Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Prima service nog steeds sinds pc daar gekoct 2014 en vorig jaar voeding en nu gigabyte 160hz 1440p gaming monitor ! Heel tevreden mee

Binnen 14 uur gelevert ongveer echt prima weet ook post nl route licht !

Prima support 2015 pc gekocht bij jullie was huis nummer vergeten werd binnen kwartier gebeld en volgende dag binnen prima en nu monitor de gigabytye 160 hz 1440p prima

Uitgebreide en overzichtelijke website. prijzen concurrerend. Na de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden t.a.v. de voortgang van de bestelling.
Jammer was wel dat op de factuur alleen de verkopers garantietermijnen (2 jaar) worden vermeld terwijl bij sommige artikelen 5 of 6 jaar garantie van toepassing is.
De klant moet dan dit zelf alle jaren bijhouden door bijv. de verpakkingen met aanduiding garantie te bewaren. M.i. niet echt handig. Zou toch anno 2024 eenvoudig moeten zijn op de juiste garantietermijnen op de factuur per artikel te vermelden.

De bestelde artikelen stonden op de afgesproken dag klaar om opgehaald te worden door mij.

Heb tussentijds contact gehad met de klanten service o.a. over een wijziging van een artikel, dit werd netjes en correct afgehandeld.

Na 7 jaar was het tijd voor een nieuwe PC. Gekeken wat er in de kast moest komen, recensies en testen (o.a. op Tweakers) gelezen en een verlanglijstje gemaakt. Dan kijken waar ik de bestelling zou gaan plaatsen en dat werd uiteindelijk AZERTY. Ik had al goede ervaring met dit bedrijf, maar ook nu weer.

Alle componenten die ik wilde hadden ze op voorraad of snel in huis. De samenstelling is door hen gecheckt. E waren wat praktische zaken, die een systeembouwer weet en een klant niet altijd. Goed gecommuniceerd en ze zijn met een kleine aanpassing aan mijn lijst gaan bouwen.

En nu een super-PC in huis... Stil, snel, koel, echt een monster! Kan ik voorlopig weer mee verder. Voor het bewerken van mijn foto's wordt steeds meer A.I gebruikt, deze PC kan dat goed afhandelen...

TOP-bedrijf!!!

Keurig verpakt en netjes afgeleverd. In twee grote dozen: 1 voor de PC zelf, de tweede voor de originele verpakkingen. In de PC ook netjes opvulmiddel om er zeker van te zijn dat er geen transportschade op zou treden... PRIMA!

De kracht van het meedenken. Dat kan alleen als je voldoende kennis van zaken hebt en klantgericht kan denken. Dat zit bij Azerty wel goed!

azetry is een hele nette hardware waren huis mijn bestelling was zeer snel verwerkt service is boven verwachting waar gemaakt spullen worden netjes en stevig verpakt en snel verstuurt

zelfs de actie van azetry en amd werd heel goed verwerkt en afgehandelt
cekers een bedrijf waar ik in het verleden goede ervaring mee had / heb en nu in de toekomst cekers mijn voor keur naar uit gaat als ik weer wil upgrade

zeer netjes en goed en snel verzonden ook heel goed dat je er voor moet tekenen en legitimeren rond uit perfect

ook zeer vriendelijk en geageren snel niks op aan te merken top

Ik bestel al jaren bij Azerty de onderdelen die ik nodig heb voor mijn eigen systemen en die van familie en vrienden.

ze hebben eigenlijk alles wel , je kan een mail sturen als je een vraag heb, redelijk vlot antwoord

ze komen behoorlijk stip hun toezeggingen na.

de verzenddienst is gewoon ruk , maar daar kan Azerty niks aan doen daar hebben andere bedrijven ook last van, retour zendingen die beschadigd aan komen, zit je als klant met de gebakken peren.

