Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Beetje verouderd aandoende site, maar alles is te vinden, en makkelijk te bestellen. Betaling is zo gedaan, eenvoudig kiezen voor bezorgen/afhalen/iDeal/PIN etc. Ik koop hier al jaren en iedere keer is het bovengemiddeld goed!

Gewoon goed, doos stond een beetje bol, maar dat was van de vele stootkussentjes!

Snel mailtjes met info/status etc. Ook snelle reacties op mails. En ze lezen de opmerkingen die je plaatst ook. Is gewoon goed en betrouwbaar communiceren.

Site is helder en duidelijk. Ook het zoeken gaat makkelijk.
Toelichting en productinformatie is ook meteen voorhanden.
Niet onbelangrijk, de standaard verzending is inbegrepen in de prijs.

Normale verzending gekozen, en toch volgende dag al in huis.
Product (Netwerkkaart) was ook prima verpakt.

Overzichtelijke webshop, account aanmaken was ook eenvoudig en snel.
De functie om een winkelwagentje naar jezelf of iemand anders te mailen is echt perfect. De doorslag om hier mijn componenten aan te schaffen was uiteindelijk simpelweg de lage prijzen.

Gewoon met postNL verstuurd (met track&trace), zondag avond besteld dinsdag morgen in huis.
Niets op aan te merken.

Memory werkte niet in dual channel, dacht eerst dat het aan het MOBO lag Beetje heen en weer gemaild met de serviceafdeling, donderdag mn spullen (CPU, MOBO en MEM) teruggestuurd. Vrijdag kreeg ik mailtje dat mn CPU defect was en zaterdag had ik alles weer netjes terug! Wist niet dat het zo makkelijk kon zijn allemaal, hier kunnen andere bedrijven nog een voorbeeld aan nemen!

Al vaker zaken besteld bij Azerty. Steeds goede ervaringen. Goed klantencontact, zowel per mail als telefonisch. Ook de afhaalbalie is klantvriendelijk.

Vroeger had ik voorkeur om bij a future te bestellen maar nadat die me een keer keihard hebben laten vallen ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe. Azerty werkt hard voor hun centen en dat zie je terug als klant. Prima shop!

Eerst een 4970k besteld. Die werd verzonden binnen No time. Toen kwam ik er achter dat de 6700k uit was die dag dus heb ze gebeld of het nog kon worden geannuleerd. Antwoord was hoe dan ook ja komt helemaal goed bestel maar de nieuwe producten. Geen gedoe, heerlijk

Klantenservice heeft zeer snel gehandeld. Eerlijk geantwoord want ik wil eigenlijk een rog moederbord maar die is nog niet uit. Ze zeggen dan ook eerlijk dat ze geen idee hebben ipv een schatting

Ik zocht 2x TP-LINK 8 dBi antenne. Dankzij gratis verzending had Azerty de beste aanbieding. Er staat wel een fout in de beschrijving op de site: de antenne heeft geen mannelijke connector, maar een vrouwelijke..... :-(

Om 17.05 bestelling geplaatst en betaald via Ideal. Direct een orderbevestiging ontvangen. Om 17.28 uur ontving ik de track&trace code.

De dag na bestelling stond om 12.00 PostNL met een envelop (waarvoor getekend moest worden ) aan de deur :-)

Klantenservice heb ik niet nodig gehad.

Bestelling in de avond geplaats, grote bestelling maar wel netjes verpakt de volgende dag thuis ontvangen. Via de mail contact gehad over wat extra opties erg klantvriendelijk!

De manier waarop men op de pixel garantie wijst bij het aanschaffen van een monitor wijst niet op de garantie voorwaarden van de EU, maar slechts op de fabrieksgarantie van de verschillende fabrikanten. Dat zou een verbeter puntje kunnen zijn... Dit oordeel is op basis van de aanschaf van:
- Een high end PC in onderdelen
- Asus PG278 (27") monitor
- IIyama prolite 24"monitor.

Heel snel (binnen 24 uur) en met duidelijkheid wanneer iets kan worden opgehaald (ik laat op een afhaalpunt bezorgen) verzender is doorgaans KPN

Met garantie weet ik niet, maar bij uitleg, toelichting en advies neemt men de tijd ,en geeft men ook advies als je daardoor goedkoper uit bent.

De bestelling had ik op 4 augustus geplaatst en de volgende dag binnen.
en de betalings proces was makkelijk met duidelijke instructies.

de doos was niet beschadigd en mijn andere pakketje was gelijk ook mee geleverd.

ik heb mijn product besteld.
3 dagen later kwam het binnen
in goede condietie en vroeg op de dag.
het enige nadeel was dat de verzenkosten meer waren als het product dat ik besteld had.

het duurde 3 dagen en koste mijn meer als het procust zelf

Een nieuwe voeding besteld voor mijn systeem omdat ik dacht dat de oude defect was. Wederom snelle service en goed verpakt de volgende dag geleverd.

Besteld vroeg op de avond en de volgende dag al geleverd. Track en trace wordt opgestuurd waarmee ja de verzending kunt volgen.

De oude voeding RMA gestuurd en deze is door Azerty onderzocht. Blijkbaar is deze niet defect......

Als ik iets nodig heb voor een pc, dan bestel ik altijd bij azerty.
Bij geen enkel andere webshop heb ik de service en levertijd zo positief ervaren als bij azerty. Al jaren een zeer tevreden klant

Harde schijf besteld, niet op voorraad bij azerty, wel bij hun leverancier.
Maandag besteld, woensdag verzonden, donderdag had ik hem in huis.
Zoals altijd, geweldige service, en zeer goed verpakt tegen transportschade,

Heb met enige regelmaat componenten terug moeten sturen wegens defect, een keer mijn moederbord, maar met grotere regelmaat harde schijven.
Altijd netjes opgelost binnen enkele dagen, zeer over te spreken.

