Gebruikers over webshop Azerty

Al een aantal jaren klant van Azerty. Zodra ik merk dat ze in de top 3 staan qua prijs is de keuze snel gemaakt!

Altijd een snelle levering, en bij de kleinste oponthoud wordt je tijdig geïnformeerd.

In korte tijd twee maal besteld, twee maal prima in orde. Shop is overzichtelijk met goede zoekfilters, duidelijke voorraad icoontjes.

Verbeterpuntje zou de actuele voorraad kunnen zijn, veel producten hebben een wat langere levertijd.

Prima ingepakt. Ondanks bestellen op oudejaarsavond was het pakketje er toch vrij vlot na de jaarswisseling.

Doos chocolade er bij in de verpakking, leuker kan het bouwen van een computer niet worden!

Na een nieuw Skylake systeem te hebben besteld, bleek dat de machine relatief vaak vastliep. In eerste instantie verdacht ik de CPU gezien de berichten over koelers die het substraat en mobo beschadigen. Azerty heeft zowel de i5 6600k omgeruild voor een i7 6700k als het moederbord van hetzelfde type (GA-Z170X-UD5 TH). Na een paar dagen bleek dat het probleem nog steeds niet weg was. Op het forum van TomsHardware komen hierover veel meldingen binnen en ik heb er zelf een bijdrage geleverd.

Op de zaterdag na oudjaar ben ik bij Azerty in Raalte vriendelijk ontvangen en hebben we uiteindelijk de 4 stripjes RAM (32GB) omgeruild. Dit leverde een stabiel systeem op. Terwijl we componenten uitwisselden, kreeg ik nog een rondleiding binnen het bedrijf. Een geweldige en oprechte service waarvoor ik Niels en Vincent wil bedanken.

Een SSD hardeschijf gekocht van Samsung, hier boden ze hem het goedkoopst aan. Azerty geeft je de mogelijkheid om via internet bankieren te betalen. Ging soepel en makkelijk. Kreeg hem de volgende dag binnen. Hardeschijf kreeg ik aangeleverd in een (groot) pakket. Wel keurig ingepakt en veilig. SSD hardeschijf doet het goed.

In de ochtend besteld kreeg hem de volgende dag binnen.

Al meerdere malen hier iets besteld, zeer goede webshop/leverancier.
Website overzichtelijk en duidelijk.
Prijstechnisch vaak de 'winnaar' en geen gezeur met aparte verzendkosten!

Altijd correct verpakt en zeer snel geleverd volgens belofte op de website.

Heldere website, niet teveel keuze, verzending was snel en de sdd die ik had besteld was prima verpakt!

beste winkel in nederland , groot assortiment , net niet de goedkoopste , maar wel kwaliteit artiklen , goede communicatie

snel , winkel voorraad klopt altijd en levertijd bij groothandel ook

Helpt met elke vraag , zelfs over artikelen die mogelijk nog in de rommeldoos zitten

Goede site met ruime keuze en makkelijk te selecteren. Verder geen poespas, betalen en leveren conform afspraak!

24 uur leveren is ook binnen 24 uur leveren.

Azerty is altijd snel en goed, ben een erg trouwe klant met vele succesvolle aankopen.

Eenmaal onvrede gehad over een Samsung 840 evo met verouderingsproces problemen. Deze werd door Azert netjes omgeruild door een 850 omdat ze niet wilde dat ik met Samsung de discussie aan hoefde te gaan.

Eenvoudige website waar je zeer snel kunt bestellen met een reallife indicatie van voorraad. Erg handig

Snelle levering en een 3S code waar ik niet om gevraagd had.

Bestelling was simpel. Website gevonden via Pricewatch. De beoordeling van de webwinkel was prima en dus besteld. Op tijd geleverd, prima prijs, geen verzendkosten en produkt bevalt prima. Wat wil je nog meer.

Op tijd geleverd

Product was goed te vinden, maar verzending via PostNL heeft mijn voorkeur vanwege afhaal punten.

Product was ineen doos met meer dan voldoende luchtzakken

Dit is de eerste keer dat ik bij Azerty besteld heb, voornamelijk vanwege de aantrekkelijke prijzen. Dat de service en levering daarnaast ook nog eens top waren, is helemaal super! Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Levering was eerder dan verwacht, goed verpakt en als verrassing was een leuke attentie toegevoegd.

