Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk heb al meerdere keren bij Azerty besteld. Ik kreeg gelijk een orderbevestiging en niet veel later een mailtje dat het al was verzonden. Het kwam de volgende dag goed aan. Meeste producten verkopen ze voor een nette prijs.
Ik vond het jammer dat bij de Bluray geen kabels zaten (gelukkig had ik die nog!) en ook geen software. Software voor bluray is een dure grap die je niet ziet aankomen. Ik vind dat ze best bij dit soort producten mogen vermelden "Deze kabel heb je nodig en wordt niet meegeleverd" en "deze software is nodig maar wordt niet meegeleverd". Ik vind persoonlijk dat als je een product besteld dat dingen nodig heeft om te werken, je dat ook moet melden. Als je iets bij Bart Smit koopt staat er bijvoorbeeld ook "batterijen niet inbegrepen" of zoiets.
Ja fantastisch snel. Spul was ook op voorraad, maar de afhandeling was heel prompt nadat ik de bestelling had gedaan.
Het is fijn om bij Azerty te shoppen, ze hebben een ruim aanbod en zijn vaak ook de goedkoopste of in iedergeval een van de goedkoopste. Echter denk ik wel dat ze nog een beetje aan hun site kunnen sleutelen, hij is zeker niet verkeerd. Maar geavanceerd zoeken en de zoekmachine laten vaak een hoop producten achterwege. Dit kan natuurlijk ook aan mij liggen, maar I am just pointing it out there.
VerzendingZodra azerty iets op voorraad heeft verzenden ze heel snel en heb je het de volgende dag al in huis. Echter als ze iets niet hebben kan je nog al eens bedrogen uitkomen. Dit komt meer door hun leveranciers dan door hen zelf, maar de 2 tot 3 werkdagen levertijd die ze dan vaak aangeven wordt (in eigen ervaring) maar voor de helft van de tijd gehaald
KlantenserviceIk heb zelf nog nooit te maken gehad met de klachtenservice, wat mij een plus punt lijkt voor azerty. Daarentegen wel bij iedere bestelling met de klantenservice, ze sturen je namelijk via de mail direct na je bestelling alle informatie die je maar nodig kan hebben voor de rest van het proces (namelijk wanneer jij het bestelde goed op je deurmat hebt) dit vind ik echt super geregeld en is dan ook een van de redenen waarom ik bij azerty blijf bestellen.
Azerty heeft steeds meer onderdelen op voorraad. Vroeger moest je nog wel eens 3 dagen wachten, maar voorraadproducten worden snel verzonden. Is voor mij een betrouwbaar bedrijf.
VerzendingGoed
KlantenserviceWaar het bij de meeste webshops fout gaat is dit bij Azerty goed. Het antwoorden van de mail kan iets beter, maar men leest het wel en onderneemt ook actie.
het hele proces van een pc bestellen ging zonder haperingen bij azerty deze winkel is daarom zeker aan te raden
Verzendingik heb mijn producten afgehaald bij de balie in raalte omdat ik daar vlak bij woon en alles ging daar zeer soepel en alles is dan ook al werkend aangesloten
Klantenserviceik heb meedere malen telefonisch contact gehad met azerty en daarbij werden mijn vragen zeer goed beantwoord.
Product was volgens de website op voorraad. Betaling via Visa werkt prima. Bestelling keurig verpakt ontvangen.
VerzendingVoor 22.00 bestel en de volgende dag in huis
Voorraad is fictief. Levertijd 2-3 dagen = 2-3 weken.
"Online ruim voorradig" onderdelen zijn NIET op voorraad.
het is gewoon heel goed de kwaliteit waarin de spullen aankomen is ook goed helemaal mooi.
Verzendinggewooon uitstekend
Hardware bij Azerty bestellen gaat altijd zonder problemen. Ze leveren snel, hebben een goede klantenservice en de producten zijn scherp geprijsd.
Ik was van plan mijn eigen pc te bouwen, Tweakers pricewatch gebruikt en Azerty.nl kwam toch steeds als goedkoopste uit. Hier mijn componenten besteld en alles werd goed ingepakt geleverd. Geen defecten en/of krassen. Ik kreeg zelfs nog een welkomstcadeau! Ik ben echt helemaal tevreden over deze webwinkel, en ga er binnenkort zeker ook mijn SSD halen!
