Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Ik kan altijd top bestellen en afhalen in de winkel met een bakkie koffie voor het wachten op de bestelling echt top service en een goede wacht ruimte en er staan leuke computers ook voor bestellen op de webshop echt top winkel word zeer gewadeerd

Als je ergens mee zit dan bel je effe en je word zorgvuldig geholpen echt top

Bestelling plaatsen is gemakkelijk je word alleen niet op de hoogte gehouden van de bestelling. Ik heb zelf na twee weken moet vragen waar de spullen bleven. Er was 1 onderdeel niet binnen en daarom werd er nog niks verzonden. Uiteindelijk na vragen hebben de die spullen gezonden maar ik zit nog steeds op 1 item te wachten die dus niet op voorraad is bij hún leverancier.

Ik wacht nog op een item krijg ook geen update zonder er om te vragen

Deel info als iets later komt of bied een alternatief product aan

Ik koop al jaren bij Azerty. Goede producten tegen een redelijke prijs. Bouw nu zelf maar heb in het verleden ook tot tevredenheid gebruik gemaakt van de assemblageservice. Ook ABC-keuze producten (korting ivm een krasje oid) zijn heel duidelijk omschreven, zodat je weet wat je koopt. Geen getoeter, dus geen negatief commentaar.

Recent een Asrock B650i. Inderdaad volgende dag in huis. Verpakking is goed.

Klantenservice gaf in het verleden goed advies bij de onderdelencompatibiliteit.

Ik heb een nieuwe game pc gekocht bij Azerty. In eerste instantie advies gevraagd n.a.v. mijn Shopping list. Super goed contact met service de esk. Daarna toen alle onderdelen binnen waren door azerty PC laten assembleren en vervolgens opgehaald in Raalte. Overall ben ik super tevreden geen klachten over service of communicatie

Contact met servicedesk ivm pc advies wat uitstekend was. Geen ander contact gehad met de.servicedesk

Een week geleden een monitor besteld bij Azerty, bij het bestellen was wat misgegaan vanuit mijn kant maar na een kort telefoontje met Azerty was ik goed geholpen en de volgende dag was de monitor al in huis.

kortom top service en snelle bezorging.

goede bezorging en netjes de volgende dag in huis zoals op de site was vermeld.

goede duidelijke service en bij problemen zijn ze makkelijk en snel bereikbaar.

Enkele componenten besteld voor mijn nieuwe pc omdat Azerty doorgaans de goedkoopste is.
Alles leek te werken. Enkel bij het moederbord werkte slecht 1 RAM slot. Bleek uiteindelijk omwille van beschadigde pins op de socket. Of ik deze heb veroorzaakt of dat deze al beschadigd waren weet ik niet. Alleszins heb ik onmiddellijk een nieuw moederbord besteld. Het beschadigde moederbord kon ik retourneren mits mindering van herstellingskosten.

Had niet verwacht dat deze de dag erna al geleverd zouden zijn in Belgie, aangezien het gaat over een Nederlands bedrijf.
Alles is heel netjes ingepakt.
Ook de tweede bestelling was de dag erna geleverd.

Communicatie verliep vlot en correct. Het was dus zeker uitstekend.

Fijne, snelle en praktische website voor het samenstellen van een pc. Veel componenten direct leverbaar tegen scherpe prijzen.

Snel ontvangen en keurig stevig verpakt. Alle componenten in goede orde mogen ontvangen.

Ik heb op donderdag 30 oktober een iPad Air 2025 besteld bij Azerty. Ok, ik geef toe de prijs was bijzonder laag, maar ik maak de prijzen Azerty niet. Ik heb hem besteld, betaald en hij zou vrijdag 31 oktober geleverd worden.

Ik had inmiddels de T&T van Postnl gekregen. Het pakket is onderweg gegaan.
Ik heb in de tussentijd een keer een update bij T&T postnl bekeken, waar ik zag dat de order geannuleerd was en terugging naar Raalte. Toen ik ging bellen kreeg ik geen informatie, maar kreeg een half uurtje later wel een mailtje van coördinator klantcontact dat de order geannuleerd was door Azerty zelf ivm een "kennelijke vergissing". In de mail stond dat ik mijn geld binnen 10 werkdagen terug zou ontvangen. Ik heb hierop gereclameerd per mail, dat iedereen een "kennelijke vergissing" kan maken, maar dat ik dan wel verwacht per ommegaande mijn geld terug te krijgen. Op de mail heb ik geen reactie gekregen.