Als er een probleem is wat lastig is , kiezen ze snel voor de snelste & makkelijkste oplossing. niet leuk als je een defect moederbord heb wat je niet kan bios flashen en zij het ook niet doen maar zeggen van wel, en later met wat kunst en vliegwerk lukt het me zelf, en dan blijft het erg stil

Beste,

Bedankt voor het delen van jouw mening.
Wat jammer om te lezen dat de laatste keer een minder gelukkige ervaring betrof. Daarbij lijkt het vooral te zitten in de communicatie. Waarvoor mijn excuses. Het is helaas wat drukker, vanwege een onderbezetting, waardoor wij niet altijd tijdig kunnen reageren.

Ben je inmiddels al geholpen? Zo niet, dan wil ik graag met je meekijken om te zien hoe wij jou het beste kunnen helpen. Je mag daarvoor mailen naar review@azerty.nl, dan pak ik dit voor je op.

Stijn
Azerty Klantenservice

Onlangs heb ik een bestelling geplaatst bij AZERTY.NL en ik ben absoluut enthousiast over mijn ervaring! Vanaf het begin is de website goed ontworpen, gemakkelijk te navigeren en biedt het een breed scala aan producten, vooral op het gebied van computers en elektronica.

Het bestelproces verliep zonder problemen: de betalingsprocedure is veilig en snel. Ik waardeerde vooral de duidelijke informatie over elk product, wat me hielp een weloverwogen keuze te maken.

De levering was snel en goed georganiseerd. Mijn pakket arriveerde in perfecte staat en binnen de beloofde tijd. Dit is een belangrijk punt, want punctualiteit is essentieel in de e-commerce.

Wat betreft de klantenservice is deze gewoonweg opmerkelijk. Ik had een vraag over een product en kreeg snel een gedetailleerd antwoord. Het team is echt attent en bereid om te helpen, wat de ervaring nog aangenamer maakt.

Tot slot zijn de prijzen zeer competitief en ik zal AZERTY.NL zeker aanbevelen aan vrienden en familie. Ik ben ervan overtuigd dat ik terugkom voor mijn toekomstige aankopen. Een uitstekende keuze voor al je tech-behoeften!

Ik wil graag mijn uitzonderlijke ervaring met AZERTY.NL delen, vooral als het gaat om de snelheid van hun levering. Onlangs heb ik een bestelling geplaatst en ik was aangenaam verrast dat mijn pakket veel eerder aankwam dan verwacht!

De volginformatie was duidelijk en hield me op de hoogte van elke stap. Mijn pakket arriveerde in perfecte staat, wat getuigt van de zorgvuldigheid bij het verpakken.

De snelle levering maakt echt het verschil, vooral wanneer je een product dringend nodig hebt. Ik zal AZERTY.NL zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte online winkelervaring. Ik ben zeer tevreden en zal zeker terugkomen voor mijn toekomstige aankopen!

prima service ik werd goed op de hoogte gehouden hoe de staat van de bestelling was de levertijd werd iets langer daar de toeleverancier het CHERRY KW X ULP niet voorradig had.
En een paar dagen later werd het toetsenbord goedkoper dan de prijs die ik betaald had.
En het prijsverschil werd na twee dagen nadat ik de levering binnen had netjes op mijn rekening terug gestort.

Een kleinere doos zou beter zijn geweest voor het milieu aangezien het opgevuld werd met plastic airbags

er werd goed geluisterd en er werd gezegd dat ze het verschil zouden terug storten wat inmiddels is gebeurd

Beste,

Wij vinden het fijn om te lezen dat je over het algemeen tevreden bent. Daarnaast willen wij je bedanken voor de feedback omtrent de grootte van de doos. Dat waarderen wij enorm.

Wij willen graag je feedback meenemen in de evaluatie omtrent het optimaliseren van onze processen. Zou je daarvoor een mail willen sturen naar review@azerty.nl? Als je daarbij het ordernummer vermeld, dan pakken wij het vanuit hier verder op!

Alvast bedankt.

Stijn
Azerty Klantenservice

Ik ben al meer dan 10 jaar klant bij Azerty. Vaker hier een compleet systeem besteld. Mijn laatste aanschaf van een week geleden waren alle onderdelen om zelf een NAS te bouwen. Mijn ervaringen met hun zijn altijd positief geweest. Redelijk lage prijzen, duidelijke site met goede informatie, versturen alles volgens afspraak en klantenservice is vriendelijk.
Ik zou Azerty aanbevelen.

