Een brother laser printer gekocht. De prijs was compitatief en verzending ging zoals beschreven.

De reden dat ik toch maar 2 sterren geef is misleidende informatie op de winkel pagina van de printer. Daar staat:

"Let op: de meeste printers worden door de fabrikant geleverd met gedeeltelijk gevulde starter-cartridges. Deze cartridges zijn nodig voor de installatie van de printer, je kunt er maar enkele afdrukken mee maken."

Printabout probeert op deze wijze je er gelijk een toner cartridge bij te laten bestellen.

De starter cartridge bij deze printer is echter goed voor 1200 prints -dit staat ook groot op de doos-, dus dat is iets heel anders dan dat zij op hun website zetten. Voor mij is 1200 prints waarschijnlijk genoeg voor enkele jaren. Dit zette mij toch wel even op het verkeerde been en ik had er bijna een dure toner bij gekocht. Gelukkig toch niet gedaan, na bezoek van de brother site met de correcte informatie.

Bedankt voor je beoordeling. Het klopt inderdaad dat de meeste printers, denk aan 99 van de 100, wordt geleverd met starter toners. Deze toners zijn er echt enkel voor bedoeld de printer werkende te krijgen.

Goed dat je aangeeft dat dit voor jouw printer niet het geval was, en je je hierdoor voelde alsof we je op het verkeerde spor hebben gezet. Dit is uiteraard niet de bedoeling geweest. We zullen dan ook kijken of we dit per printer juist op de site kunnen vermelden. Wel staat dit natuurlijk altijd vermeld in de handleiding, welke ook beschikbaar is op de site.

Goed nieuws, toners kunnen niet uitdrogen en die zullen dan ook gewoon goed blijven. Je kan deze gerust op een later moment in gebruik nemen.

Een mooie dag gewenst.

Aranka,