Gebruikers over webshop Azerty

Azerty is voor de perfecte webwinkel, een uitgebreid assortiment en de website is duidelijk en overzichtelijk. De optie om samengestelde configuraties via directe link op te slaan is heel erg prettig. Doordat bestellingen worden opgeslagen is het makkelijk om na een lange tijd te kijken welk item wanneer besteld is, een optie waar ik zeer veel gebruik van maak.

Mijn nieuwe videokaart is netjes de volgende dag geleverd zoals vermeld stond op de website, de verpakking was ook helemaal in orde, niets op aan te merken.

De klantenservice is tot nu toe altijd snel en secuur geweest, ook daar heb ik niets op aan te merken.

Het grote voordeel van azerty is niet alleen hun uitgebreidde assortiment maar ook hun gebruikersvriendelijke interface.

De track en trace was erg goed en ook de service en snelheid was erg goed waardoor ik er rekening mee kon houden dat ik het kon ontvangen.

Snel en goed, de mailtjes die ik verwachtte kwamen keurig en snel aan

Ze hebben echt veel en zeer nette prijzen. Grafische kaart besteld en de levering ging conform de afspraken.

Volgens hun vermelde leertijd. Dus prima.

Ik heb al een paar keer een zelf samengestelde computer besteld en laten assembleren. Geen enkel probleem mee gehad.

De desktop computers heb ik zelf opgehaald. Kort geleden 's avonds een laptop besteld en de volgende dag al in huis.

Duidelijke site en goede prijzen.
Heb er NZXT Crafted Series Phantom 410 besteld, jammer genoeg was met de levering de klep gekapot.
De manier van RMA aanvraag is wat apart.
Nu heb ik er een nieuwe videokaart gekocht. Ben benieuwd naar de verzending.

De behuizing kwam in de doos, zonder doos eromheen. Vind ik persoonlijk wat riskant, verder prima

RMA is apart, verder duidelijk

Al meerdere keren een bestelling gedaan de afgelopen jaren en allemaal zijn ze netjes afgehandeld en binnen een werkdag verstuurd. Vaak zijn ze net wat goedkoper dan Coolblue en hebben ze dat ene product wel in het assortiment.

Een Samsung microSD geheugen kaart was na 1 jaar en 4 maanden defect.

Ik had een RMA servicenummer aangevraagd, kreeg een vervangende exemplaar opgestuurd en de verzendkosten werden na aanvraag teruggestort.

Prima service, goede prijzen en snelle levering.
Een goede ervaring op vrijwel alle fronten.
Enige minpuntje is de look van de site, die kan beter want het is geen erg mooie site maar wel functioneel dus niet storend of niet werkend.

Prima afhandeling. Met name toen de betaling onbedoeld anders verliep. Er werd heldere informatie geboden over de manier van betaling buiten het reguliere proces om.

Ik bestel best vaak bij Azerty, waardoor het onderhand mijn favoriete web winkel is geworden. Ze zijn altijd scherp geprijsd en doen niet aan 'nepe' aanbiedingen. Betalen is ook altijd makkelijk, met veel betaal (en verzend) opties!

Een opmerkpunt is dat de site volledig in het Nederlands is. Dat wil zeggen dat je niet goed met Engelse zoek termen kan zoeken, dit maakt het soms moeilijk om producten te vinden. Ik zie dit graag veranderd.

Azerty levert altijd op tijd en uitstekend verpakt. Ik waardeer dat ze 'onzichtbaar' verpakken om de kans op diefstal te verminderen.

Over het algemeen is de klantenservice goed, en redelijk snel. Je kan zien dat ze je echt willen helpen wanneer je een probleem hebt.

Zoals altijd tevreden over Azerty. Goede prijzen en gewoon zoals beloofd de volgende dag in huis. Website zou wel iets handiger mogen, soms is zoeken wat lastig.

Goed verpakt en de volgende dag in huis.

Alles ging prima.

had van azerty nog nooit gehoord.
heb de asus striks 980ti zelf opgehaalt.
mis alleen de game die je erbij krijgt neem daarover nog even contact.
maar wat een goede service in de winkel en ze nemen de tijd voor en uitleg
gewoon top.
weet wel waar ik de volgende keer heen ga al is het totaal 3 uur rijden.

