Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Azerty is een geweldig bedrijf, ik heb meerdere producten bij hun gekocht.
Alles is perfect aangekomen, behalve mijn Nepton 240M die een kleine fabrieksfout had, heb het voor een RMA teruggestuurd. Volgende dag hebben ze hem binnengekregen en ik krijg hem morgen terug. Geweldig service, en zelfs hun klantenservice is perfect.
Ik stuur hun een bericht op een weekdag binnen een uur een bericht terug!
En hun garantie is ook geweldig.

Geweldig, ze geven je een Track and Trace code voor PostNL, en sturen het in andere dozen zodat een hebberige PostNL bezorger of buurman er vanaf blijft.

Meteen antwoord gekregen, heel erg duidelijk.

Alles op de site werd netjes aangegeven, en is ook zeer overzichtelijk. Er staat ook netjes bij hoeveel producten er nog precies op voorraad zijn, iets wat alle webshops zouden moeten aangeven maar helaas niet altijd zo het geval is. Van de klantenservice heb ik geen gebruik hoeven maken, maar ik ga er van uit dat deze ook goed zal zijn.

Een harde schijf besteld voor in mijn PS4. De harde schijf werd netjes op tijd en veilig geleverd in bubbeltjesplastic en een antistatisch zakje. Ik heb gekozen voor de gratis verzending en ik kon netjes mijn pakketje volgen bij Post NL. Er zal zelfs als welkom Merci chocolade bij wat een erg leuke verrassing was. Kortom, perfecte eerste indruk en zal zeker er vaker iets bestellen.

Voor mij is Azerty altijd goed, goede levering en goede support bij problemen. De levering was netjes de volgende dag en ik kon nu ook een PakJeGemak-adres kiezen.

In november 2011 heb ik mijn pc ( componenten ) gekocht bij Azerty. Na bijna 6 jaar was mijn videokaart dus wel aan vervanging toe. Na enig uitzoekwerk, kwam ik uit bij de GTX970. Uit de pricewatch, heb ik Azerty gekozen, dit omdat ik goede ervaring heb met Azerty, en dat ze de volgende werkdag leverde.

Savonds om 19:00 heb ik mijn product besteld, en de volgende dag was hij al binnen! Super geregeld. helemaal tevreden over de levering. De videokaart zat in de originele verpakking, en die doos zat in een doos van een friet merk. In deze doos zat genoeg bubbelpapier, en mijn videokaart. Prima dus!

Nadat mijn mobo de geest had gegeven ben op zoek gegaan naar een niet al te duur mobo/processor combi als vervanger. Site is overzichtelijk en de vooraad indicator vind ik erg handig. Had wel een vreemd verschijnsel met de winkelwagentje dat bij verversen van de pagina het aantal werd verhoogd(?). Maar voor de rest geen problemen. Betalen met iDEAL ging soepel.

Mailtje met verzendgegevens, track en trace. Product gelevered netjes op tijd door PostNL. Ik had de inbouw service gebruikt voor het monteren van CPU en koeler en maakte me een beetje zorgen dat de verpakking voldoende bescherming zou bieden. Maar ik hoefde geen zorg om te maken met de heleboel uitstekend beschermd met bubbelplastic.

Het is een poosje geleden dat ik gebruik heb gemaakt van Azerty en het doosje Merci vond ik een leuke verassing (en mijn vriendin ook).

Klantenservice stuurde me een persoonlijk mailtje met uitleg hoe levering zou gaan lopen (via leverancier) en hield mij op de hoogte. Uitleg bij product was niet heel goed, maar daarvoor bestaan wel andere sites. Door vriendelijke communicatie (ook aftersales) er toch voor gekozen om bij volgende orders eerder voor deze winkel te kiezen.

Verzending was op zich een dag later dan ik gehoopt had omdat ik eind van de middag bestelde en het via de leverancier liep, maar verder prima geregeld.

Ik had achteraf toch een factuur op naam van bedrijf nodig; klantenservice heeft dat heel snel via de adminsitratie voor mij geregeld. Vriendelijke communicatie.

Voor het eerst wat bij Azerty besteld. Ik weet niet hoe gemakkelijk de webshop navigeert aangezien ik via Tweakers meteen op de pagina van het artikel kwam. Verder had ik ook geen andere artikelen nodig. De bestel- en betaalprocedure gingen verder gemakkelijk.

Op 18-8 vroeg in de middag een artikel besteld dat op dat moment volgens de webshop ruim op voorraad was. Na het opmaken van de bestelling werd er echter gezegd dat er 2 of 3 werkdagen bezorgtijd was. Het artikel werd uiteindelijk 20-8 bezorgd. Voor zover "Voor 22 uur besteld, morgen in huis".

Het artikel was verder prima verpakt. Het was wat kleiner dan de doos waar het in zat, maar de overgebleven ruimte was netjes opgevuld.

Ik ben naar Raalte gereden en kon daar alles op een touch monitor bestellen, daarna kon ik eventjes rustig plaatsnemen terwijl mijn bestelde producten uit het magazijn werden gehaald, daarna een makkelijke betaling met pin en ik kreeg mijn bestelde producten, met een doosje chocola omdat het mijn eerste aankoop was!
Super makkelijk bestellen en afhalen en geweldige service.

Koop hier graag nog een keer!

Toen ik een probleem had werd alles meteen en keurig opgelost, en zoals ik al zei kreeg ik bij mn eerste aankoop een doosje merci, wat natuurlijk een leuk iets is :D

Over het algemeen wel goeie woorden over te brengen alleen ging het deze keer gewoon niet zoals ik me dat voor ogen had, helemaal niet voor een bestelling van 190 euro.