VerzendingDe verzending werd gehinderd door de Nijmeegse Vierdaagse, maar kwam alsnog een uur later dan de verwachte levertijd binnen. Top!
KlantenserviceDe klantenservice ben ik nog niet mee in aanraking geweest, omdat alles goed werd geregeld, en de producten niet kapot zijn.
Goed assortiment, heel redelijk geprijsd, als altijd prima service. Binnen de 'vertrouwde' 24 uur de uitstekende (Transcend) usb 3.0 card reader in huis. Beter kan het allemaal niet.
VerzendingBinnen 24 uur.
Prima prijs, zeer vlotte en nette afhandeling, het product heeft mij de volgende dag in perfecte staat bereikt.
VerzendingGratis verzonden in een keurige beschermende verpakking met Track&Trace
overzichtelijk site, snel afhandelen bestelling.verzending via pakje gemak.( werkt prima, hoef je niet thuis te blijven)
Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering, goede communicatie per e-mail (updates), de website is ook vrij overzichtelijk.
Een Crucial MX200 SSD besteld, Azerty was een paar euro duurder dan de goedkoopste uit de Pricewatch. Toch voor Azerty gekozen omdat zij voorraad hadden en omdat ik vorig jaar snel en goed ben geholpen door de klantenservice.
VerzendingZaterdag besteld, maandag verzonden. Prima in orde.
ik moest computeronderdelen hebben en ik heb op vele sites gekeken maar Azerty was toch de Beste en Meestal ook de goedkoopste.
Azerty heeft goede prijzen en een goede service. Ik koop er al 7 jaar vrijwel al mijn computer onderdelen.
Verzending"Vandaag besteld morgen in huis". Klopt.
Klantenservice1x een defect product gehad, zonder enige discussie omgeruild voor een nieuwe.
Als ik zoek naar de gunstigste prijs/kwaliteitverhouding kom ik via Tweakers.net bijna altijd bij Azerty uit.. Ook nu weer tot volle tevredenheid een paar producten aangeschaft via de website, duidelijk , toegankelijk, uitgebreid assortiment en bijna altijd op voorraad!
VerzendingDe levering is perfect op tijd geleverd (binnen twee dagen)
Prima site! Kom vaak via tweakers pricewatch bij jullie uit, vanwege de voordelige prijs goede recensies en snelle levering. Daarnaast is alles vaak op voorraad!
VerzendingSnelle levering! Goed verpakt, en top service als der wat is!
Besteld via de website, werkt overzichtelijk en duidelijk. Via klantenservice contact gehad omdat een onderdeel neit leverbaar bleek en ook dat werd snel en naar tevredenheid opgelost. Onder andere had ik een moederbord, processor en geheugen gekocht wat ik heb laten inbouwen. Dat was netjes gedaan en vooraf kreeg ik zelfs nog een mailtje of ik bij het inbouwen aanwezig wilde zijn om het geheugen te testen. Daar heb ik geen gebruik van gemaakt, echter de service en contact hierover vind ik erg netjes.
Ik heb de spullen opgehaald in Raalte, dus geen verzending en daar ook geen mening over. De afhandeling werkt prima. Mijn bestellign stond klaar werd via de mail gemeld. De spullen werden samen naar de auto gedragen, dus dat was prima in orde.
Met de klantenservice heb ik tweemaal conatct gehad. Eenmaal over een niet-leverbaar product en eenmaal over het testen van geheugen. In beide gevallen is het snel (zelfde dag) en naar mijn tevredenheid opgelost. Ik kon zelf aangeven wat ik wilde en anders kon oon de klantenservoce een alternatief aanbieden.
Mooie handige website, alles overzichtelijk en alle nieuwe producten voor scherpe prijzen (tov concurrenten) altijd zeer tevreden geweest over Azerty.
VerzendingGratis verzending, verzending op tijd met track & trace.
KlantenserviceHele snelle reacties op mail. Aanpassing van lopend order is geen probleem en meestal binnen een uur verwerkt.