Duidelijke website en een logisch bestelproces. Scherpe prijs, jammer dat er een beetje toeslag gerekend wordt vanwege betalen met een creditcard anders had ik vijf sterren gegeven. Snelle levering, keurig verpakt ook.

Azerty is een goeie shop. Goeie prijzen, op tijd geleverd, een ruim assortiment en goed voorraadbeheer (bijvoorbeeld nooit een mailtje gehad dat iets toch weer niet op voorraad is, hoewel de website dat wel zei).
Ga vooral zo door, zelf als ze met iets niet de allergoedkoopste zijn (vaak zitten ze wel in de buurt) genieten ze toch mijn voorkeur, omdat ze een constante hoge kwalitatieve dienstverlening tonen.

Altijd goed verpakt en nog nooit een DOA ontvangen.

Prima zoals altijd, vaste winkel waar ik electronica koop. De SD kaart snel gevonden en was niet duur.

Door het weer verwachtte ik een dag later niet 3 dagen later.

Topservice, HDD besteld en op het laatste moment via telefonisch contact bestelling nog kunnen wijzigen naar alternatief product. Snelle correctie en vervolgens snelle aflevering. Mooi!!

Zeer behulpzame mevrouw aan de telefoon, positief, klantgericht en snel. Wat wil een klant nog meer?

Fantastische service. Ik kreeg als nieuwe klant een doos chocola en kon mijn niet goed werkende videokaart zo omruilen. Binnen een week had ik een vervangende! Top service.

Website toegankelijk en duidelijk. Snelle levering en prima (omruil)service. Jammer dat je voor een telefoongesprek bovenop de gesprekskosten nog 1 euro moet betalen.

Snel geholpen bij telefonisch contact opnemen. Bestelling heb ik nog om kunnen zetten; ik had zelf het verkeerde product besteld.
Telefoongesprek kost 1 euro per gesprek + gebruikelijke gesprekskosten. Dat vind ik wel veel en maakt dat ik de service niet als "uitstekend" heb beoordeeld.

Duidelijke site met links naar reviews en tests en met betrouwbare opslag van de bestelhistorie wat ik soms wel eens handig vind.

Vlotte en correcte terugbetaling als dat achteraf nodig blijkt.

Duidelijke website, specificaties van producten zijn doorgaans ook duidelijk. In een enkel geval zijn de specs niet geheel compleet, maar er staat altijd een typenummer of iets dergelijks bij vermeld, dus via Google kun je dan precies nagaan hoe of wat. Heb ook altijd geleverd gekregen conform het vermelde typenummer, sku, ean, etcetera.

Snel, goed verpakt, buitenkant pakje was wat gehavend geraakt onderweg, maar de inhoud was onbeschadigd.

Een product dat ik al langer zocht en overal € 50+ kostte stond opeens op de site voor nog geen € 10. Duidelijk een foutje, maar besteld met het idee 'je weet maar nooit'. Kreeg de volgende dag een keurig mailtje met excuses dat het inderdaad om een fout ging en het aanbod om het product alsnog te ontvangen tegen inkoopprijs met gratis verzending. Wat mij betreft een prima deal. Gezien de overduidelijke prijsfout hadden ze de order redelijkerwijs ook kunnen annuleren, in plaats daarvan hebben ze de moeite genomen om mij een heel scherp aanbod te doen. Uitstekende service!

De website is duidelijk. Hij bevat redelijke filter mogelijkheden. Er zijn websites die nog meer opties en gebruiksvriendelijker opties bieden.
Mooi zijn de foto's van de producten. Dat werkt gemakkelijk.
Je kunt producten vergelijken, dat werkt redelijk.
Bij vergelijken behuizingen valt op dat niet altijd gewicht is ingevuld. En 'naleving van specificatie' ps/2 als waarde, lijkt ook niet te kloppen.
Gelukkig kan je veel via tweakers en is de zoekfunctionaliteit op de website meer dan uitstekend.
Eén artikel was niet in winkel op voorraad maar in magazijn toeleverancier. Deze werd, conform wat op de website stond, een dacht later bezorgd. Maar dus op tijd.

Op tijd, netjes verpakt. Plus doos Merci omdat het eerste bestelling was. Dat was leuke verrassing. Tja, kan niet beter...

Ik had gevraagd om order te splitsen. Binnen 24 uur gereageerd en was dat verwerkt. Derhalve goede ervaring met klantenservice.

Scorekaart voor Azerty