Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenZondag avond op de website een mooi upgrade systeem bij elkaar gezocht en besteld, en tot mijn verbazing maandag morgen rond 11:00 stond de bezorger al met het pakket aan de deur.
Alles netjes verpakt, geheugen en de processor met koeler al voor gemonteerd.
Had er niet op gelet maar stond echt op de website voor 23:00 besteld andere dag thuis, dus ook op zondag. lekker toch om zo verrast te worden, dus na een paar uurtje sleutelen en installeren weer een mooi snel systeem.
Zoals boven vermeld alles netjes en zeer goed verpakt vooral het moederboard met processor en koeler. In een aparte ruime doos en goed ingewikkeld met bolletjes plastic. Andere componenten waren ook goed verpakt in een andere doos.
AlgemeenEen van de belangrijkste redenen waarom ik altijd mijn aankopen bij Azerty doe, is omdat ze een eigen winkel in Raalte hebben.
Bij Azerty kun je ervoor kiezen om je bestelling(en) te laten bezorgen of kosteloos af te halen in de winkel. Bovendien beschikken ze op dezelfde locatie over een uitgebreide technische dienst. Bij een RMA verzamelen ze eerst zoveel mogelijk diagnostische gegevens voordat ze het product naar de fabrikant sturen (indien er nog garantie op zit).
Het voordeel van een fysieke (en toegankelijke) locatie is, is dat je niet per se via een (bijvoorbeeld in tegenstelling tot een slecht bereikbare klantenservice) klantenservice contact moet opnemen om een RMA aan te vragen, dit kan ook ter plekke.
Tevens is de klantenservice van Azerty naar wens. Natuurlijk kent men daar ook een spitsuur waarin iedereen belt, maar de wachttijden zijn (als ze er al zijn) nooit zo heel lang. Daarnaast neemt men de tijd voor je.
Overigens biedt Azerty meer dan voldoende parkeerplaatsen aan, met leuke naamborden in het Twents. Mocht je nou een volwaardige Google server aan onderdelen bestellen bij Azerty, kun je op zijn minst wel 4 vrachtwagens kwijt voor je bestelling
Bestellingen die verzonden worden vanaf Azerty’s magazijn zijn altijd ruim voldoende ingepakt. De levering is snel en moeiteloos.
KlantenserviceOok de klantenservice is snel en moeiteloos. Buiten het spitsuur om, is er niet of nauwelijks een wachttijd, ondanks dat het een relatief grote winkel is.
Mocht je nou in de winkel zijn en even moeten wachten, je zult je daar niet vervelen. Er staan altijd diverse desktops waarop je mag gamen. Er staat momenteel zelfs een grootse Racing-simulator.
AlgemeenCPU besteld alleen was op dat moment nog niet leverbaar; kreeg tussentijds keurig een informatie email met daarin de verwachtte leverdatum.
VerzendingCPU werd in een ruime doos gevuld met luchtkussens geleverd, erg stevig verpakt dus. Helemaal top!
AlgemeenIk bestel bij azerty omdat ik altijd tevreden ben ook al zijn ze niet altijd de snelste of goedkoopste,een lokale winkel die het moet opnemen tegen de amazons en bol.coms.
Wat mij begint tegen te staan is dat er altijd getekend moet worden ook al is het een kabeltje van 20€ wat gewoon door de brievenbus kan.
Wij werken allebei en als je weer overal achteraan moet en je pakketje dan maar moet ophalen bij een afhaalpunt dat vind ik gedoe waar je niet op zit te wachten.nu zal het wel zijn dat het vaak kostbare pakketjes zijn maar laten we eerlijk zijn zo’n digitale krabbel lijkt ook nergens op en kan iedereen zetten.
Dus azerty jullie hebben een hoge gunfactor maar ik zou het zeer waarderen als je pakketjes ook kan aanleveren zonder handtekening,en maak desnoods een drempel van 100€ ofzo
Snap ook wel dat je niet zomaar een pakket van een paar duizend euro voor een deur zet.
Verzending is oke duurt een paar dagen maar dat maakt me niet uit probleem wat ik heb is dat er steeds voor getekend moet worden.
Bedankt voor je review!
Allereerst willen wij je bedanken voor het vertrouwen in ons als lokale winkel. Dat waarderen wij enorm!
Doordat wij pakketten versturen met handtekening zijn al onze pakketten direct verzekerd. Mocht een pakket kwijt zijn, dan kunnen wij dit spoedig oplossen door middel van het starten van een onderzoek. Wij begrijpen echter dat dit wel vervelend is als jullie beide niet thuis zijn.
