PrintAbout.nl

Gebruikers over webshop PrintAbout.nl

Klantenservice: Score: 0

(Zogenaamd?) originele HP-toners in blanco doos van met stikker er op dat deze originele toner is omgepakt door PrintAbout. Zelf noemen ze dat een 'omdoos'. De toners zelf LIJKEN wel origineel. Maar een HP toner zit ook altijd nog extra verpakt in met lucht gevuld plastic. Bij twee van de drie toners stond op dit transparante plastic het HP-logo. De andere zat in zwart plastic, zonder HP-logo.
Ik mailde hen en vroeg wat er aan de hand was met de toners. En of het soms schade-toners zijn. En of ze soms in zee gedreven hebben (luchtdicht verpakt, maar de doos kapot), omdat er een keer zeecontainers met toners overboord sloegen boven de Waddeneilanden.
Maar PrintAbout zegt: "Wij kunnen niet garanderen dat je alle producten in originele doos zult ontvangen. Op dit moment is het lastiger aan bepaalde producten te komen. Hierdoor kan het voorkomen dat je de originele producten ontvangt in een omdoos." En: "Het zijn uiteraard geen 'schade-toners'. We hebben verschillende soorten verpakkingsmateriaal, waardoor het kan voorkomen dat het plastic een andere kleur kan hebben".
Echter lees ik elders in een review op tweakers van iemand die over hetzelfde klaagt dat PrintAbout tegen hem/haar zei dat het wél toners met schadeverpakking waren, en er daarom een andere doos om zit.
Ik reageerde weer en blijf er bij dat het vaag is, daar ik al 30 jaar originele HP-toners gebruik en dat dat altijd in een originele verpakking zit. Ik vroeg of ze soms originele 'ter recycling aangeboden' toners zelf vullen en de teller resetten (of een nieuw chip-printplaatje er in schuiven) . Het antwoord is dat ze de toners 'absoluut niet zelf vullen'. (En láten vullen dan?).
Ik heb aan PrintAbout geschreven:
"Het lijkt me dat de toners en inkt van HP (en van alle andere merken) met originele doos en al uit de fabriek komen. HP stuurt toch geen toners zonder verpakking naar de importeur of naar jullie, en dat een verkopende partij er nog een verpakking omheen moet doen?"
Ik vind het allemaal heel erg vaag, en vertrouw het voor geen meter.
ALS het zo zijn zijn dat ze toners (laten) vullen, evt. met restjes uit oude toners, dan heb je alleen nieuw tonerpoeder (van welk merk??) en is de drumrol niet vernieuwd.
Ik heb het nu in handen van de Consumentenbond gegeven en ga mogelijk ook HP zelf benaderen.

Algemeen: Score: 3
Klantenservice: Score: 2

Prima prijs en prima communicatie rond de status en levering. Jammer dat de klantenservice het nodig vindt om je na te bellen om je nog extra toner aan te smeren en mailtjes met een gelijke strekking na te sturen.

Op tijd bezorgd met DHL, met goede info m.b.t. tijdstip en zo.

Zoals gezegd: jammer dat de klantenservice het nodig vindt om je na te bellen om je nog extra toner aan te smeren. Had ik graag bij hun besteld wanneer ik die nodig mocht hebben maar zal ik nu maar ergens anders bestellen.

Klantenservice: Score: 0

Twee jaar geleden hier een printer gekocht. Dat ging prima. Maar om mij dan nu nog steeds wekelijks spam (“Superdeal voor jou”, “Reminder: gratis verzending”) te sturen is eeecht niet oké. Zeker omdat ik mij echt niet heb ingeschreven voor die flauwekul. Gelukkig heb ik een spam alias opgegeven.

Klantenservice: Score: 0

Ik bestel rond de 2 printers en 10 cardridges per maand en nooit problemen gehad, voorla fijn dat je als bedrijf op rekening kan bestellen.

altijd snel besteld en geleverd zonder problemen. wel eens gehad dat ik savonds laat bestelde en het de volgende dag er al was

Klantenservice: Score: 5

Had nieuwe toners nodig voor mijn printer. Snel gevonden op de website, door op het type en model printer te zoeken.

Bestelling ontvagen met een klein presentje er in en een kaartje of alles naar wens is.

Netjes verzonden in een wat ruimere doos opgevuld met luchtzakken om schokken op te vangen

De klantenservice belde mij uit eigen beweging op om mijn bestelling te verifieren, of ik zeker weten de originele (en duurdere) toners wilde hebben.

