Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Bij Azerty had ik een voeding besteld voor in mijn desktop. Deze voeding moest bij de leverancier gekocht worden en duurde wat langer dan verwacht. Per chat (via de website) ben ik erg goed geholpen en is mij een (tegen een kleine bijbetaling) goed alternatief aangeboden wat wel de volgende dag geleverd kon worden.

Zat netjes in een doos ingepakt, inclusief lucht zakjes.

Op eigen initiatief heb ik contact opgenomen via de chat op de website. Ik was benieuwd naar de exacte leverdatum van mijn bestelling en die duurde toch wat langer dan verwacht. Ik ben erg goed geholpen door de medewerker aan de kant. Een vervangend product is uiteindelijk tegen een kleine bijbetaling wel de volgende dag bezorgd.

Ik bestel mijn computer producten al jaren bij Azerty. Nooit problemen gehad met de verzending of de klantenservice. Werd altijd goed geholpen. Prijs is in vergelijking met de concurrent vaak scherp. Ik vind Azerty een voorbeeld voor hoe een webshop zijn zaken moet doen. Aanrader!

Verzending van het product is goed. Bij bestelling van grote producten doen ze er veel plastic 'airbags' bij om de producten te beschermen tijdens de bestelling. Het is gelukkig nog nooit voorgekomen dat een product beschadigd over kwam.

Een tijd terug een videokaart DOA binnen gekregen, werd door de klantenservice erg goed afgehandeld. Mocht deze ruilen met een vergelijkbare.

Goede communicatie over levertijden in combi met goede website, aanvullend advies en precies op tijd. En alles werkt.

exakt als beloofd

ongevraagd prima aanvullend advies

alles is gewoon goed geleverd. van het begin tot eind ok. geen bijzonderheden. gdjdkdk dndndh.

Prima webshop, en een goed advies. Daarom keer ik steeds weer bij hun terug.
Als diverse systemen en computer apparatuur zoal nas, switches en routers besteld. Ook mijn vrienden bestellen hier regelmatig. Altijd een goede prijs en zeer goede service!

Verzendingen zijn altijd keurig op tijd. Computer systemen worden zorgvuldig verpakt en processor koelers netjes voor transport vast gezet. Ook aan de verzending kun je zien dat het met zorg is gedaan!

Klanten service is ook perfect. Ze doen echt nooit moeilijk als er iets terug gestuurd moet worden, en denken met je mee om een goed alternatief te vinden.

Ik bestel hier altijd graag. Voor 22 uur besteld morgen in huis. Vaak gratis verzending en in de buurt dus ik kan het ophalen. Na vele bestellingen nog nooit teleurgesteld

Voor 22 uur besteld morgen in huis gewoon via postnl en vaak gratis

Per ongeluk naar mijn ouders verstuurd gezien een vorige bestelling maar gewoon de volgende dag naar een pakketpunt laten brengen dus goed opgelost

Bij een vorige bestelling stond dat de producten op voorraad waren maar nog niet beschikbaar, nog niet klaargelegd dus. 1 belletje en er werd mij gezegd dat ik gewoon kon komen en dat ze het klaar zouden leggen

Prima site om snel en effectief gewenste artikelen te vinden. Zeer snelle levering in een zeer veilige verpakking. Leuke attentie vanwege nieuwe klant te zijn.

makkelijke site, duidelijk over leverduur, kan betalen met ideal, bankoverschrijving, of contant
je kan het naar een pakje gemak locatie sturen; bijv in de buurt van je werk / school of zo.

precies op tijd, de vlgde dag was zaterdag (via pakje gemak kon ik t dan ophalen bij AH). Op je thuisadres moet je dan wachten tot maandag.....

zijn snel met reageren, lossen problemen snel op en doen niet moeilijk.

Overzichtelijke webshop, mooie prijzen en uitstekende levering. Daarnaast is bij elk product een opsomming van plus en minpunten te lezen. Kortom, eigenlijk alles wat je bij een dergelijk bedrijf graag ziet.

