Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenVia Pricewatch een HDD gekozen, deze was het goedkoopst bij Azerty en snel leverbaar. ik had gelijk een order geplaatst om 17u en was volgende ochtend binnen, dus netjes op tijd zoals beloofd.
VerzendingDe bestelde HDD was prima verpakt zoals het hoort, snel verzonden en snel binnen.
AlgemeenIk bestel al lange tijd bij Azerty. Voorheen kocht ik mijn nieuwe laptop en enig toebehoren en een muist en toetsenbord. Dit keer was het mijn nieuwe telefoon.
Mijn telefoon was (net als veel andere producten van hen) direct uit voorraad leverbaar. Ik heb gekozen voor afhalen, omdat ik in de buurt was. Wat ik niet verwachtte was de snelheid waarop het klaar lag. Mijn bestelling was geplaatst om 12.30. Nog geen uur later lag hij al voor mij klaar. Ik kon hem pas in de avond ophalen, maar ook dat was geen probleem. Ze zijn iedere dinsdag en donderdag tot 20.00 geopend.
Verzending dit keer niet gebruikt, maar ook dit beviel de vorige keer zeer goed. Hier en daar eens wat vertraging door PostNL of DHL, maar het pakket wordt altijd tijdig aangemeld bij de bezorgdienst.
KlantenserviceKlantenservice heeft over het algemeen genoeg tijd voor je. Ook dit keer was er tijd voor een kort gesprek over mijn bestelling. Personeel toont altijd interesse in de klant. Rond Black Friday kan het wat druk zijn, waardoor ze wat minder aandacht aan je schenken, maar dat is te verwachten.
AlgemeenHet was makkelijk mijn product te vinden en te bestellen. Betaling is simpel via IDEAL
VerzendingBinnen 24 uur was mijn bestelling thuis bezorgd door PostNL in een goed beschermde verpakking.
KlantenserviceIk heb ooit bij eerdere bestellingen gebruik gemaakt van de klantenservice en deze hebben mij voldoende geholpen. Helaas moest ik toen zelf nog het een en ander 'googlen' maar kwam uiteindelijk goed.
AlgemeenSavonds om 21u m'n nieuwe videokaart besteld, en om 10u sochtends al bezorgd op het ophaalpunt!
VerzendingVideokaart zat stevig en goed verpakt in de doos voor het verzenden.
AlgemeenNette afhandeling van bestelling.
De moeite was vlot besteld en gelukkig op voorraad waardoor snel binnen.
Snel verzonden en binnengekomen zonder beschadigingen.
1 dag later. Ik kon er meteen mee werken.
Eerst dacht ik dat er iets mis was met mijn monitor.
Maar naar wat aanwijzingen van de klantenservice en zoeken in het osd menu is het gelukt.
Algemeen2 weken geleden alle onderdelen gekocht hier voor mijn zoon zijn eerste game PC. Alle onderdelen kwamen netjes optijd binnen & waren bij andere sites niet zo goedkoop & betrouwbaar als hier.
Heb zelf ook al eerder 2 game pc’s gehaald.
Verzending was optijd & goed geregeld. Niks beschadigd & netjes de case apart geleverd op het zelfde moment als de onderdelen
KlantenserviceGoed op de hoogte gehouden hoe het met mijn bestelling stond
AlgemeenIk heb een Asus 5060 gekocht, Deze was op voorraad, heb de kaart in de winkel opgehaald, Erg vriendelijk personeel en zeer snel geholpen, Echt een aanrader!!
KlantenserviceErg vriendelijk personeel en zeer snel geholpen, Echt een aanrader!!
AlgemeenAlle onderdelen voor een nieuwe game pc besteld.
vooraf conact gehad en advies gekregen zo dat het zekoer was dat alle componenten perfect bij elkaar passen.
optijd geveld en veranderd de levertijd krijg je hier een update over.
Klantenservicemail contact is snel en correct .
je word op de hoogte gehouden over de levering en als je een vraag steld krijg je hier een net antwoord op.
Algemeen2 WD HDD's besteld voor mijn NAS. De website is erg overzichtelijk en producten zijn goed vindbaar. Vervolgens is het makkelijk bestellen. Ook wordt duidelijk aangegeven wat de levertijden zijn.
VerzendingDe HDD's kwamen netjes verpakt aan en de belofte om de volgende dag te leveren is waargemaakt. Helemaal top dus!
AlgemeenHarddisk gekocht bij Azerty en (voor het eerst) opgehaald bij de afhaalbalie. Normaal gesproken bestel je dan wel eerst via de website en dat had ik nog niet gedaan, Ben goed geholpen aan de balie en ik kon daar alsnog de bestelling online doen en stond 20 minuten later alweer buiten met mijn schijf.
Ze hebben een leuke kleine showroom met aan aantal PC's, ben nog in de markt voor een monitor en kon meteen even een paar modellen/formaten aanvoelen.
Door mijn drukke zomer duurde even voor ik de schijf in gebruik kon nemen, Nu de schijf is geïnstalleerd en de parity bijgewerkt is kan ik een review plaatsen.
Klantenservice niet nodig gehad. Voor het eerst een Toshiba, hopelijk later ook niet, maar ik koop hierhoe dan ook met vertrouwen.
AlgemeenProbleemloos kunnen afrekenen, goed te vinden en werd was gemakkelijk en snel om te doen.
VerzendingArtikelen waren prima binnen de afgesproken levertermijn geleverd zonder issues.
AlgemeenGoed, duidelijk website. Het bestelproces was duidelijk en overzichtelijk.
Communicatie over bestelstatus via e-mail was goed.
Algemeende processor en ram geheugen die ik besteld heb hebben een goede kwaliteit en werden snel geleverd.
Verzendingde bestelde producten werden erg snel geleverd zelfs sneller dan aangegeven
AlgemeenDe website was fijn in navigeren en het was gemakkelijk het product te vinden dat ik zocht. Deze kon ik ook makkelijk met elkaar vergelijken en zo kiezen wat goed bij mijn wensen past.
VerzendingNetjes verpakt, voorzichtig bezorgd. Netjes rekening gehouden met mijn wens voor verlate bezorging (bij het vervangende product).
KlantenserviceHad (gevoelsmatig) een defect op de monitor die ik besteld had. Beeldscherm begon te flikkeren op hogere refresh rates wanneer verbonden via displayport. Uiteindelijk bleek dat displayport 1.4 niet de geadverteerde refresh rate ondersteunde.
Ik kon de monitor makkelijk terug brengen en in overleg en een kleine bijbetaling deze laten vervangen door een nieuwer model. Terwijl de tekortkoming dus niet persé bij Azerty lag, top geregeld zo.
Algemeenattractive pricing, even though i only needed an SSD. Next time i am coming personally to Raalte!
Verzendingorder was sent the same day I ordered it - almost unbelievable! Thanks Azerty!
AlgemeenDe goedkoopste nvme 4TB ssd en binnen 1 dag in huis.😃
Dank je wel AZERTY
Goed ingepakt de volgende dag in huis door de brievenbus.
Bedankt AZERTY.
AlgemeenDe bestelling via de website verliep soepel, betalen via iDeal ging ook soepel.
Ik werd prima op de hoogte gehouden en ook de factuur werd netjes optijd geleverd.
Dus al met al een snelle, soepele en met goede resultaat bestelling, ik zou wederom met AZERTY in zee gaan. Dus keep up the good work en ik kan de met mijnervaring ze alleen maar aanbevelen.
Geen contact gehad met de suport en of aftersales, daus daar kan ik verder niets over zeggen.
Prima verpakt met een betrouwbare transport bedrijf, die het ook keurig hebben afgeleverd, geen deukje in de doos te vinden, dat zie je wel eens anders!
AlgemeenAzerty bleek de laatgste prijs te hebben in de privewatch, het artikel was op voorraad en verzending was gratis. Daarnaast is het een vertrouwde naam. Genoeg reden om hier te bestellen dus.
VerzendingVerzending was erg snel en bovendien gratis, het product was netjes ingepakt. Jammer dat PostNL het gewoon voor de voordeur gooit zonder om de benodigde handtekening te vragen, maar daar kan Azerty weinig aan doen. Kortom niks te klagen eigenlijk.
AlgemeenIk koop al vele jaren al mijn PC componenten en randapparatuur naar volle tevredenheid bij Azerty. De website werkt prettig, voorraadcontrole is top en het is iedere keer weer een plezier om mijn nieuwe PC zo bij elkaar te verzamelen.
VerzendingAls alles op voorraad is wordt het mooi de volgende dag bezorgd, zelfs op zaterdag.
KlantenserviceVerder heb ik ooit eens defekt geheugen gehad en dat was in no-time geregeld. Daarbij horen de prijzen van Azerty steevast bij de laagste, ik zou zeggen: ga zo door!
AlgemeenGoed geregeld, snel geleverd en goede kwaliteit. What more do you need.
Alles in 1 keer opgehaald in Raalte, dus verzending beoordeling N.V.T.
Goede en vriendelijke ondersteuning aan de balie. Bakje koffie tijdens het wachten en comfortabele stoelen.