Wij kunnen altijd met jullie meedenken naar een eventuele geschikte oplossing.
Zou je daarvoor een mail willen sturen naar review@azerty.nl? Dan helpen wij je graag verder.
Azerty Klantenservice
AlgemeenOverzichtelijke site met goede filters.
Het was gemakkelijk om zaken te vergelijken en het bestelproces te voltooien.
Diverse zaken besteld en de volgende dag afgehaald.
Tevens mijn vragen die ik in het bestelformulier had gezet, netjes door een medewerker beantwoord.
Mijn vragen zijn netjes beantwoord op de dag dat ik de spullen ging afhalen.
AlgemeenAlhoewel ik deze review schrijf gezien ik er een prijs voor kan winnen, ontneemt dat niet dat Azerty één van de betere winkels is voor alles wat met de computer te maken heeft. Mijn eerste PC jaren geleden gekocht met onderdelen grotendeels van Azerty en ook mijn nieuwe gaat weer via Azerty. Zij doen wat ze beloven en zorgen dat er goed spul geleverd word en 9/10 keer met de scherpste prijzen.
VerzendingHet kan af en toe iets aan de lange kant duren voor dat de bestelling word verzonden, echter ervaar ik dit niet als een probleem gezien het altijd binnen 7 dagen thuis is en alles altijd netjes aan komt.
AlgemeenAls alles goed gaat, zoals deze laatste bestelling is er geen vuiltje aan de lucht. Levering binnen 24 uur is echt waar. Bij een andere bestelling ging er iets mis en dan besef je dat de service van Azerty echt top is. Daarom voor mij voor al mijn hardware ga ik naar Azerty.
VerzendingBestellen en binnen 24 uur in huis, zoals aangegeven bij de bestelling.
KlantenserviceSnelle reactie en bij problemen top advies. Toen er bij een andere bestelling iets mis was werd dit onmiddellijk opgelost.
AlgemeenIk ben op deze site gekomen voor een gaming pc en heb direct de uitstekende pc gevonden alles staat goed en duidelijk aangeven en de prijzen zijn uitstekend! Het bestellen is ook uiterst makkelijk en het is een snelle levering.
VerzendingHet was sneller dan gezegd en het was en goed verpakt!
KlantenserviceIk heb Een vraag gesteld en werd meteen goed geholpen!
AlgemeenIk moest een pc bouwen voor mijn zwager. Gezien mijn goede ervaringen met Azerty in het verleden bedacht ik me geen moment en heb ik direkt alle benodigde onderdelen bij Azerty besteld. Zoals gewoonlijk snelle levering en goede spullen voor een gunstige prijs.
Omdat ik een vraag had over aansluitingen in de case nam ik contact op met Azerty. Dezelfde dag kreeg ik nog antwoord van medewerker Thijs. Duidelijk antwoord waarmee ik verder kon. Pc draait nu als een zonnetje.
Volgende keer weer Azerty. Bravo!
Ik kreeg twee dagen nadat ik de onderdelen besteld had deze binnen, dat terwijl intussen ook de bios geupdated is door Azerty. Alles prima. Goede verpakking waardoor alles onbeschadigd aankwam.
KlantenserviceZoals ik al eerder vermeldde had ik een technische vraag over aansluitingen. Ik kreeg dezelfde dat al een antwoord van Azerty medewerker Thijs. Erg vriendelijk en zeer goed advies.
AlgemeenGoede kwaliteit/prijs verhouding en het word ook snel verzonden, ik zou aanraden om hier te kopen
VerzendingSnelle verzending ik bestelde het op zaterdag en het kwam maandag binnen, anders zou het de dag later komen
KlantenserviceDe retour service is volgens mij ook goed maar dat had ik niet nodig omdat alles in goede staat aan kwam
AlgemeenMooie set Ubiquiti producten gekocht waaronder een UniFi CloudKey Gen2 Plus. Hier ging het helaas fout mee.
Op het moment van bestellen stonden er nog 3 op voorraad maar na 3 dagen nog geen bevestiging ontvangen over dit product. Overige producten waren op voorraad en waren snel bevestigd.
Vrijdag om half 2 contact opgenomen via WhatsApp om zelf maar eens na te gaan wat er aan de hand was. Helaas lang onduidelijk en na meermaals de vraag te stellen of er al een update was of dat er een alternatief was, verwezen naar een mail om 5 uur waar doodleuk in stond, sorry, levertijd onbekend. Tja en dan gaat het weekend er weer overheen.