Daarom heb ik zojuist telefonisch contact gezocht met Azerty. Ook omdat ik in de tussentijd door Postnl op de hoogte was gehouden van de vertraging van teruglevering aan Azerty en dat het product uiteindelijk vanochtend om 10h34 geleverd is aan Azerty.Hier kreeg ik echter de reactie dat ik eerst moest wachten tot het product bij hen terug is, alvorens ik mijn geld terugkrijg. Er is dus nog steeds geen helderheid over wanneer ik mjin geld terug kan verwachten. Dit ondanks het feit dat ik nooit een product had kunnen krijgen. ik heb uiteindelijk 14 dagen later mijn geld terug. Ik ga geen producten meer bestellen bij Azerty

Azerty ken ik al jaren, en in het verleden heb ik er al eens met tevredenheid iets besteld. Toen mijn beeldscherm onlangs kapotging, besloot ik mijn nieuwe ASUS TUF Gaming VG27AQML5A LED-monitor (top monitor trouwens!) opnieuw bij Azerty te bestellen.

De keuze was snel gemaakt. De website van Azerty werkt prettig, is overzichtelijk en laadt een stuk sneller dan die van sommige concurrenten. Ook de prijs was scherp, en wat ik erg waardeer: de voorraadinformatie klopt. Er stond vermeld dat er nog één exemplaar beschikbaar was, en de volgende dag had ik het scherm al in huis.

Het bestel- en betaalproces verliep soepel en duidelijk, met genoeg betaalmogelijkheden om uit te kiezen. De communicatie over de bestelling en levering was netjes, en het product werd goed verpakt en in perfecte staat geleverd.

Kortom, weer een heel positieve ervaring met Azerty. De combinatie van een duidelijke website, scherpe prijzen en snelle levering zorgt ervoor dat ik hier in de toekomst zeker vaker zal bestellen.

De levering vond al de volgende dag plaats, precies zoals vermeld tijdens het bestellen. Uiteraard heeft een webshop daar maar beperkt invloed op, maar de PostNL bezorger had er duidelijk zin in. Het was prettig om zo snel en soepel geleverd te krijgen.

Wat me wel opviel, en wat ik als een klein verbeterpunt zie, is dat het product direct in de originele doos van de fabrikant werd verzonden. Hoewel ik duurzaamheid belangrijk vind en begrijp dat dit minder verpakkingsmateriaal oplevert, is zo’n grote doos waarop duidelijk staat wat erin zit niet altijd ideaal. Dat kan bij vervoer of aflevering onhandig of risicovol zijn. Daarom beoordeel ik de verzending met een "goed" in plaats van "uitstekend".

Superslechte ervaring
1. Volgens website is het product op voorraad bij de leverancier. Blijkt niet zo te zijn.
2. Na 3 weken wachten en zonder dat Azerty ook maar 1 actie onderneemt, kom ik erachter dat product niet meer leverbaar is. Als ik niet had gebeld, zou de bestelling nog steeds open staan
3. Azerty kan geen advies geven over een alternatief product volgens het bericht van Azerty. Het gaat om een ventilatortje. Dit geeft geen vertrouwen in de deskundigheid van Azerty of in de klantvriendelijkheid om het even uit te zoeken.
Mijn conclusie is dat ik beter af ben bij een andere leverancier

Aantal SSD's gekocht om mijn experimenteer proxmox cluster van CEPH te gaan voorzien. Scherpe prijs voor de SSD's en eerdere goede ervaringen brachten me bij Azerty. Levering zou binnen paar werkdagen zijn ivm voorraad in Raalte. Leek iets vertraagd te zijn maar kwam uiteindelijk nog op tijd binnen.

SSD's die ik besteld had waren stevig maar wel heel compact verpakt, geen enorme doos voor een paar SSDs, complimenten daarvoor!

Bestelling leek iets vertraagd te worden door een probleem met hun leverancier, dat werd goed proactief gecommuniceerd. Uiteindelijk was het zelfs op tijd maar heel prettig om te weten dat er mogelijk wat vertraging zou zijn zonder dat het kwam als een verrassing.(underpromise, overdeliver)

Onlangs een Xenith game PC gekocht bij Azerty, het systeem is netjes verpakt voor transport en voorzien van heldere instructies voor gebruik.
Binnen is het systeem keurig in elkaar gezet, de cable management is mooi compact weg gewerkt en voldoende kabels voorbereid voor uitbreiding van o.a. extra SSD's.

Al met al ben ik zeer tevreden over het systeem en kan ik een dergelijk Game PC aan iedereen aanraden.

De bestelling zou in een pakketkluis worden geleverd, de zending is in twee delen opgesplitst waarvan deel één in de pakketkluis is geleverd maar het systeem zelf alsnog 's avonds thuis is bezorgd.
Achteraf had deze niet in een kluis geleverd kunnen worden en wellicht kan hier in de toekomst de optie worden weg gelaten als de te leveren doos te groot is voor een kluis.

Onlangs 5 SATA SSD's van 2T en een M2 NVME SSD 500GB gekocht bij Azerty.
Goede en duidelijke communicatie. Snel geleverd.