Besteld in het weekend, en maandag 9.00 verzonden. Je bestelling worden direct gereserveerd, belangrijk want ik had juist het laatste product gekocht.
Betalen simpel en eenvoudig, met een mail ter bevestiging wat altijd goed is zodat je weet dat alles correct afgehandeld is geweest.

Maandag verzonden, dinsdag morgen aangekomen. Alles was met zorg verpakt, alles was volledig en correct en met zonder beschadigingen aangekomen.

Bestelling direct verwerkt in het weekend en maandagochtend om 9:00 uur verzonden. Prima service. Aanrader voor volgende bestelling.

Per gewone post verzonden en de volgende dag ontvangen. Goed geregeld en verpakking was ook goed.

besteld en de andere dag geleverd
het product voldoet aan mijn verwachtingen
volgende bestelling zal ik zeker weer doen bij azerty
zeer betrouwbare web/winkel
voor mij dus zeer goed geslaagd

geen problemen
product was perfect

Betaling was simpel en snel geregeld. De betaling werd ook keurig per mail bevestigd, altijd prettig om te controleren dat de betaling correct is aangekomen.

Het artikel werd niet snel verzonden en er moest een mailtje aan de klantenservice aan te pas komen om de boel aan de praat te krijgen. Al met al duurde het wel een dag of 8 - te lang dus eigenlijk.

Klantenservice reageerde snel en handelde adequaat

Was op zoek naar een kast, om voor mijn zoon een nieuwe pc te bouwen..Na enig zoeken viel mijn oog op de Fractal Design Arc Midi R2 - miditowermodel,
die bij deze shop goedkoop was aangeboden.. a 77.74 euro. Daar de levertijd onbekend was, later naar meer dan 12 dagen stond, heb ik deze toch besteld, met in het achterhoofd, dat de andere delen die ik nog nodig had, ook nog uitgezocht, c.q. besteld moesten worden... Dus op 22-7-2015 de bestelling geplaatst, waarna ik 2 dagen later een mail kreeg, waarin de actuele status van mijn bestelling werd toegelicht. Daarin bleek dat de kast op 31-8-2015 verwacht werd..een eventueel alternatief die Azerty aanbood, was het model met window, die op 92.24 euro zou komen..Daar ik geen window wil, heb ik die optie maar voorbij laten gaan..word WACHTEN dan maar...Tot ik op 28-7 een mailtje krijg, waarin stond, dat mijn "order" verzonden was...? Ok misschien een retour van hetzelfde model, of toch een snellere levering, dacht ik...Kreeg de volgende dag een mail, waarin de levertijd na 17.00 stond vermeld. Hopelijk ben ik op tijd thuis van mijn werk..Helaas was net te laat om het pakket in ontvangst te nemen..dus heeft mijn vrouw het pakket aangenomen..Bleek bij thuiskomst dat er een Fractal Design Arc Mini R2 - minitowermodel afgeleverd te zijn....Tja.....FOUTEN worden gemaakt, niemand is foutloos, zolang deze maar op een goede manier worden rechtgezet...

Zit al ruim een week hier met een kast opgescheep die ik niet wil, en NIET heb besteld...na de aanvraag van een servicenummer...GEEN reactie VERNOMEN tot nu toe...
P.S. zit in mijn wijk op een plaats , waar GEEN goede dekking is van ons mobiele netwerk....dus gelieve te mailen...
UPDATE: 9/8 Nog steeds GEEN reactie vernomen van AZERTY..morgen word het de 12de dag, dat er GEEN reactie word gegeven op de VERKEERD gestuurde kast...Geweldige Service....NIET DUS...
UPDATE:15/8 Na meerdere mails met de klantenservice, en telefonisch contact, is de kast uiteindelijk opgehaald...Na ontvangst, is de bestelde midi, alsnog door Azerty verstuurd, en vandaag binnengekomen...Al met Al, is dit na lange tijd toch goed opgelost....

Bestelling werd snel geleverd en was zorgvuldig ingepakt. Ik werd via een e-mail op de hoogte gehouden van m'n bestelling. Producten waren allemaal in orde, inclusief de BIOS-update van het moederbord. Niets op aan te merken.

Goedkoop Logitech keyboard besteld. Half drie in de middag besteld en 's avonds kreeg ik bericht dat de verzending was verstuurd. Volgende dag was hij binnen.

ik werk al jaren met azerty, ook toen ik werktde bij grote bedrijven altijd goede service goed contact zeer hulpvaardig en zeer betrouwbaar gebleken door de jaren heen !

verzending was snel goed, en het produc tfunctioneerd uitstekend !
en prijs technische zeer goed

azerty is gewoon geweldig heb wel is gehad dat ik een product had dat product ging stuk bij de klant door fout van de klant ik contact met azerty en bleek zou niet vergoed worden, vervolgens kreeg ik defect product terug gestuurd met een nieuw product azerty is gewoon top wat er ook is ze helpen je staan klaar voor je en zeer betrouwbaar ! kan niet anders zeggen dat ze zijn een van de weinige bedrijven die naast goede prijzen en goede kwaliteit dat ze uitstekende service hebben beter dan die van concurrenten tot nu toe !

Scorekaart voor Azerty