Maandag nogmaals contact opgenomen en dinsdag reactie gekregen. Tja we weten eigenlijk niet of er een alternatief is maar dit zou mogelijk iets kunnen zijn... 4x de prijs en geen zekerheid of het compatible was.
Uiteindelijk maar gewoon dit product van de order geschrapt en bij Informatique besteld.
Erg jammer want jarenlang samen met mijn broertje heel veel besteld bij Azerty maar dit voelde alles behalve persoonlijk aan en werd er op geen enkele manier echt naar een goede oplossing gekeken.
Geen duidelijke informatie en de moeilijke informatie niet op tijd kunnen delen. Ook informatie over alternatieven waren er niet wat neer kwam dat ik het zelf maar gewoon moest uitzoeken omdat Ubiquiti geen support kan bieden aan Tweakers omdat ze een "erg specifieke fabrikant" zijn. Geeft niet echt vertrouwen in de verdere service mocht er iets aan de hand zijn met de producten die wel op voorraad waren.
Bedankt voor je review.
Allereerst vinden wij het enorm jammer om te horen dat je bestelling niet naar verwachting is verlopen. Onze oprechte excuses voor de verwarring en het ongemak dat hierdoor is ontstaan. Ook betreuren we het dat je tijdens je contactmomenten geen duidelijke antwoorden kreeg en dat de voorgestelde alternatieven niet passend of duidelijk waren.
Ubiquiti producten zijn op dit moment helaas ietwat lastiger leverbaar. Daardoor zijn alternatieven vaak nog lastiger en variëren levertijden soms plots. Om die reden konden wij je niet van en geschikter alternatief voorzien. Waarvoor onze excuses.
We hopen je bij een volgende bestelling beter van dienst te kunnen zijn. Om je in de toekomst de service te bieden die je van ons gewend bent.
Als je nog opmerkingen of suggesties hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via e-mail: review@azerty.nl.
Azerty Klantenservice
AlgemeenPrima service en kwaliteit, de mensen nemen tijd voor je! Maar het duurde wel eventjes
VerzendingLevering zonder beschadiging aangeleverd en t was plug and play
KlantenserviceKlantenservice is on point meedenkend en wil graag helpen, ze boden me goede oplossingen
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling was makkelijk, en er is duidelijkheid over de status/progressie van je order.
Ook kijken ze naar de compatibiliteit van je order als je deze laat assembleren.
Dus kan een onderdeel niet samen met een ander, dan nemen ze contact op om het uit te leggen en voor oplossingen te kijken.
In mijn geval vroegen ze of het klopte dat ik geen besturingssysteem bij de assemblage had gedaan, toen ik aangaf dat ik zelf al Windows 11 Pro had, hebben ze deze voor mij geinstalleerd.
Hierdoor hoefde ik alleen in te loggen in mijn Microsoft account om Windows te activeren en kon ik meteen aan de slag.
De assemblage is zeer professioneel gedaan, goede kabelmanagement, de testen zijn goed gedaan waardoor mijn PC meteen uit de box goed draait en ingesteld is.
Kan niet echt oordelen over verzending aangezien ik deze order zelf heb opgehaald. Maar in het verleden was dit altijd op tijd dus ga er vanuit dat dat nog steeds zo is.
Je kan via meerdere opties terecht bij de klantenservice, en ze reageerde binnen ongeveer een uurtje met duidelijkheid op mijn vragen. Ik stelde deze via WhatsApp.
AlgemeenDe aangegeven levertijd van bepaalde producten die niet direct op voorraad zijn kan in sommige gevallen wat afwijken maar de website zelf is daar ook eerlijk over en wanneer je vraagt naar de exacte status van een product en de verwachte leverdatum word er eerlijk antwoord gegeven waardoor je eventueel ook voor alternatieven kunt gaan.
VerzendingDe geassembleerde computer is heel netjes en zorgvuldig verpakt en kwam via e-commerce van Post NL prima op tijd binnen met een bezorger die voorzichtig en goed te werk ging. Er spreekt een hoop ervaring en zorg uit de manier waarop Azerty met producten omgaat. De computer zat uitermate stabiel en stevig in de doos. Zelfs het pakket met alle losse dozen van individuele onderdelen werd goed en zorgvuldig verpakt en aangeleverd.
