Gebruikers over webshop Azerty

Het assortiment is zeer groot en vrijwel alles is ook echt op voorraad, ik heb niet mijn keuze hoeven wijzigen omdat iets niet in het assortiment zat.

Zoals beloofd de volgende dag, goed verpakt.
Ook een enkel kabeltje wat ik vergeten was werd met redelijke verzendkosten in een envelop bezorgd. Als ik naar de lokale shop rij ben ik dat aan benzine en parkeren al kwijt. (plus dat de lokale shop nou net dát ene kabeltje niet heeft).

Nadat mijn oude PC was overleden (moederbord), bij Azerty even een nieuwe basisopbouw laten assembleren, Kast, CPU, moederbord, SSD, memory etc..
Bij het verder overzetten HW uit mijn oude PC, werd ik werkelijk blij.
Keurige job, Rick en collega's !
Ik heb wisselende ervaringen met Yorcom en Alternate, maar dit was de rit naar Raalte zeker waard.

Zelf afgehaald, verpakkingen/restanten etc gesorteerd en kreeg een doosje Merci mee die de terugweg niet helemaal heeft overleefd.

Jammer dat 1 euro wordt gevraagd als je belt.
Ik kan me nauwelijks voorstellen dat dat een relevante bijdrage is voor het bedrijfsresultaat.
Op aanvraag gebeld worden werkt overigens prima. Met kennis van zaken en no nonsense werd mijn vraag beantwoord.

Bestelling was zo geplaatst en levering net zo snel. Dus gewoon perfect en belofte word nagekomen

Vandaag besteld morgen in huis, klopt ook echt. Mits je voor de gestelde tijd besteld.

De service bij Azerty was uitstekend! Als ik een vraag had werdt er meteen netjes antwoord gegeven. Had weinig tot geen problemen bij Azerty, er gebeuren altijd dingen die niet naar je gedachte gaan maar voor de rest, goede klanten service en staan je netjes te woord. Geen problemen met Azerty!

Ik heb de bestelling opgehaald uit hun winkel ze zijn zelfs eerder opengegaan voor mij! Alles stond netjes klaar en zelfs geholpen met inladen van alles, ze zijn netjes te werk gegaan zonder problemen

Uitstekend! ze staan je te woord zonder enkele problemen

Makkelijke website, zeer snelle levering en uitstekende prijzen! Alles netjes ingepakt en ook nog met Track en Trace.

24 uurs levering! Top. En alles keurig ingepakt

Pro's
- Snelle levering
- Gunstige prijzen

Cons
- mobiel vriendelijke website zou beter zijn.

Ik bestel hier al jaren en nooit problemen. Geen gedoe met voorraad, alles snel in huis en perfecte service.

Duidelijk verzending, track en trace op de dag van de bestelling. Goed verpakt. Klasse!

zeer makkelijk om artikelen te bestellen of om deze aan te passen in de winkelmand. Betaling via Pin zodat je bij wijziging van je bestelling geen gezeur meer hebt met geld terug of teveel betaald.

artikelen waren origineel verpakt en werd geholpen met het in de auto zetten, top!

aantal artikelen waren niet op voorraad of werd over geadviseerd, deskundig personeel!

Videokaart uiteraard werkend naar behoren, echt super snel. Gelukkig niet nodig geweest om contact te zoeken met de webshop, want het product was binnen 24 uur in huis!

Binnen 24 uur in huis ^^

Gelukkig niet van toepassing

Goede ondersteuning via de mail en telefoon. AL eerder zaken besteld wat op voorraad is wordt altijd op tijd geleverd. Goede prijzen

Alles was op voorraad en werd inderdaad de volgende werkdag geleverd

Vragen gehad over welk geheugen bij het moederbord past en vragne mbt M2 geheugen, prima geholpen door Michiel

DVD speler bested bij Azerty omdat deze daar het goedkoopst was. Levertje volgens de website 2-3 dagen. Na een week nog niks ontvangen dus maar eens een mail gestuurd. Snel een reactie gekregen, ze gingen uitzoeken wat de leverdatum werkelijk is. Daarna een aantal dagen niets meer gehoord, totdat ik een e-mail krijg met de mededeling dat de DVD speler over een drie dagen geleverd wordt. Uiteindelijk na bijna twee weken mijn bestelling ontvangen, in plaats 2-3 dagen. Was voor mij niet zo'n probleem, maar is toch wel heel anders dan verwacht.

Het goede nieuws, de DVD-speler stond inmiddels goedkoper op de website dan waarvoor ik deze besteld had. Omdat ik nog aan het wachten was op de levering heb ik gevraagd om verrekening van het prijsverschil. Dat is zonder problemen door Azerty gedaan. Top.

Zie boven, levertijd was twee weken in plaats van twee tot drie dagen.

Snelle reactie en op verzoek prijsverschil terug gekregen, zie uitleg hierboven.

Goede site altijd wel een van de goedkoopste die ik kan vinden en een van de handigste sites die ik ken. Vergeleken met de andere sites zit hij altijd wel bij een van de goedkoopste je kan er veel dingen op bestellen voor gaming ik heb er nu 2 dingen van gekocht een videkaart werkt uitstekend en een computer behuizing die op dat moment niet meer verkrijgbaar was waardoor ik een nieuwe moest kiezen. verzending is ook uitstekend als het product op vooraad is is het meestal de volgende dag al vroeg thuis ik raad je deze site echt aan om game producten te kopen of je pc te bouwen ;) ik vindt het zelf ook altijd wel leuk om te kijken voor producten op deze site.

Het verzenden is uitstekend het is snel en goed dat is alles wat je nodig heb voor een verzending, dus daarom heb ik hier een uitstekend gekozen ;)

de klantenservice vindt ik goed niet uitsteked want ik moet nog geld terug krijgen van het product dat ik besteld hebben paar dagen geleden waarvan het product niet op vooraad was waardoor ik een nieuwe moest kiezen

Door middel van Hardware.info heb ik een wenslijst samengesteld. Via een mooi koop button op hun website kon ik gemakkelijk via Azerty mijn wenslijst betalen. Het kwam namelijk direct in de winkelwagen. Vandaar hoefde ik alleen nog maar te betalen.

Ik heb deze bestelling eerder gekocht dan gepland. Dit kwam doordat er een lopende actie was. Van te voren heb ik wel gevraagd of de actie nog lopend was. De volgende werkdag heb ik al antwoord gekregen. Ik had de vraag verstuurd in de avond.

De website werkt zoals je verwacht, er wordt snel geleverd en de klantenservice reageert snel en adequaat. 1 woord: Top

Ik bestelde 2 producten, beiden binnen 24 uur leverbaar volgens de website. Echter kreeg ik vrij snel daarna een mail dat de voorraad van 1 van de producten op was bij de leverancier, of ik daar op wilde wachten of een ander product wilde bestellen. Ik heb gewacht en uiteindelijk werd het product dus niet na 1 dag maar na 3 dagen geleverd. Nog steeds erg snel en zeer tevreden. Toch maar 4 sterren omdat het helemaal top zou zijn geweest als ze van te voren dit op de website hadden aangegeven.

De communicatie verliep soepel en snel met de klantenservice. Helemaal top was dat ik me verzendkosten terug kreeg door de verlate levering!

Snelle service, duidelijke reactie via de mail en website met lage prijzen. Snelle bezorging en op tijd

Besteld en de volgende dag in huis en netjes verpakt.

Snelle en duidelijke en nette reactie!! Ga zo door.

Service en help is uitstekend als er iets is met order vergeten een ding toe toevoegen wordt meteen gedaan. Als het product op voorraad is gaat dit misschien te snel om nog te bellen.

Goed verpak en snelle levering

Helpen je altijd naar een oplossing ook als een product wat je gekocht heb niet precies wat je wil dat hij doet maar hij kan het dan wordt er goed uitgelegd wat te doen.

Betaling verliep soepel, geen problemen ondervonden. Betaald met pin. daarom krijgt het van mij een voldoende

Producten opgehaald in raalte, betaald met pin. Werd vriendelijk geholpen . Daarom krijgt het van mij een voldoende.

zeer slechte ervaring met het terugsturen van een defect moederbord, wordt afgescheept met "gebogen pins in CPU socket" (dubieus geval) en vervolgens wordt er ook geen oplossing aangeboden.

Edit: inmiddels is er weer contact opgenomen over eventuele omruiling.

Voor meer informatie zie forum topic:

Voortaan bestel ik ergens anders.

offerte laten opmaken door verkoper, vriendelijk en accuraat over bepaalde zaken over de te maken bestelling met eventueel een aanpassing.

hele snelle levering, word goed om nagedacht bij de producten in te pakken.
word goed aangegeven via postnl over de zending.

Bestellen en betalen is makkelijk. Achteraf bleek dat ik het product niet nodig had, dus ik heb het geretourneerd. Dit ging ook zonder enig probleem.

Netjes verpakt. Door een foutje van PostNL (waar ik van PostNL ook bericht over kreeg) is het product één dag later afgeleverd. Azerty heeft op tijd verzonden.

Retour aangemeld en meteen een referentienummer gekregen om het pakket te retourneren. Snelle service.

Bestellen ging zeer gemakkelijk. Duidelijke aanduiding van levertijden. Hierdoor heb ik bepaalde producten nog even niet besteld zodat ik de volgende dag de bestelling binnen zou hebben. Dit was ook zeker het geval. Alles netjes verpakt en zonder schade afgeleverd.

Verzending was zeer netjes verpakt. Producten konden niet schudden in de doos. Nadeel was wel dat de verzendtijd indicatie wat tekort schoot. Ik had wel een ruim tijdsblok verwacht, maar van half 9 in de ochtend tot half 10 in de avond was me toch iets te ruim. Of dit aan azerty of postnl ligt is niet helemaal duidelijk.

Scorekaart voor Azerty