Goede kwaliteit artikelen. Werkt perfect in mijn Linux thuis servertje.

Snelle levering met tracking, goed verpakt. De afgesproken leverdag is na gekomen. Wat mij betreft belangrijk dat de levering ook plaats vind op de afgesproken dag ivm planning thuis werk.

Na lang wikken en wegen over de nieuwe grafische kaart toch maar de asrock 9060 xt 16gb gekocht. Zoals altijd voor pc onderdelen bij azerty gekeken. Was de goedkoopste en veel voorraad. Online besteld en de volgende dag al aan het gamen! Excellente service en gewoon topmateriaal! Had ook een vraag ivm een oude videokaart en werd ook vlug beantwoord via de klantenservice. Top! Mij zien ze zeker terug voor verdere aankopen.

Heel snelle verzending! Op 1 dag geleverd. via mail kon je de bestelling gemakkelijk volgen want je kreeg een statusupdate en een track and trace.

Heel snelle reactie toen ik een vraag had over 1 van mijn oude gpu’s. Binnen een werkdag kreeg ik al reactie.

De tip van Tweakers gevolgd en de pc bij azerty gekocht. Bestellen ging soepel en de pc was al na een paar dagen in huis. Bij aanzetten een probleem..... De pc sluit gelijk weer af. Oorzaak aan/uit knop blijft ingedrukt. Knopje zelf gangbaar gemaakt. Na ca een maand probleemloos gewerkt blijft knopje weer hangen. Maar nu ontstaat er echt een probleem, blauwe schermen en geen eer mee te behalen. Contact opgenomen met azerty en afgesproken dat ik de pc zou brengen. Na twee weken is het probleem volgens garantie opgelost. En de pc weer netjes thuis bezorgd. Probleempje kan altijd gebeuren, maar is door azerty perfect opgelost! Blij mee.

De pc is goed verpakt en binnen de gestelde tijd via PostNL geleverd.

Ik ben bij de klantenservice netjes te woord gestaan. Ook bij azerty bij inleveren van de defecte pc vriendelijk te woord gestaan met duidelijke afspraken.

Bizar snelle levering - zondagavond besteld, maandag rond de middag in huis. Goed verpakt, goed geprijsd. Top!

Goed verpakt, geen tien woorden nodig om dit te zeggen maar tweakers verplicht me

Vroeger bestelde ik vaak bij Azerty. Een betrouwbare webshop, waarbij de tevredenheid van de klant op nummer 1 staat. Ik heb een nieuwe videokaart besteld en op dit moment ben ik deze grondig aan het testen. Tot nu toe ben ik er tevreden mee!

Snelle update over mijn bestelling. Track and trace code snel ontvangen. Levering snel ontvangen!

Nieuwe videokaart opgehaald, en in het verleden mijn hele computer. deze winkel zet zicht apart van de rest door zijn service. Azerty wil je graag helpen met je probleem en lost dit zorgvuldig op.

Azerty heeft mij nog nooit in de steek gelaten!

Mijn huidige PC heb ik er gekocht, geen problemen, vlugge levering.

Harde schijven voor mijn NAS ging wat minder goed, er was er eentje beschadigd aangekomen, maar dit was netjes binnen een redelijk tijdsverstrek opgelost!

Mijn toekomstige PC zal ik er ook bestellen

Ben inmiddels meer dan 10 jaar een tevreden klant bij Azerty.
Azerty is een zaak die staat voor service en kwaliteit.
Naast de velen producten die Azerty aanbieden op hun webshop, geven ze ook advies en bieden ze hulp waar mogelijk is.

Azerty heeft mij nog nooit laten staan!

Mijn laatste computer die ik zelf heb gebouwd,
heb ik ook opgehaald in Raalte bij Azerty. Dit heeft mij ook wel een leuk beeld gegeven van de zaak die ze hebben en vond ik het wel een mooie ervaring. Zo heb ik bij Azerty op de zaak gezien waar ze toe instaat zijn in hun vak gebied.

Ook een bestelling tussentijds aanpassen is geen probleem, mits het binnen reële omstandigheden blijft.
Zo was er bij mijn bestelling een case fan met een lange levertijd die ik samen met Azerty zo heb kunnen veranderen naar een direct beschikbaar type. Zelf eerst even zoeken helpt wel natuurlijk.

Verder is er over Azerty niks te vertellen, het is gewoon een top zaak waar ik graag kom.

Tip: Ga is langs bij Azerty in Raalte.

Altijd goed en optijd. anders zijn oplossingen makkelijk gemaakt. Vind het moeilijk om iets te zeggen over iets wat goed is.

De klantenservice is super.
Der zijn weinig zaken die zo goed mee kunnen denken als dat Azerty dat doet.
Kom er niet voor niets meer dan 10 Jaar bij Azerty.

Scorekaart voor Azerty