Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenGoed assortiment, heel redelijk geprijsd, als altijd prima service. Binnen de 'vertrouwde' 24 uur de uitstekende (Transcend) usb 3.0 card reader in huis. Beter kan het allemaal niet.
VerzendingBinnen 24 uur.
Prima prijs, zeer vlotte en nette afhandeling, het product heeft mij de volgende dag in perfecte staat bereikt.
VerzendingGratis verzonden in een keurige beschermende verpakking met Track&Trace
overzichtelijk site, snel afhandelen bestelling.verzending via pakje gemak.( werkt prima, hoef je niet thuis te blijven)
Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering, goede communicatie per e-mail (updates), de website is ook vrij overzichtelijk.
Een Crucial MX200 SSD besteld, Azerty was een paar euro duurder dan de goedkoopste uit de Pricewatch. Toch voor Azerty gekozen omdat zij voorraad hadden en omdat ik vorig jaar snel en goed ben geholpen door de klantenservice.
VerzendingZaterdag besteld, maandag verzonden. Prima in orde.
ik moest computeronderdelen hebben en ik heb op vele sites gekeken maar Azerty was toch de Beste en Meestal ook de goedkoopste.
Azerty heeft goede prijzen en een goede service. Ik koop er al 7 jaar vrijwel al mijn computer onderdelen.
Verzending"Vandaag besteld morgen in huis". Klopt.
Klantenservice1x een defect product gehad, zonder enige discussie omgeruild voor een nieuwe.
Als ik zoek naar de gunstigste prijs/kwaliteitverhouding kom ik via Tweakers.net bijna altijd bij Azerty uit.. Ook nu weer tot volle tevredenheid een paar producten aangeschaft via de website, duidelijk , toegankelijk, uitgebreid assortiment en bijna altijd op voorraad!
VerzendingDe levering is perfect op tijd geleverd (binnen twee dagen)
Prima site! Kom vaak via tweakers pricewatch bij jullie uit, vanwege de voordelige prijs goede recensies en snelle levering. Daarnaast is alles vaak op voorraad!
VerzendingSnelle levering! Goed verpakt, en top service als der wat is!
Besteld via de website, werkt overzichtelijk en duidelijk. Via klantenservice contact gehad omdat een onderdeel neit leverbaar bleek en ook dat werd snel en naar tevredenheid opgelost. Onder andere had ik een moederbord, processor en geheugen gekocht wat ik heb laten inbouwen. Dat was netjes gedaan en vooraf kreeg ik zelfs nog een mailtje of ik bij het inbouwen aanwezig wilde zijn om het geheugen te testen. Daar heb ik geen gebruik van gemaakt, echter de service en contact hierover vind ik erg netjes.
Ik heb de spullen opgehaald in Raalte, dus geen verzending en daar ook geen mening over. De afhandeling werkt prima. Mijn bestellign stond klaar werd via de mail gemeld. De spullen werden samen naar de auto gedragen, dus dat was prima in orde.
Met de klantenservice heb ik tweemaal conatct gehad. Eenmaal over een niet-leverbaar product en eenmaal over het testen van geheugen. In beide gevallen is het snel (zelfde dag) en naar mijn tevredenheid opgelost. Ik kon zelf aangeven wat ik wilde en anders kon oon de klantenservoce een alternatief aanbieden.
Mooie handige website, alles overzichtelijk en alle nieuwe producten voor scherpe prijzen (tov concurrenten) altijd zeer tevreden geweest over Azerty.
VerzendingGratis verzending, verzending op tijd met track & trace.
KlantenserviceHele snelle reacties op mail. Aanpassing van lopend order is geen probleem en meestal binnen een uur verwerkt.
Ik heb zelf verschillende producten gekocht bij azerty en alles is altijd goed aangekomen en goed geregeld met de levering dus Toppie!
