Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Bestelling geplaatst via de website, zeer eenvoudig proces. Ik wist al welke producten ik wilde hebben. Selectie gemaakt, betaald via ideal en een bevestiging via mail gekregen met een track & trace code. Ik zou het niet anders willen hebben.

Zoals beloofd was het pakket binnen een dag geleverd. Uitstekende service.

Via de pricewatch bij het juiste product terecht gekomen. Bestelproces zit prima in elkaar, heb het laten afleveren op een alternatief adres, wat geen problemen opleverde. Geen klachten hier.

's avonds rond 22u nog een bestelling geplaatst en het bestelde was de volgende ochtend al op de plaats van bestemming.
Kleine bestelling, maar toch top dat dit tegenwoordig kan.

Snelle goede verzending van de bestelde spullen.
Maar niet alles loopt goed.
Jammer dat de website ruk is.
Als je wat besteld met 1/2 leverdagen zou het mooi zijn als dit veranderd je op de hoogte word gebracht.
Nu zag ik dat het was veranderd naar +10 dagen krijg je dus de eerste dagen niks.
Min punt

Beetje kleine doos maar veder zat alles er in.
Jammer dat intel zijn spullen niet goed verpakt.
Cpu lag los in zijn doos.
Maar werd meteen aantekening gemaakt voor eventeel problemen

Snelle survice kan spullen aanpassen maar kost wel een euro.
Is een klanten survice geen technische hulp lijn.
Kom op zeg betalen om eat te weizigen aan een bestelling

Azerty's webwinkel heb ik al vaak gebruikt voor allerlei bestellingen en werkt altijd gemakkelijk en duidelijk. Het prijsniveau is prima en het aanbod is ruim: Voor het systeem dat ik voor ogen had kon ik alles vinden bij Azerty, behalve een specifieke netwerkadapter die ik op 't oog had (die heb ik dus elders besteld). Duidelijkheid over verzendkosten, levertijd, prijzen en mogelijkheden. Oftewel een uitstekende ervaring. Mijn enige verbeterpunt is dat het per ongeluk sluiten van de browser ervoor zorgde dat ik de winkelwagen opnieuw moest vullen; dit zou bewaard mogen blijven (ik was ook niet ingelogd, maar ook als gast zou het bewaard kunnen worden).

Mijn bestelling omvatte een volledig systeem, geassembleerd. Na een dag of drie waren alle onderdelen binnen en na ruim een week was het systeem geassembleerd, verzonden en aangekomen. Dit sloot prima aan bij mijn verwachtingen. Ook hier weer een netjes mailtje ter bevestiging, met Track & Trace-code. Het door Azerty geassembleerde systeem kwam aan in een grote doos met daarin alle lege productverpakkingen en uiteraard het geassembleerde systeem zelf, volledig onbeschadigd en netjes verpakt met voldoende beschermingsmateriaal. Assemblage was zeer netjes uitgevoerd: Alles stevig en correct bevestigd en met zeer net kabelmanagement. Het systeem draaide direct perfect na het zelf installeren van Windows en drivers.

Na het bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang, via e-mails en de account-pagina op de website. Ook heb ik een (geautomatiseerd, maar evengoed handig) aanbod gekregen om voordelig het systeem te laten assembleren. Ik ben daarmee akkoord gegaan en het bijbetalen hiervoor was eenvoudig. Omdat er geen problemen zijn geweest, heb ik bij deze bestelling weinig ervaring gehad met de klantenservice. Ik heb wel enkele mails moeten sturen over de afhandeling van een ontbrekende voucher-code, maar ook dit is goed afgehandeld na enige verwarring.

Product makkelijk te vinden en bestellen.
Scherpe prijs, makkelijk betaald met creditcard. (waar geen belachelijk groot extra bedrag voor gevraagd wordt)
Snelle correcte verzending in een uitstekende verpakking.
Leuke welkomstattentie want nieuwe klant - wat wil je nog meer!

Product besteld, levertjjd was volgens website 2-3 werkdagen.
Het heeft vervolgens een week (6 werkdagen) ) geduurd voordat ik het product .

Op de 4e werkdag stond het product als gereserveerd en klaar om verpakt te worden (was om 1800 uur al).
Echter de volgende dag nog geen product.
5e werkdag is het pas verstuurd, had dus eerder gekunt.

Na 3 dagen maar eens gevraagd hoe lang het nog ging duren, had met enkele uren antwoord dat ze het gingen navragen.
Heb nooit antwoord gehad daarop.