Super levering. Je wordt via mail op de hoogte gehouden en na bestelling kreeg ik product de volgende dag al geleverd. Daarnaast was het product zeer goed verpakt met luchtkussens.

Prima klantenservice. Het is voor het eerst dat ik iets bij Azerty heb besteld en als dank was een doosje Merci chocola meegeleverd, wat toch wel een mooi gebaar is. Mij nog nooit eerder overkomen.

Mooie duidelijke site en je wordt keurig op de hoogte gehouden over je bstelde producten.

Omdat ik weer toe was aan een nieuwe game computer deze besteld bij Azerty.
Had er alle vertrouwen in dat het weer top zou worden omdat ik hier al jaren bestel.
dit is al mijn 3e geleverde computer.
Alles super netjes verstuurd met alle doosjes en geleverd in een emorme doos voor het schade vrij versturen.

Gewoon top je word netjes geholpen.

Harde schijf was stuk dus had snel een nieuwe nodig op tweakers vond ik hem bij azerty en zouden als ik voor 22:00 bestelde volgende dag geleverd worden en ja hoor hij was er de volgende dag dus netjes aan het woordt gehouden en super snelle service

Voor 22:00 Bestelt volgende dag in huis klopt helemaal

Via tweakers een moederbord opgezocht, deze werd door oa Azerty aangeboden. Echter niet voorradig. Via mail uitstekend geholpen, een medewerker ging gelijk voor mij informeren hoe lang de levertijd was. Uiteindelijk het product sneller gekregen dan verwacht.

Nieuwe PC laten assembleren. Ze hebben een enorm assortiment. Duidelijke site met genoeg info. Product specificaties zijn uitgebreid. Prijzen heel netjes en veel van uit voorraad leverbaar.

Kwam in een enorme neutrale doos. Alle doosjes, boekjes, overgebleven schroefjes, niet gebruikte cooler, alles zat erbij + een doos merci. Leuk gebaar! Goed en netjes verpakt

Op alle mailtjes met vragen snel antwoord. Grafische kaart en geluidskaart die ik nog had liggen konden opgestuurd en zijn keurig geplaatst. Op de site heel handig te volgen hoe de status is, wat ook daadwerkelijk goed bijgehouden word. Bij vragen werd ik netjes gebeld. Gewoon een hele plezierige ervaring om hier te bestellen. Niet moeilijk doen, gewoon klantgericht werken. Top!

Ik was op zoek naar een nieuwe NAS, harde schijven en geheugen. Na orientatie in de pricewatch bleek dat Azerty een van de goedkoopste leveranciers was die alles op korte termijn konden leveren (2-3 werkdagen gaven ze aan). Het was de eerste keer dat Azerty hun initeel afgegeven levertijd niet kon halen.

Producten werden geleverd in een niet herkenbare doos. Goed verpakt. Azerty stuurt altijd netjes de Track en Trace code op. Gewoon zoals het hoort.

Nadat ik de bestelling had geplaatst, schoten de levertijden omhoog naar +10 werkdagen. Na bel en mailcontact bleek uiteindelijk dat er waarschijnlijk een week later geleverd kon worden in 1 zending. Aangezien de prijs van de NAS nogal gezakt was en gelet op de levertijd, heb ik gevraagd of Azerty mij in het prijsvoordeel kon laten meedelen. Ik kreeg gewoon de veel lagere nieuwe prijs. Klasse!

Voor het eerst wat bestelt bij Azerty. Een nieuwe processor voor mijn game pc. Een goed product en een goede beschijving. De prijzen zijn goed.(Vergeleken andere pc webshops) Als nieuwe klant kreeg ik ook nog een doos chocola dat was top!

Binnen 1 dag! En verzekerd opgestuurd

Via automatische mails goed op de hoogte gehouden over de bestelling

Groot aanbod, goede prijzen en uitstekende service. Alle onderdelen die ik wilde hebben om mijn eigen computer te bouwen had Azerty in hun assortiment. Daarbij zijn hun prijzen over het algemeen laag of gemiddeld, wat voor mij de keuze makkelijker maakte om alles bij hen te bestellen ipv bij allemaal verschillende bedrijven.

