteld. De mensen zijn altijd heel correct. Altijd onmiddellijk antwoord bij een probleem én een oplossing.
snelle levering!