Uitstekende side met een ongekende diversiteit aan producten en ...in tegenstelling tot anderen, Azerty maakt waar wat ze belooft !

Een setje RAM besteld, binnen een werkdag, degelijk verpakt, binnen inclusief een doos "Merci, zeer tevreden

goede t&t met updates.

Azerty is al jaren mijn favoriete webwinkel als het aankomt op hardware. Ik ga niet voor de goedkoopste maar als het prijsverschil acceptabel is ga ik altijd voor Azerty. Snelle service en uitstekende aftersales. Garantie wordt altijd snel en netjes afgehandeld. Zo zou iedere winkel moeten het moeten doen.

Prima online shop snel eenvoudig en qua prijzen net evne beter dan alternate wat ik ook een fijne shop vind, zag zelf alleen pas later dat er ook asemblage opties zijn voor de cpu cooler e.d. ( als je geen compleet systeem koopt.) Dat had ik liever op de website gezien dan in de mail :) onopletendhied van mijn kant.

Prima verpakt snel geleverd prima dus

Een verrassend groot assortiment en prima uit te zoeken. Kreeg nette berichten over de aanmelding, betaling, factuur en levering van mijn product. Kort maar krachtig en duidelijk.

Nette verpakking. Nog nooit beschadigingen gehad. Bovendien niet schade gevoelig ingepakt. Laat je het vallen dan gebeurd er niets met de inhoud.

behoorlijk groot assortiment, kan eigenlijk altijd wel vinden wat ik zoek, komt zeer zelden voor dat ik nog ergens anders moeten bestellen

Deze keer gewoon in een enveloppe een kleine bestelling geleverd gekregen, dit is geen pakket post, dus helaas word het dan niet al de volgende dag geleverd als het niet voor 16:00 uur word besteld. Dat is het enige waar ze nog aan zouden moeten werken denk ik, zou erg prettig zijn als je deze ook tot 22:00 zou kunnen bestellen en de volgende dag geleverd krijgen, maar of de post dat aan kan weet ik niet.

Website is simpel in gebruik alles valt gemakkijk te vinden, daarnaast zijn de peijzen ook zeer acceptabel

Ik heb zelf nog nooit problemen gehad met de levering, ook vind ik het goed dat je altijd een mail krijgt rer bevvestiging sat ik tevreden ben meet het product

Als er problemen zijn met mijn bestelling word het altijd direct opgelost

ik had problemen met mijn pc en die is door hun goed vakkundig en snel opgelost

hulpvaardige mensen die je met woord en daad te woord staan

Overzichtelijke site. Prima prijzen en goede service. Ondanks dat 1 onderdeel wat langer op zicht liet wachten, hielden ze mij goed op de hoogte.

Er werd snel en vriendelijk gereageerd op mails en chat.

Bestelling gedaan, betaald met Ideal.
Bestelling was niet op voorraad ondanks dat het op voorraad op de website vermeld stond, als zakelijke klant niet wenselijk.

Voorraad product op de website blijkt een niet voorraad product.
9-09 besteld, levering kan pas op 16-9 plaatsvinden, dat is net 1 dag te laat.
Bestelling daarom geannuleerd. Om deze reden zal ik geen spoedbestellingen meer doen bij Azerty.

Allert gereageerd op aangegeven klacht.

Assortiment en onderafhandeling zijn fenomenaal. En weer eens sneller dan beloofd. Het was me alleen niet geheel duidelijk of mijn bestelling (account van vorige keer) zakelijk of prive was. Terwijl er mogelijk andere voorwaarden van toepassing zijn. Dat kan nog iets beter.

Twee server DIMM's met een waarde van bijna 280,- moeten beter verpakt worden dan los in een plastic zakje in een kartonnen doosje in een grote kartonnen verzendverpakking. Ik verwacht tenminste een antistatisch zakje en enige schokabsorptie. Dit was ronduit slecht!

Duidelijke site en duidelijk bestel proces. Hebben erg veel producten in het assortiment. Gewoon goed.

Product was niet op voorraad, maar toch binnen 3 dagen in huis. Zeer nette service.

Duidelijke site en duidelijk bestel proces. Site zou wel een kleine face lift mogen gebruiken in mijn ogen. Niet dat het echt stoort, maar voelt wat ouderwets aan.

Geleverd wat ik besteld heb. SC card verpakt in enveloppe zodat het door de brievenbus past.

Na een week wachten op de bestelling gebeld met de klantenservice. Er was iets fout gegaan. Hierna was het product met drie dagen binnen.

Scorekaart voor Azerty