KlantenserviceIk wilde na de originele bestelling een wijziging doorvoeren zodat ik mijn geassembleerde computer sneller zou kunnen ontvangen (een van de onderdelen zou nog lang op zich laten wachten) ik ben hierbij behulpzaam en snel geholpen door Nikki. Azerty bied bij het kiezen van assemblage voor je systeem aan om je mee te laten kijken via YouTube, een mooie en bijzondere ervaring.
Via zowel Whatsapp en Email kreeg ik heel vlot en duidelijk antwoord op enige vragen/verzoeken. Bij ontvangst zat er briefje waarop stond wie de assemblage van je computer verzorgd heeft en wie hem vervolgens getest heeft (bedankt Kishan en Jeremy!)
Met de technische klantenservice heb ik verder niet te maken gehad omdat ik vooralsnog gelukkig geen enkel probleem heb ervaren op dat gebied.
AlgemeenBestelling gedaan, 1 product langere levertijd. Geen probleem om order aan te passen en volgende dag de produkten in huis.
goed en snel geregeld
Na aanpassing order direct uitlgeleverd, Artikel wat niet voorradig is netjes update over de status.
KlantenserviceGeen probleem om order aan te passen en dan direct uit te leveren. Goed en snelle reactie op email
AlgemeenRecent online mijn pc samengesteld en hier in elkaar laten zetten, inmiddels is de pc meer als een week thuis en bevalt super! Tussendoor meerdere keren contact gehad en de klantenservice is heel vriendelijk en kijkt graag met je mee. Ook de verzending vond ik top, alles was goed beschermd verpakt en perfect aangekomen!
Ik ben zeer goed te spreken over Azerty en bestel hier zeker weten weer.
Alles zat goed beschermd ingepakt en is in perfecte staat aangekomen.
KlantenserviceZeer vriendelijke klantenservice die graag met je mee kijkt en goed advies geeft
AlgemeenHeb gekozen voor de assemblage en het zelf kiezen van de onderdelen. Heb het zeer goed ervaren, Azerty is goed bereikbaar en de assemblage is top. Alles is netjes en de kabels zijn mooi beheerd. Aanrader om je pc bij azerty te laten assembleren!
VerzendingZaterdag besteld, kon het vrijdag ophalen. Ook laten ze de status zien van je bestelling wat fijn is
KlantenserviceGoed bereikbaar via whatsapp en vriendelijk tewoord gestaan via telefoon
AlgemeenHeb hier de cooler master haf 700 berserker besteld. Netjes op tijd geleverd en niks mis met het product. Heb al ooit eerder bij azerty besteld en geen problemen gehad.
AlgemeenDiverse ram modules besteld 2-4 dagen levertijd, diverse malen aan het lijntje gehouden dat ze onderweg waren vanuit gun leverancier maar dat was niet zo. Kansloos gewoon en je kunt er niet van op aan!
VerzendingWas het maar verzonden maar zover komt het niet omdat ze hun beloftes niet nakomen
KlantenserviceLang wachten op antwoord per mail en telkens loze beloftes maken om tijd te rekken
Nu vinden ze de bestellingen opeens niet terug, ja ja het zal wel. Van diverse mensen per mail reactie gekregen dat de modules vanaf maandag naar azerty zou gaan en op donderdag was dat nog steeds niet voor elkaar, dat noem ik liegen
Bedankt voor je review.
Het spijt ons te horen dat de levertijd herhaaldelijk afweek van de gecommuniceerde verwachte levertijd.
Helaas kunnen levertijden soms variëren omdat we afhankelijk zijn van de levertijden van onze leveranciers. We doen ons best om onze klanten hierover zo transparant mogelijk te informeren, maar helaas kan dit soms resulteren in het verstrekken van onjuiste informatie.
Op basis van jouw gegevens kan ik helaas geen specifieke bestelling traceren.
Om je beter te kunnen helpen tijdens het bestelproces, verzoeken wij je om aanvullende informatie te verstrekken.
Azerty Klantenservice
AlgemeenAl paar jaar een tevreden klant bij Azerty.
Scherp geprijsd, service is echt dik in orde en is de webshop ook aangenaam om te bestellen.
Helaas mijn laatste bestelling was er 1 product niet op voorraad en zat die in de backorder, maar bij iedere wijziging m.b.t. de verzending word er netjes een update mail gestuurd zodat je goed op de hoogte wordt gehouden.
KlantenserviceDe klantenservice is echt dikke top, vorige keer was mijn moederbord defect en ben ik echt heel goed geholpen door een technici waarna ik het moederbord heb verwisselt.