Meerdere malen bestellingen geplaatst. Elke keer op tijd verzonden en ontvangen. De onderdelen voor mijn computer waren telkens netjes verpakt en zonder schade bezorgd.

Tot twee keer toe de klantenservice gesproken:

De eerste keer zag ik pas na het bestellen dat een aantal producten in de bestelling een levertijd van 10+ dagen had. Via mail gevraagd of de andere producten al verzonden konden worden en binnen een aantal uur een reactie dat dit direct geregeld kon worden en de volgende dag had ik de producten al in huis.

De tweede keer een verkeerd product besteld (verkeerde kleur, de afbeeldingen van de verschillende kleuren van het product op de website waren bijna identiek, maar dus niet goed opgelet). Via de website een servicenummer aangevraagd om het product te ruilen. Vervolgens het product terug gestuurd en 2 dagen na ontvangst door Azerty had ik het juiste product al op de mat liggen.

Prima service!

Ik zocht een SSD samen met een houder. Op de site is het erg makkelijk navigeren en zoeken naar de artikelen. Op het moment dat je iets gevonden hebt, krijg je nog informatie wat je erbij kan bestellen.
Betalen gaat ook heel makkelijk via Ideal.

Product om 21.20 besteld en bevestiging om 21.32 gekregen dat het artikel verstuurd is. Prima service, altijd goed verpakt!

Mijn korte toelichting over webwinkel Azerty is: makkelijk,snel en ze leveren wat je besteld hebt.

---

nog geen contact met klantensevice gehad, geen menig erover.

zoals gezegd voor 10 uur besteld volgende dag in huis, dat de postbode laat was konden ze niks aan doen

Ik bestel al jaren bij Azerty, omdat ik gewoon weet dat ik van ze op aan kan. Alles wordt snel verzonden, en als iets defect gaat sturen ze snel een vervanging. Vooral de klantenservice is top. Sidepanel kapot gegaan tijdens verzending? Ze verzonden na het sturen van een foto snel een nieuwe, en ik hoefde de kapotte niet eens terug te sturen. Deze week een gtx 970 bij ze besteld van MSI. Had van te voren gevraagd of ze voor mij op de printplaat wilden kijken of ze me wel de nieuwste versie gingen sturen. Vonden ze geen probleem. Echt een topzaak.

Was de juiste versie. Goed verpakt, in een anonieme doos waardoor niemand kon zien dat het hier om dure computer hardware ging. Wel zo veilig.

Verzending door Azerty is prima. Postnl is een ander verhaal, maar ja... Daar kan Azerty niets aan doen.

Zoals gezegd, altijd top. Ze zijn bereid moeite voor je te doen, ook als je een beetje een lastige klant bent. Zoals bij het vragen of een videokaart wel de nieuwste versie is. En dan staat daar niets over op de doos. Andere zaken zouden zeggen "Ga toch fietsen", maar niet Azerty. Die kijken gewoon op de printplaat. Prima service.

Ik had een dell ultrasharp u2515h besteld. Onder andere omdat hij hier op voorraad was. Bestelling ging erg gemakkelijk en was de volgende dag al binnen. Product was compleet geseald en helemaal nieuw zoals je mag verwachten.

Als je een product verkeerd besteld wordt er niet moeilijk gedaan en kun je de bezorging aan de deur weigeren, je geld wordt dan in ongeveer 3 dagen teruggestort. Als je meteen het nieuwe product besteld krijg je deze ook gewoon de volgende dag binnen.

Product was helemaal geseald en in nieuwstaat.

Klantenservice probeert je goed te helpen zodra er een probleem is. Ze komen met concrete oplossingen, doen niet moeilijk over het terug sturen van een product. Ook bij zakelijke aankopen doen ze niet moeilijk over een retour.

Scorekaart voor Azerty