Kan ik op zich wel waarderen dat men met je mee denkt.

Klantenservice: Score: 1

Zakelijk besteld door een bestelbon te sturen naar hun klantenservice. Geen enkele reactie. Ook bij mail naar een update van de status van de bestelling, geen enkele reactie. Ook niks geleverd gekregen. Op deze manier succesvol besteld in het verleden, maar nu word je zonder reactie genegeerd.

Geen enkele reactie van klantenservice op onze bestelbon, noch op 2 mails met de vraag naar de status van onze bestelling.

Algemeen: Score: 4
Klantenservice: Score: 3

Waren de goedkoopste in de pricewatch. Website is verder in orde en overzichtelijk. Op de pagina zelf proberen ze je al te upsellen met het kopen van een extra cartridge, prima. Maar om mij daarna er nog voor de te bellen vind ik een beetje overdreven.

Rond 23:00 besteld. Helaas niet de volgende dag binnen. Geen ramp maar had er toch stiekem om gehoopt.

Zoals eerder aangegeven werd ik door PrintAbout gebeld. Ik verwachte eigenlijk dat er iets mis was met mijn bestelling maar het ging er simpelweg om mij nog even een cartridge aan te smeren.

Verzending: Score: 2
Klantenservice: Score: 1

Folder van Printabout per papieren post ontvangen met 10 euro kortingscode. Met de folder voor me liggend bestel ik enkele producten. Helaas door mijn beperking vergeet ik veel. Kortom, ik vergeet dus de kortingscode in te typen terwijl de folder voor me open ligt! Ik kom er pas achter bij het ontvangen van de factuur.

Producten dag later binnen, in veel te grote doos, berg onnodig plastic zakjes erin. Vraag per mail of ze vanwege mijn omissie alsnog de kortingscode willen toepassen en de toegezegde 10 euro korting willen crediteren. Dat “kan” niet.

Wel kan ik op eigen kosten de boel weer terugsturen en hetzelfde opnieuw bestellen met korting. Wat een gedoe en wat een milieubelasting om dan uiteindelijk 5 euro netto korting alsnog te krijgen. Een non-oplossing. Een klacht daarover levert de reactie op “U vergeet de kortingscode, eigen schuld”. Hoezo “uitstekende klantenservice”?

Ik vermoed opportunistische insteek, want men meldt per nieuwsbrief dat de prijzen omhoog gaan. Liever verkoopt men hetzelfde product dan maar elders tegen een hogere prijs.

Wat klantenservice betreft dikke afrader!

Veel papier en plastic verspilling van inpakmateriaal. Onnodige retour en verzendbewegingen lijken standaardbeleid te zijn.

Zie boven.

Geen klant- en milieuvriendelijke oplossingen geboden, non-oplossingen en onnodige kosten veroorzaken. Hoog gehalte jij-bak: eigen schuld dikke bult. Inflexibele procedures.

Klantenservice: Score: 0

Fijne website om te bestellen. Ik kon heel gemakkelijk de producten vinden die bij mijn printer paste. Toen ik zag dat hun huismerk producten het dubbele aan capaciteit hebben en goedkoper zijn, heb ik de gok gewaagd. De volgende dag kwam het al binnen en alles werkt top.

Was netjes verpakt in een passende doos met een klein beetje opvulling.

Klantenservice: Score: 5

Goed bedrijf, ik bestel hier al jaren mijn printer benodigdheden.
Altijd de volgende dag netjes in huis.

Ik betaal altijd alles ideal, geen op of aanmerkingen over.
Betaal proces werkt probleemloos de.

Altijd netjes geleverd met een leuke pen of kladblok. Op zondag besteld, maandag ochtend al in huis.
Super! Top webshop!

De levering is altijd netjes op tijd, volgende dag in huis. En heel goed te volgen via een track en tracé code.

Ik ben Netjes en vriendelijk te woord gestaan en er meegedacht aan een oplossing. Heel klantvriendelijk

Klantenservice: Score: 5

Goede webshop, snelle levering. Volgende dag alles netjes optijd geleverd inclusief leuke pen en kladblok.

Producten in de middag besteld volgende ochtend stond de bezorger al voor de deur.

Prima klantenservice, niets op aan te merken.
Werd overal netjes van op de hoogte gehouden.