Via de chat contact gehad met de vraag of een product voor een bepaalde datum geleverd kon worden ivm een deadline. Medewerker was zeer klantvriendelijk, goed geadviseerd en product is supersnel geleverd.

Zeer gebruiksvriendelijke website met ruime keus aan producten en zeer scherpe prijzen. En als je een vraag stelt krijg je snel antwoord en professionele uitleg over het product.

Zeer snel verstuurt en heel netjes verpakt, beter kan je niet verlangen...

Snelle en correcte antwoorden als je iets vraagt, en zeer klantvriendelijk qua oplossingen. Ik had iets besteld wat ik achteraf niet bleek nodig te hebben en het werd meteen gecanceld en het te veel betaalde bedrag werd netjes terug gestort.

super service, bestel al jaren bij Azerty. Altijd correcte afhandeling gehad. Ze hebben al jaren ervaring en dat blijkt snel!

netjes aan huis geleverd en zeer goed verpakt

beste klantenservice die ik ooit heb ervaren bij een webwinkel. Vragen worden snel beantwoord. RMA service is uitmuntend

Ik bestel al jaren mijn onderdelen en zelfs laptops bij hun, altijd goede info en een eerlijke prijs.

Snelle levering zoals aangegeven en goed veilig verpakt

Heb mijn externe harde schijf tot 3 keer toe kapot gehad en altijd goede service gekregen en meteen een RMA

Een upgrade voor de PC besteld. Per ongeluk bij het bestellen een onderdeel in de verkeerde kleur (ja, 't oog wil ook wat) besteld, en daar na de orderbevestiging direct een mail over gestuurd. Snelle reactie en soepel geregeld!

Bij het afmaken van de bestelling kwam er het aanbod om de BIOS van het moederbord voor een klein bedrag te upgraden naar de nieuwste versie. Nou, dacht ik, dat hoeft toch niet, beetje makkelijk geld verdienen. Achteraf gezien was het wel handig geweest omdat het geheugen pas na een BIOS update herkend werd. Opgelost met wat ouder geheugen, maar daardoor ben ik de optie die aangeboden wordt wel naar waarde gaan inschatten.

Kortom, een erg servicegericht bedrijf dat aan de andere kant de prijzen wel strak houdt.

Bestelling tijdens de kerst gedaan, toch week erna al geleverd.

Ik had per ongeluk een verkeerde kleur onderdeel besteld, dit werd zeer klantgericht omgeruild.

Deze review gaat over een RMA van een bestelling die ik op 18 mei heb geplaatst, en die overigens toen de volgende dag is verzonden.

Ik had een kapotte harddisk, die onder garantie viel. RMA aangevraagd, de disk opgestuurd. Ontvangst duurde toch wel 3 dagen, waarna ik een mail kreeg met de opmerking dat de disk meer dan 10 dagen levertijd heeft. Ik kon erop wachten, of een mailtje sturen. Ik stuurde een mailtje dat ik een andere disk wilde. Meteen kreeg ik een factuur voor het verschilbedrag, die ik heb betaald. Twee dagen later werd de nieuwe disk verstuurd, de dag erna had ik hem binnen.

Voor het opsturen had ik verzendkosten gemaakt. Ik stuurde een mailtje met een foto van het bonnetje. De dag erna (!) had ik het geld op mijn rekening.

Conclusie: ik ben al jaren klant, en zal dit voorlopig gewoon blijven.

De disk had geen retailverpakking. Hij was dus in de antistatische zak met een heleboel bubblewrap omwikkeld, wat in een verzenddoos weer vastgezet was met luchtzakken. Uitstekend dus.

Zie algemeen.

Heb geheugen corsair Dominator platinum bij azerty op de dit stond duidelijk genoeg info over het geheugen en goed te vergelijken met andere spullen . Voor de rest prijs en betaling en levering goed zat netjes verpakt .zou zo weer wat bestellen als ik wat nodig hebt .

Goed met de feestdagen

Top!
snelle levering, vertrouwend en goedkope prijzen
ik haal hier al mijn onderdelen en ben altijd tevreden.
gewoon een top bedrijf!

snelle en goeie levering

krijgt goed te weten hoe en wanneer ik mijn pakket binnen krijg

Scorekaart voor Azerty