Een makkelijke en overzichtelijke website zorgt voor meer omzet, en dat klopt ook. Moet zeggen dat ik mij vertrouwd voel bij deze winkel. Azerty doet wat ze beloven. Inmiddels een zakelijke klant en heb ook besteld op rekening, allemaal keurig afgehandeld!
VerzendingKeurig op tijd afgeleverd, goed verpakt, zoals het gewoon hoort!
verschillende bestellingen gedaan bij Azerty, altijd netjes afgehandeld en duidelijke communicatie. en concurerende prijzen.
bijkomend voordeel, ik woon om de hoek van de fysieke winkel en ook daar is de service prima.
ik had mijn bestelling in meerdere keren / delen besteld. omdat ik had gekozen voor ophalen / pin kon ik nog totdat alle producten binnen waren telkens wat toevoegen aan diezelfde bestelling; werkte perfect.
Klantenserviceenige puntje; het overzicht wat je krijgt van je bestelling is in tekst zonder opmaak, waardoor het een beetje warrig in je mailtje staat.
Ik heb altijd een prima ervaring gehad met Azerty. Goed(kop)e producten van goed kwaliteit. Makkelijke betaling en duidelijke informatie voorziening
VerzendingDegelijk verpakt. Geleverd de dag na de bestelling zoals beloofd.
Ik heb de afgelopen jaren regelmatig bij Azerty producten besteld en nog nooit een slechte ervaring gehad. Het enigste minpuntje vind ik dat de filters op de website niet altijd kloppen, bijvoorbeeld dat een eigenschap meerdere keren voorkomt, maar elk wel andere producten toont.
VerzendingAltijd netjes verpakt, niets op aan te merken.
KlantenserviceDe keren dat ik met de klantenservice te maken kreeg ivm een bestelling aanpassen, producten die DoA zijn of defect binnen de garantie, is het altijd snel en duidelijk verlopen.
Ik had 2 dingen bij Azerty bestelt, een tower behuizing en voeding voor me nieuwe pc. Het bestellen geen erg gemakkelijk en was niet moeilijk om uit tezoeken want dat is nog wel eens op sommige websites.
+goed overzicht qua website
+goed op de hoogte van de bestellingen
+perfecte klanten service
+erg makelijke site en snel bestelt
Me pakketjes kwammen gewoon in een doos aan met daarom heen een beschermlaag, zag er goed verzorgd uit en niks mis mee. De producten die ik bestelt had waren van goede kwaliteit en de goede prijs ervoor betaalt. En natuurlijk geen verzendkosten!!
Ik had me producten eerst op afhalen gezet, en had later contact gehad met de live chat service van de site. Ik sprak met ene Roy, en die had keurig de bestellingen geannuleerd. En het verliep goed af.
Helemaal top!!
Ik bestel al jaren bij azerty voor mezelf en voor klanten. Ik ben zeer tevreden over hun aanbod, prijs en service!
VerzendingProducten komen stevig verpakt aan.
KlantenserviceAzerty staat altijd voor je klaar en doet niet moeilijk over omruilen of garantie.
SD-kaartje besteld. Valt natuurlijk weinig over te zeggen, lage prijs + gratis verzending, Gewoon top dus!
VerzendingVerzenden als prima ervaren. Besteld, de dag erna binnen. Was vrij verrast dat een SD-kaartje in een doosje kwam! Prima!
KlantenserviceIk had eerst een ander kaartje besteld, maar deze werd maar niet verzonden (op de site stond 3-5 werkdagen, maar na 5 dagen niet verzonden). Contact opgenomen, en werd vriendelijk te woord gestaan en de bestelling werd zonder probleem ge-annuleerd. Blijkbaar was er een fout in het systeem, want eigenlijk had er automatisch een bericht gestuurd moeten worden aangezien het niet beschikbaar was.
Goedkoopste prijs voor het werkheugen voor in mijn laptop. Levering kwam een dag later dan ik had gepland maar nog steeds snel.