Misschien de volgende keer toch beter verpakken? Doos was kapot(dun karton) en verder ook geen bescherming .nou zit er een tas in maar mijn werkgeheugen had de verpakking wel kapot, gelukkig werkte die wel natuurlijk.

Wederom bij Azerty besteld, vanwege de uitstekende service en snelle levering. De prijs is ook zeer concurrerend.

Wederom super, geregeld Azerty!

Nu eens gekozen om bij een service punt te laten bezorgen, omdat er bij het product stond "online beschikbaar" en 2-5 werkdagen levertijd.
En het was dus de 2e dag al binnen!
Super geregeld Azerty!

Fenomenale klantenservice! Na aanschaf van een extra HDD bleek dat ik geen schroeven meer had om deze in mijn Antec Sonata III vast te maken, waarna ik contact opnam met Azerty om te vragen of ze deze aan mij konden verkopen. Hier had ik de kast namelijk 5 jaar geleden gekocht.

Volledig op eigen initiatief hebben de medewerkers kosteloos schroeven opgestuurd naar het adres wat daar nog bekend was!
In eerste instantie waren dit niet de goede schroeven, wat een tweede (wederom kosteloze!) set aan schroeven in mijn brievenbus opleverde.

Werkelijk wonderbaarlijke klantenservice, voor een product wat 5 jaar geleden is verkocht. Top!

Website is duidelijk en de producten zijn goed te vinden. Via de webchat ook nog advies gevraagd voor geheugen en moederbord.

Bestelling was inclusief assemblage moederbord, geheugen en een I7-4790K met een big shuriken. Deze waren netjes ingepakt en alle originele spullen werden ook meegezonden in een goed verpakte doos. Binnen 4 dagen had ik alles in huis.

Via de webchat advies gevraagd over het te bestellen geheugentype en daarop een duidelijk en goed antwoord gehad. Andere ervaring met RMA van een 2 jaar oude harde schijf was goed.

Alles ging perfect. Ook zijn de prijzen niet erg hoog. De verzending is heel snel en een goede garantie is gegarandeerd.

Ik kreeg al mijn bestelde onderdelen in 1 dag!

Ik werd goed en netjes geholpen.

het product was op voorraad stond op de site terwijl ze het product nog moesten binnen krijgen van de financier, dat was een beetje onduidelijk. maar na een bericht te hebben gestuurd bij de live chat super goed geholpen door een medewerker.

het product was goed te volgen met de track and trace code die bij het pakketje zat. het product kwam ook precies op tijd binnen.

de klantenservice bij Azerty is echt uitstekend. als je een vraag hebt kan je bij de live chat terecht die je altijd goed helpt met vragen.

Alles wordt keurig gecommuniceerd en afgehandeld. Ik klikte een systeem bij elkaar, en werd er op gewezen dat mijn keuze voor het geheugen mogelijk niet goed zou werken. Ook werd geadviseerd welke wel (en niet duurder...)

Het kan aan de besteller liggen, maar de doos was flink stuk. Dus aan de deur de paklijst moeten controleren.
Dat gold ook voor een RMA zending daarna

Prima communicatie

duidelijke site, makkelijke betaling, juiste informatie, prijs is eerlijk ten opzichte van de kwaliteit, zou weer zaken doen met deze shop :D

snel gelevert, werkt naar behoren

De beloofde aflevertijd is niet gehaald ondanks de toezegging op website dat het maximaal drie dagen duurt.

Koper moet actie ondernemen om te zien wat er gebeurt (email met Azerty) terwijl een standaard bericht 'uw bestelling wordt over ... dagen verzonden' veel duidelijk zou maken. Haal de beloofde ontvangsttermijn van de website als je 'm niet haalt

Voldoende is het niet, slecht ook niet. Mis de optie 'matig' in dit keuzemenu. Opmerking: zie bij verzending

Uitstekende site en zeer vloeiend bestelproces.
Ik ben inmiddels vaste klant bij azerty vanwege hun goede site, snelle levering en uitstekende aftersales. Hoewel ik de drie onderdelen ergens anders nog zo'n twintig euro goedkoper kon krijgen is een goede service ook belangrijk.

De verzending is gratis dus ze zullen op verpakking en kosten moeten besparen. De doos waarin de spullen zaten was niet al te stevig en vrij dun. Toch de onderdelen zijn goed aangekomen.

Helaas was het moederbord wat ik besteld had defect. Het was zeer onstabiel als het geheugen in bank 2 en 4 geplaatst werd. De rma procedure was eenvoudig en het moederbord is snel omgeruild. Ook de verzendkosten voor het terugsturen zijn vergoed.keurig dus!

Alles was perfect, ik had onderdelen om een computer te bouwen besteld om 8 uur s'avonds, rond 9 uur heb ik een mail gestuurd om mijn bestelling aan te passen, direct antwoord dat dat geen probleem was.

Volgende dag om 1 uur alles in huis en geld van de verandering word terug gestort.

om 9 uur besteld, om 1 uur de volgende dag in huis, perfect!

Zoals ik al zij, heb me bestelling 1 uur na het bestellen proberen te veranderen via mail, direct binnen 15 minuten antwoord en bestelling is veranderd.

Het zoeken en bestellen van producten gaan makkelijk en is overzichtelijk.
Makkelijke kunnen betalen via iDeal.

Producten worden netjes verpakt en zijn snel geleverd.

Bij deze bestelling niet nodig gehad, maar in het verleden goed geholpen en te woord gestaan.

Scorekaart voor Azerty