Verzending was netjes op tijd, zou na 3 werkdagen worden verstuurd en dat is gebeurd. Verpakking was goed, alles is veilig aangekomen.

Klantenservice is heel vriendelijk. Maar door de drukte duurt het wel paar uurtjes voordat ze reageren. Het enige minpuntje vond ik eigenlijk dat ik achteraf de klantenservice had gevraagd dat ik koelpasta was vergeten voor de cpu en als dat nog toegevoegd kon worden. Dit hebben ze wel netjes gedaan, maar achteraf bleek dat dit al inbegrepen zat bij de koeler. Beetje zonde, en een tip dat dit het geval was had mijn review van goed naar uitstekend veranderd.

Erg tevreden met de service van Azerty, nu voor de 2e keer een bijna complete game pc gekocht.(videokaart recent nog aangeschaft) Elke keer werd ik goed geholpen, die paar euro prijsverschil is het meer dan waard. Voor waarom, zie hieronder.

Er wordt snel geleverd(zelfde/volgende dag) en als je echt niet kan wachten is er de mogelijkheid het zelf 'ready to travel' op te op te halen.

1e pc sloopte ik per ongeluk zelf een cpu, azerty keek voor reparatie, niet mogelijk maar ik kreeg kostenloos een nieuwe vanuit de fabrikant opgestart door hen. 2e pc kocht ik een verkeerde moederbord(mini) ipv normaal formaat, assembelage afdeling heeft mij toen gebeld met een ander voorstel voordat zij gingen installeren. Oftewel, elk euro prijsverschil scheelt je bij het Azerty op termijn het tienvoudige.

Prima website alhoewel het filteren op producten wat lastiger is. Maar daar heb je natuurlijk de pricewatch voor.

Normaal gesproken ben ik geneigd om bij Coolblue of Bol te bestellen maar als je kijkt naar de reviews hier dan heb ik er wel vertrouwen in dat Azerty net zo goed - zo niet beter is qua service.

Wat ik jammer vind bij grotere producten zoals een monitor is dat je niet weet of de bestelling in de ochtend, middag of avond binnenkomt. Of dat je een leverdatum oid kunt bepalen.

Verzending is met PostNL, dus prima en opzich was het tijdslot (op de dag zelf te horen gekregen) van 2 of 3 uur prima.

Alsnog een uitstekend gegeven aangezien de volgende dag leveren netjes is uiteraard.

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Verder was het handig om via de componenten pagina alles te vinden. Hierdoor een mooie nieuwe PC kunnen samenstellen en laten assembleren door Azerty voor een goede prijs.

Het pakket was stevig verpakt, binnen de kast was er nog opvulling gebruikt. Verder was de bestelling goed op tijd binnen.

Kreeg al na ongeveer een uur een reactie over mijn bestelling dat de componenten die gekozen waren voor de build compatible waren. Dat was erg netjes en fijn dat het zo snel was. Ook fijn om daar een update over te krijgen.

Goede filter opties. Hierdoor kun je makkelijk je keuze maken en alles is goed vindbaar. Winkelwagen goed bewerkbaar. Betaling gaat ook soepel. Ik heb 2 nieuwe behuizingen gekocht omdat ik nieuwe game pc's ga bouwen voor mezelf en mijn zoon.

Snel verzonden en ontvangen. Ondanks de melding tot 10 werkdagen. Goede doos. Kussentjes etc. Gigantische doos natuurlijk. Want beide behuizingen zaten erin.

Vroeger een keer een DOA gehad. Werdt snel opgelost met vervangende exemplaar.

Helaas werd de bestelde producten niet standaard samen met de klant gecontroleerd. Wel het aantal bestelde artikelen. Mocht een artikel niet juist dan zou er gereisd moeten worden om dit te ruilen. Heb dus wel zelf in de winkel de juistheid van de artikelen gecontroleerd.

Ik bestel al jaren bij Azerty. Ze staan bekend om hun goede service, en zijn ook nog vaak de goedkoopste. Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen.

Zoals gewoonlijk weer retesnel geleverd. Zaterdagavond om tien uur besteld, en maandagmiddag al in huis.