Klantenservice: Score: 5

Goeie service, snelle levering en goede en duidelijke website. veel websites kunnen hier van leren👍🏼

veel leuke spulletjes bij de geleverde producten gekregen, erg goed

behulpzaam en vriendelijk. namen ook snel op ! ! !

Klantenservice: Score: 1

Als je originele toners besteld kun je 1 originele krijgen en de rest in een witte omdoos van Printabout. Daar staat dan op met een sticker dat het originele toners zijn, maar dat is dus niet het geval. Ik wil dit delen met jullie zodat jullie daarmee rekening kunnen houden.
Is altijd goed gegaan, ze zijn daarmee een aantal maanden geleden begonnen.

Verzending is uitstekend. Vandaag bestellen en morgen binnen. Zonder uitzondering. Nooit geen klachten daarover gehad.

Klantenservice zegt dat ze niet kunnen zien dat er geen originele worden verzonden. Ze zegt dat de witte om dozen originele zijn met doos schade, maar hebben ze dan zoveel schade aan de dozen? Zijn gewoon weer gevulde toners of namaak. Nou daar betaal ik geen originele prijzen voor. Ik weet dat iedereen iets moet verdienen, maar doe het dan wel op een eerlijke manier. Toch maar eens op zoek gaan naar een goede nieuwe leverancier. Dat moest ik maar gaan doen zei de klantenservice. En dat na meer dan 10 jaar klant te zijn daar. Volgens klantenservice zijn ze wederverkopers aan het ontmoedigen. Zo lukt dat wel ja.

Klantenservice: Score: 0

Heb een brother laserprinter besteld omdat ze de goedkoopste waren die het product op voorraad hadden en omdat ze de volgende dag al konden leveren ook al was de bestelling rond 20:00 geplaatst. Ondanks dat de status op de website bleef aangeven dat het nog niet verzonden was kwam het toch netjes de volgende dag binnen.

Snel geleverd. Alleen geen status update.

Klantenservice: Score: 0

Deze week snelle levering van HP cartridges, maar op de verpakking was de garantiedatum doorgekrast. Nou weet ik wel dat cartridges lang goed blijven maar hoe oud deze zijn kan ik niet zien. Zo jaag je je klanten weg!

Klantenservice: Score: 5

Perfect, kan niet beter. Beter dan 123. Ga zo door en op naar de Miljoenste klant

Perfect, kan niet beter. Beter dan 123

Perfect, kan niet beter. Beter dan 123

Klantenservice: Score: 5

Snelle zoekfunctie met behulp van je printermodel. Ik heb ook meteen mijn printer opgeslagen in mijn account, voor de volgende keer. Erg handig.

Algemeen: Score: 3
Verzending: Score: 1
Klantenservice: Score: 1

Prima website met concurrerende prijzen, voor mij de reden om daar voor de eerste (en laatste) keer te bestellen. Het is namelijk te hopen dat alles in orde is met de bestelling, anders sta je in de kou...

Levering een dag te laat, kan gebeuren.
Vervelend; de halve zending was beschadigd.
Nog vervelender; PrintAbout weigert dit op te lossen!

Onwaarschijnlijk onbeschofte klantenservice!

3 verpakkingen met cartridges arriveerden volledig verbrijzeld bij mij thuis.
Een aantal malen (vriendelijk) gevraagd deze om te ruilen, maar dat weigerde PrintAbout. Want; hun eindcontrole was feilloos, aan de verzending kon het niet gelegen hebben en (de toon werd steeds onbeschofter); "De verpakkingen zien eruit alsof deze doelbewust geopend zijn."

Terug sturen mocht, maar verzendkosten en risico voor rekening van de koper. En als de terug gestuurde verpakkingen niet onbeschadigd en ongeopend zouden zijn: geen geld terug!

Klantenservice: Score: 5

Snelle levering en goede kwaliteit, product vrijdag besteld en zaterdag al in huis.
Alles werkt ook perfect van het huismerk, nooit problemen.

Klantenservice: Score: 5

Voor dat ik de bestelling plaatste om advies gevraagd, wat het beste zou zijn. Werd heel fijn geholpen, had de volgende dag vroeg al de bestelling binnen Wat een top service!!!

1 2 3 ... 14

Scorekaart voor PrintAbout.nl

Algemeen Score: 3
Verzending Score: 4.5
Klantenservice Score: 2.5

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren