Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenOrigineel product voor de laagste prijs en snel geleverd. snelle service en een goed product voor een goede prijs wat kun je meer wensen.
VerzendingDonderdagmiddag besteld en Vrijdag in huis perfect
Compleet nieuw PC besteld bij Azerty. PC werkt perfect. Ook reageren ze snel op emails.
Beste prijs, zelfs inclusief verzendkosten. Voor de CPU koeler die ik zocht stond Azerty bovenaan in de pricewatch. Van daaruit met een klik naar hun site. Bestelling geplaatst, de volgende dag netjes thuis afgeleverd. Prima geregeld.
VerzendingNet voor 22:00u. besteld, volgende dag in huis. Product (CPU koeler) was verpakt in stevige doos, gevuld met luchtkussens.
Overzichtelijke website waar ik al snel vond wat ik wou en voor een goede prijs.
Ook de betaling verliep vlot en zonder haperen.
De zending werd ruim op tijd bezorgd door een vriendelijke koerier.
De bestelde beeldkaart was proper, intact, en degelijk verpakt.
Door de klantendienst werden we op degelijke wijze ingelicht over het verloop van de zending. Bij het bedankje die ik achteraf stuurde kreeg ik nog een leuke reactie. Ook bij vroegere aankopen had ik al een positieve ervaring. Al bij al, een prima Computer - en Electronicazaak. Beslist een aanrader!
Al regelmatig besteld bij Azery en altijd tot volle tevredenheid. Ook deze keer geen uitzondering.
VerzendingAzerty adverteerde met binnen 24h in huis zonder verzendkosten. Dit hebben ze helemaal waargemaakt. Kaart was netjes verpakt.
KlantenserviceBij bestelen zag ik dat er toch verzenkosten in rekening werden gebracht. Heb een opmerking bij de bestelling geplaatst en toch besteld. Dezelfde dag kreeg ik een mail van Azerty met de uitleg wat ik fout had gedaan en wat mijn rekening nummer was zodat ze het terug konden storten. Stond diezelfde dag op mijn rekening. Echt helemaal prima.
Betere webshop bestaat gewoon niet. Bestellen, volgende dag zonder problemen en op tjid in huis. De kwaliteit van de producten is zoals ervan verwacht wordt en van de prijs valt ook zeker niets te zeggen.
Erg tevreden en ga zeker meer aankopen doen bij Azerty
Mijn product was netjes afgeleverd, precies op tijd en de verpakking van het product zelf was ook netjes in orde. Bestel informatie erbij. Valt niets van te zeggen behalve dat het gewoon een uitstekende service is bij Azerty
vrijdag 18.00u besteld,na even tel kontakt omdat er nog maar 1 exemplaar van het produkt aanwezig zou zijn.De check klopte,besteld en 16uur later werd mijn produkt bezorgd.Via track en trace wist ik ook ongeveer wanneer het bezorgd werd.En dat klopte ook.Produkt is Top .
Verzendingbinnen16 uur thuis afgeleverd
Eigenlijk meteen voor Azerty gekozen i.v.m. goede ervaring uit het verleden en lage prijzen. De bestelling gaat snel, het is heel duidelijk wanneer het pakket klaar is (je ziet per product of het klaar staat), binnen zal komen en dit wordt dan ook precies op tijd geleverd. Top!
Als je weet wat je wilt kopen kan het best zijn dat je bij Azerty het goedkoopst uit bent. Ook een goede, snelle service en al mijn contact met de klantenservice verliep prima.
VerzendingProduct was goed ingepakt en volgens de tijdsindicatie geleverd. Een ander product duurde me te lang en die kon ik gewoon annuleren.
KlantenservicePrima snelle klantenservice.
Het product in dit geval een hdd voor mijn laptop heb ik gevonden via Tweakers. Hierdoor ben ik makkelijk naar de webshop geleid en kon ik inloggen en mijn betaling goed en snel afronden
VerzendingLevering was er binnen 24 uur en zat goed verpakt in de doos.
Mooie overzichtelijke site met duidelijk aangegeven beschikbaarheid van de producten. Bestellen gaat snel en makkelijk met genoeg betaal mogelijkheden.
KlantenserviceHeb een aantal keren contact gehad via verschillende wegen, chat, mail en in de winkel. Snelle reactie via de chat, ook via de mail snelle respons. Heb nog geen problemen ondervonden.
Heb een aantal keer contact gehad met Azerty en ben daar uitstekend geholpen tot het helemaal tot mijn wens is voldaan!
VerzendingSnel geleverd en netjes verpakt!
KlantenserviceHeb bij deze website/winkel mijn eerste computer gekocht in onderdelen, de uitgebreide spersicifcaties en nette prijzen hebben mij uiteindlijk overgehaald om hier mijn onderdelen te kopen en heb er ook zeer zeker geen spijt van omdat het systeem nog steeds 100 procent naar mijn wensen voldoet! en vorige week de klantenservice gemaild om te vragen of ik een los coolermaster n300 paneel kon kopen met een transparante ruit, de volgende dag netjes s'ochtends vroeg een mail in mijn inbox of ze mijn gegevens mochten omdat ze dit gratis aan mij konden leveren en de volgende dag een net verpakte paneel in de huiskamer, daarop volgend hebben wij nog mailcontact gehad en heb ik ook een ansichtkaart gehad uit de plaats met een aantal stickers van diverse merken! daarom bij deze Azerty, qua prijzen, kwaliteit, klantvriendelijkheid en service toppppp!!
Vriendelijk ontvangst in de winkel. Personeel staat je duidelijk te woord en je krijgt nog een kop koffie aangeboden terwijl je bestelling opgehaald wordt.
De website duidelijk, alles vanaf het bestelproces tot aan de levering was uitstekend. Gewoon 5 sterren.
Beste computer onderdelen winkel naar mijn kennis. Ik heb mn nieuwe pc compleet bij azerty besteld omdat deze elke keer in de top-5 van goedkoopste sites stond, met een verschil van hooguit 5 euro met de nummer een. Bestelling duurde 3 dagen.
VerzendingEen wat betere bescherming was wel leuk geweest, ze zaten gewoon in een kartonnen doos zonder bescherming. Re is gelukkig niets beschadigd.
Prima op tijd geleverd en product werkt gewoon. Track en Trace mogelijkheid is ook helemaal top.
Prima website, prima prijzen en enorm goede service. Verdere toelichting verderop, maar het is een absolute aanrader, zeker qua klantenservice.
VerzendingErg netjes verpakt, goed opgevuld met luchtkussens, niks op aan te merken.
KlantenserviceHier is absoluut geen verkeerd woord over te zeggen. Ik heb tot 2x toe een videokaart retour gestuurd die een irritant geluid maakte. Uiteindelijk een ander type kaart besteld. In alle gevallen werd er niet moeilijk gedaan over de retour en kreeg ik het geld snel weer teruggestort. Ook de communicatie via mail was uitstekend. Ik zeg het niet vaak, maar het was simpelweg perfect!
Nette website met een goede keuze aan producten. Bestellen gaat altijd pijnloos. Er wordt netjes een track & trace code verstuurd via email.
VerzendingZaterdagavond laat besteld, maandag verstuurd en dinsdag geleverd. Solide verpakking.
Creative GigaWorks T40 Series II speakers gevonden via de pricewatch. Bestellen en betalen (iDeal) ging makkelijk. Pakjegemak gebruikt, zodat ik het na werktijd bij de Gamma kon afhalen, wat echt ideaal is.
VerzendingOp de website stond dat ze niet op voorraad waren. De levertijd die stond vermeldt was accuraat. Netjes track&trace email ontvangen. De doos met de speakers was nog eens apart verpakt met nog een ruime hoeveelheid verpakkingsmateriaal. Alles prima in orde.
Na een lange pauze heb ik weer wat besteld bij Azerty aangezien de vorige bestellingen goed waren bevallen. In dit geval ging het om een Crucial 16Gb geheugenkit en 2 WD My Book's.
Ze hebben een zeer strakke en overzichtelijke website met een groot assortiment. Alle producten zijn prima per categorie ingedeeld en door gebruik te maken van de filteropties is zoeken heel makkelijk. De producten worden voorzien van duidelijke bijbehorende informatie. De prijzen zijn gemiddeld en de levertijden zijn correct, tenzij je er net naast zit wat mij was overkomen.
Na een bestelling krijg je eerst per mail een bevestiging van je bestelling en wordt je per mail goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. De geheugenkit werd verstuurd in een envelop met bubbeltjesplastic. Voor dit product is dat meer dan voldoende.
KlantenserviceVoor het eerst heb ik te maken gehad met de klantenservice van Azerty. Na mijn bestelling had ik het idee dat ik alles aan het eind van deze week binnen zou krijgen; de Crucial 16GB geheugenkit was direct leverbaar en de WD My Book was over ongeveer 2-3 dagen in huis. De volgende dag bleek de levertijd van de WD My Book te zijn veranderd naar 10+ werkdagen.
Dat vond ik uiteraard vreemd, maar toen ik in de FAQ keek, blijkt dit een bekend scenario te zijn en is het product ook bij de leveranciers niet direct leverbaar. Omdat ik dit iets te lang vond duren en ik het bij een andere webshop wel voor dezelfde prijs direct kon bestellen, heb ik de WD My Books (laat in de avond) per mail geannuleerd. De volgende ochtend kreeg ik een bevestiging dat mijn gehele order was geannuleerd. Mijn mail werd iets te snel gelezen, maar die fout werd diezelfde ochtend met excuses nog hersteld en met de vraag om mijn IBAN toe te sturen om het geld van de WD My Book's die ik had geannuleerd terug te storten. Het was nog vroeg zullen we maar zeggen. De Crucial 16GB geheugenkit werd ook meteen verstuurd en die kreeg ik de volgende dag (vandaag) in huis. Al met al een goede klantenservice die per mail snel en correct handelt. Een klein misverstand dat direct weer wordt opgelost, dat vind ik alleen maar een pluspunt.
UPDATE
Vandaag, 15 september, kreeg ik een mail van Azerty met het bericht dat het creditbedrag is teruggestort.