Ik heb een eens DOA voeding gekregen. Retour gezonden en ik kreeg netjes de keuze tussen nieuwe voeding of geld terug. Top!

Mijn ervaringen met Azerty zijn altijd dusdanig goed dat ik hier weer besteld heb. Het prijsverschil met de goedkoopste winkel die ook 24/5 service bood, was 4 euro.
Ik heb de website hoeven gebruiken: vanuit de Pricewatch ben ik meteen op de productpagina gekomen en van daaruit heb ik de bestelling geplaatst. Dat gaat overigens makkelijk en intuitief, geen gekke dingen of extra vragen.

Verpakt in een enigzins te grote doos, maar wel met genoeg luchtkussentjes erin. Dat het product op de bodem ligt en aan die kant geen bescherming heeft, is blijkbaar niet zo relevant?
Een kleinere doos is sowieso duurzamer en het scheelt mij weer afval.

Product is de volgende dag bezorgd, zoals aangegeven op de wesite.

De onderdelen die ik tot heden heb besteld waren vaak ook het goedkoopst bij AZERTY of gelijk met de concurent. De service is vanuit mijn ervaring echt top, en dat is ook zeer zeker wat waard!

Dit is één van de redenen waarom ik iedere keer heb besteld bij AZERTY. Ik heb hier al mijn pc onderdelen vandaan en heb niet langer moeten wachten dan 3-4 werkdagen. De meeste onderdelen waren er de volgende dag al, dit is een enorme pluspunt!

Ik heb één keer contact gehad met de klantenservice via hun whatsapp. Dit duurde nog geen 15 minuten voor ik reactie had! Behoorlijk wat vragen afgevuurd en kreeg er binnen no-time een professionele reactie!

Zeer gemakkelijk om bestelling te plaatsen, pakketjes komen altijd op tijd! Soms moet ik wel een beetje achter de klantenservice na om bijvoorbeeld een status quo te krijgen op mijn retoursturingen, maar dan reageren ze ook gelijk!

De leveringstijd was zeer snel, de pakketjes zijn ook altijd netjes verpakt en ik heb nog nooit echt schade gehad.

Ik werd netjes te woord gestaan, alleen moet ik voor mijn gevoel de klantenservice een beetje achterna zitten, want ik had iets geretoured voor mijn geld terug, maar moest zelf hun nog emailen om de teruggave te doen.

Bij Azerty bestel ik als Voet ICT, regelmatig laptops, printers, PC's etc. voor klanten die bij mij kopen. Ik kan altijd vinden wat de wensen zijn van de klanten en bestel daarom regelmatig bij Azerty. Ook zijn er altijd mooie aanbiedingen tegen concurrerende prijzen te bestellen. En de levertijd is supersnel. Vandaag besteld is morgen al in huis. Dus als Voet ICT heb ik ook tevreden klanten. Azerty is gewoon super voor mij.

Vandaag besteld, is morgen al in huis. Dus altijd tevreden klanten.

Indien ik vragen over een product heb, dan kan ik altijd terecht bij de klantenservice.

Ik was eindelijk eens toe aan een nieuwe computer, bij Azerty is de pagina overzichtelijk en jeb uiteindelijk gekozen voor een upgrade kit (moederbord, processor, koelblok en geheugen) alles netjes gemonteerd en keurig verpakt

Zeer groot herhalingsgevaar om meer bij ze te bestellen

Dit keer gekozen voor afhalen in de winkel, maar verzending is altijd vlug en accuraat

Een aantal PC componenten besteld om een PC te updaten. Kon de componenten gemakkelijk vinden en de technische details waren duidelijk zodat ik de juiste keuzes kon maken. Mooie lage prijzen en zelfs één component nog goedkoper kunnen kopen omdat deze een geopende verpakking had. Gratis verzending van alles omdat op één van de componenten een gratis verzend actie zat. Componenten ingebouwd en PC draait als een zonnetje. Ben zeer tevreden.

1 component moest van leverancier komen maar dit vertraagde de verzending maar 1 dag. Alles netjes en goed geleverd.

Scorekaart voor Azerty