AlgemeenPer ongeluk verkeerd artikel besteld bij deze webshop. Kan iedereen gebeuren toch?
Nu is de retour geweigerd terwijl alleen het plakband van de verzendverpakking geopend was. Producten zijn gewoon ongebruikt, verzegeld en compleet (ook duidelijk aangegeven), maar webshop weigert retour zonder redelijke oplossing. Erg klantonvriendelijk en slechte service. Volgens consumentenrecht mag een webshop een retour niet zomaar weigeren enkel omdat een buitenverpakking geopend is. Zeer teleurstellende afhandeling met standaard afwimpelantwoord, zie hieronder:
"Wellicht kun je proberen om iemand in jouw omgeving blij te maken met deze artikelen of deze te verkopen via particuliere kanalen. Als dit niet lukt, kan je ze inleveren bij de milieustraat."
Ik ga het nogmaals proberen en anders even een mailtje naar de rechtsbijstand. Het is niet dat ik de producten heb gebruikt of in een printer heb geplaatst.
Update: nogmaals telefonisch contact gehad en het product mag nu wel geretouneerd worden. Wel met volgende voetnoot:
"Wanneer de plastic verpakking rondom het artikel is verbroken, is de beveiliging niet intact. Dit product kan dan ook niet verwerkt worden door onze retourafdeling. Het product wordt tevens vernietigd en kan niet worden gecrediteerd."
Foto's zijn gemaakt en pakket gaat zo retour. We wachten af..
Review wordt bijgewerkt na afhandeling van retour.
Beste klant,
Allereerst bedankt voor jouw beoordeling. Het kan zeker gebeuren dat je een verkeerd artikel hebt besteld. Aangezien jouw beoordeling anoniem geplaatst is, kunnen wij in ons systeem niet terugvinden waarom de retourzending is geweigerd. Indien de productverpakking ongeopend is, zullen wij deze zeker accepteren na ontvangst.
Zou je nogmaals contact met onze klantenservice afdeling kunnen opnemen, zodat wij dit verder voor je kunnen afhandelen? Hierbij kun je aangeven dat je n.a.v. jouw beoordeling contact met ons opneemt. Wij hebben geen klantgegevens van je, waardoor wij niet de mogelijkheid hebben om vanuit ons met jou contact op te nemen. Horen we van je?
Matty
Team Webcare | PrintAbout